QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 11, 14:04)
1.aha, Luety, neaišku, kas pagrindinis augalas: pomidorai ar serenčiai
ale lapus visai nuvarius

. Pas mane viršuj yra visai nemažai. O kaip kitos darot?
2,Beje, Luety, tau citata iš FB dėl chlesterolio ir spaudimo - Sauliaus Veržikausko. Bet gal ir pati skaitei
" perkopęs per 40 pasijutau senių senis, susirgau viskuo, kuo gali susirgti aptukęs, nusivažiavęs diedas. Vieną dieną mane norėta išvežti į ligoninę ir pasodinti ant adatos, o jei tiksliau - ant tablečių, mažinančių cholesterolį bei kraujo spaudimą.
Sukaupęs paskutines jėgas pasipriešinau ir pradėjau ieškoti išeities

Po ilgų skaitymų, domėjimųsi fiziolologija, ligomis, begaline analize, priėjau išvados, kad visą mano sukauptą "gėrį" skatina cukrus ir tik cukrus. O tada dar buvo seni , gudūs laikai, kai visuomenė buvo šventai įsitikinusi, kad visos ligos nuo lašinių, mėsos, o norint būti sveikiems, reikia ružšnoti žolę ir avižas su nuriebintu jogurtu.
Užsispyriu ir elgiausi taip, kaip liepė mano protas - per kelis mėnesius tapau absoliučiai sveiku žmogumi. O mitau ypač riebiai.
Pusryčiams - kiaušiniai, kefyras, dešra, spirgai. Pietums - vienas vaisius (bet ir tas nereikalingas), vakare - koks nors mėsiškas patiekalas.
Po euforijos, matant, kad viskas tvarkosi riebalų pagalba, pradėjau kiek didesnę propagandą, daug rašiau apie riebalus ir jų naudą, cukraus žalą. Pradėjau konsultuoti: kas laikėsi mano sudarytos programos, visi pasiekė savo tikslus, tai yra, susigražino sveikatą"
3.Mano amerikonai jau po visko, uragano akis praėjo, bet dar baisus vėjas, komendanto valanda tęsiasi, papajos kieme išlaužytos ir tiek žinių
1.Nu pagrindinis tai serenciai

Anksciau jie buvo maziukai,dabar,eme stiebtis,vos ne iki puses pomidoru ilgio.Apskabiau as juos,bet neismeciau,o sumeciau,kaip mulciu po pomidorais.Nezinau ar gerai,bet man taip susisviete.
Pomidorus apskabiau todel,kad pamaciau maro apkrestus kelis lapus.tai pagalvojau,kol i stiebus pereis,gal ir pomidorai spes issirpt,o jie jau labai sunkiai beauga,tai nors lai sirpsta greiciau.Juk lapai dabar mazai bereikalingi.
2.Na 40 metu su bloga sveikata,tai ka as zinau.As tik 60-ties pasijutau sena.O ypac isejus i pensija.Sumazejo judejimas ir sakyciau tai mano visu ligu priezastis.Kai tau 60+ metu,turi auksta kraujospudi,as tikrai bijau riebaus maisto.Negaliu pasakyt,kad jo vengiu.Jei uzsinoriu,tai ir lasinuku pakramtau su cesnaku,ir neperku tu visu produktu su 0 riebumu,kaip tik ziuriu,kad but kokybiski pieno produktai,varske 18% riebumo,pienas,kefyras per viduri 3,2%,beje ir niekada to nesisaugojau,net su CH.pirkdavau didesnio riebumo produktus.Valgau kiaules kuna,bet renkuosi sprandine,sonkauliukus,o kartais ir lasinuku sonines issikepu.Bet mano beda-cukrus,miltai.Bulkutes,ledai,sokoladai.Dabar jau doros kelyje.Apie D.M,jei nori i az.
3.Nu smagu,kad tik tiek nuostoliu.Papajos ataugs,o jei ne,pasisodins mango.

Svarbu stogas ir langai sveiki.
Nezinia ka mums atnes naktis is antradienio i treciadieni.