Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 01 10, 11:06)
o gal TB išmokintas arba pats išmoko ?

Uztai,kad gyvenimas ismokino,bet jam atrodo,kad jis buvo tokiame amziuje tobulass turbut tongue.gif .As jam ir sakau,kai vaikai buvo paaugliai,tai tevo nebuvo,o dabar mokini.Velu jau mokint dabar.Dabar tik vaisius skini.Kokie uzaugo,tokie.

Neduoda cituot. ax.gif
KSC,tai va ir ismokau nebesdikist,nebeduot pinigu,kai tik papraso skolon,kuri auga negrazinta,ismokau mylet tokius,netobulus. ax.gif Ir dar mokausi,mokausi.Tau atrodo,jog negyveni atskirai ir nematai ju gyvenimo?Matai ir taip sirdis sopa,kai matai neprotingai elgiantis,jog buvai netikes tevas,mama,nori kist savo trigrasi,bet turi pamoka ir nusisuki.Va cia tai man sunkiausia.Bet privalai del taikos seimoje.
Dusia,reiskia tau pavyko su Mb isauklet koki norejot.Bet as tu problemu nemaciau iki tol,kol sunus nesukure seimos.Jos pasirode tik tada.Ka praziurejau?Tai ne mano seimos modeliop atkartojimas,tai visai kaitaip pas juos.

Voriux,smagiu naujuju,stilingu ir lieknu. 4u.gif 4u.gif

Muka,rasai kad as tik galiu patarti ir daugiau nieko.Tai kad patart ir negali,kyla audra,nesantaika.Labai norisi duot patarimu,bet jiems ju nereikia.Dukra pasake,jai reikia tik kuo daugiau mano meiles rodymo,o ne patarimu.Va ir zinok.Mylejau ir tyebemyliu beprotiskai,bet va ,pasirodo neisreiskiu to.Kai tik ka patariu,nebeatsako ilgai i zinutes,paskui praeina.Viena kart uzklausiau,tai kas yra.Pasake,as p[akankamai suaugus,issilavinus ir tavo patarimu man nereikia.Tai sakau,ko tau reikia.Meiles daugiau.Aim,nusisukau ir nutariau nebesikist,bet pamazu mato,kad vaiku auginime turiu daugiau patirties,tai dabar jau syla,priima ir patarimus. bigsmile.gif
Ai,zodziu mano amziuje tik reikia stengtis but kuo geresniai,kad tik i geresnius seneliu namus isveztu,nors moket vistiek teks paciai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Prasiejau po pardes,prisipirkau siulu,nuolaidos jiems 25%,megsiu.
Svoris siandien ne krust,ryt anrtras etapas.Issivale organizmas ir sugalvojo pakaupt viska,bo mazai gauna,cia mano nuomone.To ir tikejaus,bet nestabdau arkliu,einu toliau.As turiu,privalau iveikt svori. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 10, 16:20)
* Velu jau mokint dabar.Dabar tik vaisius skini.Kokie uzaugo,tokie.

* * KSC,tai va ir ismokau nebesdikist,nebeduot pinigu,kai tik papraso skolon,kuri auga negrazinta,ismokau mylet tokius,netobulus. ax.gif Ir dar mokausi,mokausi.Tau atrodo,jog negyveni atskirai ir nematai ju gyvenimo?

* * * Tai ne mano seimos modeliop atkartojimas,tai visai kaitaip pas juos.

* * * * Muka,rasai kad as tik galiu patarti ir daugiau nieko.Tai kad patart ir negali,kyla audra,nesantaika.Labai norisi duot patarimu,bet jiems ju nereikia.

* * * * * Ai,zodziu mano amziuje tik reikia stengtis but kuo geresniai,

* * * * * * Svoris siandien ne krust,ryt anrtras etapas.Issivale organizmas ir sugalvojo pakaupt viska,bo mazai gauna,cia mano nuomone.To ir tikejaus,bet nestabdau arkliu,einu toliau.As turiu,privalau iveikt svori. 4u.gif

* va čia auksiniai žodžiai, kurie aiškiai pasako STOP visiems mokymams, patarimams, kurių niekas neprašo. Kažkada pati tokius žodžius vienai draugei sakiau, kad ką į vaiką įdėjai iki kažkurio amžiaus (9? 12? 16 metų?), tą ir turi ir daugiau galima net nesistengti, nes tik blogiau galima prisidaryt.

* * nu bile išmokai smile.gif. Ir taip, nemanau, kad atskirai gyvenant galima matyti jų gyvenimą. Bent aš tai tikrai nematau. Bet kad ir matyčiau... Nemanau, kad kiščiausi. Vat nėra pas mane to prigimtyje ir tiek.

* * * o tai tu gyveni pagal savo šeimos modelį? Aš tai tikrai ne. Ir mano dukros tikrai negyvens. Neįsivaizduoju, koks tobulas turi būti šeimos modelis, kad jį klonuotų vaikai, anūkai... Mano tėvai darė vienas klaidas - aš jų nedarau, bet darau kitas. Mano vaikai mano klaidų šeimos modelyje vengs, bet garantuotai darys kitas.

* * * * patarti galima tik tada, kai paprašo patarimo.

* * * * * nebent išmintingesnei mirksiukas.gif

* * * * * * davai, ateik į mano vyno dietą - nu aš mažiau, tik 4 kg numečiau, bet bent skaniai ir linksmai metu rolleyes.gif
Atsakyti
Mezgu...
Zodziu,tema issemta.Nesikist i vedusiu vaiku gyvenima,nepatarinet neprasomiems.Tada taika,ramybe.
In vyno dieta neisiu,neviliok,ir taip inkstai netike,pataupysiu kokiai nors progai.
Ryt antras etapas,matysim,ka jis atnes.
Pastebejimas-labai paastrejo uosle.Uzuodziu vaisiu kvapa,mesos kvapa,prieskoniu kvapa,ko anksciau nebuvo,bet pradejo krist svoris nuo veido ir kaklo ir mano kaklas,kaip mazgote darosi.Masazuoju,teplioju,nesikeicia,o kaip bus po visu numestu???Baisu pagalvot.Reiks antkakli nesiot.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 10, 18:31)
* Mezgu...
* * Zodziu,tema issemta.Nesikist i vedusiu vaiku gyvenima,nepatarinet neprasomiems.Tada taika,ramybe.
* * * pradejo krist svoris nuo veido ir kaklo ir mano kaklas,kaip mazgote darosi.Masazuoju,teplioju,nesikeicia,o kaip bus po visu numestu???Baisu pagalvot.Reiks antkakli nesiot.

* aš pasnaudžiau - taip miegas apėmė
bet irgi mezgu. Kažkokį nesąmoningą moherinį megztinį. Nu kad siūlai n metų stovi - reikia likviduot vienąkart. Beje, ate, jei girdi, pamesk sukienkos shemą, bo tuoj prie jos grįšiu.
* * gyvenimas rodo, kad taip smile.gif. Jei tik išeina smile.gif
* * * va va, sakau, pareik į mano dietą - svoris krenta ne tik skaniau ir linksmiau, bet ir lėčiau - nesusiraukšlėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 19:49)
bet irgi mezgu. Kažkokį nesąmoningą moherinį megztinį. Nu kad siūlai n metų stovi - reikia likviduot vienąkart. Beje, ate, jei girdi, pamesk sukienkos shemą, bo tuoj prie jos grįšiu.
* * * va va, sakau, pareik į mano dietą - svoris krenta ne tik skaniau ir linksmiau, bet ir lėčiau - nesusiraukšlėsi mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 10, 20:34)

oi, kaip tau ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 20:45)
oi, kaip tau ačiū wub.gif

Toje suknelėj kur turėjai, tolvietoj kur sijonas pereina į raštą - nesiaurinta. Tas raštas taip susiaurina. Turėk uomeny, gal pasimegzk pavyzduką.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 17:49)

***,tai kad tiek pat nemete turim abi.Nieko cia ne greiciau krenta.Man jau sunkiai traukiasi oda visose vietose,as nesuku galvos apie kitur,tik del veido ir pap.....Didziausias nuostolis tame buna. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 10, 17:20)
U
Dusia,reiskia tau pavyko su Mb isauklet koki norejot.Bet as tu problemu nemaciau iki tol,kol sunus nesukure seimos.Jos pasirode tik tada.Ka praziurejau?Tai ne mano seimos modeliop atkartojimas,tai visai kaitaip pas juos.

Luety , aš dar nežinau kas iš mano vaiko bus smile.gif Kol gyvena mūsų kišenėj ir jo stipendijos užtenka tik už bendrabutį susimokėt - tol didelių bėdų neturiu ... Nereikia labai dažnai susipyk . Bet aš nesikišu . Nei dėl panelės, nei dėl mokslo rinkimosi - jo turi būti sprendimai . Žino 1 dalyką - 4 metai mokslo finansuojami ( ty magistras) paskui turi suktis kaip pats išmano Nori pinigų tegul eina pas pirklius, nori įdomaus gyvenimo - tegul renkasi mokslą ...
O su Tavo sūnumi tik viena bėda - per arti gyvena, pernelyg daug žinot .
PS a.a. mano mamukas labai mylėjo mano B , ketvirtą žentą , nes jis gyveno už 200 km . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir nepraleisdavo progos man man papasakot , kad turiu būti geresnė smile.gif 3 nevykę buvo ir aukso gabalas mano B. smile.gif

Mezginio noriu ir aš , bet ... Metai pasibaigė taigi . Netingim. Užsiimam skundimu smile.gif Batų dydis, ausų ilgis, tarpas tarp akių ... pas ką koks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 10, 20:55)
Toje suknelėj kur turėjai, tolvietoj kur sijonas pereina į raštą - nesiaurinta. Tas raštas taip susiaurina. Turėk uomeny, gal pasimegzk pavyzduką.

ačiū,kad pasakei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 10, 21:01)
***,tai kad tiek pat nemete turim abi.Nieko cia ne greiciau krenta.Man jau sunkiai traukiasi oda visose vietose,as nesuku galvos apie kitur,tik del veido ir pap.....Didziausias nuostolis tame buna. bigsmile.gif  bigsmile.gif

tai kad ne tiek pat, tu 5, aš 4, tu nuo 6 d., aš nuo 1 d. ax.gif
Atsakyti
Mano moliūgai nebesilaiko sad.gif Vieną per kūčias didžiulį sudorot teko šonu praplyšusiu, kitą savaite anksčiau apipjausčiau, šaldiklin sukišau, šiandien žiūriu - bala, dar vienas pasileidęs ir smarkiai, man net per sienas pasileido - mano namas medinis, tai net per perdangą pasieniu prasisunkė doh.gif Muskat de provence , tai turėtų laikytis, kas yra ? Skaičiau, kad šiltai geriausia laikyt, tai buvo sukrauti drabužinėj... Ar per šilta gali būt? (pas mane 20 - 28 C, dažniausiai ~ 25C). Pykstu ir liūdžiu angel_sadangel.gif

Pritariu: geriausi tie, kur toli, o tie kur šalia... Juokiaus iš draugės močiutės - esą tavo vyras ir vaikai tai su manim nepakankamai bendrauja ir t.t., o va kiti anūkai ir proanūkiai šaunuoliai, tik nepatogu mat jiems užsukt lotuliukas.gif

bet tai kava, tu irgi sparčiai tirpsti good.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 10 sausio 2017 - 21:51
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 10, 19:31)
ačiū,kad pasakei 4u.gif
Papildyta:

tai kad ne tiek pat, tu 5, aš 4, tu nuo 6 d., aš nuo 1 d. ax.gif

Ne kazin kiek cia as greitesne,tik 1kg daugiau ir 1 sav.anksciau.Uztai dabar svoris mano stovi,o tavo krinta,tai ir susilyginsim.
Atsakyti