Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Turiu dar palinkėjimų biggrin.gif 4u.gif 4u.gif Pakeiskime savo mintis mirksiukas.gif

planu nekuriu, - turiu tikslą!
esu bejege,bevale,tingine, - aš galiu, išmoksiu tai padaryt ir man pavyks !
imu nebekest saves - pradedu rūpintis savimi!
nebekenti savo kuno, - myliu savo kūną ir noriu pokyčių!
manes neveikia - visi teisingi keliai veda į sėkmę!
.Nereikia tuo metu man visam gyvenimu - tai bus natūralus mano gyvenimo būdas!
iBus sunku,labai sunku,bet kas lengva? - net nustebsiu, kaip tai lengva!
Ir tebus jos išgirstos wub.gif Amen. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'aurore: 26 gruodžio 2016 - 15:40
QUOTE(L'aurore @ 2016 12 26, 16:39)
Turiu dar palinkėjimų  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  Pakeiskime savo mintis  mirksiukas.gif

Ir tebus jos išgirstos  wub.gif Amen.  biggrin.gif

4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas, mielosios.
Su bepraeinančiomis šventėmis. Gyventi linkiu mylint save, šypsantis ir, kad gyvenimas leistų taip elgtis.
Skaitau jus ir pavydžiu išminties. Laimingi esantys su jumis. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 26, 15:26)
* KSC mano senutės elektroninės svarstyklės taip blūdinėja , kai batareika į pabaigą. O keisti tenka retai  kas 2 ar 3 metus.Pabandyk pakeist į naują batareika  , jei nepadės tai tvok lauks pačias svarstykles, tokios jau papuolė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kaip ten sako - skūpas moka sykius. Pirkimas pas Kiniečius loterija, gali pigiai gerą daiktą nupirkt bet ne visada , pas mus nors kokios garantijos yra ...
* * Muka labai jau gražiai čia visas aprašei smile.gif Norėčiau būt gera mama,bet yra kaip yra:) Iš gerų manų namų  vaikai į UK nebėga smile.gif
* * * Pagal savo 2 paskutinių metų patirtį galiu pasakyti - miltai , krakmolas, grūdai , bulvės, cukrus , vaisiai  - narkotikai . Iš visų išvardintų sunkiausia man atsisakyti vaisių ... O miltai yra miltai - balti , juodi ar raudoni - pilno ar pusės grūdo ... Tik prekybininkų triukai .

* nu mano naujutės, ir batarkės naujutės. Eina jos š..., trenkiu lauk ir viskas. Ir ne pas kinus (ne kiniečius: Anglija - anglas (ne anglietis), Lenkija - lenkas (ne lenkietis), Kinija - kinas (ne kinietis) - rolleyes.gif - tipo, kalbos valandėlė buvo smile.gif ) pirkta, o gal varle.lt, bet neieškosiu jokių ten garantijų dėl tų 8 eur...
* * ane? Vaikas mat iš jos pabėgo... Čia toks juodas jumoras? biggrin.gif
* * * dėl miltų sutinku, o didžiausias narkotikas man cukrus saldainių, šokoladų, ledų, pyragėlių pavidalu. Vaisiai man neaktualu. Na, mandarinų laikotarpiu suvalgau vieną kitą, bet daugiau nieko man gali nebūt.

po kokių metų pertraukos pasidariau kremą ax.gif. Naudojau tiesiog aliejų vietoj jo, nes receptų neberandu po kraustymosi, tipo, proporcijų nežinosiu, neišeis, blablabla... Padariau iš akies, išėjo puikiai rolleyes.gif. Taigi, einu teisinga kryptimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 26, 17:41)
Kinija - kinas (ne kinietis) -  rolleyes.gif - tipo, kalbos valandėlė buvo smile.gif )

* * * dėl miltų sutinku, o didžiausias narkotikas man cukrus saldainių, šokoladų, ledų, pyragėlių pavidalu. Vaisiai man neaktualu. Na, mandarinų laikotarpiu suvalgau vieną kitą, bet daugiau nieko man gali nebūt.

Naudojau tiesiog aliejų vietoj jo,Padariau iš akies, išėjo puikiai rolleyes.gif. Taigi, einu teisinga kryptimi biggrin.gif

drinks_cheers.gif

mhm, pritariu biggrin.gif šią savaitę šokoladas tebus tik kitiems biggrin.gif

plaukus terliodama aliejais, perbraukdavau riebaluotais delnais per veidą, kaklą...uuuūūū, kaip odai patinka bigsmile.gif vadinasi, pasamonėj užfiksavai ką ir kaip reik daryt, todėl kryptis teisinga biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'aurore: 26 gruodžio 2016 - 16:56
QUOTE(L'aurore @ 2016 12 26, 16:55)
plaukus terliodama aliejais, perbraukdavau riebaluotais delnais per veidą, kaklą...uuuūūū, kaip odai patinka  bigsmile.gif

gerai aliejus, ne veltui metus naudojau biggrin.gif. Aišku, ant drėgnos odos. Bet kremas man vis tiek geriau. Tai ne tik aliejus, sudėtis kremo kur kas turtingesnė. O ir naudot patogiau. Tik, žiūriu, bėda, kad mano aliejai ir hidrolatai pasent baigia, reiks naujų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 26 gruodžio 2016 - 17:14
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 26, 17:41)
* nu mano naujutės, ir batarkės naujutės. Eina jos š..., trenkiu lauk ir viskas. Ir ne pas kinus (ne kiniečius: Anglija - anglas (ne anglietis), Lenkija - lenkas (ne lenkietis), Kinija - kinas (ne kinietis) -  rolleyes.gif - tipo, kalbos valandėlė buvo smile.gif ) pirkta, o gal varle.lt, bet neieškosiu jokių ten garantijų dėl tų 8 eur...
* * ane? Vaikas mat iš jos pabėgo... Čia toks juodas jumoras? biggrin.gif

po kokių metų pertraukos pasidariau kremą ax.gif. Naudojau tiesiog aliejų vietoj jo, nes receptų neberandu po kraustymosi, tipo, proporcijų nežinosiu, neišeis, blablabla... Padariau iš akies, išėjo puikiai rolleyes.gif. Taigi, einu teisinga kryptimi biggrin.gif

* tongue.gif žinau smile.gif Bet taip gražiau skamba ... Gana jau namie Kinų Kiniečiais išvadint negaliu. Ir klausimas kodėl pas Gruzinus o ne pas Gruzus ? ax.gif
** Nediskutuosiu ... Mano tokie patys genai , iš namų norėjau pabėgt smile.gif
*** nei pyragaičiai nei šokoladas nei ledai manęs nejaudina ... ja senai , gal 10 metų tokiems dalykams labai abejinga . Na jei 1 kartą metuose Napaleono užsimanau . Obuoliai , riešutai, bananai - ne visada atsilaikau . Juolab , kad MB be obuolių negyvenimas , gražių ir skanių vis privežta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurore @ 2016 12 26, 13:39)
Turiu dar palinkėjimų  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  Pakeiskime savo mintis  mirksiukas.gif

Ir tebus jos išgirstos  wub.gif Amen.  biggrin.gif

Aciu uz pamoka,uzsirasiau didelem raidem. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 26, 16:35)
tongue.gif  žinau smile.gif Bet taip gražiau skamba ... Gana jau namie Kinų Kiniečiais išvadint negaliu. Ir klausimas kodėl pas Gruzinus o ne pas Gruzus ? ax.gif
** Nediskutuosiu ... Mano tokie patys genai , iš namų norėjau pabėgt smile.gif
*** nei pyragaičiai nei šokoladas nei ledai manęs nejaudina ... ja senai , gal 10 metų tokiems dalykams labai abejinga . Na jei 1 kartą metuose Napaleono užsimanau . Obuoliai , riešutai, bananai - ne visada atsilaikau . Juolab , kad MB be obuolių negyvenimas , gražių ir skanių vis privežta smile.gif

O mane jaudina laiks nuo laiko doh.gif
MB irgi obuoliu fanas.

Atsventem pas teveli,t.y.pas broliuka.Vyno gerem tik as ir broliene. ax.gif Ji pateike tris rusis suriu prie vyno(ji dirba privacioj firmoj,kur gamina surius).Vienas suris buvo pagamintas specialiai darbuotojams,kopijuojant pelesini suri-pasaka,o dar su kazkokiu zoleliu,mango vaisiu su masiniais priedasi uztepele,mmmm,labai skanu buvo paragaut.
Svenciu periodas baigtas,dar MB rytoj laisvas,nes,kadangi kaledos ispuole sestadieni,tai nereikia dirbt antradieni,atkelta iseigine,tai galvojam,kur cia nusitrenkt rytoj,jei oras bus geras.
Jungiu edimui stabdzius iki naujako,kad kazkiek apsitvarkyt su skrandziu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 gruodžio 2016 - 21:53
Sveikutės 4u.gif

pažadai, svajonės tęsybos-netęsybos, indai, indėnai ir indiečiai.. ir maistas -daug ir gausiai.. ir vynas.. (gal jau jo gana -čia aš tik sau mirksiukas.gif )

nesu pamišus dėl Kalėdų, nesvaigstu nuo girliadų, kalėdinių papuošimų. giesmių ir dovanų... nors... sriobiu vyną, žiūriu žiauriai žiauriai negudrų kalėdinį filmuką ir sriūbauju (man apsiverkt - juokų reikalas, esu baisi žliumba...)

viskas gerai, jei tikios tokios bėdos, žiemą gerai , žiemą būna pelėdos mirksiukas.gif

P.S. rytoj 8 ryto MB jau klinikosna turi prisitatyt... rytoj dar tikriausiai ne, bet poryt jau tikriausiai, operuos..
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 12 26, 21:19)
Sveikutės 4u.gif

pažadai, svajonės tęsybos-netęsybos, indai, indėnai ir indiečiai.. ir maistas -daug ir gausiai.. ir vynas.. (gal jau jo gana -čia aš tik sau  mirksiukas.gif )

nesu pamišus dėl Kalėdų, nesvaigstu nuo girliadų, kalėdinių papuošimų. giesmių ir dovanų... nors... sriobiu vyną, žiūriu žiauriai žiauriai negudrų kalėdinį filmuką ir sriūbauju (man apsiverkt - juokų reikalas, esu baisi žliumba...)
viskas gerai, jei tikios tokios bėdos, žiemą gerai , žiemą būna pelėdos mirksiukas.gif

P.S.  rytoj 8 ryto MB jau klinikosna turi prisitatyt... rytoj dar tikriausiai ne, bet poryt jau tikriausiai, operuos..

Viskas bus gerai,MZ.Cia tau po sventinis nervu atsipalaidavimas.Visi tie renginiai vistiek sudaro ytampa,o kai atslugsta,asaros verziasi neklausiant.
Ir tavo brangiausiam stiprybes,viskas jums abiems bus gerai,medicina dabar isvystyta.Laikau kumstuka suspaudus sia savaite,o paskui pasidalinsit pastirtimi.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Kavos? ax.gif ir pire kavos ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Na ką po švenčių vėl darban ir gerai bo visai apkirmyčiau čia nors kudlas papurtai ax.gif vakar iš pižamos neišlindau blink.gif prablūdinėjau visą dieną ale tokį tinginio dieną pasidariau... ar pailsėjau nė velnio ....

L'aurora šaunus tas sau minčių krypties pakeitimas 4u.gif

O dabar apie miltus, vaisius ir kitus brudus... Išgyvenau 3 mėn. be miltų ... na man jų ir nereikia, va mamulio koldūnų su baravykais, bulkelė su aguonom ir usio vėl galiu be jų... saldumynai visi kiti... šokoladai ir kitie bla bla bla gali ir nebūti, obuolio ar kitokio vaisiaus irigi taip pat, bet va vynciaus neee niekaip.. taigi išvada šiūmetinė... svoriui man kenkia anas skystas narkotikas... kam jis man reikalingas... nerandu... atsiplaiduoti.. ale galima ir kitaip juk... atrasti džiaugsmą juk galima paieškoti jo kitur... taigi bandau 3 dienas ni ni ... o paskui matysim... tiesa šiandiena iškroviausiu pusryčiam kiaušinis ir bandysiu be maisto užtenka 2,3 kg prisiauginau... o jau buvo kūčių rytą 69.4 unsure.gif
Melsvaižalia čiupk 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 gruodžio 2016 - 07:57
Labas rytas,

Vynio nenoriu , kavos reikia . Gerai išeit į darbą nes nebereiks kramtyt smile.gif Išsimiegojau per šventes ir perskaičiau knygą , paskutinę Sabaliauskaitės ,
Silva rerum IV . Patiko , geresnė negu 3 dalis . Arba nuotaika tokia buvo . ( nekreipkit dėmesio aš labai greit skaitau )
. Kaip gerai , kad ir senutę skaityklę turėt .... Nei pirkt knygų nereikia nei į biblioteką bėgt smile.gif
Dar po Vilnių pasivaikščiojom , elglę apžiūrėjom ir tiek tų švenčių ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gruodžio 2016 - 09:29