Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 04 28, 19:12)
Puslapio apačio, telefonas neduoda, o luety buvo paskiausias postas....atsiprašau, bet nežinau ar daugiau taip nedarysiu. biggrin.gif
Nerėkauk ant šuns, vyro ir manęs. Eik arbatos. Atsipalaiduosi. 4u.gif

Man tai dzin kas ka cituoja,as susigaudau. biggrin.gif ,nes ismokau jau is telefono.Jei cituoji viena,tai gali bet kuri ,kad ir praejusi saust cituoti ir salia jo atsakyti.Jei nori cituot kelis,spaudi cituot po kiekvienu postu,tada spaudi kairej pusej rodykle i virsu ir ten virsuj surandi atsakyt,spaudi ir iskrinta visi cituojami.Bent per mano iphona taip gaunasi. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 28, 20:52)
nebus kada ilsetis.

poilsis sode rolleyes.gif. Aktyvus poilsis vadinsis biggrin.gif
Luety, nebevaikščiosi? Nu, ta prasme, kaip vaikščiodavai po kažkiek ten km. Pamenu, kaip tau baltai pavydėjau to kasdieninio prasiėjimo... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 04 28, 21:17)
Puslapio apačio, telefonas neduoda, o luety buvo paskiausias postas....atsiprašau, bet nežinau ar daugiau taip nedarysiu. biggrin.gif
Nerėkauk ant šuns, vyro ir manęs. Eik arbatos. Atsipalaiduosi. 4u.gif
Papildyta:

Tai, kad išmanęs tu nieko neturėsi, o pomikų aš ir mažesnių turiu.
Papildyta:

Ačiū dar kartą. O, kad man tokią svočią. Vaikis gal protan ateitų..... biggrin.gif
Statybos, gal pas mane norėtum prasisukt su tvarka? mirksiukas.gif

vuo, kaip gražiai sucitavai bigsmile.gif

kam arbata, jei yra vyno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 28, 21:24)
poilsis sode rolleyes.gif. Aktyvus poilsis vadinsis biggrin.gif
Luety, nebevaikščiosi? Nu, ta prasme, kaip vaikščiodavai po kažkiek ten km. Pamenu, kaip tau baltai pavydėjau to kasdieninio prasiėjimo... wub.gif
Papildyta:

vuo, kaip gražiai sucitavai bigsmile.gif

kam arbata, jei yra vyno bigsmile.gif

A va kame reikalas, pribaubus rėkauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 04 28, 21:26)
A va kame reikalas, pribaubus rėkauji biggrin.gif

oi, kai rėkavau, dar nebaubus (ojetus, kas per žodis unsure.gif ) buvau
ax.gif
Atsakyti
Prasiejimai bus,bijau,kad didesni,greitesni,kartu su MB.Jis pas mane sportiskas,tai ir mane temps.Nesugalvoju,kaip reiks padalint erdve,kad turet kiek speiso nuo jo,nusibosim diena nakti,ryta vakara,vienas kitam.

Baikit jus cia kaimiskus zargonus vartot:pribaubus,nebaubus,kas cia dabar.Suvalkieciai sako prisiliuobus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 28, 21:32)
* Prasiejimai bus,bijau,kad didesni,greitesni,kartu su MB.Jis pas mane sportiskas,tai ir mane temps.Nesugalvoju,kaip reiks padalint erdve,kad turet kiek speiso nuo jo,nusibosim diena nakti,ryta vakara,vienas kitam.

* * Baikit jus cia kaimiskus zargonus vartot:pribaubus,nebaubus,kas cia dabar.Suvalkieciai sako prisiliuobus. bigsmile.gif

* tai liuks, kad bus. Prasėjimai kartu dar smagiau, bet va, speiso (baik čia vartot užsienskus žodžius, a lietuviškai nemoki unsure.gif ) tai tikrai reikia turėt. Bent man, neturint speiso biggrin.gif užknistų gatavai...

* * vuo, "prisiliuobus" žodį ir aš suprantu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 28, 19:39)
* tai liuks, kad bus. Prasėjimai kartu dar smagiau, bet va, speiso (baik čia vartot užsienskus žodžius, a lietuviškai nemoki unsure.gif ) tai tikrai reikia turėt. Bent man, neturint speiso biggrin.gif užknistų gatavai...

* * vuo, "prisiliuobus" žodį ir aš suprantu bigsmile.gif

Isversk man speiso atitikmeni. biggrin.gif Ieskojau ir neradau,kad but taip tiksliai.
Atsakyti
dar sako "priputus" - šitas toks žiaurus žodelis mirksiukas.gif

O šiaip - labas visoms 4u.gif Aš net rašyt jėgų nebeturiu - kažkokios nepadoriai įtemptos ir beveik bemiegės kelios paros... Vien šiandien - keturi renginiai: turėjom su mažiukais pasirodymą tėveliams - atvirų durų diena, tada važiavom su solistu į festivalį, tada į kitą miestą perlėkiau ir kitame festivalyje, su kitais vaikais - folkloro programą rodėm, tada dar dainavom vienai magistrantei valstybiniam egzaminui... vakar irgi rimtas renginys... gerai, kad svaitgalis laisvas...
ir nieko nenoriu dirbt savaitgalį..... unsure.gif gulėčiau ir skaityčiau knygą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 28, 21:44)
Isversk man speiso atitikmeni. biggrin.gif Ieskojau ir neradau,kad but taip tiksliai.

nu šiuo atveju erdvė, nu, o kaip kitaip biggrin.gif. Vienoj vietoj rašei erdvė, kitoj jau speisas rolleyes.gif
Atsakyti

oi, kai rėkavau, dar nebaubus (ojetus, kas per žodis unsure.gif) buvau
ax.gif

Kai norisi ir nieks neipila belieka rekt...

Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 04 28, 21:47)
dar sako "priputus" - šitas toks žiaurus žodelis mirksiukas.gif

O šiaip - labas visoms 4u.gif  Aš net rašyt jėgų nebeturiu - kažkokios nepadoriai įtemptos ir beveik bemiegės kelios paros... Vien šiandien  - keturi renginiai: turėjom su mažiukais pasirodymą tėveliams - atvirų durų diena, tada važiavom su solistu į festivalį, tada į kitą miestą perlėkiau ir kitame festivalyje, su kitais vaikais - folkloro programą rodėm, tada dar dainavom vienai magistrantei valstybiniam egzaminui... vakar irgi  rimtas renginys... gerai, kad svaitgalis laisvas...
ir nieko nenoriu dirbt savaitgalį..... unsure.gif gulėčiau ir skaityčiau knygą tongue.gif

labas,
nu mane tai mikliai išvežtų ten, kur durys be rankenų, po tokių renginių unsure.gif
bet užtai žinau savo galimybes ir nelendu, kur nereikia rolleyes.gif
o gulėt ant sopkės visas tris dienas oi kaip norėčiau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 28, 21:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="71598476" data-time="1493404152"><div><p>oi, kai rėkavau, dar nebaubus (ojetus, kas per žodis vartotojo įkelta nuotrauka) buvau
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kai norisi ir nieks neipila belieka rekt...</p>

ale ot išvedi bjauriai kažkaip neteisingai biggrin.gif
aš pati moku įsipilt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 balandžio 2017 - 20:55
Pririjus, prilakus, priliuobus, pribaubus, pri, pri pri. Pribaubus- aukštaitiškai.
Visas tris dienas reidai dėl tokių. Turėsiu vakarais, naktį, dieną, varyt darban.
Net Dragerį nupirko....
Atsakyti