Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 04 07, 12:42)
joo ir aš turiu pavadinimų Casual(kažkada pomidorinėje temoje buvo moterytė ir davė tų pomikų) paskui Ate geltoni slyvukai superniai... taip ir gimsta naujos veislės  rolleyes.gif
O Ate42 kartais ne Habanero, anie man bais smirda negaliu aš net jų auginti...
Luety ale pas tave taip viskas pavyzdingai grąžu  4u.gif

Ne, tikrai ne Habanerai. ilgi, ploni...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 07, 10:42)
joo ir aš turiu pavadinimų Casual(kažkada pomidorinėje temoje buvo moterytė ir davė tų pomikų) paskui Ate geltoni slyvukai superniai... taip ir gimsta naujos veislės  rolleyes.gif
O Ate42 kartais ne Habanero, anie man bais smirda negaliu aš net jų auginti...
Luety ale pas tave taip viskas pavyzdingai grąžu  4u.gif

Nera jokio pavyzdingumo.Iki jo dar toli,kaip iki amerikos peskom.Gi tik antri metai,kaip turim soda,o puse sodo,dar nei metu nera.
Tik parodziau siltnami ir pomidorus.Kaip jums atrodo,jau tokius galiu augint toliau,o ir kotelis sutvirtejo.Gal ,kai isvesiu i siltnami ir spalva pasikeis.O baklazanas ,Dusia ,ne per mazas,dar spes subrest,jis irgi eme augt.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 04 07, 14:07)
Ne, tikrai ne Habanerai. ilgi, ploni...

reisk tada sėklų prašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 07, 13:30)
Nera jokio pavyzdingumo.Iki jo dar toli,kaip iki amerikos peskom.Gi tik antri metai,kaip turim soda,o puse sodo,dar nei metu nera.
Tik parodziau siltnami ir pomidorus.Kaip jums atrodo,jau tokius galiu augint toliau,o ir kotelis sutvirtejo.Gal ,kai isvesiu i siltnami ir spalva pasikeis.O baklazanas ,Dusia ,ne per mazas,dar spes subrest,jis irgi eme augt.

Luety drasiai spės .Yra ir pas mane nedidukų baklažanų . Juos laikas nuo laiko gerai yra partęšt ... Rajūs jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 07, 13:43)
reisk tada sėklų prašyti  ax.gif

Kur tu anksčiau buvai. Pasilikau tik vieną daigą, kitus kolegėm išdalinau, o tokie gražūs buvo....sakei čilių sočiai turi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 07, 13:43)
reisk tada sėklų prašyti  ax.gif

rasiu pas save man rodos daiga koki tai.
Atsakyti
Labas rytas
vartotojo įkelta nuotrauka
Kam kavytės? Išgeriu ir keliauju pikiuot pmidorų.
MB išvažiavo kaimukan, vištoms vasaros rezidencijos statyt, mane namie paliko.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 balandžio 2017 - 08:23
QUOTE(ate42 @ 2017 04 08, 07:07)
Labas rytas
Kam kavytės? Išgeriu ir keliauju pikiuot pmidorų.

MB išvažiavo kaimukan, vištoms vasaros rezidencijos statyt, mane namie paliko.... biggrin.gif

Labas rytas,

nu jau grozis doh.gif nezemiskas,smagu kava gert salua tokio grozio.
Kazkada raudonus auginom pardavimui kovo 8-ajai.Dar sovietu laikais.
O mudu lekiam i soda,ruost vieta turtui nuo langu pervezt,i siltnami.
Pas mus naisus rukas,kaip pienas,nieko nesimato aplink.
MB kiwk negaluoja,vel pablogejo jam,sumaliau spanguoliu su cesnaku ir medum,jam buna geriau nuo to.
O TB uzsieme vieta ligoninej ir laisvas iki pirmadienio?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 08, 10:51)
Labas rytas,

nu jau grozis doh.gif nezemiskas,smagu kava gert salua tokio grozio.
Kazkada raudonus auginom pardavimui kovo 8-ajai.Dar sovietu laikais.
O mudu lekiam i soda,ruost vieta turtui nuo langu pervezt,i siltnami.
Pas mus naisus rukas,kaip pienas,nieko nesimato aplink.
MB kiwk negaluoja,vel pablogejo jam,sumaliau spanguoliu su cesnaku ir medum,jam buna geriau nuo to.
O TB uzsieme vieta ligoninej ir laisvas iki pirmadienio?

Taip, tik neperšalt prisakė.
Atsakyti

Labos. Lauke nesilta. Vejas nemielas. Ate42 labai mielas rytas pas tave... 

Atsakyti
pagalvojau, seniai rašiau unsure.gif
sveikos,
ate rytas mielas, bet ir mano neprastas - 8.30 atvažiavo spec. mašiniukas ir senas šiferis pagaliau patapo išgabentas į sąvartyną... 2,7 t... Tikrai neblogas rytas

kažkuris rytas (gal užvakar) buvo irgi geras - šuva-žudikas pasigavo ir supusryčiavo zuikį... verysad.gif.

pomidorai nuo ryto išgabenti į šiltnamį - per karšta vargšiukams, bet tegul pratinasi

Dusia, vėjas mielas, nes puikiai išdžiovino man rūbus

tai tiek žinių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 08, 15:35)
pagalvojau, seniai rašiau unsure.gif
sveikos,
ate rytas mielas, bet ir mano neprastas - 8.30 atvažiavo spec. mašiniukas ir senas šiferis pagaliau patapo išgabentas į sąvartyną... 2,7 t... Tikrai neblogas rytas

kažkuris rytas (gal užvakar) buvo irgi geras - šuva-žudikas pasigavo ir supusryčiavo zuikį... verysad.gif.

pomidorai nuo ryto išgabenti į šiltnamį - per karšta vargšiukams, bet tegul pratinasi

Dusia, vėjas mielas, nes puikiai išdžiovino man rūbus

tai tiek žinių... unsure.gif

O kas sukrovė tas 2,7t
Atsakyti