QUOTE(amorosa @ 2017 11 12, 11:43)
* nes uzsvente pati su savimi , tai jau nebevarta buvo ir eiti.Blyn moteriske du metus laikesi is viso be alko, o cia eme ir paluzo. Nebuna buvusiu alkoholiku,nei narkomanu visi sedi ant miegancio ugnikalnio
* * As sakau gal man irgi koki suni isitaisyti, vis bus pretekstas i lauka isvest
bet is kitos puses dirbam ilgai, jis vargselis tures namie vienas but.
* * * Kai tau gerai
be saldumynu , nu nezinau ar galeciau. Beje pasigirsiu,nuo penktadienio nevalgau pusryciu, na ta prasme pirmas valgymas buna apie 13.30 maisto neskaiciuoju.Na ir nuo penktadienio jau turiu -3kg
* * * * Ir as pas kiniecius buvau, dabar MB kai pamatys kiek nuskaiciavo , tai man maza nepasirodys,
* * As sakau gal man irgi koki suni isitaisyti, vis bus pretekstas i lauka isvest

* * * Kai tau gerai

* * * * Ir as pas kiniecius buvau, dabar MB kai pamatys kiek nuskaiciavo , tai man maza nepasirodys,

* kažin, ne tas pats manęs laukia

o iš tikrųjų tai baisu ir gali būti labai greitai pasiekiamas toks "rezultatas"

* * lauke pas mus aptverta, tai šuo pats save vedžioja, ale mūsų hiperaktyvusis nabagas labai laukia, kad kas išeitų laukan ir pagalių pamėtytų, pažaistų. Tai tenka išlįst. O kai išlendu, tai prasuku vieną kitą ratuką.
Ale kaip juokingai - bėgam abu, jis kažkodėl vidiniame rate, tai kelias trumpesnis, o ir bėga greičiau, tai sustoja, palaukia manęs ir vėl kartu bėgam

* * * galim mes čia visos be tų saldumynų, kai labai norim. Tai va - vakar nelabai norėjau būt be jų, tai buvau su jais

* * * * a tai ko tu ne su savo kortele perki?

nu o kad ir su jo, taigi neperki kažko, ką išmest reikia ir dėl tų išleistų pinigų nebūna, kad badaut reikėtų

QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 11:53)
Kas liečia miltus manau kokius 4 kg per metus suvalgom ... ne daugiau. Blynų nekepus 2 metus , kartais išverdu vyrams virtinukų su bulvėm ar mėsa ir kokis 4-5 sykius metuose iškepu pyragą .
oi, mes mažiau tų kg suvalgom. Blynai nekepami gal kokius 5 metus - kažkaip natūraliai iš mados išėjo. Niekam nieko atskirai negaminu ir gal negaminau nuo tada, kai visi įgalūs patys pasigaminti tapo. Jei kam nepatinka, ką pagaminu, laisvi gamintis patys. Todėl jokių virtinukų irgi labai seniai nebėra. Pyragus kol dukra buvo, tai iškepdavo kokia proga, o kartais kažko greito ir be progos. Aš pasižadu kokiai progai gal kada iškept, jei labai netingėsiu. Ale tai ką paskui - likusius miltus reikės mamos vištoms išvežt, ką sėkmingai padariau dukrai išvažiavus - visi likučiai, kol kandžių neprisiveisė, buvo išpašolvoninti