Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 14, 12:29)
amorosa, kiek pamenu, tu beveik jau išnykus buvai... unsure.gif
ta prasme, numetus belenkiek...
vėl up? Nieko naujo, kaip ir pas daugumą? biggrin.gif. Tai o tie patys metodai netinka?

tai vat kad buvau, gryzau i LT ten cepelinai po 3€, nu kur neesti, ir kada gryzau, nu niekaip nebesuvaldziau proceso, o dar vasara, ledai nestuke.gif nu blyn ir parejo namo, o dabar jau neber kur detis, atsals neturiu rubu, Siemet mano favoritines parduotuves statybiniu prekiu, tai va ir nusprendziau, kad susiimti reikia. Motyvacija nusipirkau siulu salikui ,kuris tiks prie striukes, i kuria dabar realiai neitelpu biggrin.gif Viskas smegenyse.
Atsakyti
žiaurus mėnuo...
tik pirmos dienos dar normalios
o šiaip, grįžtu iš darbo ir ėdu... ėėėėėdu...
viskas, rytoj pabadausiu, gal į vėžes atgal stosiu
siekiamybė per mėn. likti ant 0

slovėnai tvarko pačius ispanus. Nu baisiai gražu žiūrėt wub.gif
čia apie krepšinį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 14, 21:08)
žiaurus mėnuo...

slovėnai tvarko pačius ispanus. Nu baisiai gražu žiūrėt wub.gif
čia apie krepšinį unsure.gif

nieko, svarbu tiketi, viskas bus gerai.

Ziauru, toje salyje gyvenam, bet MB dziaugiasi ,kad ispanai pralaimejo, ..... va tokie mes lietuviai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2017 09 14, 23:40)
Ziauru, toje salyje gyvenam, bet MB dziaugiasi ,kad ispanai pralaimejo, ..... va tokie mes lietuviai unsure.gif

tai ko jūs taip? biggrin.gif
aš tiesiog norėjau, kad laimėtų jauna, greita, veržli ir atkakli komanda, o ispanai nebeįdomūs, labai jau savim užtikrinti ir gal net kiek pasipūtę. Vat ir pastatyti į vietą smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

na ką atsigavau... nemalonu... stovėti vienai... vyrai įmetė užkasė ir... eina sau jausmelis... tas vyrukus kur vežė, sakė, kad net jeigu būtumėte prašiusi atidaryti tai nebūčiau atdaręs karsti... nes jau labai.. ai nu pasibaigė uždegiau žvakučių pasimeldžiau ...
Žinot kainuoja visai paprastos nuo morgo iki kapinių virš 800 Eur, ... taigi nėra pigu... bet ką padarysi, gerai vieta turėjo ...ai viskas baigta...
Draugė... na jo vaikystės draugė matyta prieš 28-30 metų, bendravimas tik dabar... sakysit durnė.. ale negalėjau nepadėti...
Bučkas
Atsakyti
labas rytas
kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Kažin kur mūsų Mukute dingus? Mergyte ar Tau viskas gerai ? Vakar kažkaip vis mintys lindo apie tave ir gyvenimo trapumą... Gyveni ,vaikus auginti .... o kai tavęs nėr niekas ir neatmena , niekam tu nereikalinga .
O jau šaltumas šiandien . O jau vėjas. Ar būtinai turėjo susiš*** oras ant savaitgalio ?
Važiuoju į kaimą , bet su dideliu malonumu likčiau namie . Man jau parėjo noras žiemos miego atostogų , išlindo meškos genas.
Kas skaitot - kaip jums FB -TRM grupėj ? Sutinku, kad BV požiūris teisingas, bet taip maitintintis man neįmanoma... Ne nebet būtų klausimas - Gyvent ar Mirt. Tada spautum į viską , ir pradėtumei rūpintis tik savimi ...

Atsakyti
Labas rytas,
Ačiū, už kavą.
Muka, šidies žmogiukas esi wub.gif .
Tikrai, Dusia, kai pagalvoji koks plaukas skiria, kaip pažeidžiami esam.
Aš vėl ligoninėj....eina sau. Kitas....aną suadė, šiandien žadėjo išrašyt. Lyg viskas turėtų būt tvarkoj.
Užkeikė kažkas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 15, 09:38)
Labas rytas,
Ačiū, už kavą.
Muka, šidies žmogiukas esi wub.gif .
Tikrai, Dusia, kai pagalvoji koks plaukas skiria, kaip pažeidžiami esam.
Aš vėl ligoninėj....eina sau. Kitas....aną suadė, šiandien žadėjo išrašyt. Lyg viskas turėtų būt tvarkoj.
Užkeikė kažkas.

Laikykis Mergyt 4u.gif
Jatau , ką Tau ado ? Kas pas tave čia trūkinėja ?

Muka, aš ne toks žmogus ... Neapadaryčiau tokių dalykų . Jaunystėj galėjau daug dalykų padaryti dėl kitų , juo labaiu senstu , juo didesnė egoistė darausi . Tokios mano gyvenimo pamokos... Labai bjaurios teorijos laikausi , primiausia savi - paskui svetimi. Ir visiems to linkiu- visi tegul susižiūri savus , nebus pamestinukų , nelaimingų , neprižiūrimų... Čia filosofija smile.gif PS manęs rasti būtų neimanoma ... jei praėjo 20-30 metų. Šaknys jau nukapotos , nei mamos nei vaikystės namų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 15, 09:52)
Laikykis Mergyt  4u.gif
Jatau , ką Tau ado ? Kas pas tave čia trūkinėja ?
Muka, aš ne toks žmogus ... Neapadaryčiau tokių dalykų . Jaunystėj galėjau daug dalykų padaryti dėl kitų , juo labaiu senstu , juo didesnė egoistė darausi . Tokios mano gyvenimo pamokos...  Labai bjaurios teorijos laikausi , primiausia savi - paskui svetimi. Ir visiems to linkiu- visi tegul susižiūri savus , nebus pamestinukų , nelaimingų , neprižiūrimų... Čia filosofija smile.gif  PS manęs rasti būtų neimanoma ... jei praėjo 20-30 metų. Šaknys jau nukapotos , nei mamos nei vaikystės namų ...

Ado ne mane. Darbas toks mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Labas rytas,

susimasciau apie Mukos poelgi.Pagalvojau apie savo drauges,buvusias pries 30 metu,vaikystes drauges pries 50 mt.Tvirtai sakyt kad ne ne negaliu.Tukros drauges tada neturejau,vaikystej jos visos tikros,as turbut sakyciau taip su viltin,kad ji suspes,o MB supyktu ant manes,isvadintu mane durna.Bet as isivaizduoju jos situacija,sakykim taip susikloste gyvwnimas,kad ji toli nuo mamos ir negali jos nei pas save pasiimt,nei atvykt palaidot?Baisu gi,kabintumwis uz siaudo,kad ka surast. Muka,pasielgei krikscioniskai,tikrai esi saunuole,mes jau sustabarejw,sulaukeje,svetimi kito zmogaus skausmui.Toks laikmetis,taip jau ritasi pasaulis
Jei as buciau jos dukra,as buciau amzinai tau dekinga ir ,jei negaleciau kitaip,atsilyginciau kasdiene malda.
Ate,teks bosui uzpirkt misias uz imone.Kazkas negerai su darbo saugumu jei taip daznai nutinka?
Arba gal zmones is bado,itampos ar alko dirba neatsargiai?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 15, 10:26)
Ado ne mane. Darbas toks mirksiukas.gif ...

Fu ...
O tai galvojau , kad Tau kažkas . Imk 4u.gif . Koks man tavo darbas sunkus atrodo ... Man tie NA darbe kosmosas. Kiekvienam pagalvytės nepakiši.
Atsakyti
Pirmoji tikrai niekaip neapsaugosi. Žmogiškasis faktorius. Jo neišeleminuosi. Lietuviai labai išradingi. pasitvarko įrenginį kitaip, ne taip kaip pagamintas....
Antrai tiesiog liga.
Nėra pas mus blogai su ta sritim kurią minit. Tiesiog sutapo.
Atsakyti