QUOTE(Luety @ 2017 06 13, 19:48)
Taip ir supratau,tai nieko nesugalvojau,kas uzkimstu,bet prisiminiau,kad prancuzai po velyvu pietu uzvalgo surio kokio nors ar kokiu spec.turi.o mano tas gonzales ar kaip ji ten
su pelesiu,o kitas su spanguolem,panasus i balta,bet ne baltas,tai atsipjoviau po juostele nedidele,issiviriau arbatos dar ir taip skaniai ir sociai pabaigiau,kad jauciu,jog net vakaro sulauksiu,be vargo ir eisiu miegucio.Be to visada gi galiu isgert arbatos.Parsinesiau is sodo savo du lapelius pelyno ir turiu pernai savo rinktu medetku,kazkaip uzsinorejau ju arbatos kazkada isgert,kai tik panoresiu.Nezinau ar man veiks tas,kas veikia tau,bet bandyt reikia,nieko nekainuoja.
Cedriukai buvo zali,bet dabar puikiai sirpsta.Jau nereiks nei savaites,kai galesim ragaut.Mb icementavo paskutini kuola varteliams,liko gal 1,5 metro uztvert tvora prieky,idet vartelius ir turesim savo privat teritorija.Laukiu,nesulaukiu.Dar reikia siltnamio duris itinklint,nutarem isimt karbonata ir det tinkla,tada uzdaryt duris ir dar spyniuka ikabint,jau dviejuose siltnamiuose taip maciau,nes sode gyvena rumunai,portugalai,kazkodel niekas ju nevaiko,bet nieko ir neaugina,o misti reikia.Nezinau,ar imtu ka mano,pernai pomidorai neprisirpo,bet,kai velai rudeni ten pasejau morkas kopustinius,tai buvo atplestos durys,ieskojo kazkas kazko,tai galvoju,ka gali zinot.

Cedriukai buvo zali,bet dabar puikiai sirpsta.Jau nereiks nei savaites,kai galesim ragaut.Mb icementavo paskutini kuola varteliams,liko gal 1,5 metro uztvert tvora prieky,idet vartelius ir turesim savo privat teritorija.Laukiu,nesulaukiu.Dar reikia siltnamio duris itinklint,nutarem isimt karbonata ir det tinkla,tada uzdaryt duris ir dar spyniuka ikabint,jau dviejuose siltnamiuose taip maciau,nes sode gyvena rumunai,portugalai,kazkodel niekas ju nevaiko,bet nieko ir neaugina,o misti reikia.Nezinau,ar imtu ka mano,pernai pomidorai neprisirpo,bet,kai velai rudeni ten pasejau morkas kopustinius,tai buvo atplestos durys,ieskojo kazkas kazko,tai galvoju,ka gali zinot.
Luety, man jie daugiau į mėlinukus panašūs. Blac cherry kitaip atrodo. Parodyk krūmą. Gal sėklos supainiotos. Gal primelavau tau, visai nenorėdama...
Einu juodukų nuotraukos ieškot. Įkelsiu.

Nerandu ant krūmo.
Čiata kekė kur ant pirmos dėžės padėta.