Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

sveikos,
QUOTE(Muka @ 2017 11 03, 08:38)
Kavasuctrina kokį siūlai iš tos pardoškės, tada prašau sukrauk kokį lagaminuką iki 22 eur smile.gif prigriebčiau gliukozaminą ir dar kiek ten lieką gal tilps tas nuo miego kažkoks tundrą šiuo klausimu pirkimui per internetą...vos Vinted įvaldžiau  unsure.gif

gliukozaminas, jei toks, kaip Luety užsisakė, praktiškai vienas telpa, nu dar kokia smulkmena.
O cinko kokią formą? Nežinau, kokia geresnė, reiktų pasidomėt temoj ar bent pas savo merginą. Gal tu žinai, kokia geresnė?

Renku šuniui maistą užsakyt, ale tie begrūdžiai kokie brungūs... unsure.gif. Bet užtai begrūdžiai...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 03, 10:16)
sveikos,

gliukozaminas, jei toks, kaip Luety užsisakė, praktiškai vienas telpa, nu dar kokia smulkmena.
O cinko kokią formą? Nežinau, kokia geresnė, reiktų pasidomėt temoj ar bent pas savo merginą. Gal tu žinai, kokia geresnė?

Renku šuniui maistą užsakyt, ale tie begrūdžiai kokie brungūs... unsure.gif. Bet užtai begrūdžiai...

Labas rytas,

aciu uz kavute grazia,skania.
Jau turim laidotuves.Sianakt mire brolienes tevukas,amzina jam atilsi.Sianakt MB ves broliene i aerouosta.
Del Iherb nesinervuoju,pati kalra,reikejo pirma perskaityt google kaip apsipirkt.Pasirodo jie duoda 5 $ nuolaida pirmakart perkant,o as nemaciau,paskui tik post factum iejau i accounta ir radau,faktiskai turetu ismest prie krepselio,va tik uz tai pikta,buciau ji panaudojus ir nepermokejus.Bet skauciau,jog buna,kad prasltsta.Nu tiek to,zinojimas ateina po patyrimo.
Sianfien pilka diena,bet reiktu i soda pavaziuot.spinatai sudygo,paziuret ka dar paset,pasodint.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 03, 13:16)
sveikos,

tai tą pigesnį manau ... o dėl cinko tai tik virš 30 mg paros norma, neneriu po keletą tobletkš gerti... o

Luety na va ir baigėsi kelionė jo čia.. ATA... ale tu po 2 derlius per sezoną nuimi šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 11 03, 12:33)
tai tą pigesnį manau ... o dėl cinko tai tik virš 30 mg paros norma, neneriu po keletą tobletkš gerti... o

Luety na va ir baigėsi kelionė jo čia.. ATA... ale tu po 2 derlius per sezoną nuimi šaunuolė 4u.gif

Muka, aš apie formą: cinko acetatas, cinko citratas, cinko gliukonatas, cinko pikolinatas, cinko sulfatas?

Luety, jo, liūdesys... bet tai ką - visų tas pats laukia...
Beje, aš tau nepasakiau aoie tuos 5 dolerius, nes galvojau, kad jau jų nebeliko... Atsiprašau...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 03, 12:06)
Muka, aš apie formą:  cinko acetatas, cinko citratas, cinko gliukonatas, cinko pikolinatas, cinko sulfatas?

Luety, jo, liūdesys... bet tai ką - visų tas pats laukia...
Beje, aš tau nepasakiau aoie tuos 5 dolerius, nes galvojau, kad jau jų nebeliko... Atsiprašau...

Tu gi nekalta.Pirma man paciai reikejo apsiziuret gerai.Bet gal dar nebus prapuoles kitam pirkimui?As gi jo nepanaudojau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 lapkričio 2017 - 18:02
QUOTE(Luety @ 2017 11 03, 18:01)
Tu gi nekalta.Pirma man paciai reikejo apsiziuret gerai.Bet gal dar nebus prapuoles kitam pirkimui?As gi jo nepanaudojau?

nu negerai išėjo...
ar tiks kitą kartą - nežinau, bet jaučiu, kad ne unsure.gif

Muka, tai kokį cinką - pikolinatą ar chelatą? biggrin.gif. Šitos formos, sako geriausios.

ate, tau šitas GSE tiks?
https://www.iherb.co...l-oz-59-ml/4211
siuntimas gautųsi nemokamas
Atsakyti
Labos ,
Na kurgi visos šį savaitgalį prapuolę ?
Aš tai poilsiavau Druskininkų Eglėj smile.gif Metai baigiasi , reikia Kalėdines dovanas išnaudoti . Patiko . Verta smile.gif
Žinoma , kai kas kliuvo - bet gera savijauta po visų procedūrų tai atperka smile.gif Kiek daug Lietuvoj senų aktyvių žmonių . Nustebusi ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 05, 18:06)
Labos ,
Na kurgi visos šį savaitgalį prapuolę ?
Aš tai poilsiavau Druskininkų Eglėj smile.gif Metai baigiasi , reikia Kalėdines dovanas išnaudoti . Patiko . Verta smile.gif
Žinoma , kai kas kliuvo - bet gera savijauta po visų procedūrų tai atperka smile.gif  Kiek daug Lietuvoj senų aktyvių žmonių . Nustebusi ....

tai pasakok, daugiau pasakok
mano tokia dovana liktų neišnaudota... unsure.gif
bent aš neturiu ką pasakot, tai tyliu. Sėdžiu namie, džiaugiuosi tyla ir ramybe, niekur nebuvau, jokių darbinių uždavinių sau nekėliau, skaitau, mezgu, šį bei tą lengvai paveikiu - pats geriausias poilsis.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 05, 18:50)
tai pasakok, daugiau pasakok
mano tokia dovana liktų neišnaudota... unsure.gif
bent aš neturiu ką pasakot, tai tyliu. Sėdžiu namie, džiaugiuosi tyla ir ramybe, niekur nebuvau, jokių darbinių uždavinių sau nekėliau, skaitau, mezgu, šį bei tą lengvai paveikiu - pats geriausias poilsis.

Na tai ką ten pasakoti ?
Maitinimas - švediškas stalas 3 kartus dienoj smile.gif Yra maisto , ne tik šlamštas, natūralių daržovių , keptos vištos , troškintos vištos , troškintos ar keptos žuvies. Apie cepelinus , plovus ir blynelius nekalbu - jų visur būna ... Ar apie kepenėles mitų ( mazgočių aš vadinu ) padaže nekalbu . Pusryčiams ir omleto 3 rūšių ir virtų kiaušinių ir varškės rasi smile.gif
Nors dauguma , vos ne 50 pr žmonių kerta dešreles... Pieniškas smile.gif Be mėsos smile.gif

14 procedūrų , iš kurių 2 numuilinom smile.gif Vieną rytą miegojom ir nėjom į baseinus, o kita - bendra mankšta salėj - sveika nugara pavadinimu ... Nu ką ten išmoksi per 1 užsiėmimą. O iš kitos pusės beveik viską apie savo nugarą jau žinau . Ir pratimus jai žinau .
Procedūros kurios nepatiko - na tai tik 1... Audiovizualinė terapija smile.gif Teiką įjungia ir gražius vaizdus rodo ... Na taip telikas diiiidelis smile.gif kėdės labai patogios - atsiverčia , miegot gali smile.gif Divoniukai , kad nesušalt .
Labai geros inhaliacijos , aš rinkausi su pikiu.
Ir kt procedūros - bet jei tu nebandžiusi ir nemėgsti - tai ką tę pąsąkot ...

Nepatiko - eilės tik atvažiavus registratūroj. Na dar gal kai kam gali labai nepatikti tas lakstymas tarp procedūrų per korpusus ... Bet aš mačiau pliusą - vis judėjimas smile.gif

PS ten buvo nemažai pasirinkimų Geros dovanos visa knygelė ... Nebūtina buvo važiuoti į Eglęsmile.gif Dovana vadinosi - atitrūk nuo kasdienybės, buvo nemažai pasirinkimų . Iš visų pasiūlymų man tas atrodė verčiausias:) na gaila, kadangi žinau kiek mokėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 lapkričio 2017 - 19:26
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 05, 19:23)
Ir kt procedūros - bet jei tu nebandžiusi ir nemėgsti - tai ką tę pąsąkot ...

nu kaip tau atrodo - ar aš sakyčiau, kad dovanos nepanaudočiau, jei nebūčiau bandžius biggrin.gif
audiovizualinės terapijos tai ne biggrin.gif

supratau viena - būčiau ėdus daug ir visko biggrin.gif
o šiaip ką veikėt - mieste gal buvot išlindę? Ale oras tai nekoks gastrolėm...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 05, 19:36)
*nu kaip tau atrodo - ar aš sakyčiau, kad dovanos nepanaudočiau, jei nebūčiau bandžius biggrin.gif
audiovizualinės terapijos tai ne biggrin.gif

**supratau viena - būčiau ėdus daug ir visko biggrin.gif
***o šiaip ką veikėt - mieste gal buvot išlindę? Ale oras tai nekoks gastrolėm...

* Nežinau.
Man Eglė atrodė vertesnė , negu skrydis oro balionu.
Ar romantiška vakarienė žvakių šviesoj su nakvyne viešbutyje .... Aš taigi NeRomantikė , ir dar tokiuose metuose. O didelio seilėjimosi net jaunystėj negalėjau pakęsti smile.gif Aš taigi praktikė . Man atrodo , kad žmogus jei neserga - turėtų galėti ir nemokamai sveikatintis iš savo sukauptų pinigų ... ir vėl apie tą patį - nelemtą sveikatos draudimą aš ... Nesikeiksiu .
O tu nemanai , kad mankštos, purvo vonios , mineralinės vonios , inhaliacijos ir kt prisideda prie žmogaus geros savijautos ? Mano mergelė labai sirgdavo maža bronhitais - tai kol negavau kelialapio į sanatoriją ... tol vargom . Kaip išmokau kaip pakliūti į sanatoriją baigėsi tie žiaurūs sirgimai . Masažai , druskų kambariai ir tt.
Žinoma čia ne 3 savaičių sanatorija , bet gal nors truputi naudos...

** Nebuvo noro ėst . Gal nusiteikimas toks smile.gif

*** Oras nuostabus , +9 diena, jokio vėjo . Šiandien saulė švietė, tai gal buvo ir daugiau laipsnių - nepatikrinau telefono . Kadangi valgyt jau nesinorėjo net MB , tai niekur nelindom- po gerų procedūrų labai miela lovytė buvo smile.gif
Kadangi vasarom turiu sodybą kur man tikrai labai gera ir miela - nesinori jokių Druskininkų smile.gif O kai tokie orai labai smagu ir šiltos pirtys, šiltos vonios ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 lapkričio 2017 - 20:05
romantiškos vakarienės tai eičiau ir pakentėčiau, jei labai gerai primokėtų biggrin.gif
neromantikė irgi. Baisiai neromantikė... Ir apie seilėjimąsi lyg mano žodžius parašei biggrin.gif. Nei jaunystėj, nei senatvėj.
o rinkčiausi iš tų variantų oro balioną

ir manau, kad mankštos ir vonios prisideda prie sveikatos. Tik ne vienkartinis variantas. Ar prisideda prie savijautos? Man ne, nes po tokio diskomforto tai kokia dar gera savijauta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 05 lapkričio 2017 - 20:18