Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 06 12, 16:26)
tortų tik labai daug reiks gaminti cielus 5  blink.gif ....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šiaip man nebūdinga skaityt su emocijom, nu bet balsu užsikvatojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 12, 17:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
šiaip man nebūdinga skaityt su emocijom, nu bet balsu užsikvatojau lotuliukas.gif

nu jooo MB gimkė vienas, darbo baliai du, vienas su giminem, kitas su draugais... va ir 5 ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu susimaliau tuos cesnaku ziedynus,bet jie tokie su smulkiais gabaliukais,ne vientisa kose turi gautis?Tokie gal amuljesnu kaip ryziu gabaliukai?Ar trint iki visiskos vienalytes? koses
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 12, 17:03)
nu jooo MB gimkė vienas, darbo baliai du, vienas su giminem, kitas su draugais... va ir 5  ax.gif  unsure.gif

Į darbą perku smile.gif Gal 1 kartą esu kepus ?
Vienžo - nupirksiu 1 tortą ir gana . Šiaip nelabai mėgstu švęst senatvės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 06 12, 17:32)
Nu susimaliau tuos cesnaku ziedynus,bet jie tokie su smulkiais gabaliukais,ne vientisa kose turi gautis?Tokie gal amuljesnu kaip ryziu gabaliukai?Ar trint iki visiskos vienalytes? koses

Aš malu su elektrine mėsmale, kaip jau gaunasi taip gerai.

Papildyta:
Viskas žinoma :

Paklausom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 12, 16:58)
Į darbą perku smile.gif Gal 1 kartą esu kepus ?
Vienžo - nupirksiu 1 tortą ir gana . Šiaip nelabai mėgstu švęst senatvės smile.gif
Papildyta:
Aš malu su elektrine mėsmale, kaip jau gaunasi taip gerai.

Papildyta:
Viskas žinoma :

Paklausom smile.gif

as irgi sutryniau elektriniu blenderiu.pasidare ne kose,bet bus gerai,sudejau i stiklianiuka,dar paspaudziau,sultys truputi issiskyre,turbut bus gerai.
Klausausi. bigsmile.gif
Atsakyti
mano internetas kažko lėtai veikia, neina pažiūrėt, striginėja - apie ką daktaras kalba?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 12, 21:27)
mano internetas kažko lėtai veikia, neina pažiūrėt, striginėja - apie ką daktaras kalba?

Kaip grūdai nuodija mus ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 12, 21:32)
Kaip grūdai nuodija mus ....

ačiū. Gal vėliau pavyks pažiūrėt.
Atsakyti
pažiūrėjau
modernus šitas daktaras rolleyes.gif
o apie cholesterolį kažin nėra kokios jo laidos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 12, 23:23)
pažiūrėjau
modernus šitas daktaras rolleyes.gif
o apie cholesterolį kažin nėra kokios jo laidos? unsure.gif

Su teliku šiame gyvenimo etape susipykus smile.gif šitą fimuką radau FB . Reiktu paieškot smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Tortų neperku, nes mokėti tokius pinigus už velniai žino kokią sudėti... tiek to padarysiu ...
Česnakai gaunasi man ne tyrė, o su gabaliukais, bet jie puikiai susitroškina susikepa...
Apie grūdus... na... patylėsiu... man jau kažkaip vėl kvepia taip pat kaip valgyti košes avižas ir būsite sveikas... dabar venkite to... po metų kitų dešimties vėl apsisuks ratas vėl atsiras paneigimų įrodymų, kad vėl atvirkščiai... čia kuris itikinamiau pasakoja, pagrindžia... duok die atrasti tiesą... prieiti prie manau vienos tiesos kas per daug tas nesveika...
O aš žiūriu teliką, ypač puikius pastatymus rusų kinus pvz. dabar Sofija rodė tobulas pastatymas... o va Lietuvaičiai vėl propogandą velniai žino kokią įžvelgia blink.gif ...
Ate42 kaip tavo sveikata ar pagerėjo po lašelkų?
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 birželio 2017 - 07:02

http://stilius.lryta...aistas-1478427/
va dar vienas straipsniukas
Tiesa čia badauti jau negerai...
aš nevalgiau 46 val tai čia kas badas ar poilsis rolleyes.gif
Atsakyti