Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

KSC va jau aiškintis , ginčytis ... peštis tai MB , o ne aš smile.gif
Bjaurus priekabus pedantas . Gerai, kad dirbti su juo nereikia ...

Na ar yra Kalėdų dvasios mano penčiakose ? Čia poelgis smile.gif ne daiktas smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Tik nuo virbalų , reikia sutvarkyti , išskalbti ir tt. truputi primiršus, truputi klaidų yra smile.gif bet nekas be manęs nematys
Atsakyti
aš dažnokai priekabi, bet tik ypatingai retai pedantė ax.gif

nu, kiek įžiūriu, žalios spalvos yra, tai gal ir kalėdų dvasia vaikšto biggrin.gif
čia poelgis - staigmena? Ir kažin, gera staigmena? biggrin.gif
katukas tuoj nuspręs, ar gera ta staigmena, ar nelabai biggrin.gif

parodysiu, kokia aš pančiakas saviškei pagal užsakymą mezgiau - irgi dar nesutvarkytos
Atsakyti
KSC labai gražu 4u.gif 4u.gif
Tai kad nuotraukoje viskas sutvarkyta ...

O katuks labai myli siūlus, virbalus , mezginius ... atsigult kaip man nepatogu megzt ir tt.Dalyvaut tame smile.gif
Nelabai gal reikalingas daiktas , bet kartais prireikia ir vilnonių smile.gif PVZ po pirties privalomos vilnonės penčiakos .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 29, 23:09)
KSC labai gražu  4u.gif  4u.gif
Tai kad nuotraukoje viskas sutvarkyta ...

O katuks labai myli siūlus, virbalus , mezginius ... atsigult kaip man nepatogu megzt ir tt.Dalyvaut tame smile.gif
Nelabai gal reikalingas daiktas , bet kartais prireikia  ir vilnonių smile.gif PVZ po pirties privalomos vilnonės penčiakos .

tikslinu - čia ne mano, čia iš interneto
bet mano lygiai vienas prie vieno
tik nesutvarkytos biggrin.gif
kadangi tai ne staigmena, tai norėsiu pirmiau pamatuot, kai grįš, o tada, jei nereiks pvz. pailgint, užbaigsiu, galus sukavosiu.

ir pagalvojau - gal nenorėt eit į pensiją, bo neturėsiu laiko visai, net SM apsireikšt, kaip Luety lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Diskusija apie stagmenas... kaip aš retai kada gaunu staigmenų, tai man bet kokia bilietai į teatrą, gėlės viskas man gerai... puodai bliūdai nežinau ... esu gavusi džiaugiausi, nes žmogus stengėsi ar įtiko ... na tada klausimą kitaip duodu... naudoju reiškias įtiko... o apskritai dovanos dėmesys man asocijuojasi..man ryte į lovą kavos puodelis irgi dovana wub.gif
Dusia37 punčiakos grąžios... man aukštasis pilotažas... jaučiu apsivožtų pažįstami, kad jeigu pradėčiau megzti... o jeigu dar siųti... oi neduok die...bet gyvenimas pilnas netikėtumų..
O derybos kalbėjimai ir kiti visi šeimynos namų reikalai viskas man... ar tinka... nežinau taip jau susideliojo..
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Niūrus ir lietingas, kažin ar čia labai labas biggrin.gif
Na ko gi nediskutuojat nei viena apie Lėto Virimo Puodą ? Taigi labai sveikas gaminimas....

Puodai

Kainos nuo 40 iki 150 EUR , jei siųstis tai ir 15 EUR mačiau . Ir kaip žinoti kuo jei skiriasi ?

Muka , aš nemanau , kad mano pažįstamiems įdomu ar aš mezgu ar aš siuvu ar aš kažką kitą veikiu... Ilgiau negu 3 min smile.gif Ir iš viso galvoju , kad niekam aš neidomi smile.gif
Megzti išmokė močiutė ir mama. Kai buvau vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 lapkričio 2017 - 09:29
sveikos,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 30, 09:25)
* Na ko gi nediskutuojat nei viena apie Lėto Virimo Puodą ?
* * Megzti išmokė močiutė ir mama. Kai buvau vaikas.

* nieko nežinau ir nesuprantu, todėl smile.gif. Ir, ko gero, net nenoriu žinot, bo bijau dar vienu nenaudojamu rakandu apsikraut, pilni namai jau jų: duonkepė, sulčiaspaudė (nu dar su šita kelis kartus vasarą pomidorų spaudžiu), kažkokia elektrinė keptuvė-grilis ar koks ten velnias, garpuodis max kartą per metus panaudojamas... dar pagalvojus sugalvočiau... Tai va, bijau, kad ir šito toks pats likimas neištiktų biggrin.gif
* * o kas mane išmokė megzt, neatspėtumėt - a.a. tėtė biggrin.gif. Kojines ir kumštines pirštines, bo daugiau nieko nemokėjo. Visa kita jau paskui pati kažkaip.

Dusia, ir aš ilgai galvojau, kad niekam neįdomi, bet kai kartą kitą sužinojau iš visiškai svetimų žmonių apie save daugiau, nei pati žinau, nuomonę pakeičiau smile.gif

Muka, a matei mano pasiūlymą dėl dovanų iš iherb'o? Dūsavai aną kartą, kad neturi idėjų, tai pamečiau, a mažu tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 30 lapkričio 2017 - 09:58
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 30, 11:25)
Labas rytas,

Niūrus ir lietingas, kažin ar čia labai labas  biggrin.gif
Na ko gi nediskutuojat nei viena apie Lėto Virimo Puodą ? Taigi labai sveikas gaminimas....
Puodai

Kainos nuo 40  iki 150 EUR , jei siųstis tai ir 15 EUR mačiau . Ir kaip žinoti kuo jei skiriasi ?

Muka , aš nemanau , kad mano pažįstamiems įdomu ar aš mezgu ar aš siuvu ar aš  kažką kitą veikiu... Ilgiau negu 3 min smile.gif Ir iš viso galvoju , kad niekam aš neidomi smile.gif
Megzti išmokė močiutė ir mama. Kai buvau vaikas.

na nemanau kad tu niekma neįdomi.. pvz man įdomi 4u.gif
Mokė bet manęs netraukia tokie darbai smile.gif
o dėl puodo... nemanau, kad mano virtuvėje man reikalingas daiktas, nes turiu Zepter puodus ir tą patį efektą manau galiu išgauti su jais 4u.gif bet žinau, kas turi tai patenkinta, bet aš neturiu ir kur tokio laikyti, man kvepia panašei, kaip vyrimas ant garų... aš gal daugiau skaravarkos norėčiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 30, 11:54)
sveikos,

* nieko nežinau ir nesuprantu, todėl smile.gif. Ir, ko gero, net nenoriu žinot, bo bijau dar vienu nenaudojamu rakandu apsikraut, pilni namai jau jų: duonkepė, sulčiaspaudė (nu dar su šita kelis kartus vasarą pomidorų spaudžiu), kažkokia elektrinė keptuvė-grilis ar koks ten velnias, garpuodis max kartą per metus panaudojamas... dar pagalvojus sugalvočiau... Tai va, bijau, kad ir šito toks pats likimas neištiktų biggrin.gif
* * o kas mane išmokė megzt, neatspėtumėt - a.a. tėtė biggrin.gif. Kojines ir kumštines pirštines, bo daugiau nieko nemokėjo. Visa kita jau paskui pati kažkaip.

Dusia, ir aš ilgai galvojau, kad niekam neįdomi, bet kai kartą kitą sužinojau iš visiškai svetimų žmonių apie save daugiau, nei pati žinau, nuomonę pakeičiau smile.gif

Muka, a matei pano pasiūlymą dėl dovanų iš iherb'o? Dūsavai aną kartą, kad neturi idėjų, tai pamečiau, a mažu tiks smile.gif

ačiū už įdėją, bet kažkaip vitaminus manau žmonės patys turi pirktis, o va dėl namų kvapų, muilų... na nežinau pamislysiu, bet ačiū už įdėjas
Atsakyti
O man kažkodėl prieikė to puodo ...
Ryte sukrovei - vakare šilta vakarienė . Ir sveika smile.gif Neperkepta nepervirta mėsa.
KSC aš turiu tik elektrinį garpuodį , nenaudojama praktiškai , ir sulčiaspaudę.... Jokių duokepių ar makaronų darymo mašinų neturiu, nuo seniai su Miltais pykstuosi . Ai dar mėsmalę elektinę , liuks dalykas , ir mergautinę bulvių tarkavimo mašiną smile.gif Seną , bet naudojamą .

KSC aš gyvenu Kaune, ne provincijoje, tai nemanau kad kam esu įdomi ... O jei ir esu įdomi tai man visai neįdomu ir apsoliučiai vienodai jei kas nors ir ką nors kalba.
Kai žmonėms trūksta savo gyvenimo ir savų pramogų užsiima apkalbinėjimais smile.gif O kadangi aš visą laiką užsiėmus ir turiu veiklos ir pramogų - tai nėr nei kada nei su kuo apkalbas varinėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 lapkričio 2017 - 10:23
QUOTE(Muka @ 2017 11 30, 09:59)
ačiū už įdėją, bet kažkaip vitaminus manau žmonės patys turi pirktis, o va dėl namų kvapų, muilų... na nežinau pamislysiu, bet ačiū už įdėjas

a tai ko patys turi pirktis - tada geriau veikia? lotuliukas.gif
nu, vat mamai imu ir nuperku, nes žinau, kad ir pati kartais perkasi, tai nuperku ir pigiau, ir gal geresnių smile.gif
ir muilais sąrašas nesibaigia: arbatos geros ir gražiom dėžutėm, šokoladai navatnesni visokie, prieskoniai, va - cinamono gero ir lazdelėm, ir smulkaus yra, ai, nu bet norėsi, tai ir pati pasieškosi daugiau... smile.gif

Dusia, mano duonkepei gal 10 metų - tada su miltais labai draugavau, bet kepdavo tik dukros - aš taip ir neišmokau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 30, 10:23)
a tai ko patys turi pirktis - tada geriau veikia? lotuliukas.gif
nu, vat mamai imu ir nuperku, nes žinau, kad ir pati kartais perkasi, tai nuperku ir pigiau, ir gal geresnių smile.gif
ir muilais sąrašas nesibaigia: arbatos geros ir gražiom dėžutėm, šokoladai navatnesni visokie, prieskoniai, va - cinamono gero ir lazdelėm, ir smulkaus yra, ai, nu bet norėsi, tai ir pati pasieškosi daugiau... smile.gif

Dusia, mano duonkepei gal 10 metų - tada su miltais labai draugavau, bet kepdavo tik dukros - aš taip ir neišmokau smile.gif

AA mamukui visada dovanodavau vitaminus ... geresnius smile.gif seniems žmonėms taigi reikia smile.gif

O sesėms kokių įdomesnių sėklų , kai dar važiuodavome į tą pusę per šventes ... nei daug kainuoja , o auginti įdomu smile.gif Jos taigi dažininkės pas mane .
Atsakyti
net pati prasiėjau po iherbą smile.gif. Va, kas man visai patiktų:
lūpų balzamai
https://fi.iherb.com...-2-g-Each/70617
https://fi.iherb.com...-2-g-Each/70618
muilai
https://fi.iherb.com...20-g-Each/28863
eterinių aliejų rinkinukai
https://fi.iherb.com...0-ml-Each/65275
https://fi.iherb.com...-oz-10-ml/65276
kažkokie masažo aliejai
https://fi.iherb.com...0-ml-Each/70745