QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 14, 11:12)
sveikos šią retą nevasariškos vasaros vasarišką dieną
nooooors... pas mus jau niaukstosi
Dusia, esu ir aš mokykliniais laikais kažką pasisiuvus, bet nusprendžiau, kad siuvimui aš nesutverta. Va, užsisakiau iš kinų suknelę - didelė žiauriai (per blogai apie save galvojau

), tai reikia nukirpt viršų ir sijoną pasidaryt - nesunkus gi darbas, bet nešiu pas siuvėją. Be to, ir siuvimo mašinos normalios neturiu.
Luety, jei sveriesi kartą į sav., gali pražiopsot kokį gerą momentą, o pataikyt ant kokio pakilimo - susinervinsi ir tokiu atveju

. Pas mane per savaitę tiek svyruoja, kad jei sverčiausi kartą į sav., nesuprasčiau nieko. Aš nesisveriu tik po "užlėkimų" su maistu, po daugiadienių apsirijimų. Po vienos negeros dienos tai dar lipu vis tiek
Mokykloj ir as siuvau kazka,bet nebuvau gerai ivertints,tai daugiau apie siuvima masina ir neismokau.Susiut uzvalkaliuko siule moku,istisini siuvima moku,bet jau jokio modeliavimo.Megzt,nert ir tai ne kruopsciai.
Laikausi viska gerai,porcijos ch.,bet svertis,nesisversiu daznai,biesina pakilimai,kerta per motyvacija juodai,kai valgai daug maz vienodai nuobodziai ir nedidini kiekiu,tai ir nieko nepraziopsosi.Uzkeikti 107,stoviu ju zonoj jau nuo sausio.Pakyla iki 108 ir vel 107.Arciausiai 106 ribos buvo anos savaites vidury 107,2.Ziauri riba,lyg uzsiciklines svoris stovi ant jos,reikia save psichologiskai nugalet,kad tas skaicius issitrintu is atminties.Jei pavyks,bus nuostabu.Svoris mano visu ligu priezastis.
Muka,kaip siandie laikaisi?