Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(amorosa @ 2017 11 12, 11:43)
* nes uzsvente pati su savimi , tai jau nebevarta buvo ir eiti.Blyn moteriske du metus laikesi is viso be alko, o cia eme ir paluzo. Nebuna buvusiu alkoholiku,nei narkomanu visi sedi ant miegancio ugnikalnio
* * As sakau gal man irgi koki suni isitaisyti, vis bus pretekstas i lauka isvest biggrin.gif bet is kitos puses dirbam ilgai, jis vargselis tures namie vienas but.
* * *  Kai tau gerai  unsure.gif be saldumynu , nu nezinau ar galeciau. Beje pasigirsiu,nuo penktadienio nevalgau pusryciu, na ta prasme pirmas valgymas buna apie 13.30 maisto neskaiciuoju.Na ir nuo penktadienio jau turiu -3kg yahoo.gif
* * * * Ir as pas kiniecius buvau, dabar MB kai pamatys kiek nuskaiciavo , tai man maza nepasirodys,  tongue.gif

* kažin, ne tas pats manęs laukia unsure.gif bigsmile.gif. Ale gal jau nespėsiu biggrin.gif
o iš tikrųjų tai baisu ir gali būti labai greitai pasiekiamas toks "rezultatas" unsure.gif
* * lauke pas mus aptverta, tai šuo pats save vedžioja, ale mūsų hiperaktyvusis nabagas labai laukia, kad kas išeitų laukan ir pagalių pamėtytų, pažaistų. Tai tenka išlįst. O kai išlendu, tai prasuku vieną kitą ratuką.
Ale kaip juokingai - bėgam abu, jis kažkodėl vidiniame rate, tai kelias trumpesnis, o ir bėga greičiau, tai sustoja, palaukia manęs ir vėl kartu bėgam biggrin.gif
* * * galim mes čia visos be tų saldumynų, kai labai norim. Tai va - vakar nelabai norėjau būt be jų, tai buvau su jais biggrin.gif. O šiandien nelabai noriu su jais draugaut smile.gif
* * * * a tai ko tu ne su savo kortele perki? unsure.gif
nu o kad ir su jo, taigi neperki kažko, ką išmest reikia ir dėl tų išleistų pinigų nebūna, kad badaut reikėtų unsure.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 11:53)
Kas liečia miltus manau kokius 4 kg per metus suvalgom ... ne daugiau. Blynų nekepus 2 metus , kartais išverdu vyrams virtinukų su bulvėm ar mėsa ir kokis 4-5 sykius metuose iškepu pyragą .

oi, mes mažiau tų kg suvalgom. Blynai nekepami gal kokius 5 metus - kažkaip natūraliai iš mados išėjo. Niekam nieko atskirai negaminu ir gal negaminau nuo tada, kai visi įgalūs patys pasigaminti tapo. Jei kam nepatinka, ką pagaminu, laisvi gamintis patys. Todėl jokių virtinukų irgi labai seniai nebėra. Pyragus kol dukra buvo, tai iškepdavo kokia proga, o kartais kažko greito ir be progos. Aš pasižadu kokiai progai gal kada iškept, jei labai netingėsiu. Ale tai ką paskui - likusius miltus reikės mamos vištoms išvežt, ką sėkmingai padariau dukrai išvažiavus - visi likučiai, kol kandžių neprisiveisė, buvo išpašolvoninti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 12, 12:10)
* kažin, ne tas pats manęs laukia unsure.gif bigsmile.gif. Ale gal jau nespėsiu biggrin.gif
o iš tikrųjų tai baisu ir gali būti labai greitai pasiekiamas toks "rezultatas" unsure.gif
* * lauke pas mus aptverta, tai šuo pats save vedžioja, ale mūsų hiperaktyvusis nabagas labai laukia, kad kas išeitų laukan ir pagalių pamėtytų, pažaistų. Tai tenka išlįst. O kai išlendu, tai prasuku vieną kitą ratuką.
Ale kaip juokingai - bėgam abu, jis kažkodėl vidiniame rate, tai kelias trumpesnis, o ir bėga greičiau, tai sustoja, palaukia manęs ir vėl kartu bėgam biggrin.gif
* * * galim mes čia visos be tų saldumynų, kai labai norim. Tai va - vakar nelabai norėjau būt be jų, tai buvau su jais biggrin.gif. O šiandien nelabai noriu su jais draugaut smile.gif
* * * * a tai ko tu ne su savo kortele perki? unsure.gif
nu o kad ir su jo, taigi neperki kažko, ką išmest reikia ir dėl tų išleistų pinigų nebūna, kad badaut reikėtų unsure.gif

oi, mes mažiau tų kg suvalgom. Blynai nekepami gal kokius 5 metus - kažkaip natūraliai iš mados išėjo. Niekam nieko atskirai negaminu ir gal negaminau nuo tada, kai visi įgalūs patys pasigaminti tapo. Jei kam nepatinka, ką pagaminu, laisvi gamintis patys. Todėl jokių virtinukų irgi labai seniai nebėra. Pyragus kol dukra buvo, tai iškepdavo kokia proga, o kartais kažko greito ir be progos. Aš pasižadu kokiai progai gal kada iškept, jei labai netingėsiu. Ale tai ką paskui - likusius miltus reikės mamos vištoms išvežt, ką sėkmingai padariau dukrai išvažiavus - visi likučiai, kol kandžių neprisiveisė, buvo išpašolvoninti biggrin.gif

Tai kad ji ant daugiadieniu paseda unsure.gif cia ne siaip koks neplanuotas pasigerimas.

Nu pavydu, del kiemo ir sunu noreciau, bet tuo paciu ir bijau.

Na sunku man , kazkoks beprotiskas potraukis guminukams, na is karto pakeli viena galiu suvalgyt, butu daugiau ir antras suskristu biggrin.gif kol kas bulkutem ir kitiems saldumynams tokio potraukio nera, nu bet guminukai, nu jie mane zudo, ramiai pro juos negaliu praeiti.

Tai kad mes abu turime viena saskaita ir kekvienas skirtingas korteles tai paciai saskaitai,islaykyt saskaita pigiau, o ir nereikia galvoti kad kiek pas ji liko , o kiek pas mane. Bendrai algos pervedamos, ir bendrai nuskaiciuoja viska. Uztai ir matosi visi nuskaiciavimai.O dabar daug nuskaiciavimu bus. LT gerai nera jokiu debilisku mokescius, cia perkant buta ar bet koki kitoki nekilnojama turta turi sumoketi tipo PVM ir ne nuo perkamos sumos , o nuo pradinio buto ivertnimo. Jei iki35m moki 3proc jei virs 8 proc.ir per metus turi sumoketi, tai dabar man kai padalino nuo 60000 pradines vertes doh.gif ir ta mokesti turi moketi visada kai perki, gauni palikima

Nu bet kai uzsinorejau blynu nestuke.gif negaliu dabar nieko daryt, elektrikas baigia elektra ivedinet virtuvej.o dar reikia 1.5 val palaukt biggrin.gif
Atsakyti

Laba, ataikit pas mane, aš ne tinginė kokia
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
O kai skanu, tai ir sveika
Atsakyti
ate, ačiū, ale kad aš už pirmą biškį skaniau pavalgiau ax.gif
o antros fotkės asortimento aplamai nevalgau ir kitiems nepatariu bigsmile.gif
ir dar aš ne mazochistė - prikept kitiems ir pačiai žiūrėt - ne, kam to reikia ax.gif

o tu netinginė, tikrai 4u.gif
man labiau patinka tingėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 12, 17:04)
ate, ačiū, ale kad aš už pirmą biškį skaniau pavalgiau ax.gif
o antros fotkės asortimento aplamai nevalgau ir kitiems nepatariu bigsmile.gif
ir dar aš ne mazochistė - prikept kitiems ir pačiai žiūrėt - ne, kam to reikia ax.gif

o tu netinginė, tikrai 4u.gif
man labiau patinka tingėt tongue.gif

Ačiū. Tkrai gera tingėt. Baigia skalbt mašina, išdžiaunu ir tingėsiu.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 12, 17:07)
Ačiū. Tkrai gera tingėt. Baigia skalbt mašina, išdžiaunu ir tingėsiu.

Ai, pasišnekėsiu su protingu žmogum. Išskalbė, pasidžioviau, einu ankstesnių lygint. Jau nejuokinga. Tinginė esu. Sukaupiau vyriškų marškinių. Viaukt, bet reikia.
Atsakyti
Ate42 man bepiga žiūrėt į Tavo cepelinus - visai nemėgstu smile.gif NeLietuvė. Kugelis žymiai skaniau smile.gif O šiaip gyvenat tokiais maisto pertekliaus laikais, kiek yra gero maisto ir skanaus - viso nesuvalgysiu smile.gif

Marškinių nelyginu. Brr , mano MB ne toks direktorius , kad su marškiniais reiktų vaikščioti smile.gif Tai jau pliusas. Nemanau , kad aš lyginčiau jei ir sugalvotu vaikščioti smile.gif
O maistą aš mėgstu gaminti ... Man tai savotiška meditacija. Na maždaug , kaip Oliveris - tept lept smile.gif Tortus kept , kažką griežtai pagal taisykles gamint... ne man .

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 12, 16:58)
Sukaupiau vyriškų marškinių. Viaukt, bet reikia.

tu tikrai žinai mano bjaurumą. Todėl kad ir norėčiau pasisakyt, bet nesisakysiu - ir taip aišku, ką pasakyčiau biggrin.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 17:59)
* Kugelis žymiai skaniau  smile.gif 
* * Marškinių nelyginu. Brr , mano MB ne toks direktorius , kad su marškiniais reiktų  vaikščioti smile.gif Tai jau pliusas. Nemanau , kad aš lyginčiau jei ir sugalvotu vaikščioti smile.gif
* * * O maistą aš mėgstu gaminti ... Man tai savotiška meditacija. Na maždaug , kaip Oliveris - tept lept smile.gif Tortus kept ,  kažką griežtai pagal taisykles gamint...  ne man .

* va, čia draugė biggrin.gif. Užtai ir sakiau, kad šiandien valgiau skaniau - kugelį wub.gif
* * mano ne direktorius, bet su marškiniais. Nu ir vat nelyginu ax.gif
* * * nemėgstu ir dar kartą nemėgstu. Norėčiau maitintis saulės energija unsure.gif
Atsakyti
Man ne cepai, ne kugelis, man vėdarai, apskrude tokie, o dar geriau vakarykšti, ant keptuvės apskrudinti.
Marškiniai jaunuolio. Po cementovkių, gimtadienio ir išskalbtų maikių nebuvimo. Kartais tris kart dienoj persirengia. Kolkas gražiu paprašymu dar nuperka, padlyza....
Gamint mėgstu. Kai chazaninaus, oj kiek marmalinau. Prisiuostydavauir atrodo soti, o net neragaudavau.
Atsakyti
man iš bulvių absoliučiai viskas skanu, bet skaniausia turbūt kugelis. O paskui gal bulviniai blynai, tokie traškančiais krašteliais wub.gif

o MB šiandien su krienais santykiauja bigsmile.gif. Nu ten kasa, valo, tarkuoja... Nesikišu. Ir net nevalgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 16:59)
Ate42  man bepiga žiūrėt į Tavo cepelinus - visai nemėgstu smile.gif  NeLietuvė. Kugelis žymiai skaniau  smile.gif  O šiaip gyvenat tokiais maisto pertekliaus laikais, kiek yra gero maisto ir skanaus - viso nesuvalgysiu smile.gif

Marškinių nelyginu. Brr , mano MB ne toks direktorius , kad su marškiniais reiktų  vaikščioti smile.gif Tai jau pliusas. Nemanau , kad aš lyginčiau jei ir sugalvotu vaikščioti smile.gif
O maistą aš mėgstu gaminti ... Man tai savotiška meditacija. Na maždaug , kaip Oliveris - tept lept smile.gif Tortus kept ,  kažką griežtai pagal taisykles gamint...  ne man .

Labos,
ateinu ir as.Pas mus irgi buvo kugelis,bet su vaikais ir anukais,tai is vieno kepimo,man lieka tik paragauckis,nes bernai jau valgo,kaip uz Tevyne.Nu ir gerai,nepersivalgau.
Cepelinus dievinu,bet tiek daug darbo ax.gif ,kad kas padarytu,valgyciau daug,Be to musu bulves ne tokios krakmolingos,cepelinam tenka det papildomaui.
Marskiniu MB nenesioja,tik prie kostiumo ir turi dvejus prie dzinsu kai kuriomis progomis.Siaip bliuzonai visokiausi.Tai tuos kelis merskinius retai palyginu.Siaip jis zino,kad man lyginimo dziaugsmas uzplaukia labai retai,tai jau dzinsus pats lyginasi po skalbimo.
KSC,sveikinu isijungiant po truputi i sportavima.Saunuole.
Amorosa,kada valgai antra karta tada?Bet ar nebuna sunku,kai vienu kartu daug privalgai,ar nesinori ,valgai normalius pusrycius tuo laiku?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 11 12, 18:40)
* Cepelinus dievinu,bet tiek daug darbo ax.gif ,kad kas padarytu,valgyciau daug,Be to musu bulves ne tokios krakmolingos,cepelinam tenka det papildomaui.
* * Marskiniu MB nenesioja,tik prie kostiumo ir turi dvejus prie dzinsu kai kuriomis progomis.Siaip bliuzonai visokiausi.Tai tuos kelis merskinius retai palyginu.Siaip jis zino,kad man lyginimo dziaugsmas uzplaukia labai retai,tai jau dzinsus pats lyginasi po skalbimo.
* * * KSC,sveikinu isijungiant po truputi i sportavima.Saunuole.

* nu tik nereikia. 2 žmonėm kiek reikia pietums cepelinų? 4? Nu 6. Tai daug darbo? Net ir kad kitiems pietums dar liktų - nu tikrai nedaug to darbo. Net ir man, tinginei.
* * lyginimo stengiuosi išvengti kaip velnias kryžiaus. Todėl gręžiu ne ant didžiausių apsukų, paprastai 800-1000. Tada gerai išpurtau, ištampau, kad tik nereiktų lygint. Lyginu tik tai, kas tikrai būtina. O patalynę ir 1400 išsuka - vis tiek nelyginu biggrin.gif
* * * nu iš mandagumo sakau ačiū, ale nei čia sportas, nei čia pirmas kartas biggrin.gif. Praeis. Kaip visada biggrin.gif
Atsakyti