nu viskas - nuo pirmadienio metu visus, ką geriu dabar: vit.D bus pertrauka, nes dukra sako, kad per daug jo naudoju, silicio gal kol kas užteks, ežiuolės irgi. Beje, pagalvojau, kad savo superstebuklingam pasveikimui turiu būt dėkinga ir ežiuolei. Rada biškį pasenusią, dukrai kažkada pirkau, bet ta ožka negėrė, tai negi išmesiu gerą daiktą

. Nu ir sugersiu j.riešutą.
beje, mergai, kas gliukozaminą geriat (gersit), reikia ne mažiau 3 mėn. iš eilės pagert.
Dusia, vyno kad buvo, tai baika, gal skaitei, anglišką šaltinį rodžiau, nors pati nelabai skaičiau, nes angielskai sunkiai skaitosi - tingiu

. Luety gal paskaitys ir pavierys, kad vynas prie law carb visai nieko

. Sūrių taigi tonų nevalgei. Tu laiminga, kad saldės tave netraukia. Aš turiu vadžias taip įtempus būt... Daug kas pasikeitė mityboje, daug ko nenoriu, ir miltų nebūtina, nebent jie saldūs... torčiukai, grybukai... tada irgi šakės. Buvau visai pasileidus vidury mėnesio, dabar susigriebiau jau... Labai blogai, kad labai sunku atsilaikyt prieš juos, dar blogiau, kad pradėjus negaliu sustot, o blogiausia yra tai, kad paskui būna labai labai bloga... O visų visų blogiausia, kad tai nebūna pamoka, kitą dieną vėl galiu ėst...

Dėl komforto zonos - iš jos kelionėse išlindus aš taip pavargstu, kad tiesiai į darbą grįžus negaliu eit, turiu bent pora dienų namų aplinkos ramybėj ir rutinoj pailsėt

. Kažkada kelionių labai norėjau, nors prieškelioninis stresas labai nepatikdavo, bet greit užsimiršdavo, o dabar nenoriu...