Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 13, 17:52)
komentaruose buvo rašyta, kad kažkur skaitė, kad skrandžio mažinimo operaciją pasidarė. Kažkas dar tikrai buvo, nes 24 val. reikėtų rankas-kojas judint ir tai, labai abejoju, ar užtektų...

As suprantu,kad smagu sokt,bet kur gaut nuotaikos kasdien tam?Ten raso po 15 min.kasdien sokant,tvirteja kunas.Man sokiui reikia nuotaikos...
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ate42 ar šampės inkalei vakare? 4u.gif
Baimių turiu daug, bet kol kas nereikia dar gerti vaistų, bet gyvenimas įdomus... va dabar bijau viena laidoti žmogų o šiandiena teks... verysad.gif
Luety labai faina muzikytė, o visa kitą be MĖ negali apsieiti .. bet fainai žmogus atsipalaidavęs ir kaip keičiasi netgi veido išraiška ir t.t. joo aš irgi sverdama 65 kaip gulbė plaukiau... sakot kas trukdo dabar ...pati ir niekas daugiau.
Bučkas
Atsakyti
labos,

Aš noriu svert 65. Vat teip.
Kiek dabar sveriu ?? Daug. Tiek svėriau tik nėščia būdama ... su antru vaiku smile.gif smile.gif smile.gif O dabar tai NeNėščia biggrin.gif

Muka stiprybės tau šiandien . Gal kokia buvusi kaimynė, ar draugė ar ... pabus su Tavimi ?Taigi negyveno žmogus vakume , kad neikam niekam nerūpėtu ? MB pasiimk , dėl palaikymo ...

Na , kad 15 min šokant tvirtėtų kūnas labai tai man juokinga smile.gif netikiu tokiom pasakom. Su tenerio priežiūra sportuojant po valandą - dvi , tai stiprėja... per kokį pusmetį smile.gif Nes kai darai be priežiūros tai labai įjungi tinginį . Aš tai tą žinau smile.gif

Atsakyti
sveikos,
tiek to - man užtektų ir 75 kg ax.gif
o kad turėtų kažkokios įtakos 15 min kojų ir rankų pakilnojimas, tai manau niekas netiki...

skaitau FB tikro riebaus maisto grupėj užsiplieskusią diskusiją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 14, 11:43)
labos,

Kiek dabar sveriu ?? Daug. Tiek svėriau tik nėščia būdama ... su antru vaiku smile.gif smile.gif smile.gif O dabar tai NeNėščia  biggrin.gif

Muka stiprybės tau šiandien . Gal kokia buvusi kaimynė, ar draugė ar ... pabus su Tavimi ?Taigi negyveno žmogus vakume , kad neikam  niekam nerūpėtu ? MB pasiimk , dėl palaikymo ...

Na , kad 15 min šokant tvirtėtų kūnas labai tai man juokinga smile.gif netikiu tokiom pasakom. Su tenerio priežiūra sportuojant po valandą - dvi , tai stiprėja... per kokį pusmetį smile.gif Nes kai darai be priežiūros tai labai įjungi tinginį . Aš tai tą žinau smile.gif

niekas negali verysad.gif pasirodo taip gyveno žmogus... kaimynės vos paeina, mano tėvai negali, mama dirba, tėvukas ligoninėje, MB neišeina... žodžiu o kitiems juk neliepsi... pradžioje tariausi, kad atidengtų, bet paskambinau, kad tegu nedengia... gėlių turiu, žvakių irgi.. žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 14, 10:53)
sveikos,
o kad turėtų kažkokios įtakos 15 min kojų ir rankų pakilnojimas, tai manau niekas netiki...

Senai laikais apsišvarint smile.gif
Atsakyti
Laikykis, Mukute.
Merginos, pamokykit kaip sutvarkyti spanguoles žiemai. Kaimynas uogauja ir po du pinigus pardavinėja. Švarios, stambios, tik truputį nedanokusios. Supyliau į bliūdą ir padėjau spintelėj, tikiuosi prisirps. O ką toliau?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 09 14, 06:04)
Labos iš ryto  4u.gif

Ate42 ar šampės inkalei vakare?  4u.gif
Baimių turiu daug, bet kol kas nereikia dar gerti vaistų, bet gyvenimas įdomus... va dabar bijau viena laidoti žmogų o šiandiena teks... verysad.gif
Luety labai faina muzikytė, o visa kitą be MĖ negali apsieiti .. bet fainai žmogus atsipalaidavęs ir kaip keičiasi netgi veido išraiška ir t.t. joo aš irgi sverdama 65 kaip gulbė plaukiau... sakot kas trukdo dabar ...pati ir niekas daugiau.
Bučkas

Labas rytas,
uzejo kazkoks energijos antpludis,tai issikuopiau pavyzdingai virtuve,net orkaite isvaliau. bigsmile.gif

Taip,Muka,be ME nieko nebus ir nera,bet sokio galia didziule.Jei tik straksesi 15 min,zinoma,kad nieko nebus,bet 15 minuciu sokt,yra labai daug,ar bandet>O jei muzika veza,nuotaika gera,tai soki,kaip laukine,energija plusta,jautiesi fantastiskai.Pabandykit.Sokant nuo dusios,dirba visi beveik raumenys ir plius muzika nuteikia labai veiksmingai svorio mazinimui,raumenu standinimui.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 14, 08:43)
labos,

Kiek dabar sveriu ?? Daug. Tiek svėriau tik nėščia būdama ... su antru vaiku smile.gif smile.gif smile.gif O dabar tai NeNėščia  biggrin.gif

Muka stiprybės tau šiandien . Gal kokia buvusi kaimynė, ar draugė ar ... pabus su Tavimi ?Taigi negyveno žmogus vakume , kad neikam  niekam nerūpėtu ? MB pasiimk , dėl palaikymo ...

Drauge lanke zumba ir tik tai.Iki slapiu plauku ir maikutes,paskui dare pratimus pagal muzika,nu man beveik tas pats kas sokis,ir labai sutvirterjo jau po keliu menesiu.

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 14, 08:53)
sveikos,

Ir as seku. bigsmile.gif

QUOTE(Muka @ 2017 09 14, 09:15)
niekas negali verysad.gif pasirodo taip gyveno žmogus... kaimynės vos paeina, mano tėvai negali, mama dirba, tėvukas ligoninėje, MB neišeina... žodžiu o kitiems juk neliepsi... pradžioje tariausi, kad atidengtų, bet paskambinau, kad tegu nedengia... gėlių turiu, žvakių irgi.. žodžiu...

Numire ramybej,palaidota bus ramiai,tik nesitiki,kad mirties atveju negalima gaut ant sienos extrines vizos.Visur galima,cia gal moteriske neturi piniguciu atvaziavimui?Nors as nezinau,negaliu sakyt.
Any way,Muka,stiprybes,kazkas turi palaidot zmogu,D,skyre sia misija tau.Visi geri darbai sielai,ir gi zinai,kad niekas nevyksta be priezasties.Igausi patirti norsd ir ne labai malonia.
Minus 700g vel,galetu krist leciau,jau kaklas raukslejasi ir nieko as cia nebepadarysiu,tepu kas vakara aliejais,darau mankstas,masaziukus,bet sena oda gali tik rauksletis ir nieko daugiau.
Bet,kad ir rauksleta,bet noriu but liekna.
Laikytis nesunku,kol svoris krenta,ne alkana,energija gryzta,kol kas tik teigiamybes.

O cia pratimai seniams ir ligoniams.

https://www.facebook...62897004035762/
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 09 14, 11:20)
Laikykis, Mukute.
Merginos, pamokykit kaip sutvarkyti spanguoles žiemai. Kaimynas uogauja ir po du pinigus pardavinėja. Švarios, stambios, tik truputį nedanokusios. Supyliau į bliūdą ir padėjau spintelėj, tikiuosi prisirps. O ką toliau?

Kai prisirps,saldyk,labai gerai laikosi.Atsildau ir vberdu kisieliu Kaledom,dedu i sultis,kai spaudziu,galima maisyt su cukrum,blenderiuot tokia tyre ,bet cukrus,pati zinai...

As tai prisiperku ju amerikietisku,ne tokiu skaniu kalediniu laikotarpiu pilna viena stalciu.Paskui Mb su medum maiso,ar siaip kur,mums labai jos sueina.Po kaledinio laikotarpio jos dingsta.

Papildyta:
Lietuvoj mes sirpindavom paskleide plonu sluoksniu ant audinio ant grindu miegamajam,bliude ims gesti.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 09 14, 13:33)
.....
Lietuvoj mes sirpindavom paskleide plonu sluoksniu ant audinio ant grindu miegamajam,bliude ims gesti.

Ačiū. Išpilsiu plonai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 14, 13:20)
Laikykis, Mukute.

Papilk plonai at popieriaus ar audinio - kaip Luety patarė. Taip mama nokindavo . Aš šaldau , nors laikosi trintos ir be cukraus, jei šaldytuve ar kokiam vėsiam rūsiuke laikai .

PS man labai patiko džiovinti šermukšniai pernais. Prsiskyniau , pašaldžiau savaitę, atlaidinau ir į džiovyklę. Kartumo liko , bet pagal mane jau nedaug. Po kelias uogas vis sugrauždavau atsiminus. Ir vaikui maišelį įdėjau į UK, vis vitaminai . Kam tinka kartumas - skanu . Ir arbata visai nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 rugsėjo 2017 - 12:47

Labukas visoms 4u.gif

Muka, stiprybes, uzuojauta draugei, manau susitvarkysi. Nemalonus reikalas, bet ...... kazkas turi tai padaryt. Laime tavo drauge turi tave, jei ne, tai kas tada...... unsure.gif

Luety, cia kas, kazkas naujo is serijos maziau esk, g.gif tai ir as noriu ax.gif

Dave bileteni iki 25d. vaikstau i masazus, minu dvirati tongue.gif sakau dietos reik kokios pradet laikytis, vis daugiau nukristu sportuojant nei nieko nedarant.

Atsakyti
amorosa, kiek pamenu, tu beveik jau išnykus buvai... unsure.gif
ta prasme, numetus belenkiek...
vėl up? Nieko naujo, kaip ir pas daugumą? biggrin.gif. Tai o tie patys metodai netinka?
Atsakyti