Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 02, 14:34)
bandai įkalbėt save? biggrin.gif

beje, ate, tai tie ratukai užvežė tave kiek ar nelabai? unsure.gif

nu ką, lyg šviesiau lauke. Reik ayjt dirbt. Gyvenimas bjaurus unsure.gif

Neimu aš tų ratukų ir imsiu tik kraštutiniu atveju. Turiu prisiverst judėt. Judėt, sportuot, vaikščiot. Kol būnu kaime, daug geriau jaučiuosi. O bet tačiau, turiu būt namie. Vaikinas dar ne kažką. Ji kasdien apie save primena. Parašo, paskambina. Iškeikia arba pasipadlyzina. Žino, kad jos gaila(žinot kodėl), spekuliuoja tuo. Liko basas.....
Ryt jau į darbą, jis žadėjovažiuot kartu, pas tėvą į statybas. Gavo naują užsakymą, bet susikaupt darbui neišeina....
Atsakyti
labos,

Pabodo lietus, penktadienį lijo Kaune, vakar lijo šiaurės Lietuvoj , Šiandien lijo kaime - kur bebūčiau lietų vežiojuosi su savimi verysad.gif Nepatinka.
Ate42 stiprybės Tau . Aš tai pasiusčiau . Šiap mane sunkiai iš kantrybės išvesti - bet jei kam pavyksta... Tai jau pasigaili. Moku būti Bjauria Kale smile.gif
Per tas keliones visa isšsisunkus... Ir dar sveikatos šiandien ne tos smile.gif Tai jau gal nieko nebedirbsiu.
Luety laikykis brangioji ... Skausmas bjaurus dalykas . Aš labai neatspari skausmui .
KSC negi pas jus nelyja ?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 02, 15:51)
Neimu aš tų ratukų ir imsiu tik kraštutiniu atveju. Turiu prisiverst judėt. Judėt, sportuot, vaikščiot. Kol būnu kaime, daug geriau jaučiuosi. O bet tačiau, turiu būt namie. Vaikinas dar ne kažką. Ji kasdien apie save primena. Parašo, paskambina. Iškeikia arba pasipadlyzina. Žino, kad jos gaila(žinot kodėl), spekuliuoja tuo. Liko basas.....
Ryt jau į darbą, jis žadėjovažiuot kartu, pas tėvą į statybas. Gavo naują užsakymą, bet susikaupt darbui neišeina....

Luety apie liepto galą, tu apie kraštutinį atvejį, ale nė viena nepasakot, kaip tą atpažinsit unsure.gif.
Beje, o tavo ratukai smūginio veikimo? Pavadinimo neišdavei, tai nežinau smile.gif. Bet jei po 3 sav. turi kažką pajausti, tai ne smūginio. Tai kraštutinio atvejo sulaukus iš karto jokio efekto nepajusi.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 02, 16:50)
* Ate42 stiprybės Tau . Aš tai pasiusčiau . Šiap mane sunkiai iš kantrybės išvesti - bet jei kam pavyksta... Tai jau pasigaili.  Moku būti Bjauria Kale smile.gif
* * KSC  negi pas jus nelyja ?

* mane lengvai galima išvest, bet aš nesiusčiau. Nes nu o kam, kam nuo to geriau ir kokia prasmė? Bjaurumas nebūtinai kažką gero ir naudingo duos. Čia labai gerai reikia pasvert - siust ar ne, gražiuoju ar piktuoju, taikiai ar prievarta, sąžiningai ar melu ir t.t. Nes galima viską taip sugriaut... unsure.gif
* * lyja ir ne...nelyja ir vėl purškia... vieną minutę laikosi ant garbės žodžio, kitą jau varvina... Ir taip visą diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 02, 17:27)
Luety apie liepto galą, tu apie kraštutinį atvejį, ale nė viena nepasakot, kaip tą atpažinsit unsure.gif.
Beje, o tavo ratukai smūginio veikimo? Pavadinimo neišdavei, tai nežinau smile.gif. Bet jei po 3 sav. turi kažką pajausti, tai ne smūginio. Tai kraštutinio atvejo sulaukus iš karto jokio efekto nepajusi.
* mane lengvai galima išvest, bet aš nesiusčiau. Nes nu o kam, kam nuo to geriau ir kokia prasmė? Bjaurumas nebūtinai kažką gero ir naudingo duos. Čia labai gerai reikia pasvert - siust ar ne, gražiuoju ar piktuoju, taikiai ar prievarta, sąžiningai ar melu ir t.t. Nes galima viską taip sugriaut... unsure.gif
* * lyja ir ne...nelyja ir vėl purškia... vieną minutę laikosi ant garbės žodžio, kitą jau varvina... Ir taip visą diena unsure.gif

Kraštutinis- kai ašarų nesuvaldau, kai dirbt per jas ir bendraut negaliu. Kai nesvarbu kur ir su kuo esi. Nesvarbu kokia aplinka. Kai permušimai ir širdplakiai naktį prikelia ir miegot negali.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 02, 18:15)
Kraštutinis- kai ašarų nesuvaldau, kai dirbt per jas ir bendraut negaliu. Kai nesvarbu kur ir su kuo esi. Nesvarbu kokia aplinka.  Kai permušimai ir širdplakiai naktį prikelia ir miegot negali.

beveik garantuoju - tada vieni vaistai nepadės smile.gif. Reikės ir smūginio, ir palaipsninio veikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 02, 18:30)
beveik garantuoju - tada vieni vaistai nepadės smile.gif. Reikės ir smūginio, ir palaipsninio veikimo smile.gif

Jei apiiie mane- negalvoju jais gydytis. Klausysiu šeimynistės. Jos rekomendacija- sulaukiam endokrinologo atsakymo, vizitas pas kardiologą. Judėjimas, sportas, maisto ribojimas- valgymas iš mažos lėkštutės. Dėtis į darbą mažiausia dėžutė. Mankštos, vaikščiojimas, sporto klubas. Davė net abonimentą su minimalia kaina. Pvz.: viso kūno masažas 6 pinigai...
Gal bus įdomu-
http://mokumokescius.lt
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 02, 19:25)
Jei apiiie mane- negalvoju jais gydytis.

niekada nesakyk niekada ax.gif
atsargai mirksiukas.gif
žinok, jau niekada nesakau: taip man niekada nebus, taip aš niekada nedarysiu...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 02, 20:01)
niekada nesakyk niekada ax.gif
atsargai mirksiukas.gif
žinok, jau niekada nesakau: taip man niekada nebus, taip aš niekada nedarysiu...

Aš nesakau niekada. Kalbu apie dabartinę būseną. Kolkas galiu, čia man taip atrodo, pati su savim tvarkytis. Jei manysiu, kad reikia, aišku vartosiu.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 02, 20:07)
Aš nesakau niekada. Kalbu apie dabartinę būseną. Kolkas galiu, čia man taip atrodo, pati su savim tvarkytis.  Jei manysiu, kad reikia, aišku vartosiu.

tai viskas ok. Tu geriausiai žinai smile.gif
Atsakyti
Ate,laikykis,sirdele,sie metai visiems ne kokie.Paguodziau ane?? wub.gif

As irgi bandau judet,bet kol kas ne kas gaunasi.Nuo to amitriptilino miegu kelias valandas,bet ryte vien tik asaros verzias is akiu,didele savigaila,o gal cia nuo pastovaus skausmo,po to iki pietu noriu miego,atrodo krisciau vietoj,bet atsigulus,skauda bado koja,negaliu gulet,turiu keltis,atsisest.Jau visokias priemones naudoju,kas tik ka sako,MB trina nugaros srity su vaistais,kelena,kur siuo metu skausmas gyvena,.ejom pavaiksciot,sunku,dejau varnalesu lapu,kol kas be efekto.Nu gal pageres,kai kiek apsikudinsiu,turiu vilti.
Pas mus visa diena sauleta,bet vejuota.
Atsakyti
vai tai tai - be šansų sužinot kas ta Marytė unsure.gif Skaityt neturiu kada...
Rytoj su sūnučiu išvažiuoju į Latvijos pajūrį - gal į kokią Liepoją, gal Venstspilį, gal, jei visai š.. su oru - ir Jūrmalą sieksim smile.gif Dukrytę pakeliui Varniuose paliksim - savanoriaus ten festivalyje biggrin.gif Mažutė mano - 10 dienų pas ūkininkę dirbo, braškes skynė biggrin.gif Labai ja didžiuojuos biggrin.gif Varė kaip nenormali, daugiausiai iš visų padarydavo per dieną ir per 10 dienų truputį virš 200 Eur užsidrbo. Pirmi jos pinigai biggrin.gif Diddžiuojuos biggrin.gif
Na, jei neparašysiu iš pajūrio - sėkmės sėkmiausios visoms!!!!
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 07 02, 22:26)
vai tai tai - be šansų sužinot kas ta Marytė unsure.gif  Skaityt neturiu kada...

jei reikalai trukdo SM - mesk reikalus ax.gif

kažin, kokiais kailiniais ryt į darbą rengtis unsure.gif
Atsakyti