QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 19, 13:59)
Folijoje 100 metų nekepu . Nebent varškinį sūrį laužo pelenuose . Gera mano orkaitė , reguliuojamas ir karštis ir laikas ir programos ...
Luety o sakai elektos ne tiek pat sunaudoja - 2 val ant 100 ar valanda ant 190 ? Na reikia vyrų pasiklausti - kas liečia fiziką jau viską pamiršus . Naujos kartos įranga ekonomiškai naudoja elektrą .... manau
Mano šoninė pagal šitą receptą :
https://kumutesvirtu...epimo-ypatumai/
Kepiau ant 100 laipsnių 3 val.
Armoniką kepusi iš sprandinės . Gera buvo ... senai jau labai .
Luety mes tik 4 būsim per šventes , tai ir sakau nereikia čia man peristengi- jei ko užsimanysim - pasigamisim eigoj
Mes per kucias,kaip visada sunus su seima ir mudu.Vaikams dariau pernai Zemaiciu blynu su grybais,neliko tuoj pat.O visokios sil;kes,misraines jau ne jiems.Didysis viska valgo,viska ragauja.Jam liepoj buvo 13.Antroji,vienuolikmete pradeda ragaut viska,treciasis9 metis,viska turi valgyt su asarom,tik sausainiai ir saldumynai be.Bet tevai liepia viska vailgyt,nes esti kudas,kaip dviratis.Mazoji 6 mt valgi be galo,judri be galo,triuksminga be galo.Tai reikia viska valgyt del jos energijos.Ten vejas,ne vaikas.Toks buvo ir vyriausiasis,bet tevas suvalde ji krepsiniu,o kuom mazaja uzims,kad islietu energija teisinga linkme,nezinau.
Darau saikingai,jau ismokau,zinau,ko seimai reikia daugiau,ko maziau.Kaledom reikia visko daugiau,ateina brolis su zmona,gal tevuli siemet atsives,o gal mes eisim,nesimes savo,cia jau kaledojimui reikia kazko turet,na ir antrai kaledu dienai dar siek tiek pasilikt.Tai to kazkiek net nebuna,o ir as nelinkus mest lauk.Pernai buvo kaip tik viskas,turbut ir siemet taip bandysiu,jei pavyks.
QUOTE(Muka @ 2017 12 19, 14:52)
žinok aš tikrai kepiau ne folijoje o tame maiše, paskui viską panašei daraiu kaip tu... vieną kart dėjau parmezano su paprastu sūriu irigi tiko, paskui kažkada prikimšau džiovintais pomikais su slyvomis džiovintomis irigi nieko buvo... manau jis pavyksta kiekvienai šeininkei tobulai
Dusia37 būtinai pabandysiu

ir parašysiu kaip sekėsi:0
Uf

vienaip atsidaviau VMi dabar liko kitaip

bet čia ryt pasiliksiu
Aciu,viskas aisku.Nezinaukokia bus orkaite,issiskaitysiu instrukcija,kiek naudoja elektros,bus matyt,gal ir as ant leto kepsiu.Dbar galvaskaudis ka daryt su lamb boneles shoulder joint(aviuo beaulis peties sanarys,taip turbut pazoziui,o siaip petuko suktinis.Reiks atsileist ir ziuret ar jis ten su prieskoniais,ar tik taip susuktas,o tada matysiu,skaitysiu.Kazkada kal;edom MB kepe avinelio koja,neblogai gavosi.
Praskridau pro vonia ir virtuve,atsileidau kiaulienos sonkauliuku,MB nupirko raugintu kopustu lietuvisku,eisiu virt sriuba.