QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 26, 15:26)
* KSC mano senutės elektroninės svarstyklės taip blūdinėja , kai batareika į pabaigą. O keisti tenka retai kas 2 ar 3 metus.Pabandyk pakeist į naują batareika , jei nepadės tai tvok lauks pačias svarstykles, tokios jau papuolė

kaip ten sako - skūpas moka sykius. Pirkimas pas Kiniečius loterija, gali pigiai gerą daiktą nupirkt bet ne visada , pas mus nors kokios garantijos yra ...
* * Muka labai jau gražiai čia visas aprašei

Norėčiau būt gera mama,bet yra kaip yra:) Iš gerų manų namų vaikai į UK nebėga

* * * Pagal savo 2 paskutinių metų patirtį galiu pasakyti - miltai , krakmolas, grūdai , bulvės, cukrus , vaisiai - narkotikai . Iš visų išvardintų sunkiausia man atsisakyti vaisių ... O miltai yra miltai - balti , juodi ar raudoni - pilno ar pusės grūdo ... Tik prekybininkų triukai .
* nu mano naujutės, ir batarkės naujutės. Eina jos š..., trenkiu lauk ir viskas. Ir ne pas kinus (ne kiniečius: Anglija - anglas (ne anglietis), Lenkija - lenkas (ne lenkietis), Kinija - kinas (ne kinietis) -

- tipo, kalbos valandėlė buvo

) pirkta, o gal varle.lt, bet neieškosiu jokių ten garantijų dėl tų 8 eur...
* * ane? Vaikas mat iš jos pabėgo... Čia toks juodas jumoras?
* * * dėl miltų sutinku, o didžiausias narkotikas man cukrus saldainių, šokoladų, ledų, pyragėlių pavidalu. Vaisiai man neaktualu. Na, mandarinų laikotarpiu suvalgau vieną kitą, bet daugiau nieko man gali nebūt.
po kokių metų pertraukos pasidariau kremą

. Naudojau tiesiog aliejų vietoj jo, nes receptų neberandu po kraustymosi, tipo, proporcijų nežinosiu, neišeis, blablabla... Padariau iš akies, išėjo puikiai

. Taigi, einu teisinga kryptimi