Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su šventom Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Nors Kaune gal Kalėdos ?

Atsakyti
jo, man norisi su Kalėdom sveikint biggrin.gif Palei Kauną tai tikrai biggrin.gif
bet tai ai, ką dabar - SU ŠV. VELYKOM, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

po visų svečių pagaliau išsidrėbiau namuose - palaima wub.gif
Dusia, kaip sveikata? Gal jau geriau?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 16, 18:36)

Dusia, kaip sveikata? Gal jau geriau?

Gal jau ir geriau , sloga gydoma per savaitę, negydoma per 7 dienas praeina . Tinginiu namie ir tiek nei jėgų nei energijos .

Ko gero eisiu parsinešti iš balkono pomidorus ....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 16, 21:01)
Gal jau ir geriau , sloga gydoma per savaitę, negydoma per 7  dienas praeina . Tinginiu namie ir tiek nei jėgų nei energijos .

Ko gero eisiu parsinešti iš balkono pomidorus ....

aš nesirgdama tingiu ax.gif

aš viską iš verandos partempiau - pomidorus, pelargonijas.. Užkniso jau - tai kada tas pavasaris? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 16, 20:26)
aš nesirgdama tingiu ax.gif

aš viską iš verandos partempiau - pomidorus, pelargonijas.. Užkniso jau - tai kada tas pavasaris? unsure.gif

Labos,

ziuriu ir netikiu ,koks oras baisus si ryta.Pas mus neblogas,kiek vejuotas,po pietu buvom net prie juros iseje galvas pravedint,skrandzius isjudint.
Tortas tobulas isejo,visiems patiko,as maciau savo klaidas,kita kart pasitaisysiu,bet siaip labai skanus.
Pyragas su mozarela irgi skanus,tik sausainiu pagrindas per kietas,reiktu daugiau sviesto gal det ir truputi daugiau zelatinos,buvo neblogas,bet virsus galejo but kietesnis.Esu patenkinta savo improvizacijomis,dar improvizuosiu.Misrai ne su silke ,ananasais ir kukuruzais konservuotais irgi labai visiems patiko.Velykas uzskaitau.
Sunaus seimyna isejo namo,dukra migdo Margo,pagaliau ramybe namuose.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ką po kelionių... sudėtinga visgi nuo stalo sėsti į mašiną ir minkyti virš 200 km, pasenau, kažko sunkokai šį kart... ale užtat džiaugėsi MB tėvai... nors tiek...
Dusia37 kaip sveikata tavo?
Tiesa pomikų neėmiau niekur nenšiau balkone gyvena, ai nepaisus gal, ryt žvilgterėjau nieko lyg stovi nors ir pamėlynavę, ale jau savaitė po persodinimo reisk mažu kokių trąšų palaistyti vakare?
Mamulis kaip visada pasiruošęs prisiruošęs, ale sakė jau paseno, šį kart sunku buvo, kitą met jau pamislinau reiks ant rimto paimti ir pasidalinti darbais... bet iš kitos pusės ir prisiruošė beproto, net MB tėvam prikrovusi blink.gif O kiaušinių galybė namie ... kaip juos suvartoti visus, reisk salotas mišraines daryti, gal kuri įdėjų turite ax.gif
Tiesa prieš vėlykas su MB pasitarėme ir kultivatorių persakėm į ilgąjį savaitgalį... ačiū Dusia37 už pamąstymus ir patarimus, tikrai būtų per anskti, o dar ir ilgasis savaitgalis, mažu daugiau pasidarysiu...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Likau šiandien namie , galiu ir aš vieną kartą per 5 metus susirgti ? Nejaunystė taigi smile.gif

KSC kaip tau pavyksta valgymai tokiom valandom ? Nešiesi pusryčius į darbą ?

Labai protingai pasigaminau maisto , nors buvo galima ir kažkiek mažiau smile.gif Nudažiau 10 kiaušinių , tai 6 išdovanojom, o 4 keliaus šiukšlinėn . Dažymui perku pačius pigiausius ... nes paprastai jų nesuvalgom smile.gif

Kažin kur Ate42 dingus ? Ar gerai jai viskas ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 18, 09:16)
Labas rytas,

Likau šiandien namie , galiu ir aš vieną kartą per 5 metus  susirgti ? Nejaunystė taigi smile.gif 

KSC kaip tau pavyksta valgymai tokiom valandom ? Nešiesi pusryčius į darbą ?

Labai protingai pasigaminau maisto , nors buvo galima ir kažkiek mažiau smile.gif Nudažiau 10 kiaušinių , tai 6 išdovanojom, o 4 keliaus šiukšlinėn . Dažymui perku pačius pigiausius ... nes paprastai jų nesuvalgom smile.gif

Kažin kur Ate42 dingus ? Ar gerai jai viskas ?

Labas rytas,
ačiū už rūpestį. Tiek gerai, kad dingau. biggrin.gif
Protingai pasielgei, pagulinėk namuose kol apsveiksi.
Velykos ramiai. Nudažiau 10 kiaušių. 6 išvažiavo, likusius vaikai vakar pusryčiam suvalgė ir dar išsivirė. Dažau natūraliai, valgom ir svogūnuotus biggrin.gif . Buvau kalakuto vyniotinuką i du kiaulių liežuvius išsivirus. Vakar iškepiau vištą. Va ir visos šventės. Per Velykas buvom visi pas draugus. Seniai buvom besimatę, labai mielai pabendravom.
Šiandien iškrova ir bandysi, sakau bandysiu, nes su savim dar galutinai nesusitariau, chazanintis. Užlipau ant svarstyklių-90,00 blink.gif .
Atsakyti
labas rytas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 18, 09:16)
* Likau šiandien namie , galiu ir aš vieną kartą per 5 metus  susirgti ? Nejaunystė taigi smile.gif 
* * KSC kaip tau pavyksta valgymai tokiom valandom ? Nešiesi pusryčius į darbą ?

* tai vis tik įsisirgai? unsure.gif
* * jo, nešuosi - va ir dabar kapoju biggrin.gif. O 17 val. jau namuose būnu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 04 18, 09:32)
Užlipau ant svarstyklių-90,00 blink.gif .

pffffff... ot tai stebuklas biggrin.gif. Nedaug daugiau už mane smile.gif
Atsakyti
oi, mergai - 3 šokolado plytelės įšoko... Nu kaip sunku po tų švenčių - išsiderinimas konkretus... Kilai užlipę į viršų konkretūs... Bet pasiduoti paprasčiausiai negaliu, neturiu tokios galimybės ir tokios teisės...

Dusia, kaip atostogų diena? Pasveikai gal jau? Kaip ryt su darbu?

Mano diena aktyvi - nuo šuns skiepijimo ir nuosavo stogo dokumentų tvarkymo ir vežiojimo po šaraškino kontoras iki normalaus valdiško darbo, kai atliko laiko nuo asmeninių reikalų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 18, 18:41)

*Dusia, kaip atostogų diena? Pasveikai gal jau? Kaip ryt su darbu?

**Mano diena aktyvi - nuo šuns skiepijimo ir nuosavo stogo dokumentų tvarkymo ir vežiojimo po šaraškino kontoras iki normalaus valdiško darbo, kai atliko laiko nuo asmeninių reikalų unsure.gif

*Turėjo būti sirgimo diena smile.gif Dirbau , ir nemažai padariau . Ryt tekinom į darbą, nes 20 jau Didžiajam Darbdaviui turiu nusiųst sf registrus . Nei sirgti , ne mirti negali mano darbe smile.gif Nei atostogaut ...

** Tai stogas turės kažkokius dokumentus- pasus ir gimimo liudijmus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ? ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 18, 20:10)
*Turėjo būti sirgimo diena smile.gif  Dirbau , ir nemažai padariau . Ryt tekinom į darbą, nes 20  jau Didžiajam Darbdaviui turiu nusiųst sf registrus .  Nei sirgti , ne mirti negali mano darbe smile.gif Nei atostogaut ...

** Tai stogas turės kažkokius dokumentus- pasus ir gimimo liudijmus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ? ?

* pažįstama iki skausmo situacija, kai negali nei atostogaut, nei sirgt, na, sakyčiau mirt gal neuždraus - vat norėsiu ir mirsiu ir ką jūs man biggrin.gif
* * galima pavadint ir taip smile.gif

mergai, paprikom man ryškiai vazončikai per maži, ale jos persodinimų nemėgsta, taip? Kentėt tuose pačiuose?
Atsakyti