Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 28, 19:51)
nu šiuo atveju erdvė, nu, o kaip kitaip biggrin.gif. Vienoj vietoj rašei erdvė, kitoj jau speisas rolleyes.gif

Va va erdve.Nuostabus zodis,tik kazkur pasislepes buvo.Labai lenda i galva pirmas angliski sakiniai,tada atrodo,kad ir isverst nebeina,toks tikslus buna angliskas.Matai erdve daliont man tinka tas zodis,o turet erdve nuo vienas kito,kazkaip net nelindo galvon taip pasakyt.Vistik 15mt cia daro savo.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 28, 21:57)
Va va erdve.Nuostabus zodis,tik kazkur pasislepes buvo.Labai lenda i galva pirmas angliski sakiniai,tada atrodo,kad ir isverst nebeina,toks tikslus buna angliskas.Matai erdve daliont man tinka tas zodis,o turet erdve nuo vienas kito,kazkaip net nelindo galvon taip pasakyt.Vistik 15mt cia daro savo.

mandra, ane? rolleyes.gif
čia kad pavydėčiau aš, ir kad verkčiau, kad EN taip ir neišmokau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 balandžio 2017 - 21:00
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 28, 20:00)
mandra, ane? rolleyes.gif
čia kad pavydėčiau aš, ir kad verkčiau, kad EN taip ir neišmokau... unsure.gif

Tik jau nesakyk,kad anglu nemoki.O ir man iki geros anglu kaslbos dar labai toli.Turiu alimentaria kalba,rasau,skaitau,kai kurie anglai tiek nemoka.O Lietuvoj jaunimas angliskai taip kalba,kaip mes kazkada rusiskai,bet jie rusiskai nei bum bum.
Mano vaikai moka rusiskai,kuo labai dziaugiasi,o anglu kalba abu kalba laisvai.Dukra dar ir prancuzu.Vat prancuzu tai man pavydu,kad nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 28, 22:52)
Tik jau nesakyk,kad anglu nemoki.O ir man iki geros anglu kaslbos dar labai toli.Turiu alimentaria kalba,rasau,skaitau,kai kurie anglai tiek nemoka.O Lietuvoj jaunimas angliskai taip kalba,kaip mes kazkada rusiskai,bet jie rusiskai nei bum bum.
Mano vaikai moka rusiskai,kuo labai dziaugiasi,o anglu kalba abu kalba laisvai.Dukra dar ir prancuzu.Vat prancuzu tai man pavydu,kad nemoku.

nu nemoku, nu biggrin.gif
kai man reikia kalbėt, tai rankas kojas atima, nutirpstu visa, o galva tuščia tuštutėlė - atrodo, kad nė vieno žodžio nežinau. O kalbėjimas taigi pagrindas...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 28, 21:07)
nu nemoku, nu biggrin.gif
kai man reikia kalbėt, tai rankas kojas atima, nutirpstu visa, o galva tuščia tuštutėlė - atrodo, kad nė vieno žodžio nežinau. O kalbėjimas taigi pagrindas...

Nepliurpk nesamoniu,jei jau kalbi,tai kalbi,kaip moki,svarbu kad kalbi,ar nutirpus ar ne.Jie supranta,o jei nesupranta,perklausia,o mes visada galim paaiskint is kito kampo,pagaliau kalbant labiausiai tobulejama.Na dar ziurint TV angliskas programas,skaitant laikrascius,knygas.Taip ir issilauziau.Gli baigt koledzus,univeras,jei nekalbesi nei su kuo angliskai,kalba netobules.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 28, 23:24)
Nepliurpk nesamoniu,jei jau kalbi,tai kalbi,kaip moki,svarbu kad kalbi,ar nutirpus ar ne.Jie supranta,o jei nesupranta,perklausia,o mes visada galim paaiskint is kito kampo,pagaliau kalbant labiausiai tobulejama.Na dar ziurint TV angliskas programas,skaitant laikrascius,knygas.Taip ir issilauziau.Gli baigt koledzus,univeras,jei nekalbesi nei su kuo angliskai,kalba netobules.

tai kad aš geriau patyliu, nei kalbu kaip moku biggrin.gif

„Kodėl anglų gramatika jums tokia svarbi? 99,9 proc. anglų neturi jokio suvokimo apie gramatiką. Ko jūs myžčiojate šioje šalyje dėl gramatikos"

iš čia:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=74456004

tiesa, kažin?

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 28, 21:32)
tai kad aš geriau patyliu, nei kalbu kaip moku biggrin.gif

„Kodėl anglų gramatika jums tokia svarbi? 99,9 proc. anglų neturi jokio suvokimo apie gramatiką. Ko jūs myžčiojate šioje šalyje dėl gramatikos"

iš čia:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=74456004

tiesa, kažin?

Labas rytas,

anglams gramatika nereikalinga,jie gimsta su ja,gauna ja su motinos pienu,tai tevu kalba.Mums ji sunku,nes reikia atsimint laikus,nekondicinius veiksmazodzius,o jiems nereikia,jie tai zino nuo gimimo.Vienintelis ka as pastebejau,kad jie turi savo zodziu reiksmiu zodyna ir gana stora,o kalba skurdzia buitine kalba,o zodyne ju yra labai daug ir mandru,kurie reikalauja net zodyno paaiskinimo,ka tai reiskia.Issilavine zmones stengiasi naudot platesni zodyna,o liaudziai to nereikia.Anglijoj yprate kalbet su kitatauciais ir jie nekreipia demesio i kitataucio gramatika,tik perklausia,jei nesupranta,arba linksi galva,laukia kol daugiau ka pasakysi,kad suprastu.Klientu aptarnavimo sektoriuje dirbant,taisyklinga gramatka burina,ofise taip pat,bet dirbantiems uz minimuma ar kiek daugiau,svarbu susikalbet,moket kazkiek ir suprast uzduotis,rodyt susidomejima darbu,gerai ji atlikt.
Straipsnio neskaiciau dar,neturiu laiko,tai sorry jei nepataikiau i tema,cia tik mano 15mt.pastebejimai.
Atsakyti

Labos Pradige visos. As tai siandien darzus sodinsiu . Biteles apziuresiu. Ir vakare pirtuke laukia. Vakar buvom pakure Laumem :D :D :D​ . Tai jau siandien galesim ir mes nusipraust.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 30, 10:56)
<p>Labos Pradige visos. As tai siandien darzus sodinsiu . Biteles apziuresiu. Ir vakare pirtuke laukia. Vakar buvom pakure Laumem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif​ . Tai jau siandien galesim ir mes nusipraust.</p>

aš neseniai išleidau svečius, tai ilsiuosi smile.gif
pas bites gal rytoj eisiu, šiandien sveikatos nėra ax.gif
Atsakyti
pagalvojau, kad šiandien, paskutinę mėn. dieną, suvesiu mėnesio rezultatus. Taigi, per mėnesį minus 1,8 kg, viso - 10,5 kg smile.gif

Dusia, jau maudeisi? Kaip įspūdžiai? smile.gif

Luety šiandien prašapus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 30, 17:50)
pagalvojau, kad šiandien, paskutinę mėn. dieną, suvesiu mėnesio rezultatus. Taigi, per mėnesį minus 1,8 kg, viso - 10,5 kg smile.gif

Dusia, jau maudeisi? Kaip įspūdžiai? smile.gif

Luety šiandien prašapus... unsure.gif

Laaaaboois!!!
Prasapus ir paskendus.Islydejau svecius,kas indus isplaus,viska survarkys???Nebeturiu jegu visai.MB jubiliatas,gi nevarysi jo plaut?
Siaip labai smagiai pasisedejom,brolis atvaziavo su taxi,tai galejo ikalt kiek,sunus buvo uz taxista.
Ryt ryte pas mus laisva diena,mus atvaziuos veztis i viena kaip ir pili (standen house)ta proga nemokamai mums,kaip ir dovana,sake nuostabus sodas,tulpiu kompozicijos l.grazios,kad tik nelytu.
Tortas pavyko,si syk biskvita sulaisciau vandeniu su citrina,o riesutai pakliuvo i karamelini pertepima,tai sake tobulas.
Einu plaut indu,negaliu palikt.
Atsakyti
Na va,Mb padejo viska sutvarkyt,indai isplauti,viskas sudeta i vietas,staltieses skalbiasi,einu ilsetis.
Atsakyti