Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 06, 14:59)
tai ką čia sukt - pasakytum, ką nori, tai nėr problemų biggrin.gif
gal dar sugalvosi? ax.gif

Luety ir visos mezgėjos, kažin, kaip šie siūlai? Vaikiški, bet noriu sau sau suknelei ar kostiumėliui - ar galima, nes kaina tai kaip ir nieko smile.gif
https://www.aliexpre...9999.301.bogEeP

ir šitie - kas čia per sudėtis gal suprantat? Spalvų tai gerų yra
https://www.aliexpre...9999.316.bogEeP

Vilna su akrilu , ir kašmyro vilna su akrilu . Pr. neaiškus . Kiek aš suprantu . Bet aš kalbos nemoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 06, 15:45)
Vilna su akrilu , ir kašmyro vilna su akrilu . Pr.  neaiškus . Kiek aš suprantu . Bet aš kalbos nemoku smile.gif

aš irgi nemoku biggrin.gif
bet matau pirmuose Material: 60% silk fiber lamp,30% cashmere,10% acrylic
tik kas tas silk fiber lamp? unsure.gif

nu, su antrais prasčiau
Material: Wool / Modal / Cotton
kas yra modal? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 06, 16:52)
aš irgi nemoku biggrin.gif
bet matau pirmuose Material: 60% silk fiber lamp,30% cashmere,10% acrylic
tik kas tas silk fiber lamp? unsure.gif

nu, su antrais prasčiau
Material: Wool / Modal / Cotton
kas yra modal? unsure.gif

Modal - dirbtinis šilkas .
http://www.heatholde...kas-yra-modalas

O silk fiber lamp - kažkoks šilkas smile.gif Užklausiu mokančių , gal išvers ...

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 06, 17:03)
Modal - dirbtinis šilkas .
http://www.heatholde...kas-yra-modalas

O silk fiber lamp - kažkoks šilkas smile.gif Užklausiu mokančių , gal išvers ...

Vienžo - tai jau grubiai : silk fiber lamp --- šilko pluoštas iš lempos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif arba iš žibinto smile.gif Lietuviškus siūlų puslapius panaršyk ... gal rasi kažką panašaus .
Atsakyti
iš lempos tai ir google translatorius pasako, kad iš lempos biggrin.gif
tam antram parašiau, paprašiau, kad procentais sudėtį parašytų
o modalas tai reiškia ir lietuviškai modalas? unsure.gif. Nu suprask žmogau biggrin.gif
Ačiū 4u.gif

ale kur Luety - man vis tiek parūpo unsure.gif
Atsakyti
Modal siūlų sudėtyje mačiusi , jau kažkada aiškinausi .
Man nei vienų siūlų sudėtis nepatiktų , per daug sitntetikos ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 06, 17:18)
Modal siūlų sudėtyje  mačiusi , jau kažkada aiškinausi .
Man nei vienų siūlų sudėtis nepatiktų , per daug sitntetikos ...

kad antrų siūlų sudėties procentų nežinom, iš kur žinai, kad per daug sintetikos? biggrin.gif
man tai gerai būtų, jei žinočiau, kad gerai nešiotųsi, nesitampytų, nesiburbuliuotų...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 06, 13:59)
tai ką čia sukt - pasakytum, ką nori, tai nėr problemų biggrin.gif
gal dar sugalvosi? ax.gif

Luety ir visos mezgėjos, kažin, kaip šie siūlai? Vaikiški, bet noriu sau sau suknelei ar kostiumėliui - ar galima, nes kaina tai kaip ir nieko smile.gif
https://www.aliexpre...9999.301.bogEeP

ir šitie - kas čia per sudėtis gal suprantat? Spalvų tai gerų yra
https://www.aliexpre...9999.316.bogEeP

Esu esu,labis ,

vakar buvo nekalbadienis,sloga,kosulys pagilejo,tai gulinejau,mezgiau ir tiek.Atsigavau,kai jau miegot reikejo eit.
Siandien ryte i soda lekem,po to i vieba instirucija,po to apsipirkt maisto,taip ir prabego laikas.
Antri siulsi nert vaseliu,ploni,norint mwgzt,reiktu det daugiau giju,kotonas mezgasi kietai .Metrazo nemaciau,sudeties irgi.Tas kur su kashmyru ir silko pluostu tai naturalus gi,akrilo tik 10%.Cachmiras-vilna,silkas duoda slidumo,o akrilas purumo.Angles apacioj komentuose giria.Pirmi man patiktu,bet reiktu metrazo,kad suzinot jo stori.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 11 06, 18:09)
Esu esu,labis ,

vakar buvo nekalbadienis,sloga,kosulys pagilejo,tai gulinejau,mezgiau ir tiek.Atsigavau,kai jau miegot reikejo eit.
Siandien ryte i soda lekem,po to i vieba instirucija,po to apsipirkt maisto,taip ir prabego laikas.
Antri siulsi nert vaseliu,ploni,norint mwgzt,reiktu det daugiau giju,kotonas mezgasi kietai .Metrazo nemaciau,sudeties irgi.Tas kur su kashmyru ir silko pluostu tai naturalus gi,akrilo tik 10%.Cachmiras-vilna,silkas duoda slidumo,o akrilas purumo.Angles apacioj komentuose giria.Pirmi man patiktu,bet reiktu metrazo,kad suzinot jo stori.

karsta.gif
gyva
nelabai sveika, bet nieko - tuoj gal bus gerai
o mano mergina vėl Pau D'arco gydosi. Sloguot slogavo kokias 5 dienas, gerklę paperštėjo, bet daugiau nieko, neįsisirgo. Galai žino, kaip be jų būtų... Ai, dar tea tree irgi biškį bandė pradžioj, bet jai su tokiom procedūrom greitai kantrybė baigiasi biggrin.gif

Ačiū, kad parašei dėl siūlų. Sakai, antri ploni? Nu jo, nestori atrodo, tai gal ir apsieisiu be jų. Dėl pirmų: kad būtų parašyta silk, būtų ir man aišku, bet kad silk fiber lamp. Sakai, vis tiek šilkas?
Šiaip ten pas juos galybių galybės tų siūlų, yra ir 98 proc. kašmyro, bet jau tie ir brangūs... O jei dar nelabai kokie... Baisu rizikuot. Gerai būtų, kad nešiotųsi gerai, daugiau reikalavimų nelabai turiu. Šilumos užtektų.
Dėl metražo. Length: 220m per ball. Tai čia ne metražas?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 06, 17:21)
karsta.gif
gyva
nelabai sveika, bet nieko - tuoj gal bus gerai
o mano mergina vėl Pau D'arco gydosi. Sloguot slogavo kokias 5 dienas, gerklę paperštėjo, bet daugiau nieko, neįsisirgo. Galai žino, kaip be jų būtų... Ai, dar tea tree irgi biškį bandė pradžioj, bet jai su tokiom procedūrom greitai kantrybė baigiasi biggrin.gif

Ačiū, kad parašei dėl siūlų. Sakai, antri ploni? Nu jo, nestori atrodo, tai gal ir apsieisiu be jų. Dėl pirmų: kad būtų parašyta silk, būtų ir man aišku, bet kad silk fiber lamp. Sakai, vis tiek šilkas?
Šiaip ten pas juos galybių galybės tų siūlų, yra ir 98 proc. kašmyro, bet jau tie ir brangūs... O jei dar nelabai kokie... Baisu rizikuot. Gerai būtų, kad nešiotųsi gerai, daugiau reikalavimų nelabai turiu. Šilumos užtektų.
Dėl metražo. Length: 220m per ball. Tai čia ne metražas?

Jeigu 220m/100g,tai suknelei kaip tik man atrodo.Pasijungiau kompa,einu ziuret tavo nuorodas

Papildyta:
Cia raso 50g-220m.Gana ploni.Mano protu megzt tinka tik azuru,nes as buvau imetus anukei suknele virbalais su ruzavu,tokiu metrazu pilki buvo.
Galetum paklaust sukneliu forume kokiam SM,ar Mokomes megztFB,butu aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 lapkričio 2017 - 19:57
QUOTE(Luety @ 2017 11 06, 19:50)
Jeigu 220m/100g,tai suknelei kaip tik man atrodo.Pasijungiau kompa,einu ziuret tavo nuorodas

dar va šitie gal nieko
https://ru.aliexpres...sOrigTitle=true

bet sudėties irgi nesuprantu, tiksliau "skin care cashmere"
Material:60% Skin care cashmere 35% Wool,5% Silk
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 11 06, 19:57)

Papildyta:
Cia raso 50g-220m.Gana ploni.Mano protu megzt tinka tik azuru,nes as buvau imetus anukei suknele virbalais su ruzavu,tokiu metrazu pilki buvo.
Galetum paklaust sukneliu forume kokiam SM,ar Mokomes megztFB,butu aiskiau.

bet virbalus siūlo 2.5-3.0 mm, tai gal ne tokie baisiai ir ploni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 06, 19:00)
dar va šitie gal nieko
https://ru.aliexpres...sOrigTitle=true

bet sudėties irgi nesuprantu, tiksliau "skin care cashmere"
Material:60% Skin care cashmere 35% Wool,5% Silk
Papildyta:

bet virbalus siūlo 2.5-3.0 mm, tai gal ne tokie baisiai ir ploni unsure.gif

Pagal mane tai yra blogas vertimas-reikstu pagal mane,kad ranku darbui tinkama,ne masininiam mezghimui,labai ghera sudetis.Metrazo nezinau dar.

Isimesk rusu kalba ant puslapio,lengviau suprasi.Ten pavyzdziai numegzti atrodo gerai,bet nezinia is kiek arti paveiksluota,Paskaityk rusiskus atsiliepimus,angliski hgiria labai,kad labai purus,gerai nesiojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 lapkričio 2017 - 20:06
QUOTE(Luety @ 2017 11 06, 20:01)
Pagal mane tai yra blogas vertimas-reikstu pagal mane,kad ranku darbui tinkama,ne masininiam mezghimui,labai ghera sudetis.Metrazo nezinau dar.

Isimesk rusu kalba ant puslapio,lengviau suprasi.Ten pavyzdziai numegzti atrodo gerai,bet nezinia is kiek arti paveiksluota,Paskaityk rusiskus atsiliepimus,angliski hgiria labai,kad labai purus,gerai nesiojasi.

ačiū, Luety, nevark. Kažką užsisakysiu ir kai gausiu - matysiu biggrin.gif
O gal ir tu sau kažką tinkamo rasi smile.gif
Atsakyti