Gal Ate42 patars del pomidoru? As pati dar niekuo netresiau. Nors jie mano ugio ir didesni... Vis akcijos trasom nepataikau. Gerom trasom...
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 30, 14:35)
<p>Gal Ate42 patars del pomidoru? As pati dar niekuo netresiau. Nors jie mano ugio ir didesni... Vis akcijos trasom nepataikau. Gerom trasom...</p>
nu ir dzin. Nieko nedarysiu ir aš - kaip visad.
O mano nėra labai aukšti... Nors taip įdomiai - vieni aukštesni, bet iš viso gal 3 kekes turi (pirma aukštai), kiti mažesni, bet kekes varo kas 1-2 lapai, tai jau kokios 5 bus. Nežinau, ką aš ten užauginsiu - visos veislės naujos. Bet kitais metais tvirtai - atsirenku ir auginu patikrintas (kažin - iškęsiu neprisipirkus naujų)
Iš ankstesnių metų kažkaip man labiausiai turbūt patikęs yra iš ate Sacharnyj gigant.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 30, 14:12)
vis žadu petunijų pati nesėt... Vis sėju... Nes nu pvz. tokių žydinčių nemačiau pirkti

lietus aprimo, lyg saulė lenda... Pagaliau.
Šiuo metu vištų labiausiai gaila šlapių ir purvinų

lietus aprimo, lyg saulė lenda... Pagaliau.
Šiuo metu vištų labiausiai gaila šlapių ir purvinų
O jej kokios grazios.Kokie idomus ziedai,tikrai tokiu nesu macius.Is seklu ,kur sejau,buvo visos tradicines,o paskui dar pirkau daigeliu papigiai,tai isaugo tradicines,bet spalvos nuo baltos iki 2-3 atspalviu ruzavos ir raudona.Sako ,pelargonijos mociutes geles,bet man jos labai puosnios ir cia auga prie kiekvieno namio.Labai patinka roziaziedes,bet dar neisigijau tokiu.
Pas mus irgi nulijo pora posmu,i soda nenukakta,ryt reiks issiruost.
QUOTE(Luety @ 2017 06 30, 21:19)
O jej kokios grazios.Kokie idomus ziedai,tikrai tokiu nesu macius.Is seklu ,kur sejau,buvo visos tradicines,o paskui dar pirkau daigeliu papigiai,tai isaugo tradicines,bet spalvos nuo baltos iki 2-3 atspalviu ruzavos ir raudona.Sako ,pelargonijos mociutes geles,bet man jos labai puosnios ir cia auga prie kiekvieno namio.Labai patinka roziaziedes,bet dar neisigijau tokiu.
va šitos, man rodos. Ir kitokių spalvų yra.
http://www.ebay.co.u...TgAAOSwU9xUPhz1
Pelargonijos viskas ok, tikrai gražios, nelepios sausrai gėlės, nu bet tos veislinės man per žiemą sunkiai išsilaiko... Ir dauginant ne visada šakneles nori leist... Va, močiutiškos raudonos - be problemų.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 30, 19:30)
va šitos, man rodos. Ir kitokių spalvų yra.
Pelargonijos viskas ok, tikrai gražios, nelepios sausrai gėlės, nu bet tos veislinės man per žiemą sunkiai išsilaiko... Ir dauginant ne visada šakneles nori leist... Va, močiutiškos raudonos - be problemų.
Na as neturiu veisliniu,mano visos paprastos,stovi lauke per ziema,o kai ateina pavasaris,prilauzau sakeliu ir sukisu i zeme,kitam vazone,tai is tu sakeliu dabar jau zydi.O is seklu sunkokai,be trasu but nezydeje.
O tu cia imetei petuniju nuoroda?
QUOTE(Luety @ 2017 06 30, 21:46)
O tu cia imetei petuniju nuoroda?
taip, manau, kad tos pačios, kur pas mane. Iš tos pardės tai tikrai - uk pardė.
iš sėklų laisvai žydi pelargonijos pirmais metais. O su trąšom tai visos pas mane auga, pas tave ne?
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 30, 19:50)
taip, manau, kad tos pačios, kur pas mane. Iš tos pardės tai tikrai - uk pardė.
iš sėklų laisvai žydi pelargonijos pirmais metais. O su trąšom tai visos pas mane auga, pas tave ne?
Tos is seklu,labai graziai zydi,bet kur pirkau is Tomsonorgan papigiai 18 mazulyciu daigeliu,tai zydi,bet labai mazuciai krumeliai.Ten buvo dar prideta 200g trasu sausu,netirpiu candenyje,ilgo grojimo,pabarsciau,tai kiek atsigavo.Ramunes nedygo is ukrainos seklu.Petunijos is mazu daiguciu jau labai dideles,bet spalvos tradicines.
sveikos,
tai dyyyyrbat? Aš pro pomikus praėjau, taip nuo dūšios praplikinau. Nepatinka man taip, bet kad tanku labai, šabakštynas...
jau nors saulė šiandien šviečia, tai tas kaukiantis vėjas ne toks baisus.
Nu ir ką, varganą -1 kg fiksuoju. Jei tiksliai, tai -1,1, o vakar, jei būčiau fiksavus, tai būč -1,5 turėjus
. Ta proga reiks suėst savo skaniąją dėžę ledų. Nors ir nenusipelniau
. O pietums bulvinių blynų su mėsa
tai dyyyyrbat? Aš pro pomikus praėjau, taip nuo dūšios praplikinau. Nepatinka man taip, bet kad tanku labai, šabakštynas...
jau nors saulė šiandien šviečia, tai tas kaukiantis vėjas ne toks baisus.
Nu ir ką, varganą -1 kg fiksuoju. Jei tiksliai, tai -1,1, o vakar, jei būčiau fiksavus, tai būč -1,5 turėjus
Labutes,
MZ,sveika sugryzus.Tai jau buvai Gruzijoj,ar siaip kazkur basteisi??Naujo nedaug,mergaites atsvente gimkes,Muka siandien paskutini baliu turi atlaikyt ir jau bus laisva.Ate diagnozuota liga,gydosi,o man gydymas nepadeda.
Kavasucitrina,pavydziu tavo mitybos ir svorio kritimo,dziaugiuosi,kad radai savo kelia.Ir isvis esi saunuole.
Pas mane tas pats,nemiga,skausmai,lazda.MB susirupino ne juokais,jam kamvbarius tvarkyt,valgyt daryt,eme ieskot visokiu liaudisku priemoniu,kuo gydyt.sutryne nugara,zada pamasazuot kazkiek,jeigu leisiuos,isciupinejo stubura,nustatem abu,kad skauda tiek kryzkauliu,bet tik ciuopiant.Siaip galiu lankstytis,mankstas daryt,stuburas neskauda.Kaire koja tik diena nakti.Gal surasim kazkokia iseiti?Pirmadieni bado dieta,amen.Bent iki atsiras pomidorai,kazkiek nukris.
MZ,sveika sugryzus.Tai jau buvai Gruzijoj,ar siaip kazkur basteisi??Naujo nedaug,mergaites atsvente gimkes,Muka siandien paskutini baliu turi atlaikyt ir jau bus laisva.Ate diagnozuota liga,gydosi,o man gydymas nepadeda.
Kavasucitrina,pavydziu tavo mitybos ir svorio kritimo,dziaugiuosi,kad radai savo kelia.Ir isvis esi saunuole.
Pas mane tas pats,nemiga,skausmai,lazda.MB susirupino ne juokais,jam kamvbarius tvarkyt,valgyt daryt,eme ieskot visokiu liaudisku priemoniu,kuo gydyt.sutryne nugara,zada pamasazuot kazkiek,jeigu leisiuos,isciupinejo stubura,nustatem abu,kad skauda tiek kryzkauliu,bet tik ciuopiant.Siaip galiu lankstytis,mankstas daryt,stuburas neskauda.Kaire koja tik diena nakti.Gal surasim kazkokia iseiti?Pirmadieni bado dieta,amen.Bent iki atsiras pomidorai,kazkiek nukris.
Luety, baik - aš tikrai ne šaunuolė. Paskutiniai 2 mėn. išvis baisūs. Na taip, taip - aš tipo imituoju normalų valgymą, tokį, koks jis turėtų būti visada, tai ir tas 1-1,5 kg/mėn. kaip ir normalu. Bet valgyme per daug griekų. O ir kas iš jų? Va, priėdžiau pietum visko ir po kiek laiko rijau savo išsvajotus ledus. Daugiau, jaučiu, nepirksiu. Neskanu buvo. Kažkokie per mažai riebūs ir per saldūs. Pernai tikrai kitokie atrodė. Bet suėdžiau kiek buvo, o buvo beveik pilna. Dabar skauda pilvą ir vartosi žarnos. Dieve dieve, kas per durnė 
Luety, dar nepasakei, kad nagrinėjome Maryčių ir psichologų vaidmenį homosovietikus gyvenime.
Luety, dar nepasakei, kad nagrinėjome Maryčių ir psichologų vaidmenį homosovietikus gyvenime.