Labas rytas,
Muka pas mano katę ant sprando tokia kaip žaizdelė atsirado . Prileido vaistų ir skyrė tepalo . Sakė tikrai nei grybelis , nei erkutės. Iš karto pasakė egzema. Galėjo užtekti ir 1 lašo vandens ... Suregavo . O kailis jos nerealiai tankus, palyginus su kieminiu katinu kokis 3 kartus tankesnis ir švelnesnis .
Mergos ką traukia ant saldumo vakarais -magnio ryškus trūkumas. Nepatingėkit pagerti. Čia trenerė taip išaiškino ...
O jei ryjat , ne tą dainelę dainuojat

keiskit melodiją ir viskas bus gerai .
Mano svoris nuo sekmadinio stovi , buvo netgi +1 kg. Bet aš viską nurašau ant MM. Sudėtingas einamuoju momentu dalykas
Unikauskas ir man patinka. Simpatiškas vyras, nepalyginsi su visų mylimu ponu R , kuris labai didelis patarėjas maisto klausimais susirgus žnyplium

Storas, plaukai riebaluoti brrr. Vakar klausiau Unikauskas laidą , na taip kalba jis kaip dėstytojas, su tarpais , kad studentai spėtų konspektuoti . Kalbėjimo maniera dėstitojiška, o mikčiojimo negirdžiu ... Pagal R raidės tarimą biški žydas

Nežinau kiek ilgai jis čia kalbės per nacionalinį transluotoją ir maistų - vaistų pramonė kentės

Nenustebčiau jei kitais metais jo laidos neliktų jokioj televizijoj .
Aš vakar siuvau , biški kreiva , bet... gal kada ir apsirengsiu . Bent gerą laiką turėjau

Niekada nesakyk niekada, man vis kažko reikia naujo

Turėjau medžiagos gal metrą , mergytės karnavaliniam rūbui buvau pirkus, bet rūbus paskui išnuomavau ir nebesiuvau . Medžiaga gal 2 EUR kainavo o gavosi toks ale bliuzonėlis .
KSC piniginė faina. Tik aš nelabai mėgstu raudonas, sako ir jų pinigai greit garuoja ?
Guminuka faini - nematyti . Ir Tau pirmo būtinumo

|Aš turiu kaime tokius kaip kroksų gumos su kailiuku viduj .