Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 15, 17:48)
o tai su kuo dabar važiavai?
ir kodėl "jokių keliadraugių"? unsure.gif

man tai šiaip jau visada labai sunku surasti keliadraugį (-ę). Nesutampa atostogų galimybės, kelionės vieta, finansiniai reikalai, kelionės pobūdis (gulėjimas ar aktyvus - pažintinis), laisvalaikio leidimo būdas ir t.t ir pan. Su šeimyna geriau tuo, kad bent jau žinai, kaip kas bet kuriuo atveju elgsis, ko iš ko tikėtis ir pan. Viena dar nedrįsau...

Luety, faini tavo margučiai. O tie mėlyni-balti kaip dažyti?

Tie melynai balti,sintetiniai,kabinami ant Velyku medelio,kazkada gauti dovanu is Suvalkijos gimines pastu ur labai labai mus nustebine ir pamalonine.Siemet kabinsiu ant gudobeles sakeliu.,nors man graziausia ant furziciju,bet kad tis jau perzydejo pas mumi.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 15, 19:59)
Tie melynai balti,sintetiniai,kabinami ant Velyku medelio,kazkada gauti dovanu is Suvalkijos gimines pastu ur labai labai mus nustebine ir pamalonine.Siemet kabinsiu ant gudobeles sakeliu.,nors man graziausia ant furziciju,bet kad tis jau perzydejo pas mumi.

aišku 4u.gif

kaip mane pradeda nervint 3 k. valgymas... doh.gif. Savaitgaliais dažniausiai taip jau išeina. Suprantu, kad valgydama 3 k. suvalgau žymiai daugiau, nei valgydama 2 k., tai jau trečią kartą stengiuosi tik nedaug užkąst. Tai kur tau, nesustoju kramsnot, nes o kaip kitaip - man reikia normaliai sočiai pavalgyt, kad ilgai būtų ramu. Nu bet tai kaip nevalgyt kartu su šeimyna pietus? Paskui, vėliau šildytis? Nu nesąmonė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 15, 19:48)
o tai su kuo dabar važiavai?
ir kodėl "jokių keliadraugių"? unsure.gif

man tai šiaip jau visada labai sunku surasti keliadraugį (-ę). Nesutampa atostogų galimybės, kelionės vieta, finansiniai reikalai, kelionės pobūdis (gulėjimas ar aktyvus - pažintinis), laisvalaikio leidimo būdas ir t.t ir pan. Su šeimyna geriau tuo, kad bent jau žinai, kaip kas bet kuriuo atveju elgsis, ko iš ko tikėtis ir pan. Viena dar nedrįsau...

Luety, faini tavo margučiai. O tie mėlyni-balti kaip dažyti?

kolegė "įšoko į paskutinį vagoną' - atrodo, ir išbandytas žmogus, ir net kartu važiavę (tik kad niekad vienos dvi..) - nieko tragiško ir nieko žudančio, bet... tai ten nenoriu, tai tu lėčiau, tai ten nebeinam, tai pavargau... Aš esu iš tų "eikliųjų", žinau, bet.. kartais jausdavaus kaip su dideliu sunkiu lagaminu ir dar išklerusiais ratukais... aš viską suplanavus, už viską atsakinga - nuo: "kokia programa šiandien", "kiek min.reiks eiti iki viešbučio nuo stoties" "kur tramvajaus stotelė ir kurio mums reikia numerio" iki bilietų check-in, bendravimo su visais, ta prasme klausiant info ar perkant bilietus, užsakant maistą ir t.t. žodžiu, pagalvojau: o naf..... man reikia? man ką, sumokėjo ar bent kažkaip kitaip kompensavo, kad aš asmeninis gidas būčiau? pati belenkiek užtrunku, kol susirandu, pati susidarau maršrutą, nusimatau ko noriu ir vykdau ko noriu - ir netrukdykit!!!!!!! (na, šeima, kartais irgi kiek paerzina, bet jie juk mano patys pačiausi biggrin.gif ir, beje, VISADA man padėkoja už keliones -net pačią artimiausią ax.gif
tai va, pasiguodžiau..... rolleyes.gif

Luety - gražūs margiukai 4u.gif

kavut, o kada įprastai tu valgai tuos 2 kartus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 15 balandžio 2017 - 19:47
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 15, 18:20)
aišku 4u.gif

kaip mane pradeda nervint 3 k. valgymas... doh.gif. Savaitgaliais dažniausiai taip jau išeina. Suprantu, kad valgydama 3 k. suvalgau žymiai daugiau, nei valgydama 2 k., tai jau trečią kartą stengiuosi tik nedaug užkąst. Tai kur tau, nesustoju kramsnot, nes o kaip kitaip - man reikia normaliai sočiai pavalgyt, kad ilgai būtų ramu. Nu bet tai kaip nevalgyt kartu su šeimyna pietus? Paskui, vėliau šildytis? Nu nesąmonė unsure.gif

Man tai isvis dabar nesamones.Cia gimke,cia velykos,sveciai visa savaite bus,tai jau tikrai bus vyno ir dar visokiu nesamoniu,baisu ir pagalvot kiek grys,kai visi valgo viska,as nesusilaikau,bet gal eis kiek mazint bent kiekius.
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 04 15, 20:46)
* kolegė "įšoko į paskutinį vagoną'
* * kavut, o kada įprastai tu valgai tuos 2 kartus?

* tai va va - aš kažkada buvau nustebus, kad ir su gerai pažįstamu ir prognozuojamu pabaigoj kelionės atsiranda trintis... Žodžiu, su kelionės draugais nėra paprasta.
* * apie 10 ir apie 17 val.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 04 15, 20:48)
Man tai isvis dabar nesamones.Cia gimke,cia velykos,sveciai visa savaite bus,tai jau tikrai bus vyno ir dar visokiu nesamoniu,baisu ir pagalvot kiek grys,kai visi valgo viska,as nesusilaikau,bet gal eis kiek mazint bent kiekius.

vynas dzin, bile nesąmonių nedaug būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 15, 19:11)

vynas dzin, bile nesąmonių nedaug būtų smile.gif

Kai prisigamini nesamoniu,paskui reikia suvalgyt jas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 15, 21:20)
Kai prisigamini nesamoniu,paskui reikia suvalgyt jas. biggrin.gif

o kam prisigamini 5 k. daugiau, nei reikia? biggrin.gif
nu tai matai, kad lieka, įdėk svečiams... vyrą valgytoju įdarbink... unsure.gif
man irgi blogai tos 3 laisvos dienos, bet tai ką dabar... toks gyvenimas... reikia mokėt neapsiryt, o apsirijus nesinervint, ramiai grįžt į vėžes. Paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 15, 21:11)
* tai va va - aš kažkada buvau nustebus, kad ir su gerai pažįstamu ir prognozuojamu pabaigoj kelionės atsiranda trintis... Žodžiu, su kelionės draugais nėra paprasta.
* * apie 10 ir apie 17 val.
Papildyta:

***vynas dzin, bile nesąmonių nedaug būtų smile.gif

* aš visada sakau, kad geriausi išbandymai kelionėmis, nelaimėmis ir valdžia....

** ir abu kartus taip jau "iš dūšios"? ką paprastai valgai? na, greit meniu mirksiukas.gif

*** Kiek butelių vyno yra nedaug? ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 15, 19:26)
o kam prisigamini 5 k. daugiau, nei reikia? biggrin.gif
nu tai matai, kad lieka, įdėk svečiams... vyrą valgytoju įdarbink... unsure.gif
man irgi blogai tos 3 laisvos dienos, bet tai ką dabar... toks gyvenimas... reikia mokėt neapsiryt, o apsirijus nesinervint, ramiai grįžt į vėžes. Paprasta biggrin.gif

Ne 5 ,o 12x daugiau,nes tiek zmoniu suksis visas tas dienas.
Vyro neidarbinsiu valgytoju,jis turi saika,geriau ismes,negu suvalgys,nors suvalkietis,o as,kaip tikrai suvalkiecio zmona,geriau suvalgysiu,negu ismesiu. biggrin.gif
Apsirijus visdada nervinuosi,ir sunkiai pargryztu i gyvenima.Nors siandien pavalgiau tik pusrycius,visa kita ragavimai.Dziaugiuosi.
Koks nuostabus vakaras pas mus.Silta,nei vejelio,smaghu lauke,lyg vasaraTurbut bus lietaus.
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 04 15, 21:30)
* aš visada sakau, kad geriausi išbandymai kelionėmis, nelaimėmis ir valdžia....

** ir abu kartus taip jau "iš dūšios"? ką paprastai valgai? na, greit meniu mirksiukas.gif

*** Kiek butelių vyno yra nedaug? ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

* * iš dūšios - kiek telpa
pirmą kartą paskutiniuoju metu 2 vandutės su daug varškės sūrio (įprastai Žagarės - 35 proc. riebumo), taip jau tikrai storai, kartais dar sviesto tepuosi, kartais ne varškės, o fermentinis sūris, bet čia retai + kava be nieko.
Antras valgymas - kas įprastai pietums. Dažniausiai mėsa, kartais žuvis. Paprastai tik su daržovėmis, kartais įšoka truputis bulvės, bet retai. Kartais, kai mėsa atsibosta, kokią mišrainę susimakaluoju ar kokių plaktų kiaušų keletas ant spirgučių su daržovėm, ar įdaryti kiaušai, pvz. menkės kepenėlėm ar šprotais. Dar kokią vytintą dešrelę sugraužiu ar kokio sūrio. Prie maisto, aišku, būtinas vynas biggrin.gif. Savaitgalyje būna ir vienas bulvinis patiekalas: kugelis, bulviniai blynai.

* * * priklauso nuo užsigrūdinimo laipsnio tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 04 15, 21:34)
Ne 5 ,o 12x daugiau,nes tiek zmoniu suksis visas tas dienas.
Vyro neidarbinsiu valgytoju,jis turi saika,geriau ismes,negu suvalgys,nors suvalkietis,o as,kaip tikrai suvalkiecio zmona,geriau suvalgysiu,negu ismesiu. biggrin.gif
Apsirijus visdada nervinuosi,ir sunkiai pargryztu i gyvenima.Nors siandien pavalgiau tik pusrycius,visa kita ragavimai.Dziaugiuosi.
Koks nuostabus vakaras pas mus.Silta,nei vejelio,smaghu lauke,lyg vasaraTurbut bus lietaus.

tai va - mokykis iš vyro rolleyes.gif
o nervintis apsirijus nėr prasmės. Nu nėr - supranti? Grįžti į pradinį tašką ir tiek žinių smile.gif. O jei yra ta prasmė - parodyk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 15 balandžio 2017 - 20:52
Te velykų varpas prikelia jūsų sielas meilei smile.gif su Šv.Velykom brangiosios koležankos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Nuostabiu Šv.Velyku!Gražios šventes,nors gamta dar nwnori prisikelt,bet jusu sielose lai karaliauja pavasaris!
Atsakyti