jazau net nežinau ką patarti... mažu tikrai nepalik jo vieno... vargšiuuukas ot meilė ką daro....gaila draugų neturi kurie paprotintų kartais labai padeda jie...
Gražiai prašė palikt, nori pabūti vienas. Išvažiavau, ale tuoj rausiu atgal. Jei tik sakai, kad važiuotų dėl pagalbos, išverčia, kad tik dėl naudos jis reikalingas...
Nieko susitupės. Aiškinau, kad nuovargis, fizinis darbas padės užsimiršti, užims galvą, sakė, kad nieko pamiršti nenori.
Vakar parvažiavus radau su visais rūbais mūsų lovoj....matyt pasamonėj saugumą ten jaučia.
Gražiai prašė palikt, nori pabūti vienas. Išvažiavau, ale tuoj rausiu atgal. Jei tik sakai, kad važiuotų dėl pagalbos, išverčia, kad tik dėl naudos jis reikalingas...
Nieko susitupės. Aiškinau, kad nuovargis, fizinis darbas padės užsimiršti, užims galvą, sakė, kad nieko pamiršti nenori.
Vakar parvažiavus radau su visais rūbais mūsų lovoj....matyt pasamonėj saugumą ten jaučia.
O tai tu skalbi , valgyt darai, tvarkaisi, dar visu nervines/strsines busenas turi atlaikyti , tai lygiai taip pat iseina,kad reikalinga tik del naudos
Ai , ka cia kalbeti maniskis irgi i pagalba neskuba, mol tau reikia tu ir tvarkykis, turiu grieztai reikalaut, kaip kokia despoote nurodyt, o kai reiks kraustytis tai neisivaizduoju, bet jis supranta ,kad daugiau ner ka kviestis i pagalba. Tai tegul bamba kiek tik jam patinka, man dzin.
O tai tu skalbi , valgyt darai, tvarkaisi, dar visu nervines/strsines busenas turi atlaikyti , tai lygiai taip pat iseina,kad reikalinga tik del naudos
Ar aš kažko nebesuprantu šiame pasaulyje ar vaikai tikrai neprivalo tėvams padėti ? Yra tik teisės bet nėra pareigų ? Nesigilinu , bet tikiuosi iš savo vaikų to neišgirsti ... kaip natūraliai nekilo noras to pasakyti savo mamai , nors dirbti reikėjo daug, sunkiai , visada. Kiekvienuose namuose savos taisyklės.
Ar aš kažko nebesuprantu šiame pasaulyje ar vaikai tikrai neprivalo tėvams padėti ? Yra tik teisės bet nėra pareigų ? Nesigilinu , bet tikiuosi iš savo vaikų to neišgirsti ... kaip natūraliai nekilo noras to pasakyti savo mamai , nors dirbti reikėjo daug, sunkiai , visada. Kiekvienuose namuose savos taisyklės.
Yra žodis privaloma....buvo, iki šiandien. Nenorėjau dūšios draskyt. Mačiau, kad tikrai nieko nedarys. Gražiai prašė, mama, išeik, uždaryk duris. Noriu pabūt vienas.
Na, bugalteršos, neduoda jums smaust, vis kažkas naujo.
Tai va, ir as apie ta pati. bet kaip iseis i asmenini gyvenima atskirai nuo tevu viskas ka kazkada bambejom bus prisiminta ir panaudota.
Sunus jei jau pradedavosi tvarkytis is pagrindu savo kambari, tai vis sakydavau kad pasaulio pabaiga arteja. buvo tik kompas ir tik kompas , nustebau kai drauge atsirado, o tai galvojau senberniaus su tokiu charakteriu. O dabar ir tvarko savo namus ir viska daro net valgyti , karta paskambino ir paklause kaip reikia cheburekus iskepti, gerai gulejau o tai buciau isgriuvus, dabar daznai buna kad einam pas juos valgyti, ir taip grazu ziureti, kai abu sukasi vietuveje.Vadinasi moka , gali . Niekada nesikisau nereguliavau, patariu jei klausia patarimo, tep sakant kaip pereinama taure perdaviau savo vaiki.Gal ir gerai ,kad gyvena atskirai. O siaip tai as dazniau bunu marcios puseje ,jau pastebejau. O vat su padejimu sunkiau , vos ne laika rekia suderint kada gales.
Mes kiekvienas turime savo charakteri. Tik aisku sunku matyti kaip tavo vaikas kencia.
ir aš padėjau, dirbau, nors ir tyliai po nosim burbėjau
mano nedaro, nepadeda, jei nenori
vadinas, auklėt nemokėjau, pati kalta - yra kaip yra
nors gerai pagalvojus ir pafilosofavus, tai nieko tie vaikai neprivalo...
Jau po KT skano.Atejus ir uzsiregistravus dave uzpulsyt forma kuo sergi,ar turejai jau jada skana,alergijos ir t.t. Tada paklause ko gersiu,vandens,limonado,vandens su citrina,sulciu?Pasirinkau vandeni,atnese asori nuo 1ltr ir stikline ir liepe isgert per 30 min ir dar viena toki per kt.30 min.galiu eit i WC,salua laukiamajam,isgeriau ,bet WC tai vis lasiuka.Tada po valandos issivede i KR kambari,dar perklause tuos atsakymus kur rasiau,liepe nusiimt liemenuka ir bliuska,o kadangi mano kelnes su zipu sone,tai ir tas ateme,uzdejo tokia bliuska nugaroj kiaura ir chalata dave,pagulde,papasakojo kaip bus,pradure vena,istate kaniule,pritvirtino ir liepe klausyt komandu ir isejo.Liepe ikvept sulaikyt 2x,tada kvepuot ramiai,jai ikvepiau,pracare peo baranka,tada atejo ,i kaniule istate laseline,liepe laikyt pakeltas rankas ir cel ikveprt,sulaikyt ir vaziuot per baranka,o paskui atwjo,pasake,jog suleis vaistu,bus karsta ir metali skonis burnoj,nieko nebuvo,tik pasidare trumpam bloga ir galva apsvaigo,bet trumpam,vel per kompa ue amen.Atejo,iseme kaniule,uzklijavo ir kelkis,eik lauk,atsakymai po savaites. Ate,kaip vaikis?