Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 12 19, 16:07)
Paskaiciau internete.daugiausia visos kepa folijoje,nors dabar skaitau,kad folija nesveika,ai,visi dabar labai mokyti,tai atrodi,kad viskas nuodai. biggrin.gif

žinok aš tikrai kepiau ne folijoje o tame maiše, paskui viską panašei daraiu kaip tu... vieną kart dėjau parmezano su paprastu sūriu irigi tiko, paskui kažkada prikimšau džiovintais pomikais su slyvomis džiovintomis irigi nieko buvo... manau jis pavyksta kiekvienai šeininkei tobulai 4u.gif

Dusia37 būtinai pabandysiu smile.gif ir parašysiu kaip sekėsi:0
Uf karsta.gif vienaip atsidaviau VMi dabar liko kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet čia ryt pasiliksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 19, 15:52)
žinok aš tikrai kepiau ne folijoje o tame maiše, paskui viską panašei daraiu kaip tu... vieną kart dėjau parmezano su paprastu sūriu irigi tiko, paskui kažkada prikimšau džiovintais pomikais su slyvomis džiovintomis irigi nieko buvo... manau jis pavyksta kiekvienai šeininkei tobulai  4u.gif

Uf  karsta.gif vienaip atsidaviau VMi dabar liko kitaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet čia ryt pasiliksiu smile.gif

Ui Muka , aš laukiu 21 , kol VMI sukels klaidas ir ko aš neturiu , pasitaisaiu dar kartą ir tada atsiduodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 19, 13:59)
Folijoje 100 metų nekepu . Nebent varškinį sūrį laužo pelenuose . Gera mano  orkaitė , reguliuojamas ir karštis ir laikas ir programos ...
Luety o sakai elektos ne tiek pat sunaudoja - 2 val ant 100 ar valanda ant 190 ? Na reikia vyrų pasiklausti - kas liečia fiziką jau viską pamiršus . Naujos kartos įranga ekonomiškai naudoja elektrą .... manau smile.gif
Mano šoninė pagal šitą receptą :
https://kumutesvirtu...epimo-ypatumai/
Kepiau ant 100 laipsnių  3 val.
Armoniką kepusi iš sprandinės . Gera buvo ... senai jau labai .
Luety mes tik 4 būsim per šventes ,  tai ir sakau nereikia čia  man peristengi- jei ko užsimanysim - pasigamisim eigoj smile.gif

Mes per kucias,kaip visada sunus su seima ir mudu.Vaikams dariau pernai Zemaiciu blynu su grybais,neliko tuoj pat.O visokios sil;kes,misraines jau ne jiems.Didysis viska valgo,viska ragauja.Jam liepoj buvo 13.Antroji,vienuolikmete pradeda ragaut viska,treciasis9 metis,viska turi valgyt su asarom,tik sausainiai ir saldumynai be.Bet tevai liepia viska vailgyt,nes esti kudas,kaip dviratis.Mazoji 6 mt valgi be galo,judri be galo,triuksminga be galo.Tai reikia viska valgyt del jos energijos.Ten vejas,ne vaikas.Toks buvo ir vyriausiasis,bet tevas suvalde ji krepsiniu,o kuom mazaja uzims,kad islietu energija teisinga linkme,nezinau. bigsmile.gif biggrin.gif
Darau saikingai,jau ismokau,zinau,ko seimai reikia daugiau,ko maziau.Kaledom reikia visko daugiau,ateina brolis su zmona,gal tevuli siemet atsives,o gal mes eisim,nesimes savo,cia jau kaledojimui reikia kazko turet,na ir antrai kaledu dienai dar siek tiek pasilikt.Tai to kazkiek net nebuna,o ir as nelinkus mest lauk.Pernai buvo kaip tik viskas,turbut ir siemet taip bandysiu,jei pavyks.

QUOTE(Muka @ 2017 12 19, 14:52)
žinok aš tikrai kepiau ne folijoje o tame maiše, paskui viską panašei daraiu kaip tu... vieną kart dėjau parmezano su paprastu sūriu irigi tiko, paskui kažkada prikimšau džiovintais pomikais su slyvomis džiovintomis irigi nieko buvo... manau jis pavyksta kiekvienai šeininkei tobulai  4u.gif

Uf  karsta.gif vienaip atsidaviau VMi dabar liko kitaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet čia ryt pasiliksiu smile.gif

Aciu,viskas aisku.Nezinaukokia bus orkaite,issiskaitysiu instrukcija,kiek naudoja elektros,bus matyt,gal ir as ant leto kepsiu.Dbar galvaskaudis ka daryt su lamb boneles shoulder joint(aviuo beaulis peties sanarys,taip turbut pazoziui,o siaip petuko suktinis.Reiks atsileist ir ziuret ar jis ten su prieskoniais,ar tik taip susuktas,o tada matysiu,skaitysiu.Kazkada kal;edom MB kepe avinelio koja,neblogai gavosi.
Praskridau pro vonia ir virtuve,atsileidau kiaulienos sonkauliuku,MB nupirko raugintu kopustu lietuvisku,eisiu virt sriuba.
Atsakyti
Luety , jei dar skaitysi ir turi po ranka man tapkiukų nuorodą mestelk ....Galvojau , kad išsisaugojau , pasirodo ne. Tingiu knisti temą. O Per šventes nerti ne nuodėmė manau ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 19, 17:19)
Luety , jei dar skaitysi ir turi po ranka  man tapkiukų nuorodą mestelk ....Galvojau , kad išsisaugojau , pasirodo ne. Tingiu knisti temą.  O Per šventes nerti ne nuodėmė manau ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

https://www.youtube....lRuRmV91g&t=20s cia yra dvi dalys.Antra rasi desinej pusej pirmas paveikslelis.Kazkurioj daly rodo tik paduka kaip nusinert.Jei ka klausk,gali ir i msn,nes i sm retai ieinu
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 12 19, 20:15)
https://www.youtube....lRuRmV91g&t=20s    cia yra dvi dalys.Antra rasi desinej pusej pirmas paveikslelis.Kazkurioj daly rodo tik paduka kaip nusinert.Jei ka klausk,gali ir i msn,nes i sm retai ieinu

dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Vos tapkučių nuorodos neužsisaugojau ... jazau giba pradėsiu megzti unsure.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano darbai namie link finišo, sakiau šiemet eisiu mamukui padėti daryti bo irigi ne jaunyn, mažu ką nors ir pamažinsim kiekiuose :)Nors pas juos būna daug svečių tai kaimynai, tai giminės smile.gif Tai yra kam valgyti o mamukas skaniai gamina turi cinkelį smile.gif Na matysmą... Mano dvi dovanos ateis kaip rašo tik 23 jazau ką čia sugalvoti jeigu negausiu unsure.gif naktį avelas skaičiavau vėl ale jau tyrumpiau ir tai džiugu smile.gif
Bučkas
atitempiu iš Sodybiečių smile.gif
https://www.facebook...x4VoydnRdLQL2mM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 gruodžio 2017 - 08:27
labas rytas,

Atnešu kavos .
vartotojo įkelta nuotrauka

Kažkaip man irgi sunkios dienos prieš šventes. Dagyvent reikia iki šeštadienio . O tada jau bus gerai . Ramybė smile.gif
Luety užmečiau akį į filmukus, kad viskas ten paprasta. Manau pavyks smile.gif Nežinau kas man šią žiemą darosi , noriu rankdarbių . Nert, megst, siūt ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 20, 07:11)
Labos iš ryto  4u.gif

Vos tapkučių nuorodos neužsisaugojau ... jazau giba pradėsiu megzti  unsure.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano darbai namie link finišo, sakiau šiemet eisiu mamukui padėti daryti bo irigi ne jaunyn, mažu ką nors ir pamažinsim kiekiuose :)Nors pas juos būna daug svečių tai kaimynai, tai giminės smile.gif Tai yra kam valgyti o mamukas skaniai gamina turi cinkelį smile.gif Na matysmą... Mano dvi dovanos ateis kaip rašo tik 23 jazau ką čia sugalvoti jeigu negausiu  unsure.gif naktį avelas skaičiavau vėl ale jau tyrumpiau ir tai džiugu smile.gif
Bučkas
atitempiu iš Sodybiečių smile.gif
https://www.facebook...x4VoydnRdLQL2mM

Labas rytas,

man patinka tie rusiski jumorai,tokie gyvenimiski,su potekste.As daznai pasiziuriu ruskie pelmeni grupe,jie puikioai vaidina intermedijas visokias.
Dusia,as pradejau noret megzt,nert gal 10mt.pries pensija,bet vis neprisiruosiau,laiko stoka.Ypac,kai vaikai atitolsta,lieka daugiau laiko sau,tada labai norisi kazkuo uzsiimt.Paskui,kai anukai atsiranda-vel banga.Be to,pilnas internetas visokiausiu groziu,norisi isbandyt.Sudetingo nieko nera,kai viskas surasyta nuo A ikiZ ir dar rodoma.Pradzioj buvau primirsus rusiskus terminus,sunkiau buvo,dabar jau zinau daug navarotu,lengviau.
Atveze orkaite si ryta,bet nepilnai ilenda i lizda balduose rolleyes.gif rolleyes.gif Gale yra duju va,zdelis atsikises ir jis trukdo,nes orkaite nauja su didesniu uzpakaliu truputi.Tai dabar ryt ryte atvaziuos dujininkai nuimt ta vamzdi doh.gif doh.gif,zodziu,mano gyvenime niekas neivyksta is pirmo karto. :oh:Tikekimes,kad rytoj jau bus sutvarkyta.
Pakeite du dumu,ugnies detektorius,nes senieji jau buvo beveik 10m.senumo ir ju galiavimas pasibaiges,tai dabar istate naujus.Senieji turejo keiciamas batareikas,sitie turi patys pakraunancias baterijas,nebereiks pirkt,kai eina i pabaiga.Senieji buvo pasidare be galo jautrus,negaledavau vandens uzsivirt,nuo garu kaukdavo,MB buvo isardes visai,kad nervu negadint.
Atsakyti
Luety aš labai daug mezgiau studijų metais ... Antras įkvėpimas buvo kai dukrytė pradėjo eiti į daželį - sijonėliai liemenės , megztukai , sarafaniukai, kojinės raštuotos - ilgos trupos ir tt. Visokių ten megstų kelnių turėjo kol maži smile.gif Kepurių raštuotų ... Nežinau kaip spėdavau su dviem mažais vaikais ir pririštom darbo valandom smile.gif Jauna buvau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Siuvimas užkabino šiemet ... Kai pabandžiau pirties sunkeles siūti - tai taip prireikė smile.gif Visai noriu po naujųjų truputi pasimokyti . Nepigu tiek kursai , jei mažose grupėse. Bet dabar galiu sau tai leisti . Jei į laiką tilpsiu . O gal po kelių metų turėsiu daug laisvo laiko, o finasų kursams jau nebe .
Šiap savo metuose nebeturėčiau norėti jokių naujų mokslų - o aš noriu dar labai daug ko išmokti smile.gif
Dabar vaikai jau paaugę, klapato jokio, tik per darbus laiko ne marios ...
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Giminės porcelianas, krištolas ir kitas turtas išveistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na gal ir smagu kažkiek kaip švariau dulkes nubrauktos mažu dar iki stalčių prieisiu šiandiena...taip kad tvarkosi Muka 4u.gif
Dovenos atėjo uf, teliko kelios smulkmenios ir pakuoti... nemėgstu šito darbo ... kažkaip tik į maišiukus man patogiausiai, bet mažu... pabandyti...
Dusia37 smagu skaityti kaip kaifuoji... moneis netempia šis reikalas apskritai kažko tinginė šiuo klausimu.
Luety ale užtat turėsi orkaitę 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Na ką silkė, žuvis spanguolės ir pupelės nupirktos .... Kūčios bus smile.gif
Lėkiau nuo 8 ir tai su pensininkais teko prie žuvies pasistumdyti . Antukė atvažiuos penktadienį . Ir tiek to šventinio gaminimo smile.gif
Svarbu iki švenčių dagyvent 2 darbo dienas ... O šeštadienį išsimiegot smile.gif

Muka šaunuolė su tvarkymusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sekcijų su stiklais ir veidrodžiais nebeturiu . Tai tik dulkes apgraibysim šeštadienį ir bus gerai . Įsidarbinisu šeimyną, nėr ko tinginiaut smile.gif
O maistą ruošiu tik sekmadienį . Kad būtų šviežas .

PS Kiek žinau jau diena nebetrumpės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su kuo visas ir sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 gruodžio 2017 - 10:00