Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 09 15, 14:48)
Bet vezininku temoj ji labai giria ir pataria visiems laikytis jo nurodymu,nes ne vienas pasveiko klausydamas jo patarimu.
Visos teorijos yra tik teorijos,kurias arba patvirtina arba paneigia

nu va, o BV vėžį išsigydė be cukraus. Su Paleo, berods. Dusia, pataisyk, jei ne taip sakau.
Ir kažką viena ausim girdėjau, yra skirtumas, ar tu katabolikas, ar anaboliksas
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 15, 14:55)
nu va, o BV vėžį išsigydė be cukraus. Su Paleo, berods. Dusia, pataisyk, jei ne taip sakau.
Ir kažką viena ausim girdėjau, yra skirtumas, ar tu katabolikas, ar anaboliksas

Viskas taip ...
Vienam kas tinka- kitam tiesus kelias į kapus.
Visi žino organizmo užrūgštėjimą, bet apie nušarmėjimą niekas nekalba. Sudėtingai ten , per daug nesigiliu, kol sveika esu smile.gif
Bet miltai ir cukrus yr Blogis. Visiems smile.gif

Yr pas mane aplikoj žmonių - labai kūdų ( jau super peršviečiamu ) su prastu cholesteroliu ir padidėjusiu cukrum. Ant ribos cukrus , dar truputuka ir vaistus teks gert... mėsos beveik nevalgo - įsitikinimas , kad grikiai ir vaisiai yra labai sveika.

Man daktaras susimovė , kai pasakė , kad citrinas nuplovus su soda dingsta visi blogis smile.gif Ir visa lietuva Visus vaisius plovė su soda ir įsivaizdavo , kad valgo nepurkštus smile.gif Ai , yra ir kitokios nuomonės apie ji - mokslinės. Yra straipsnių ...
PS - viena maistu prieš ligas nepakovosi .
BV ne vien maistu išsigydė - maistas tik priedas prie vaistų . Maistas teisingas, kad nesugrįžtų ... O jie mėgėjai pargrįžt po keleto metų . Ypač BP rūšis .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 15, 15:22)
BV ne vien maistu išsigydė - maistas  tik  priedas prie vaistų .  Maistas teisingas, kad nesugrįžtų ... O jie mėgėjai pargrįžt po keleto metų . Ypač BP  rūšis .

ai, nu gal - sakau, kad jau gal nenušneku, viena ausim tegirdėjus biggrin.gif

o man kaip gerai, kai šiandien iš vis nereikia valgyt bigsmile.gif
nei galvot, ką pasigamint, nei galvot, kaip neprisiryt, tiesiog toooooooooobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 15, 13:29)
ai, nu gal - sakau, kad jau gal nenušneku, viena ausim tegirdėjus biggrin.gif

***o man kaip gerai, kai šiandien iš vis nereikia valgyt bigsmile.gif
nei galvot, ką pasigamint, nei galvot, kaip neprisiryt, tiesiog toooooooooobula wub.gif

*** cia jau panasu i liga. biggrin.gif
Londona srogimas pietvakariu metro stotyje,22 suzeisti,bet daugiau dar neaisku.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 09 15, 16:15)
* cia jau panasu i liga. biggrin.gif
* * Londona srogimas pietvakariu  metro stotyje,22 suzeisti,bet daugiau dar neaisku.

* aha, va jau šalta pradeda darytis - tai jau panašu į ligą biggrin.gif
bet kažkaip teks išgyvent ax.gif
* * skaičiau, baisiausia, kad tai jau nebestebina...
Atsakyti

Prastu naujienu stengiuosi neskaityt. Kam? Gana antrasciu. Detales, statistika sirdies nedziugina....  Vaziuoju i kaima. Ryt lyg gera ora zada. KSC sekmes. Iskrova labai gerai sutvarko prota. 

Atsakyti
visos dyyyyyyyyyyrbo... unsure.gif
daba jau mieeeeeeeega... unsure.gif

labas vakaras,
aš tai vėl buvau grybuose. Šį kartą mamai parinkom, dar sudarinėt padėjau, nu ir namo. Užtai namie nieko, visai nieko nedirbau. Rytoj.

Luety, kaip kg krenta, ar ne alkana jautiesi?

Aš pastebėjau antrą keistą pokytį gyvenime - nebenoriu batono unsure.gif. Kartą pasibaigė vandutės, pasidariau sumuštiakų su batonu. Nu neskanu buvo. Po kiek laiko vėl ta pati situacija - net nedariau su batonu, nenorėjau. Dariau su duona. O pirmas pokytis - arbata ir kava be cukraus. Dar ir dabar negaliu patikėt, kad ten man cukraus nereikia. Gal trečias žingsnis bus, kai pagaliau nenorėsiu ledų ir pieniško šokolado su riešutais? bigsmile.gif
Gerai, reikia eit miegot. 2 naktis mažai miegojus, visą dieną noriu miego, ale ateina vakaras - vsio, nebenoriu unsure.gif
Atsakyti

Labos. Nedirbau vakar. Biski sveciu, biski pramogu, paskui iki Vilniaus popiet vaziavau. MB darbiniu reikalu turejo. O as i Ikeja norejau. Ir siandien tingiu dirbt... Reiktu bent moliugus arbuzus susirinkt ir agurku isnaras susirinkt nuo darzo... Bet jokio ikvepimo darzams si rudeni. O kazin kaip bus pavasari? Ps nemiga ir mane vakar kankino.... Skaiciau ilgai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 rugsėjo 2017 - 11:38
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 16, 21:48)
visos dyyyyyyyyyyrbo... unsure.gif
daba jau mieeeeeeeega... unsure.gif

labas vakaras,
*aš tai vėl buvau grybuose. Šį kartą mamai parinkom, dar sudarinėt padėjau, nu ir namo. Užtai namie nieko, visai nieko nedirbau. Rytoj.

**Luety, kaip kg krenta, ar ne alkana jautiesi?

***Aš pastebėjau antrą keistą pokytį gyvenime - nebenoriu batono unsure.gif. Kartą pasibaigė vandutės, pasidariau sumuštiakų su batonu. Nu neskanu buvo. Po kiek laiko vėl ta pati situacija - net nedariau su batonu, nenorėjau. Dariau su duona. O pirmas pokytis - arbata ir kava be cukraus. Dar ir dabar negaliu patikėt, kad ten man cukraus nereikia. Gal trečias žingsnis bus, kai pagaliau nenorėsiu ledų ir pieniško šokolado su riešutais? bigsmile.gif
Gerai, reikia eit miegot. 2 naktis mažai miegojus, visą dieną noriu miego, ale ateina vakaras - vsio, nebenoriu unsure.gif

Labas rytas,

*grybu pavydziu,grybavimo ne
**Su svoriu prasidejo cirkai kervirta diena jau.Pagal plana suvalgiau 100g pilno grudo makaronu apkepo su vistiena ir svoris soko 600g i virsu.Sekancia diena ,valgant pietums kitka,nukrito 400g.Antra ryta svoris stovi,o dar nei sav.nera.kaip dietinuosi.Faktas tas,kad makaronu nevalgiau ir nevalgysiu,tai angliu bomba ir kodel jie irasyti,antra negaliu sekt plano aklai.
Ne alkana,bet ir neprivalgau sociai,kad sprogt,be to man atrodo,kad ten riebalu mazai.Artejant reikiamam valgyt laikui jau zinau be laikrodzio,kad jis atejo.
Vakar pietums valgiau dvi riekutes riebokos sonines su darzovem,svoris stovi.
***arbata ir kava geriu be cukraus nuo 2007m ir kitaip net fek kaip neskanu,bet pueno kavoj turi but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 rugsėjo 2017 - 11:42
laba,
Dusia, man įkvėpimo niekad nebūna.
O bendrai argi jis man aplamai kam nors būna... unsure.gif
QUOTE(Luety @ 2017 09 17, 12:41)
*grybu pavydziu,grybavimo ne
**Su svoriu prasidejo cirkai kervirta diena jau.Pagal plana suvalgiau 100g pilno grudo makaronu apkepo su vistiena ir svoris soko 600g i virsu.Sekancia diena ,valgant pietums kitka,nukrito 400g.Antra ryta svoris stovi,o dar nei sav.nera.kaip dietinuosi.Faktas tas,kad makaronu nevalgiau ir nevalgysiu,tai angliu bomba ir kodel jie irasyti,antra negaliu sekt plano aklai.
Ne alkana,bet ir neprivalgau sociai,kad sprogt,be to man atrodo,kad ten riebalu mazai.Artejant reikiamam valgyt laikui jau zinau be laikrodzio,kad jis atejo.
Vakar pietums valgiau dvi riekutes riebokos sonines  su darzovem,svoris stovi.
***arbata ir kava geriu be cukraus nuo 2007m ir kitaip net fek kaip neskanu,bet pueno kavoj turi but.

* jei tu apie grybavimą rašytum, tai aš atrašyčiau priešingai: grybavimo pavydžiu, o grybų ne smile.gif. Man taip smagu po mišką vaikščiot, o dar kai geras oras, gražus miškas... Aš niekur nelekiu, neturiu jokio tikslo prisigrobt kuo daugiau. Vaikštau lėtai, besigėrėdama, besidairydama... Aišku, rasti irgi smagu, bet iš esmės man tų grybų nereikia biggrin.gif. Nebent 1 kartą šviežių, tik parvežtų ir pagamintų.
* * aš tai nekreipčiau dėmesio į tokį šokinėjimą. Kiba žinai, nuo ko jis iš tikrųjų šokinėja? Sakai, ir nuo anglių šoka, ir nuo šoninės stovi... Nu o tai nuo ko jau tikrai krinta?
* * * aš gal tik 3-4 metai geriu be cukraus. Su batonu būdavo baaaaisiai skanu sumuštiniai iki dabar. Beje, su pienu man kava irgi saldoka. Paprastai geriu juodą.

nu ką - vėdarai orkaitėj įkepti - bus dietiški pietūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 09 17, 11:05)
laba,
Dusia, man įkvėpimo niekad nebūna.
O bendrai argi jis man aplamai kam nors būna... unsure.gif

* jei tu apie grybavimą rašytum, tai aš atrašyčiau priešingai: grybavimo pavydžiu, o grybų ne smile.gif. Man taip smagu po mišką vaikščiot, o dar kai geras oras, gražus miškas... Aš niekur nelekiu, neturiu jokio tikslo prisigrobt kuo daugiau. Vaikštau lėtai, besigėrėdama, besidairydama... Aišku, rasti irgi smagu, bet iš esmės man tų grybų nereikia biggrin.gif. Nebent 1 kartą šviežių, tik parvežtų ir pagamintų.
* * aš tai nekreipčiau dėmesio į tokį šokinėjimą. Kiba žinai, nuo ko jis iš tikrųjų šokinėja? Sakai, ir nuo anglių šoka, ir nuo šoninės stovi... Nu o tai nuo ko jau tikrai krinta?
* * * aš gal tik 3-4 metai geriu be cukraus. Su batonu būdavo baaaaisiai skanu sumuštiniai iki dabar. Beje, su pienu man kava irgi saldoka. Paprastai geriu juodą.

nu ką - vėdarai orkaitėj įkepti - bus dietiški pietūs biggrin.gif

Jei grazus miskas,ne tankus,smagu,bet trumpai.Grybu irgi uztenka karta kita,nebent voverusku,keleta kartu,smulkiu tokiu.
Nekreipiu ir as demesio,bet stebiu,kodel..Buvo parasyta 100g nevirtu makaronu virt vienam kartui ir pazymeta,kad ju bus daug,nemazai is tiesu,bet kai mesos ten mazai,suejo,ilgai buvau pilna,bet svoris soko i virsu.Nezinau ar nuo sonines stovi ar nuo kt.bet nepajudejo nuo vakar.Siandien laisvo valgymo diena.Noriu saldaus,,bet nieko neturiu,net uogienes,medaus yra,bet nemegstu.Tai su kava kapoju vandute,ji man,kaip saldainis.Turiu savo auginto arbuzo,bet anglims jau velu.
Atsakyti
Luety tavo dietos nepagaunu , ir makaronai galimi o kitą dieną šoninė ???? Niekad nekepu šoninės ... Man neskanu . Šoninė skanu tik sūdyta, arba prie kiaušino pakepta- bet ne kartu , o atskirai . Man neskanu net grybai su spirgais.... Darau su sviestu ir grietinėle . Nemėgstu . Man tas kepamo lašinio paleistas taukas fuuu .... Nuo vaikystės šlykštalas kiaušinienė su lašinukais.

Nurinkau moliūgus ir arbūzus . Moliūgų kapeikos ... ketvirtadalis derliaus. Pasak agronomų nemezgė dėl šaltų naktų .

kažin ką nors auginsiu dar pavasarį ? Dabar atrodo nieko smile.gif
Atsakyti