QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 12, 08:13)
tai aš dar neįsitikinus, gal ten tik pasenus duonelė buvo - ir apie tokį variantą skaičiau. O kai kurie šaltiniai rekomenduoja tik česnaku ir sirupu su jodu gydyt. Tai nežinau, reikėtų kuo greičiau įsitikint, jei tikrai reikia kažką daryt, tai tik tokiu būdu, nes iškelt bites, plaut ir išdegint avilį - nu man tai čia misija neįmanoma, ypač tokiu oru.
Dabar dar išsiliesiu dėl medaus kainų. Negaliu skaityt, kai forumuose verkia, kad medaus 0,5 l kainuoja 5 eurus. Vajė vajė, koks brangumas. Tai po tokių visokių atvejų, kiek susiduriu, skaitau ir iš kitų girdžiu, tai piktumu netrivoju. Atrodo, suleidai į avilį bites, atsukai kraną ir medus bėga. O ir ne pirmo būtinumo prekė - per brangu, nu nepirk, ot tai bėda.
Laba ryta,
sauleta diena pries audra naktine,o mano siltnamis su barikadom sunta.
Paskaiciau,kad zmonem brangu medus,tai kilo klausimas,o kas pigu?Zmones dejuoja todel,kad atlyginimu ir kainu santykis nenormalus ir juema viskas brangu.
Teta ir pusesere-dvi pensininkes.Menesio pensijos abieju 380.Tetai vaistai kainuoja nemazai,masinos islaikymas,nes sode gyvena,jos reikia,tai joms viskas brangu,ir ne jom vienom. Susirgo suva-vaistai,vizitas-70,apie dantista pamirsti turi,plius kura ziemai reikia susipurkt,baisu,kai isigilini.
Pas mus medus beangus.Tas,vadinamas geras,tik sveikoaisto pardese ir 200g £6-7 ir ten medus pasterizuotas,jau nera labai sveikas.Kitokio nerasi.
Taip,kad vaziuok su medum cia,targavosim.