QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 08:44)
Kontrastas man buvo labai nemalonus. Davė išgert stiklinę per pusvalandį, paskui gulant po tomografu dar stiklinę. Ten jodas- šlykštu. Yra kitas preparatas, beskonis. Gal gausi tą. Paskui kai ledžia, tiksliau lašina į veną, būna labai karšta, burnoj metalo skonis ir dar parą kol išsivalė nekokia savijauta. Taip buvo man. O bet tačiau, visi mes skirtingi, gal tu nepajusi nieko.
Gulant paprašė nusiimt liemenėlę, bet likau su palaidine ir kelnes paleist žemiau, maždaug per pusę klubų. Batus nusimoviau pati. Turėjau drėgnų servietėlių, tai pasitvarkiau, kad nebūtų prakaito. Svarbu skenavimo plote, kad nebūtų metalo. Via procedūra užtruko apie pusantros valandos. Išėmę kateterį nesutvarkė venos, tai truputį išsikruvinau ir kabinete grindys liko su kraujo takais. Niekad nemaniau, kad taip gali pultis kraujas iš tokios mažos skylutės....
Gulant paprašė nusiimt liemenėlę, bet likau su palaidine ir kelnes paleist žemiau, maždaug per pusę klubų. Batus nusimoviau pati. Turėjau drėgnų servietėlių, tai pasitvarkiau, kad nebūtų prakaito. Svarbu skenavimo plote, kad nebūtų metalo. Via procedūra užtruko apie pusantros valandos. Išėmę kateterį nesutvarkė venos, tai truputį išsikruvinau ir kabinete grindys liko su kraujo takais. Niekad nemaniau, kad taip gali pultis kraujas iš tokios mažos skylutės....

Na tu cia siaubo vaizdu man pazerei...

Papildyta:
Linksmiau kiek,vakar pakiausinejau nauju bulviu,lyg dziusta,o gal nuo karscio tokios isvepe,mazutes dar,ale pietums uzteko su spirguciais,savo kaliaropes salotu dar,puiku ekologiska.

o cia parsiveziau uzvakar ir dar uzvakar,jau badu nemiesim