Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 16:02)
kažin, kiek laiko pasimokyčiau? Nes anksčiau ar vėliau į psichuškę išvežtų ir tiek biggrin.gif

neee neišvežtu jeigu norėtum labai...tokių ten da nepriima jeigu ką ..vietos nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 15:06)
kažin, kiek laiko pasimokyčiau? Nes anksčiau ar vėliau į psichuškę išvežtų ir tiek biggrin.gif
Papildyta:

tau gerai - pas kai ką +15 per tą dešimtmetį unsure.gif
o tai dukros gimimas visai neblogai gal... bigsmile.gif. O gal pvz. dvynukai pasisektų rolleyes.gif

ir tau gerų Naujų 4u.gif

Ne tokius žodžius sakai :
kadangi žentas norės ramybės savo namuose , Tau už labai labai labai gerus senelių namus sumokės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ps , jei ką čia mano planas senatvei .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 10, 14:09)
Ne tokius žodžius sakai :
kadangi žentas norės ramybės savo namuose , Tau už labai labai labai gerus senelių namus sumokės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ps , jei ką čia mano planas senatvei .

tai aš jo namuose net nesiruošiu gyvent biggrin.gif
o jei mano namuose jis gyventų, tai nesimokyčiau viso to, ko Muka liepia ir taškas ax.gif. Nes į psichuškę nenoriu. O senelių namai visai geras variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 10, 15:57)
Mane išmokė, kuo skiriasi namuose Tėvas ir Mama.  Muka tau neaktualu , pas tave mergaitė . Mama - rūpestis,  saugumas, maistas. Tėtis - nuotykis , betvarkė , savarankiškumas, nauji dalykai , nuotykiai . Man buvo pasakyta - mamytės sūnelio neleisiu  iš mano sūnaus padaryt . Daug kalbėt galiu , nenoriu plėstis . Jau po 20+ metų , turiu savo nuomone ir aš tuo klausimu .

Dusia37 pas mane atvirkštinis variantas...bet suprantu labai ir Ate42 MB pati tokiam ššš buvau... bet tik kaip pati pakeičiau požiūri į kai kuriuos dalykus( ne be MB ir ne be tavo ir visų jūsų pagalbos) tik tada palengvėjo... truputuką wub.gif vistiek nervuoja anas trečia ketvirtas va išlenda ir ne pagal mane o pagal kažką o dar pritaria anas nu žodžiu ....bet žinau kitaip nebus kol pati nepradėsiu į tai žiūrėti kitomis akimis kol nesikeisiu nieko nebus nes jų aš nepakeisiu aš tik galiu patarti ir daugiau nieko o prisi...bs turėsiu padėti ...
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 16:12)
tai aš jo namuose net nesiruošiu gyvent biggrin.gif
o jei mano namuose jis gyventų, tai nesimokyčiau viso to, ko Muka liepia ir taškas ax.gif. Nes į psichuškę nenoriu. O senelių namai visai geras variantas rolleyes.gif

norėsi mokinsies o va kad nenori tai ir nesimokini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 10, 14:07)
neee neišvežtu jeigu norėtum labai...tokių ten da nepriima jeigu ką ..vietos nėra  mirksiukas.gif

O tu iš kur žinai? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 10, 16:21)
O tu iš kur žinai? mirksiukas.gif  bigsmile.gif

žinau buvo kad ir prašiausi beveik ax.gif sako palauk dar truputuką pasimokink gyventi pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 10, 14:15)
norėsi mokinsies o va kad nenori tai ir nesimokini  4u.gif

tikrai nenorėsiu tongue.gif
nes sakau - tada dėl manęs, tokios persimokinusios, vietą ten, kur durys be rankenų, tikrai atrastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 10, 15:15)
Dusia37 pas mane atvirkštinis variantas...bet suprantu labai ir Ate42 MB pati tokiam ššš buvau... bet tik kaip pati pakeičiau požiūri į kai kuriuos dalykus( ne be MB ir ne be tavo ir visų jūsų pagalbos)  tik tada palengvėjo... truputuką  wub.gif vistiek nervuoja anas trečia ketvirtas va išlenda ir ne pagal mane o pagal kažką o dar pritaria anas nu žodžiu ....bet žinau kitaip nebus kol pati nepradėsiu į tai žiūrėti kitomis akimis kol nesikeisiu nieko nebus nes jų aš nepakeisiu aš tik galiu patarti ir daugiau nieko o prisi...bs turėsiu padėti ...
Papildyta:

norėsi mokinsies o va kad nenori tai ir nesimokini  4u.gif

O kas šiais sunkiais laikais yra prisi.... . Tik nesakyk , kad dar Veronikos ir prisidirbimus vadini nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 sausio 2017 - 14:33
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 10, 14:29)
O kas šiais sunkiais laikais yra prisi.... . Tik nesakyk , kad dar Veronikos ir prisidirbimus vadini  nestuke.gif  ?

tai jau tikrai unsure.gif
Muka, pirmiausia, negalvok, kas būtų, jei būtų
o jei bus, tai jokia ne pasaulio pabaiga
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 16:35)
tai jau tikrai unsure.gif
Muka, pirmiausia, negalvok, kas būtų, jei būtų
o jei bus, tai jokia ne pasaulio pabaiga

aš turiu viską omeny ir tą ir aną ir t.t.
Atsakyti
Mergicos ar matot 52 psl. kalbam .... Temų kurt nebereikia.
Voriux sveika 4u.gif , sakai vaikai paaugo- paauglystė , tėvų auklėjimas prasidėjo?

O šiap Muka , ne to manęs manęs klausei ...
Labai daug sekėju turim , kada nors gal ir prie vyno susėsim, be fan klubo 4u.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 sausio 2017 - 15:32
Sveikutės 4u.gif
Temos bus be galo?
Pleputės jūs pleputės. su 10m. stažu čua jūs visos? blink.gif Pavarot mirksiukas.gif Tikriausiai kiaurai viena kitą permatot per tiek laiko. Smagu.
Aš jau savo požiūrių nebedėstysiu, tiek jau tos..
Ate, laikykis! 4u.gif
Atsakyti