QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 30, 11:25)
Labas rytas,
Niūrus ir lietingas, kažin ar čia labai labas
Na ko gi nediskutuojat nei viena apie Lėto Virimo Puodą ? Taigi labai sveikas gaminimas....
Puodai
Kainos nuo 40 iki 150 EUR , jei siųstis tai ir 15 EUR mačiau . Ir kaip žinoti kuo jei skiriasi ?
Muka , aš nemanau , kad mano pažįstamiems įdomu ar aš mezgu ar aš siuvu ar aš kažką kitą veikiu... Ilgiau negu 3 min

Ir iš viso galvoju , kad niekam aš neidomi
Megzti išmokė močiutė ir mama. Kai buvau vaikas.
na nemanau kad tu niekma neįdomi.. pvz man įdomi
Mokė bet manęs netraukia tokie darbai
o dėl puodo... nemanau, kad mano virtuvėje man reikalingas daiktas, nes turiu Zepter puodus ir tą patį efektą manau galiu išgauti su jais

bet žinau, kas turi tai patenkinta, bet aš neturiu ir kur tokio laikyti, man kvepia panašei, kaip vyrimas ant garų... aš gal daugiau skaravarkos norėčiau
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 30, 11:54)
sveikos,
* nieko nežinau ir nesuprantu, todėl

. Ir, ko gero, net nenoriu žinot, bo bijau dar vienu nenaudojamu rakandu apsikraut, pilni namai jau jų: duonkepė, sulčiaspaudė (nu dar su šita kelis kartus vasarą pomidorų spaudžiu), kažkokia elektrinė keptuvė-grilis ar koks ten velnias, garpuodis max kartą per metus panaudojamas... dar pagalvojus sugalvočiau... Tai va, bijau, kad ir šito toks pats likimas neištiktų

* * o kas mane išmokė megzt, neatspėtumėt - a.a. tėtė

. Kojines ir kumštines pirštines, bo daugiau nieko nemokėjo. Visa kita jau paskui pati kažkaip.
Dusia, ir aš ilgai galvojau, kad niekam neįdomi, bet kai kartą kitą sužinojau iš visiškai svetimų žmonių apie save daugiau, nei pati žinau, nuomonę pakeičiau
Muka, a matei pano pasiūlymą dėl dovanų iš iherb'o? Dūsavai aną kartą, kad neturi idėjų, tai pamečiau, a mažu tiks
ačiū už įdėją, bet kažkaip vitaminus manau žmonės patys turi pirktis, o va dėl namų kvapų, muilų... na nežinau pamislysiu, bet ačiū už įdėjas