Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 08:44)
Kontrastas man buvo labai nemalonus. Davė išgert stiklinę per pusvalandį, paskui gulant po tomografu dar stiklinę. Ten jodas- šlykštu. Yra kitas preparatas, beskonis. Gal gausi tą. Paskui kai ledžia, tiksliau lašina į veną, būna labai karšta, burnoj metalo skonis ir dar parą kol išsivalė nekokia savijauta. Taip buvo man. O bet tačiau, visi mes skirtingi, gal tu nepajusi nieko.
Gulant paprašė nusiimt liemenėlę, bet likau su palaidine ir kelnes paleist žemiau, maždaug per pusę klubų. Batus nusimoviau pati. Turėjau drėgnų servietėlių, tai pasitvarkiau, kad nebūtų prakaito. Svarbu skenavimo plote, kad nebūtų metalo. Via procedūra užtruko apie pusantros valandos. Išėmę kateterį nesutvarkė venos, tai truputį išsikruvinau ir kabinete grindys liko su kraujo takais. Niekad nemaniau, kad taip gali pultis kraujas iš tokios mažos skylutės.... biggrin.gif

Na tu cia siaubo vaizdu man pazerei... biggrin.gif blink.gif
Papildyta:
Linksmiau kiek,vakar pakiausinejau nauju bulviu,lyg dziusta,o gal nuo karscio tokios isvepe,mazutes dar,ale pietums uzteko su spirguciais,savo kaliaropes salotu dar,puiku ekologiska.

vartotojo įkelta nuotrauka

o cia parsiveziau uzvakar ir dar uzvakar,jau badu nemiesim biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 birželio 2017 - 09:55
Ooo kokios gėrybės wub.gif

Žinok nepamenu gal leido pasilikti... kontrasto mna nedarė ir užtruko trumpiau....

Dusia37 o man iki šiol dūšelę spaudžia nors yra ir kitas irgi geras vaikas, ale kaip užaugo abu man akyse tai savas patapo.... nedraskau vaiko savo rypavimais ale vistiek.... ir tas vaikas ... ai...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 21, 11:10)
Ooo kokios gėrybės  wub.gif

Žinok nepamenu gal leido pasilikti... kontrasto mna nedarė ir užtruko trumpiau....

Dusia37 o man iki šiol dūšelę spaudžia nors yra ir kitas irgi geras vaikas, ale kaip užaugo abu man akyse tai savas patapo.... nedraskau vaiko savo rypavimais ale vistiek.... ir tas vaikas ... ai...

Stengiuosi žiūrėt neutraliai, nepatarinėju. Gal raminu ir bandau pastatyt vieton, kad prievarta mielas nebūsi. Jam gi gala jos, nes ten būdama ji bukėja, bomžėja, atseit gaila jos, nes matė kaip per tuos du metus ji keitėsi ir kas nutiko persavaitę pabuvus toj aplinkoj. Ji pasakė, kad čia per didelė kontrolė, tvarka ir per mažai pramogų. Reikia kasdien kažkur eit, važiuot, linksmintis.....per daug dirbama ir sėdima namie. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 09:27)
Stengiuosi žiūrėt neutraliai, nepatarinėju. Gal raminu ir bandau pastatyt vieton, kad prievarta mielas nebūsi. Jam gi gala jos, nes ten būdama ji bukėja, bomžėja, atseit gaila jos, nes matė kaip per tuos du metus ji keitėsi ir kas nutiko persavaitę pabuvus toj aplinkoj. Ji pasakė, kad čia per didelė kontrolė, tvarka ir per mažai pramogų. Reikia kasdien kažkur eit, važiuot, linksmintis.....per daug dirbama ir sėdima namie. blink.gif

Aiskiai ne to lizdo paukstis ir niekada nebus.Yra zmoniu,kurie bega is bomzisko gyvenimo,nori keist viska,o jai to reikia .Tik ar jam tokios jos reikia?

Man tai buvo gaila visu sunaus paliktu paneliu ir tu kurios ji paliko. ax.gif bet niekur nesikisau,nedariau spaudimo,kokia issirinksi,su tokia pats gyvensi...
Ir tos pirmosios meiles kai uzgesta jiems sunku,bet kai issiraskytu kai jau vaikus turetu ir pries D.but prisieke,va tada visiems sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 birželio 2017 - 10:36
Labukas 4u.gif

Ate jetus koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif senstu turbut, noriu i soda ,bet ne ravet, o pasigrozeti, pasidziaugti gamta. Labai truksta to tokio lietuvisko rytinio kvapo, tokia gaiva, kartai buna kad cia ja uzuodziu, tai tokia palaima uzplusta. Na tikrai uzveisiu balkona gelemis ir eisiu ryte kavute gert. Senstu .......

Tas sunkus jausmas meile, sunku issikirti , jei nesusibegs, tai laikas viska isgydys, o dabar kazkaip reikia sita perioda pergyventi. Uzimtumas padeda kazkiek uzsimirsti.

Maniskis kaip isikabino i viena ir jau 5 metai kartu,man jau noretusi ir kad iteisintu savo santykius, beje marti irgi(dave jam ultimatuma ,kad dar du metus lauks) , jis tiks pas mane perfekcionistas situo atzvilgiu, rado tai kas jam tinka ir patinka, beje man taip pat ir seima labai draugiska, su jeis bendraujam daugiau nei su MB brolio seima(na bet cia kita istorija). Bijau pagalvoti , jei issiskirtu...... itariu depresija mano vaikiui garantuota butu.

Su dukra kas kita, jai nepatiko kazkas , ir viskas atleidimo neber, su pirmu vaikinu, dar vaikai buvo viename suole sedejo, gal kokius du metus draugavo, jis pas mus ir miegodavo kartais, na ten problemos seimoje , nes buvo ivaikintas jis ,brolis ir sese, paskui tevai issikyre, kiekvienas su savom problemom, tevai issilavine, mama gydytoja, tetis mokytojas, jis pasiliko gyventi su teciu like vel su savomis nelabai geromis problemomis, tai po dvieju metu atejo ir pasake kad issikyre, jetus , man tai kaip vaika kas is krutines butu isrove, o jai mat netiko, is pradziu nieko nepasakojo, o tik neseniai pasake kad buvo kumscius i darba paleides,tai ir pasiunte kur toliau. O dabar....... as jai sakau tu gal pradek rasyti`i sasiuvini kandidatus , iki pencijos bus pilnas. biggrin.gif Na bet tikiuosi kad susiras ta savo vieninteli, o tai matosi kad broliui pavydi, aciu dievui kad su jo drauge sutaria labai gerai, kaip seses, ji ja ir pamokina ir paprotina, paaiskina, na zodziu.... yra kaip yra.

Luety, lengvo tau tyrimo, na susistatys viskas i savo vietas.

o pamacius darzoves tai net seile nutyso, nu kaip tu zirniu noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 21 birželio 2017 - 11:10
Oi, atsikėlė, tyli, ašaros bėga. Niekur nevažiuos, nieko pamiršt nenori, gražiai prašo išeit iš kambario....guli ir sakė nesikels. Nevalgęs nieko nuo pirmadienio......vakar lyg tarp kitko ant jo stalo pamiršau mėgstamiausius keksiukus. Taip ir stovi neliesti.... unsure.gif
Turiu važiuot kaiman, ten lubos daryt, darbasne vienam. Kai persiplėšt? Juo labiau, kai vakar pasakė, kad niekam nereikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 21 birželio 2017 - 11:16
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 10:13)
Oi, atsikėlė, tyli, ašaros bėga. Niekur nevažiuos, nieko pamiršt nenori, gražiai prašo išeit iš kambario....guli ir sakė nesikels. Nevalgęs nieko nuo pirmadienio......vakar lyg tarp kitko ant jo stalo pamiršau mėgstamiausius keksiukus. Taip ir stovi neliesti.... unsure.gif
Turiu važiuot kaiman, ten lubos daryt, darbasne vienam. Kai persiplėšt? Juo labiau, kai vakar pasakė, kad niekam nereikalingas.

Liudna, as tai imciau tiesiog priversciau vaziuot kartu, mol padesi teciui lubas pakabint, o kada grysi galesi toliau liudet, bet aisku patarinet lengviausia. Bet ir palikt viena nesaugu, maza ka prisigalvos , tfu,tfu ,tfu.
Atsakyti
sveikos,
nu, aš tokioj panašioj vietoj trizna ir ne patarėja, bet ate vietoj aš jo neprievartaučiau važiuot, bet ir vieno nepalikčiau. Nevažiuočiau ir likčiau kartu su juo namie. Juolab, kad niekam nereikalingu jaučiasi, tai kaip palikt? Čia būtų kaip ir patvirtinimas, kad šeima tai tikrai nereikalingas unsure.gif

Muka, neėdžiau ledų vakar, dėl ko savimi didžiuojuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 12:13)

Nepalik .
Gal Tėvas gali paskambinti ir griežtu balsu paskayt , kad baigtų bajerius ir staigiai varytų darbų dirbt ? Jei seno tėvo negaila, tai gal sergančios mamos pagailėtų ? Užlipt gerai ant sąžinės , kas suprastų , kad ne jis pasaulio bamba ?
Mudu su MB žaidžiam tokius žaidimus , mamytė paglosto - tėvas duoda velnių . Arba atvirkščiai ... Jei supyks ant tėvo ir įsižeis - nieko blogo , svarbu savęs nustotų gailėt. Pyktis jau nėra blogai .
Nors kas tinka mano vaikams - netinka kitiems ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 21, 12:53)
Nepalik .
Gal Tėvas gali paskambinti ir griežtu balsu paskayt , kad baigtų bajerius ir staigiai varytų darbų dirbt ? Jei seno tėvo negaila, tai gal sergančios mamos pagailėtų ? Užlipt gerai ant sąžinės , kas suprastų , kad ne jis pasaulio bamba ?

jetus, ne, nereikia taip... Aš iš savo patirties kalbu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 21, 12:55)
jetus, ne, nereikia taip... Aš iš savo patirties kalbu unsure.gif

Mano MB sūnui taip darytų . Dukrai niekada. Taip yra...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 13:13)

jazau unsure.gif net nežinau ką patarti... mažu tikrai nepalik jo vieno... vargšiuuukas ot meilė ką daro....gaila draugų neturi kurie paprotintų kartais labai padeda jie...
Atsakyti