Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 04 01, 22:48)
Oi kokie graaaazus.Nepavydziu,nenuziuresiu,bet mano per puse tokie ir dar isbale.Jau dabar tai rimtai susinervinau,jauciu liksiu be pomidoru.
Labai labai grazus taviskiai.

ačiū, Luety 4u.gif
normalūs man atrodo, kaip ir kasmet. Bet žinai, aš vakarais dar iki laiko pasukimo po raudonom-mėlynom lempom laikiau, gal tos ką nors ir kiek nors reiškia...

Taviškiai gal šiltnamy atsigaus. Gi pas jus toks dėkingas oras, gal bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 01 balandžio 2017 - 21:54
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 01, 20:52)
ačiū, Luety 4u.gif
normalūs man atrodo, kaip ir kasmet. Bet žinai, aš vakarais dar iki laiko pasukimo po raudonom-mėlynom lempom laikiau, gal tos ką nors ir kiek nors reiškia...

Tai zinoma,kad reiskia ir augimui ir spalvai lapu.Nu mano tai vargsiukai,nors ir eme augt,bet atsilieka ,mano tai kaip dar tik butu islinde,ir isleide pirmus tikruosius lapeliu.Dar yra du balvialapiai,bnezinau kurie ten pagal rusi ir vienas labai idomus skilcialapiai ,tokie ,kaip garsvos panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 01, 22:56)
Tai zinoma,kad reiskia ir augimui ir spalvai lapu.Nu mano tai vargsiukai,nors ir eme augt,bet atsilieka ,mano tai kaip dar tik butu islinde,ir isleide pirmus tikruosius lapeliu.Dar yra du balvialapiai,bnezinau kurie ten pagal rusi ir vienas labai idomus skilcialapiai ,tokie ,kaip garsvos panasiai.

bulvialapius tik čiornyj slon iš ate turiu, tai gal kartais ir tavo tokie?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 01, 21:00)
bulvialapius tik čiornyj slon iš ate turiu, tai gal kartais ir tavo tokie?

Ne,nesejau tokiu.

Is situ

Large bared board- tamsus dideliais skaniais vaisiais ir dar gražus.
Arbuzinis- labai sultingas juodukas ir dar skanus, stambiais vaisiais
Black icicle būtinai augink
De baro balck, tvirtas, atsparus, labai derlingas ir skanus slyvinis juodukas
Blue berry- vyšninis
Black Krim, iš juodų turi daug skanesnių, man jie nei skanūs nei derlingi
Gal Carbon turi?

Ir situ

Vintage wine labai skanus, bet pas mane iš didelio krūmo išspaudė du pomidorus, bet labai skanius.
Zoltyj trufel ir Aladino lempa, man identiški
Mazarini
Large bared board
Rozovyj miod blankokas skonis valgymui. Daugiau perdirbimui
Eros
Cinkovyc jugoslavien
Arbuzinis
Costulato Genovese nelabai, neįstrigo, kaip labai labai
Jablonka Rosii
Podsnieznik- laukui, ankstyvam derliui
Raudona ex citrina
Medovyj spas
Silver Fir tree laukui anktyvam derliui
Germano orange strawbery
Black icicle
De baro balck
Blue berry- vyšninis
Cuor di bue
Beefsteaks
Penis
Aladin's lamp- pastaba prie zoltyj triufel
Zlato skifov
Monserat
Jubiliejnyj Tarasenko
Black Krim, iš juodų turi daug skanesnių, man jie nei skanūs nei derlingi
Tacolula

kurie gali but bulvialapiai ir dar kitokiais lapais vienas????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 balandžio 2017 - 22:32
Labas naktį ,

Tik nebūk namie - trioba nešluota , nevėdinta ... O aš kaime galiu tik paskaityt - telefonas atsakymų rašyt neleidžia .
O jau oro gražumas šiandien. Vasara. 20 netgi iki 22 telefonas rodė .

Išravėjau braškes , prisėjau žirnių , petražolių, ridikėlių lauke, vienžo nei kojyčių nei rankyčių .
Atsimirkau nuo purvo rankas - kojas ir lovytėn ...
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ooo kokie rasodai blink.gif mano dar su skilčialapiais ale nieko mažu pasivys ax.gif tikiuosi ax.gif susivėlinau kažko... šiemet... ale ir nedygo ilgai... mokausi kantrybės ax.gif
Aš irgi sodelyje pavariau šeštadienį su primininku prasidaviau ne ten elektros įvadą prie triobos įvedė ... kažkas padarė kažkokį projektą tie ir iškasė... o kad ne toj pusėje...nu žodžiu mažu pataisys... labai tikiuosi....nes paskui pajungimas daug kainuos Lesto nepašokdinsi...
O šiaip oras fantastiką apropojau abu rožynus, įlindau į prieskonynus, barškes nudrąskiau ir patręšiau... liko 5 gėlynai(kur protas buvo mano juos kuriant) na dar reiks pasėti cukrinius žirnius(pamiršau), gal jau laukant tikrai ridikų paberti hmm.gif ai iki savaitgalio prisigalvosiu dar ką reikia ax.gif nuo Dusios37 nusirašysiu ax.gif
MB užkūrė pirtelę neblogai, gaila vandenio dar nėra ten ale nieko pagrindinėje trioboje nusiprausėm... visai nieko... darbar reikia mislyti iš kru malkų gauti unsure.gif
Ate42 čiupk 4u.gif ir būtinai parašyk kaip tolaiu sękasi jums 4u.gif
Kavasucitrina ale dabar jau bais visa būsi išsimokslinus apie bitininkystė \ę žiū avilių daugės 4u.gif
Luety svarbu suoragnizuoti talką 4u.gif ir kaip pavyko 4u.gif
Meslvaižalia kaip jau augalus gavai jau susisodinai ax.gif
Bučkas
Atsakyti
Large bared board- tamsus dideliais skaniais vaisiais ir dar gražus. Atrodo bulvialapis, bet nepamenu 100 %

Silver Fir tree laukui anktyvam derliui- lapai kaip morkos. biggrin.gif
Labas ruyas. smile.gif
Drauge, čiliai balkone vargsta....šalta ten jiems. palangių neturiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 balandžio 2017 - 08:10
Labos ,

Ate42, nepyk ... kalta , kalta, kalta. Savaitgalis kaime, vakar vėliai grįžom i ir jau nei rankyčių nei kojyčiu smile.gif

Muka kaip tavo porai ir salierai laikosi šiltamyje? Manau patiko ... Aš saviškius irgi palikau , palapinyte pastačiau smile.gif Tegul gyvena. Pasėjau ankstyvųjų kaliaropių , kitą savaitaglį reiks pasėt ankstyvųjų kopūstų , na kokį 10, daugiau nesuvalgom ...
KSC labai gražūs tavo Pomidrorai 4u.gif Šanuolė tu pas mus 4u.gif
Luety kaip talka?
MŽ - rodykis gėlynus , laukiam smile.gif
Kažin kaip Selika...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 03, 11:47)
Labos ,

Ate42, nepyk ...  kalta , kalta, kalta. Savaitgalis kaime, vakar vėliai grįžom i ir jau nei rankyčių nei kojyčiu smile.gif

Muka kaip tavo porai ir salierai laikosi šiltamyje? Manau patiko ... Aš saviškius irgi palikau , palapinyte pastačiau smile.gif Tegul gyvena. Pasėjau ankstyvųjų kaliaropių , kitą savaitaglį reiks pasėt ankstyvųjų kopūstų , na kokį 10, daugiau nesuvalgom ...
KSC labai gražūs tavo Pomidrorai  4u.gif  Šanuolė tu pas mus  4u.gif
Luety kaip talka?
MŽ - rodykis gėlynus , laukiam smile.gif
Kažin kaip Selika...

Dusiuk, dėl manęs, balkone jie gali stovėt, bet neauga, stovi...statyt tamsiai, kambary, nenoriu, maniškiai patyso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 balandžio 2017 - 11:02
sveikos,
Muka, mokymai ant tiek prasti, kad nė kalbėt neverta smile.gif

Dusia, ačiū už pagyras, bet lyg kaip visada... ax.gif. Aš vertinu - normalūs biggrin.gif

ate, nu kad tikrai Large bared board ne bulvialapiai, man rodos...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 03, 12:19)
sveikos,
Muka, mokymai ant tiek prasti, kad nė kalbėt neverta smile.gif

Dusia, ačiū už pagyras, bet lyg kaip visada... ax.gif. Aš vertinu - normalūs biggrin.gif

ate, nu kad tikrai Large bared board ne bulvialapiai, man rodos...

Kaip su avilio dugnu ? Mano 2 aviliai stiprūs , nebuvo kas veikia o vienas.. motinėlės manau neturi . Bjaurūs nuostoliai šiemet ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 03, 12:32)
Kaip su avilio dugnu ? Mano 2 aviliai stiprūs , nebuvo kas veikia  o vienas.. motinėlės manau neturi . Bjaurūs nuostoliai šiemet ...

kadangi pati viena, be specų pagalbos valiau, tai nežinau, ką pasakyt smile.gif. Ką turėjau / galėjau rast? biggrin.gif. Nieko aš ten neradau, kelias negyvas bites, tik briaunoj (ar kaip vadinasi) tai kažkokią masę, gal ten kandžių.
Atsakyti