Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 02, 20:53)
Luety, užklausk konkrečiai iherb'o temoj - manau, kad tikrai yra ne viena, perkanti iš UK.

Tai jau nupirkta,ka as cia bepakeisiu,nu juk nenuples to muito kazkiek,jei virsija vos 2 svarus,o be to gi euro kursas tasi ryskiai svyruoja ir labai pasikeites nuo to laiko.

Ar SM yra iherb tema?Imesk nuoroda jei gasli,prasau.
Papildyta:
Radau,aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 lapkričio 2017 - 22:04
QUOTE(Luety @ 2017 11 02, 22:06)
Tai jau nupirkta,ka as cia bepakeisiu,nu juk nenuples to muito kazkiek,jei virsija vos 2 svarus,o be to gi euro kursas tasi ryskiai svyruoja ir labai pasikeites nuo to laiko.

Ar SM yra iherb tema?Imesk nuoroda jei gasli,prasau.
Papildyta:
Radau,aciu

ne muito, o PVM
nuplėš 20 proc. (?) nuo prekių su siuntimo kaina vertės. Dar pridės deklaranto paslaugų mokestį - jis pas mus virš 8 eur.
Ir euras, kaip suprantu, tau ne prie ko. Tau svarbu suma svarais (jei mokėjai svarais, o ne doleriais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 lapkričio 2017 - 22:13
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 02, 21:12)
ne muito, o PVM
nuplėš 20 proc. (?) nuo prekių su siuntimo kaina vertės. Dar pridės deklaranto paslaugų mokestį - jis pas mus virš 8 eur.
Ir euras, kaip suprantu, tau ne prie ko. Tau svarbu suma svarais (jei mokėjai svarais, o ne doleriais).

Mokejau svarais £16,94 uz glukosamina.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 11 02, 22:35)

o tau labai reikėjo tokio brangaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 02, 21:41)
o tau labai reikėjo tokio brangaus? biggrin.gif

nu cia vienas is pigesniu,kur tu imetei is geriausiu,bet as ziurejau kursa,tai buvo ,kad galiu pirkt ekvivalenta eurams uz 19 svaru,tai ir pirkau,o cia pasirodo tik 15 galima,bet gal cia zinios pasene?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 11 02, 22:46)
nu cia vienas is pigesniu,kur tu imetei is geriausiu,bet as ziurejau kursa,tai buvo ,kad galiu pirkt ekvivalenta eurams uz 19 svaru,tai ir pirkau,o cia pasirodo tik 15 galima,bet gal cia zinios pasene?

nu va - 10 svarų
https://uk.iherb.com...-Veggie-Caps/22
oi, soriuks, aš tau brangesnį buvau įmetus
būtų ir šitas suėjęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 lapkričio 2017 - 22:52
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 02, 21:48)
nu va - 10 svarų
https://uk.iherb.com...-Veggie-Caps/22
oi, soriuks, aš tau brangesnį buvau įmetus
būtų ir šitas suėjęs smile.gif

https://uk.iherb.com...-Capsules/40634
Nebepakeisiu gi,kas bus tas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 11 02, 22:54)

nu jo, biskį šitas geriau
bet tai kaip pas jus maža suma... unsure.gif
Suomijoj irgi lygiai 22 eur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 lapkričio 2017 - 22:59
QUOTE(Luety @ 2017 11 02, 22:35)

Kas padaryta - nepakeisi . Išsisaugok orderį pašte, jei paskambins muitinės tarpininkai ( čia Lietuvoj tokie būna ) nusiųsi , paaiškinsi , kad tai maisto papildai , ty maistas ir nebus jokio importo PVM . Ale gerai UKai gyvena , PVM tik 20, pas mus 21 smile.gif
Kad info pasenus nemanau , tokie tinklapiai kaip Muitinė nelaiko senos info . Ir dar NeLietuvoj , po teismus užtąsytų smile.gif
Suvedus lietuvišką užklausą į Google puikiai numeta i UK muitinės tinklapį smile.gif
Geriausiai siunčia iš didžiosios Kinijos , kokios kainos nori pirkėjas - tokią rašo smile.gif netgi žino Lietuvos 22 EUR smile.gif Nes kažkada įmonės pinigus taip jie taupė. Klapato buvo deklaracijas tikslinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 02, 23:06)
Geriausiai siunčia iš didžiosios Kinijos , kokios kainos nori pirkėjas -  tokią rašo smile.gif netgi žino Lietuvos  22 EUR smile.gif Nes kažkada įmonės pinigus taip  jie taupė. Klapato buvo deklaracijas tikslinti smile.gif

nu ir kas. Mūsiškiai pašto skirstyme esant bet kokiai užrašytai sumai gali paprašyti apmokėjimo. Žino tuos kinus kaip nuluptus. Aišku, tiems, kas sugeba ir yra drąsūs, toliau galimi įvairūs variantai, pristatant dokumentus, bet šiaip tai nieko gero.

Ir tarpininkai, bent pas mus, ne skambina, o laišką atsiunčia paštu.
Arba iš karto siunta ateina su paskaičiuotais mokesčiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 lapkričio 2017 - 23:30
Labas rytas
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka kaip sveikatos ?

KSC , su "kiniečiais" tik porą atsitikimų iš mano darbinės praktikos, kai turėjome vargo. JA ne FA, kiek sumokėjai už tiek ir prekes turi gauti smile.gif O deklaracijas muitinė tikslina apie 1,5 mėn JA. Sau retai ką siunčiuosi , nemoku , nesugebu , tinginė matyt esu ...
Luety nesinervink - viskas bus ok 4u.gif
Mano savaitgalis bus poilsinis ... Tikiuosi .

Gražaus ir darbingo penktadienio 4u.gif
Atsakyti
man man kavos labas rytas 4u.gif

Na ką jau darbe akyse šviesiau ax.gif atsikosėjo herpesas jau visą nosį užėmęs ale kon darysi, mano tobletkos veikai gerai iškart atsikosėju ... reikai cinko man pasieškoti... Kavasuctrina kokį siūlai iš tos pardoškės, tada prašau sukrauk kokį lagaminuką iki 22 eur smile.gif prigriebčiau gliukozaminą ir dar kiek ten lieką gal tilps tas nuo miego kažkoks tundrą šiuo klausimu pirkimui per internetą...vos Vinted įvaldžiau unsure.gif
Luety siūlo viduriuoti kad išsivalyti organizmą, bet gin die ne kartu su pelynu.
Bučkas
Atsakyti