Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

KSC gaidžiams tik peiliukas padės. Tosterons yr tosterons , o kai smegnyse vingių nėr...

O aš nupušau į senatvę . Omnitekse audinių išpardavimas ( Muka dukriukui perduok nuo kito trečiadienio geriau važiuot) tai parsivežiau ... Po pigiaja . Nuo 40 daržai nuo 50 siuvimas ? Vaikėju , ką vaikystėj tą senatvėj ...
Ate42 gaila obels. O jei įskiepyt . Bet nereikia gailėt seno - padėkot ir paleist - vadinasi atsirado vietos kažkam naujam 4u.gif
Lyja sakyčiau Nuoširdžiai . Nuo ryto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 liepos 2017 - 17:39
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 13, 18:18)
* KSC  gaidžiams tik peiliukas padės. Toserons yr toterons , o kai smegnyse vingių nėr...

* * O aš nupušau į senatvę . Omnitekse audinių išpardavimas  ( Muka dukriukui perduok nuo kito trečiadienio geriau važiuot) tai parsivežiau ... Po pigiaja . Nuo 40 daržai nuo 50 siuvimas ? Vaikėju , ką vaikystėj tą senatvėj ...

* * * Lyja sakyčiau Nuoširdžiai . Nuo ryto .

* aš irgi tą patį pagalvojau, ale dabar kol kas ramu unsure.gif
* * ką siūsi? bigsmile.gif. Pavydžiu mokančioms ax.gif
* * * pas mumi saulė neištisai, ale šviečia rolleyes.gif. Net į avilį bandžiau lįst, bet be jokių aprangų, tai tik truputį - atrodo, kad ten ramiau.
Tik vėjas baisus.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 13, 18:32)

* ką siūsi? bigsmile.gif. Pavydžiu mokančioms ax.gif
*  * pas mumi saulė neištisai, ale šviečia rolleyes.gif. Net į avilį bandžiau lįst, bet be jokių aprangų, tai tik truputį - atrodo, kad ten ramiau.
Tik vėjas baisus.

*Siūsiu kažką tokio :Siusiu
Nežinau ar atidarys ? O jei dukriuko paprašyčiau papaišyt smile.gif tai gal ir vintažinis rūbas būtų smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif Ir aš nemoku daug ko . Ir nebeturiu ko paklaust verysad.gif

**Saulė bando lysti dabar . Lyjo nuo 9 iki 6.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 13, 18:55)
*Siūsiu kažką tokio :Siusiu
Nežinau ar atidarys ? O jei dukriuko paprašyčiau papaišyt smile.gif tai gal ir vintažinis rūbas būtų smile.gif smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif Ir aš nemoku daug ko . Ir nebeturiu ko paklaust verysad.gif

**Saulė bando lysti dabar . Lyjo nuo 9 iki 6.

фотоштор?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 13, 19:01)
фотоштор?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
FB ne gupėj ir meta blele kur
Kažkokius tokius - bliuzeles ar sukneles.
primityvas smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 13, 19:10)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
FB ne gupėj ir meta blele kur
Kažkokius tokius - bliuzeles ar sukneles. 
primityvas smile.gif

nu visai nieko, jaunatviškai taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 13, 19:24)
nu visai nieko, jaunatviškai taip rolleyes.gif

Veidas mano ,
Figūra mano ...
ir grožio nėr biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 13, 19:30)
Veidas mano ,
Figūra mano ...
ir grožio nėr  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

jau tu čia pasisakei... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 13, 20:09)
jau tu čia pasisakei... doh.gif

Pažiūrėk, va teip atrodo ...
Ar taip

Ir grožio nėr smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 liepos 2017 - 20:36
Dusia, nu nejuokink, kąąą biggrin.gif
nebūčiau tavęs mačius, galėtum anekdotus pasakot, dabar tai jau nepapasakosi rolleyes.gif

šiandien gavau darbo pasiūlymą. Įdomūs žmonės. Nu niekaip aš ten netinku, nesugebėsiu, bet jei kiti mano kitaip - gal reikia bent tuo pasidžiaugt. Nes sutikt tai vis tiek niekaip nesutiksiu...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 13, 21:45)
Dusia, nu nejuokink, kąąą biggrin.gif
nebūčiau tavęs mačius, galėtum anekdotus pasakot, dabar tai jau nepapasakosi rolleyes.gif

šiandien gavau darbo pasiūlymą. Įdomūs žmonės. Nu niekaip aš ten netinku, nesugebėsiu, bet jei kiti mano kitaip - gal reikia bent tuo pasidžiaugt. Nes sutikt tai vis tiek niekaip nesutiksiu...

Dusia- čia kas pasakė, ar pati sugalvvojai?
KSC- net minčių neturėk nesutikti. Net nežinau kaip tau tai pasakyt. Na būtinai sutik, juk pati sakai- įdomūs. Jie tau irgi įdomūs. Tu net pati nežinai ką gali. Pažiūrėk į savo vyresnėlę, o tu jos mama. Ji iš tavęs mokėsi. mirksiukas.gif
Ar knygą rytoj atvežt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 13 liepos 2017 - 21:15
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 13, 21:45)
*Dusia, nu nejuokink, kąąą biggrin.gif

**šiandien gavau darbo pasiūlymą. Įdomūs žmonės. Nu niekaip aš ten netinku, nesugebėsiu, bet jei kiti mano kitaip - gal reikia bent tuo pasidžiaugt. Nes sutikt tai vis tiek niekaip nesutiksiu...

*nesigiriu, yra kaip yra.

** Jei darbas trukdo gyvenimui nesutik . O gali Tu viską. Tokio aštraus, analitinio proto kaip pas Tave retai sutiksi . Dievo dovana smile.gif
Atsakyti