Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos gyvos 4u.gif aš tai vos vos gyva... Šiandien skersai išigai pertikrino.. Ai, gerai gal.. bet jau išvargino - papaskot nemoku... eisiu lakt vyno biggrin.gif Muka, palaikysi kompaniją? mirksiukas.gif

[quote=Muka,2016 12 05, 09:11]

Melsvaižalia greit pasakoji ką pirkai mažu nsuibeždžioniausiu rolleyes.gif
[/quote

Ai, kažin ar tau sueis, visi mes skirtingi. Vaikams- žaislai, vyrui- megztinis, mamai - puzlas didžiausias (lebai mėgsta tvert) ir vonios aksesuarai, tečiui - banaliausia kas gali būti (tik tiek, kad sunaudos tikrai) - gersenis losjonas po skutimosi. Š... ir nieks, ir neaišku už ką piningus moki...
Atsakyti
[quote=melsvaižalia,2016 12 05, 19:29]
Sveikos gyvos 4u.gif aš tai vos vos gyva... Šiandien skersai išigai pertikrino.. Ai, gerai gal.. bet jau išvargino - papaskot nemoku... eisiu lakt vyno biggrin.gif Muka, palaikysi kompaniją? mirksiukas.gif

[quote=Muka,2016 12 05, 09:11]

Melsvaižalia greit pasakoji ką pirkai mažu nsuibeždžioniausiu rolleyes.gif
[/quote

Ai, kažin ar tau sueis, visi mes skirtingi. Vaikams- žaislai, vyrui- megztinis, mamai - puzlas didžiausias (lebai mėgsta tvert) ir vonios aksesuarai, tečiui - banaliausia kas gali būti (tik tiek, kad sunaudos tikrai) - gersenis losjonas po skutimosi. Š... ir nieks, ir neaišku už ką piningus moki...
[/quote]
Oi negaliu sedziu dabar prie doktorsos gal ryt issiprasysiu krauja padaryti ;) tai sudinai nukamavo tie tikrintojai ale tikiu gal praejo neblogai smile.gif
Atsakyti
bliamba, reikia ir man pas daktarus.. teises reikia pasikeist...
aš jau vyno atsidariau biggrin.gif būkit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Muka,sekmes pas daktaru,spausk tu juos naglai,pasitelk visus sugebejimus,net aktorinius. 4u.gif
Melsvai zalia,svarbu,kad tai jau praeitis,o ateitis juk daug sviesesne nusimato be tikrintoju.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 12 05, 18:20)
https://www.youtube....h?v=xaidzok58Yk

o dabar rodo?nes man abi versijos rodo. ax.gif

Rodo .
Kaip gegužės mėnesiui labai prasti česnakai ir aplamai - šiukšlynas smile.gif Man jei lieka galvutės kitiems metams ( nekasamas mulčiuotas daržas ) tai būna mažos , man patinka didelės.
MŽ imk 4u.gif . Tai jau baigei Whole ? 30 nesigavo , tai kiek gavosi ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Viskas aisku,sakau,gal Amerika atradau is naujo? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 05, 19:19)

MŽ imk  4u.gif . Tai jau baigei Whole  ? 30 nesigavo , tai kiek gavosi ? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

gavosi trys savaitės - vienas valgymo kartas toks abejotinas, nes valgiau kavinėj, o visa kita - sąžiningai biggrin.gif ir dar prieš tai savaitė be cukraus, miltų, kruopų ir kt., bet su šiek tiek bulvių rolleyes.gif
Man patiko toks mitybos režimas - nu absoliučiai jokio "vargo" ir jokio dabar noro "atsigriebt"... net keista.. bet šiandien vyną pliurzinu (be saiko....) ir vis praeidama ką suvalgau... kažkodėl obuolį, mandariną (vakare blink.gif ), tai avokadą, tai gabalą žuvies rūkytos... pušynas kažkoks... bet.. aš šiandien kasas pasileidau ir man dzin tongue.gif (rytoj turiu 2 renginius, būtų gerai nepagiriot... bo keistai atrodyčiau pagiriota adventines giesmes betraukdama...)
Atsakyti
pagaliau pagaliau kažką išstenėjau tema Added Value and Novelty of the Project rolleyes.gif. Ir tik vynas suteikia galimybes fantazijai ax.gif. Nesistebiu, kad rašytojai-poetai savo geriausius kūrinius parašo nevisai blaiviam stovyje rolleyes.gif

jetus, teises ir man reikia pasikeist, ir nieko tam nereikia, tik į Regitrą nueit belikę... Gaila, kad internetu nėjo užsisakyt unsure.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Šį kart bus arbata ax.gif melsvaižalai sako juoda padeda labai tongue.gif

Na ką siutimai du pas reumatologą (nieko naujo) kitas dėl ... na turiu tokių kas pusmetį tech. apžiūrų... kraujo tyrimo nėra prasmės daryti...nesuprantu jau sakiau susimoku... sako reumatologas viską padarys... gerti vitaminą D ... na ... ką galiu pasakyti... dievulis moko mane pakantumo ir nuolankumo...tik tiek...

Roko su MB paklausėme... juokėsi sako va kodėl tu mane subproduktais maitini... nu kad nelabai aš pati bais jų noriu unsure.gif Dėl kepimo ilgio... sudėtinga su mėsos gabalu, nes jis kaip supratau viską smulkina tada gal ir galima... bet šmotą... nei išvirsi nei iškepsi... na matysim ... Veganas... na neblogų minčių paliejo, bet televizija jį labai iš blogos pusės parodė ir liūdna, taip žmogų ... tą šventają su operacija o tas tai mol... na bet čia niuansai... malonu buvo su Roku susipažinti... pažengias žmogus, kad tik šlovė, pinigai iš jo akių to supratimo gėrio ir ramybės neišvaikytu... kaip kažkada išvaikė iš gamtininės žemdirbystės pradininko lietuvoje... na čia kita istorija...apie česnakus, cibulius čia vedos senai kalba apie čili pipiriukus pirmą rozą išgirdau... na teorija ginčytina... ale kad maisto skonis pasikeičia, kaip pradedi naudoti kuo natūralesnes žoles tai jau čia faktas...
Bučkas
Atsakyti
labas rytas, aš arbatos atnešu

vartotojo įkelta nuotrauka

rytas puikus, nors slidus. Kol į darbuką atvairavom, keturias furos pakelėse gulinčias pravažiavom. Prie vienos policija buvo. duok dieve, kad žmonėms ko bloga nebūtų nutikę, kad neskaudėtų.
Atsakyti
Labas rytas,

O mano mašina buvo gėlėm išpiešta , net gaila valyti ...
Aš turiu priklausomybę kavai . Negaliu be jos smile.gif Pasak Roko , jau bėda su manimi .
Nors gal reiktų susitvarkyti rėžimą , ir galėčiau gyventi be kavos ... Rimta mankštukė , o ne kavos puodelis smile.gif

MŽ kaip sveikatos , nepadauginai vyno ?

Muka apie daktarus nekalbėsiu nieko neišmanau smile.gif

Vakar nusiunčiau MB pas daktarų kraujo pasidaryt ... Piktą bumbantį . Buvęs paskutinį syki 2012 metais ... Pamatavo spaudimą - 90 /70 .... Žmonės kartu gyendami supanašėja smile.gif Toks spaudimas tik pas mane ryte kavos negėrus ... ir jis nuėjo kraujo priduot negėręs kavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 gruodžio 2016 - 10:18
Labuka,
apsiarbatinot ir aprimot?As tai kavos antra puoda liurlinu blink.gif nepataisoma as,sugedus ilgam. blink.gif Niekaip neissiruosiu i miesta iseit,siuntini issiust i France.
Pas mus 9 silumos,sauleta kol kas.Ryt brolis su zmona atskrenda,busiu uzimta labai.
Muka,sveikatos 4u.gif
KSC ,su pabaigtuvem!
MZ,smagios vakarones.
Dusia,geros dienos.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti