Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 11 12, 18:21)
Man ne cepai, ne kugelis, man vėdarai, apskrude tokie, o dar geriau vakarykšti, ant keptuvės apskrudinti.
Marškiniai jaunuolio. Po cementovkių, gimtadienio ir išskalbtų maikių nebuvimo. Kartais tris kart dienoj persirengia. Kolkas gražiu paprašymu dar nuperka, padlyza....
Gamint mėgstu. Kai chazaninaus, oj kiek marmalinau. Prisiuostydavauir atrodo soti, o net neragaudavau.

Ate42 pamokinsiu - tik išskalbtus marškinius išpurtai gerai ištampai ir padžiauni ant pakabos . Praktiškai lyginti nereikia . Na nebent su garų lygintuvų kokią raukšlelę ... Taigi mano panelės uniforma - švarkas ir marškiniai . Taip ir sukasi iš padėties smile.gif

Bulvinių vėdarų net mušama nevalgyčiau . Kas jau neskanu , tas neskanu. Krienai skanu smile.gif Ypač su šaltiena...
reiktų padirbt , bet tingiu ... eisiu geriau pamegzt, ko tai energijos neprūdai ir pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 12, 18:04)
* nu tik nereikia. 2 žmonėm kiek reikia pietums cepelinų? 4? Nu 6. Tai daug darbo? Net ir kad kitiems pietums dar liktų - nu tikrai nedaug to darbo. Net ir man, tinginei.

Na,jei as daryciau cepaku tik mudviem su MB,tai vaikai akmenim uzmetytu,kad ju nepakvieciau.Darytumem kolektyviskai,bet ir ju ir mano labai mazos virtuvytes,mudu su MB einam sau pusrycius daryt paeiliui,nes skirtingai valgom.
Reiks kada prisiruost padaryt visiems,neatsimenu kada valgem.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 19:11)
Ate42 pamokinsiu - tik išskalbtus marškinius išpurtai gerai ištampai ir padžiauni ant pakabos . Praktiškai lyginti nereikia .

apie ištampymą prieš tave rašiau, bet apie marškinius tai man taip: jei jie su sintetika, ištampymo užtenka. Jei 100 proc. medvilnė - reikia palyginimo.

QUOTE(Luety @ 2017 11 12, 19:21)
Na,jei as daryciau cepaku tik mudviem su MB,tai vaikai akmenim uzmetytu,kad ju nepakvieciau.Darytumem kolektyviskai,bet ir ju ir mano labai mazos virtuvytes,mudu su MB einam sau pusrycius daryt paeiliui,nes skirtingai valgom.
Reiks kada prisiruost padaryt visiems,neatsimenu kada valgem.

tai nesakyk niekam, kad darai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as jau po popietinio miego tongue.gif

Pas mane siandien buvo meksikietiskas maistelis , vakar papriku turguj uz 1€kg prisipirkau , tai reikejo sunaudot.Nu skanu nestuke.gif Kadangi organzmas kazkodel energijos naturaliai neduoda , tai toks pastovus nuovargis, pavalgiau, padzioviau rubus ir i lova su kompu palei sona ,kad kazkas kalbetu biggrin.gif

QUOTE(Luety @ 2017 11 12, 18:40)
.Pas mus irgi buvo kugelis,
Cepelinus dievinu,bet tiek daug darbo ax.gif ,kad kas padarytu,valgyciau daug,Be to musu bulves ne tokios krakmolingos,cepelinam tenka det papildomaui.
Marskiniu MB nenesioja,tik prie kostiumo ir turi dvejus prie dzinsu kai kuriomis progomis.Siaip bliuzonai visokiausi.Tai tuos kelis merskinius retai palyginu.Siaip jis zino,kad man lyginimo dziaugsmas uzplaukia labai retai,tai jau dzinsus pats lyginasi po skalbimo.
KSC,sveikinu isijungiant po truputi i sportavima.Saunuole.
Amorosa,kada valgai antra karta tada?Bet ar nebuna sunku,kai vienu kartu daug privalgai,ar nesinori ,valgai normalius pusrycius tuo laiku?

Kugeli dievinu , cepelinai galetu buti kas savaitgali , net vaikai juos dievina, marti t.p Nupirkau pernai jai bulviatarke , tai pati dabar kepa ir bulvinius blynus ir kugeli, na cepelnu dar nemoka, tik suformuot juos. Vedaru nea, negaliu sakyti kad neskanu, bet pasutini karta kai kepiau kazkokias smirdancias zarnas gavau , kad kepant visi namai sudu smiirdejo. tai nuo to karto net mienties nera
kept vedarus

rubu nelyginu , lyginu tik kai reikia kur eiti, sau , na gal dukrai kai kada, MB savo rubus lyginasi pats, kartai ir as ir savo numetu kad islygintu,jis armijoj tarnavo tongue.gif , tai as ne taip islyginu.

Luety, blyn bijau prisigirti, kad nereiktu paskui raudonuot, papasakosiu ka valgiau vakar,iki pietu nieko, pietus nu toks nemazas kalnas sonkauliuku keptu orkaiteje, su ryziais su sviestu, irgi skanus buvo tai kalna toki nemaza prisidejau, paskui sonkauliuku pritrukau nuejau dasideti+mandarinai . Paskui isvaziavom i shopinga , tai isidejau i masina mandarinu,gal kokius 6 tai puse suvalgiau nuvazuodama kitus gryztant, pardese primarke bestovint eileje gumunuku pasimaise po akim, paemiau pakeli tai bevaiksciojant suvalgiau juos viena , MB nevalgo. Gryzus parduotuveje nusipirkom menkes pomidoru padaze jau paruostos , pas mus pries savaitgali buna dideles nuolaidos , tai va suvalgiau tris gabalus menkes su bulka ir daug kreveciu, kaip nekeista organizmas pasake stop tai dar kelios liko MB.Paskutinis valgymas buvo kazkur apie 10 vakaro. -1kg .Siandien iki 1 pratempiau, darbe bus lengviau valgyt paleidzia 13.30nu matysiu kaip bus rytoj, gal tuom ir baigsis mano dieta. kazkaip keista ryte nieko nevalgyt, bet man lengviau, nei atsisakyti vakarienes

Vienintelis blogumas , tai apsipirkineti tusciu skrandziu, prisiperki visokiu nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 12 lapkričio 2017 - 19:46
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 12, 20:11)
Ate42 pamokinsiu - tik išskalbtus marškinius išpurtai gerai ištampai ir padžiauni ant pakabos . Praktiškai lyginti nereikia . Na nebent su garų lygintuvų kokią raukšlelę ... Taigi mano panelės uniforma - švarkas ir marškiniai . Taip ir sukasi iš padėties smile.gif

Bulvinių vėdarų net mušama nevalgyčiau . Kas jau neskanu , tas neskanu. Krienai skanu smile.gif  Ypač su šaltiena...
reiktų padirbt , bet tingiu ... eisiu geriau pamegzt, ko tai energijos neprūdai ir pas mane smile.gif

Ačiū, mergaitės, už pamokas. biggrin.gif ir purtau ir tampau ir ant pakabos džiovinu. Vasarą vėjas išlygina, bet man taip netinka. Ir vyrus taip išauklėjau ant savo galvos. Marškiniai privalo būt kaip ledas. Netinka nelyginti. Per duris neišleisčiau tokių. Sutikit, skiriasi tvarkingai išdžiovinti nuo tvarkingai džiovintų ir išlygintų. Ir apykaklės ir rankogaliai. Kai į kalnieriukus sudedi tuos kampučių pakietintojus išlyginti net miela. Kitaip nebus. Tokia jau aš, taip vyrai išučinti.
Vėdarai, gėris.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 12, 19:53)
Sutikit, skiriasi tvarkingai išdžiovinti nuo tvarkingai džiovintų ir išlygintų.

tai turbūt tik tu ir skiri biggrin.gif. Vargu ar kas dar pastebi biggrin.gif
jei rimtai, tai pasikartosiu - grynos medvilnės man reikia palyginti. Šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 12, 21:02)
tai turbūt tik tu ir skiri biggrin.gif. Vargu ar kas dar pastebi biggrin.gif
jei rimtai, tai pasikartosiu - grynos medvilnės man reikia palyginti. Šiek tiek smile.gif

Ir ne tik grynos.....
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 12, 20:08)
Ir ne tik grynos.....

tai aš ir sakau, kad tik man čia taip... O tavo baubai tai tik tavo biggrin.gif
Nu ne - kai gyvenimas ir taip didelis š... gabalas, jį nesiruošiu apsisunkint lyginimais, šveitimais ir lakstymais pagal kiekvieną dulkę...
Atsakyti
nesijaučiu atsakinga nei už didelius vaikus nei už MB . Jei gerai su suglamžytais - kodėl aš turiu rūpintis? PS marškinius jei lyginu visada prieš apsirengimą ... Kas aš Prižiūrėtoja ? nori tai lai eina laisvoj šaly gyvena . Gėda būtų jei 2-3 dienas neskalbtais vaikščiotų ir prakaitų dvoktų . Praustis ir rūbus keistis išmokius esu griežtai , aš taigi kalė , uoslė pas mane šuniška .
Pasiusčiau jei MB pradėtų aiškinti kažką apie mano aprangą . Trys minutės ir našlė biggrin.gif tai ir jam stengiuosi neaiškinti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 lapkričio 2017 - 20:25
Labos iš ryto 4u.gif

Oi mergai na jūs ir kepėjėlės ir virėlėjės ir tvarkinguolės ir lieknėtojos ir sportininkės ir mezgėjos:D aš ne tokia smile.gif dabar mano etapas toks nejudinkit manęs ...tipo gaila savęs 4u.gif
Dusia37 o kiek laiko u-ima sportas ir savimasažas ryte 4u.gif
Amorosa šaunuolė 4u.gif
Kavasucitrina ooo ir bėgioti pradėjo... tipo šilainių šunes atsargei rolleyes.gif
Visoms geros ir lieknos dienos
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka nežiūriu į laikrodį ... Ir darau tik 2-3 dalykus kol kas . Nei laiko nei kiekio nesakė - sakė daryk kol malonu , per prievartą nereikia.

Amorsa pasiekimai stulbinantys - tik pusryčių nevalgai ir byra kilogramai . Nor kiek tave pamenu , tau visad labai lengvai byra 4u.gif .

Muka kaip tavo homopatiniai vaistai ir vynas ? Atsisakei vyno ? nes kiek aš žinau alko ni ni prie homopatijos ... Ir gydimas ilgas, kažin ar keliems mėn sugebėčiau atsisakyti vyno smile.gif

O šaip paskaičius Ate42 postus , pagalvojau kokia aš sutrė esu ... Dzin man , kaip nori taip vaikšto pas mane visi. Jei MB su manin eina , tai marškinius gal ir pralyginsiu smile.gif bet jei važiuoja su savo "kinetukais" susitikt,tai ryte greit rankinukas ant peties ir pro duris į dabą , kad ko nepeparašytų smile.gif Nu jo skalbiu , 90 pr aš , bet į spintas patys susikrauti turi ... kad neklausinėtų kur mano tas ar kitas rūbas smile.gif Valgyt gaminu , kai įkvėpimo turiu , bet galiu ir negaminti kelias dienas - kažkaip išsisuka visi .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 13, 11:35)
Labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka nežiūriu į laikrodį ... Ir darau tik 2-3 dalykus kol kas . Nei laiko nei kiekio nesakė - sakė daryk kol malonu , per prievartą nereikia.

Amorsa pasiekimai stulbinantys - tik pusryčių nevalgai ir byra kilogramai . Nor kiek tave pamenu , tau visad labai lengvai byra  4u.gif .

Muka kaip tavo homopatiniai vaistai ir vynas ? Atsisakei vyno ? nes kiek aš žinau alko ni ni prie homopatijos ... Ir gydimas ilgas, kažin ar keliems mėn sugebėčiau atsisakyti vyno smile.gif

O šaip paskaičius Ate42 postus , pagalvojau kokia aš sutrė esu ... Dzin man , kaip nori taip vaikšto  pas mane visi. Jei MB su manin eina , tai marškinius gal ir pralyginsiu smile.gif bet jei važiuoja su savo "kinetukais" susitikt,tai ryte greit rankinukas ant peties ir pro duris į dabą , kad ko nepeparašytų smile.gif  Nu jo skalbiu , 90 pr aš , bet į spintas patys susikrauti turi ... kad neklausinėtų kur mano tas ar kitas  rūbas smile.gif Valgyt gaminu , kai įkvėpimo turiu , bet galiu ir negaminti kelias dienas - kažkaip išsisuka visi .

Man nesakė nieko apie vyna kad ni ni, tik kaip pradėjo gąsdinti su ratais tai joo įspėjo. Homeopatija žinau ilgas procesas... poveikio jokio nejaučiu.
Dėl apskalbimo lyginimo... na darau bet ir man smagu, kaip MB braška šalia manęs... Valgyti gaminu du kart o gal tris kart savaitįėje, dukrai neskanu, ji valgo pusgaminius, o MB nereiklus...O ar tai našta, tikrai ne smile.gif
Atsakyti