QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 22, 11:24)
labas rytas,
Ate42 nėra jokio recepto ir proporcijų . Iš vandens , acto , pipirų ir lauro lapų išverdu marinatą. Atvėsta - sumetu gabalais supjaustytą silkę. Jei greit valgoma įpjaustau reikėm svogūnų . Nes svogūnai persimarinavę pajuosta ... Galima laikyti šaldytuve tokią silkę ilgai . Pas mane ji nepastovi - išgaruoja
Perku silkę su galvom uodegom . PS marinuoti reiktų apie 4 val. mažiausiai prieš valgant , ir labai mažų kauliukų galima neišrinkti - actas ištirpina .
Luety labai gražus Kalėdinis tavo postas
Dėkui
aš truputi persitempiau... reikia išsimiegot ir nebelėkt . Ryt bus gera diena ... manau
Ate42 nėra jokio recepto ir proporcijų . Iš vandens , acto , pipirų ir lauro lapų išverdu marinatą. Atvėsta - sumetu gabalais supjaustytą silkę. Jei greit valgoma įpjaustau reikėm svogūnų . Nes svogūnai persimarinavę pajuosta ... Galima laikyti šaldytuve tokią silkę ilgai . Pas mane ji nepastovi - išgaruoja

Luety labai gražus Kalėdinis tavo postas

Dėkui

aš truputi persitempiau... reikia išsimiegot ir nebelėkt . Ryt bus gera diena ... manau

Ačiū. Maniau taip laikymui kažkoks receptas yra. Šitą marinatą darau ne tik silkei ir keptą žuvį taip pamarinuoju. Tik žuviai dar daug morkų ir poro verdu virdama marinatą ir actą pilų kai viskas jau nukelta būna. Dar dedu gvazdikėlių ir apelsino žievelės.
