Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2018 01 10, 14:14)
Luety, paskaičius turbūt galiu atspėti, kokią tu turi karmą biggrin.gif
su ta karma matomai susijęs mano nepelnytas vertinimas šitoj vietoj - nu gi neišmanau aš apie tuos vitaminus, neišmanau, gi supranti...
tai, ką manau / skaičiau / girdėjau, parašiau asmeniškai.

Ismanai daugiau uz mane,tai ir klausiu. bigsmile.gif Kai turesiu laiko,eisiu ieskot,ar imanoma pasidaryt tyrima vit.D ustatymuiad ir mokamai kakur pas mus.Pasidare idomuar man jo trukstanrs galvou,jog truksta,tokia tamsi iema,beveik be saules.Tik siandien kiek pasviete ir veltamsa,ryt jau lietus ik savaitgalio nieko gero.Kaip LT orai?Gajau sniego turit>Gal au atsalo?Nebelyja?
Ate,ar gyva po visko?Parasyk,sirdele,kad viskas gerai,laukiam.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 10, 18:06)
Ismanai daugiau uz mane,tai ir klausiu. bigsmile.gif Kai turesiu laiko,eisiu ieskot,ar imanoma pasidaryt tyrima vit.D ustatymuiad ir mokamai kakur pas mus.Pasidare idomuar man jo trukstanrs galvou,jog truksta,tokia tamsi iema,beveik be saules.Tik siandien kiek pasviete ir veltamsa,ryt jau lietus ik savaitgalio nieko gero.Kaip LT orai?Gajau sniego turit>Gal au atsalo?Nebelyja?
Ate,ar gyva po visko?Parasyk,sirdele,kad viskas gerai,laukiam.. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Valio!!!Ate,dziugu,kad viskas gerai!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif yahoo.gif yahoo.gif doctor.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif ploja.gif ploja.gif laugh.gif laugh.gif friends.gif friends.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 10, 13:11)
Labos,

Amorosa,tame torte man skaniausia riesutai biggrin.gif  biggrin.gif Nepatiko padas,tikejausi,kad jis bus,kaip bize,bet krakmolas matyt ji padare minkstesnio,o pertepimai labai saldus.Kazin,kad nedet krakmolo i pado tesla,o pertepima daryt su citrina,kitoki,koki plaktos grietineles,gal but skaniau.Patin ka,kad greit pasidaro.

Kai man M tapo nereguliarios,prigadinau ir as NT.Naudojau ir as KT,bet ginekologe sake,kad net geriau tai,ir K praeina be audru.Bet as neilgai tevartojau juos,labai svoris eme kilt,meciau salin.

Nesupratau ant ko tu pyksti antro?Ant MB suprantu,o kas kitas?Meiluzi turi? bigsmile.gif  bigsmile.gif

O man jo kremas per riebus,ir dar tie graikiniai riesutai, gal su kitokiais butu skaniau, Su grietinele tokie padai netinka ,istes.

As jau kai daug metu jas vartoju. tai man jau nuo ju svoris nei kyla nei krenta,Svoris kyla daug edant, o ne nuo KT . Dieve , kaip man gryzt i prota, o tai rugstis visa skrandi sues doh.gif

Na ne ne meiluziai , MB santykius su broliu pinigai griauna,o kai vadovauja jo zmona doh.gif Dar tokiu nesaziningu, savanaudziu zmoniu man per visa gyvenima neteko sutikt.Pasitaikytu dabar `po ranka , tai kaip muse prie sienos priplociau, ypac jo ta ruske.

Pas mus atsale , jau tik 14 tebuna, nu salta tongue.gif

Beje, jau koks menuo negeriu kavos, tai energijos ner daug ,bet ir pasaulis nesisuka, dabar tabletka pries einant miegot isgeriu, ir miegu be prabudimo, jei pamistu isgert, tai keliuosi ir einu filmu ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 10 sausio 2018 - 20:42
QUOTE(amorosa @ 2018 01 10, 18:38)
*O man jo kremas per riebus,ir dar tie graikiniai riesutai, gal su kitokiais butu skaniau, Su grietinele tokie padai netinka ,istes.

As jau kai daug metu jas vartoju. tai man jau  nuo ju  svoris nei kyla nei krenta,Svoris kyla daug edant, o ne nuo KT . Dieve , kaip man gryzt i prota, o tai rugstis visa skrandi sues  doh.gif
** Na ne ne meiluziai , MB santykius su broliu pinigai griauna,o kai vadovauja jo zmona  doh.gif Dar tokiu nesaziningu, savanaudziu zmoniu man per visa gyvenima neteko sutikt.Pasitaikytu dabar `po ranka , tai kaip muse prie sienos priplociau, ypac jo ta ruske.
*** Pas mus atsale , jau tik 14 tebuna, nu salta  tongue.gif

****Beje, jau koks menuo negeriu kavos, tai energijos ner daug ,bet ir pasaulis nesisuka, dabar tabletka pries einant miegot isgeriu, ir miegu be prabudimo, jei pamistu isgert, tai keliuosi ir einu filmu ziuret biggrin.gif

* Na kremai tai visi riebus.As nezinau neriebaus kremo.As neturejau graikisku pakankamai,tai dejau tokius,kokius turejau,tik sumusiau su kocelu juos maioselyje,kad butu smulkesni,tai sakau,riesutai buvo skaniausia dalis tame torte. biggrin.gif biggrin.gif Nebedarysiu as jo daugiau,nors broliene,atejus antra N.M.diena,vos viso nesuvalge viena.Jai labai patiko.
**Nera baisiau,kaip nesantaika tarp artimiausiu zmoniu del pinigu.Aciu,Die,mes visi trys pasidalinom ramiai,be stresu.Stiprybes jums.Einat per teismus,ar tik pletku lygyje nervina visus.?
***O pas mus atsilo siuo metu. biggrin.gif biggrin.gif O jus turit apsildyma koki,ar zidini savo bute?.
****Abejoju ar tau kava veike taip stipriai kraujotaka,nebent gerdavai dinamitya.Man nuo perdaug kavos,arba nuo labai stiprios pradeda drebet visas kunas ir zinoma,jei isgersiu apie 14val.,tai jau nus bemiege nakltis.Turiu as tu tablietku pries miega,bet nenoriu vartot,nes prie ju visu priprantama ir paskui be ju neuzmighsi.Tiesiog geriau skaitau knyga,kad durnos mintys nekankintu,o ryte ilgiau pamiegu.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Jums neatrodo, kad mus visas sieja kažkokia karma unsure.gif biggrin.gif
Ate42 džiaugiuosi su visomis už tai, kad viskas pavyko parašyk kaip sekasi dabar ar skauda, kaip praėjo viskas... ir kaip rašiau dabok save gerai... prižadėk ne mums o su sau... 4u.gif
Amorosa ta brolienė nauja ane ne lietuvaitė, pamenu, kad ji tau gyvenimą ėdė ale dar vis matau ėda... laikykis 4u.gif
Kavasucitrina matai klausiame dėl to, kad tu daugiau žinai už mus, bet niekas neverčia tavęs žinoti... tiesiog tu daliniesi žiniomis, o mes galvojame, kad daugiau žinai 4u.gif
dusia37 dukrai gal ir gerai UK, mažu su broliu kartu... ir bus jai lengviau viskas... tik kaip su tuo brexitu ar ji dar spės ? noors turėtų.. nėra jau toks čia greitas procesas... o dičkis pasiliks ar grįš... kiek jam dar liko... o gal visai į mokslinę sritį pasineš...
tiesa ginepasakė tokia frazę nori gyventi turi gerti hormonus nori egzistuoti negerk... aš kol kas pasirinkau egzistuoti su Iherb papildais... bet nespjaunu tikrai jeigu nepadės gersiu ...
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 11, 06:02)
Labos iš ryto  4u.gif

Jums neatrodo, kad mus visas sieja kažkokia karma unsure.gif  biggrin.gif
Ate42 džiaugiuosi su visomis už tai, kad viskas pavyko parašyk kaip sekasi dabar ar skauda, kaip praėjo viskas... ir kaip rašiau dabok save gerai... prižadėk ne mums o su sau...  4u.gif
Amorosa ta brolienė nauja ane ne lietuvaitė, pamenu, kad ji tau gyvenimą ėdė ale dar vis matau ėda... laikykis  4u.gif
Kavasucitrina matai klausiame dėl to, kad tu daugiau žinai už mus, bet niekas neverčia tavęs žinoti... tiesiog tu daliniesi žiniomis, o mes galvojame, kad daugiau žinai  4u.gif
dusia37 dukrai gal ir gerai UK, mažu su broliu kartu... ir bus jai lengviau viskas... tik kaip su tuo brexitu ar ji dar spės ? noors turėtų.. nėra jau toks čia greitas procesas... o dičkis pasiliks ar grįš... kiek jam dar liko... o gal visai į mokslinę sritį pasineš...
tiesa ginepasakė tokia frazę nori gyventi turi gerti hormonus nori egzistuoti negerk... aš kol kas pasirinkau egzistuoti su Iherb papildais... bet nespjaunu tikrai jeigu nepadės gersiu ...
Bučkas

Labas rytas,

Muka,nepasikliauk viena gine,o ir ji ne D.Hormonai pg mame blogis.Komercija.Vezys ar ne 80% kisa znyples juos vartojant.Taip gali sakyt tas,kam ju nereikia gert.Bandyk visokius anti K papildus,vitamincikus.Hormonai pats paskutinis dalykas.Nu bet kaip jis sunkiai pas tavi braunasi,tiesiog organizmas priesinasi jam visomis galimomis priemonemis.Zinoma,jei gres beprorybe(buna gi),tada zinoma hormonai.
Ate,gal jau vaikscioji?Kaip MB siandien?Abiems daug daug sekmes ir kantrybes.
Beje,skaiciau,kad veziams patys geriausi metai bus.Tikekimes.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 11, 12:02)
Labas rytas,

Muka,nepasikliauk viena gine,o ir ji ne D.Hormonai pg mame blogis.Komercija.Vezys ar ne 80% kisa znyples juos vartojant.Taip gali sakyt tas,kam ju nereikia gert.Bandyk visokius anti K papildus,vitamincikus.Hormonai pats paskutinis dalykas.Nu bet kaip jis sunkiai pas tavi braunasi,tiesiog organizmas priesinasi jam visomis galimomis priemonemis.Zinoma,jei gres beprorybe(buna gi),tada zinoma hormonai.
Ate,gal jau vaikscioji?Kaip MB siandien?Abiems daug daug sekmes ir kantrybes.

suprantu viską .... bet matysim... protauju dar vis smile.gif
O kur dusia37 kavos nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 11, 08:20)
suprantu viską .... bet matysim... protauju dar vis smile.gif
O kur dusia37 kavos nėra verysad.gif

Dusia,atejau anksti,noriu kavos,kuku!!!!

Ko gero,Muka,liksim dviese su nuolatiniais etatais?... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 sausio 2018 - 10:25

Labas rytas 4u.gif

Ate42 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus saule sviecia, bet nakti siaute beisulinis vejas, jau vakar vakare gryztant galvojau kad kad tik masinos nepakeltu biggrin.gif

QUOTE(Luety @ 2018 01 10, 21:40)

**Nera baisiau,kaip nesantaika tarp artimiausiu zmoniu del pinigu.Aciu,Die,mes visi trys pasidalinom ramiai,be stresu.Stiprybes jums.Einat per teismus,ar tik pletku lygyje nervina visus.?

****Abejoju ar tau kava veike taip stipriai kraujotaka,nebent gerdavai dinamitya.Man nuo perdaug kavos,arba nuo labai stiprios pradeda drebet visas kunas ir zinoma,jei isgersiu apie 14val.,tai jau nus bemiege nakltis.Turiu as tu tablietku pries miega,bet nenoriu vartot,nes prie ju visu priprantama ir paskui be ju neuzmighsi.Tiesiog geriau skaitau knyga,kad durnos mintys nekankintu,o ryte ilgiau pamiegu.

Dieve kokie ten teismai suma jau labai juokinga, bet kai pasisavina kas jiems nepriklauso,tai is viso ribu neber.O meluoja siubingai, isivaizduoja mes nieko nezinom.Va tokiose situacijose pasirodo tikrasis zmogaus veidas.

Luety, as jokiu tabletku net neturiu , inkalu ta pacia tablete nuo spaudimo mazinimo, jei iki siol neprklausomybes neturiu , tai ir paskui neturesiu, taip ar taip turiu gert kas diena,o cia spaudima numusa , ramybes busenoje galiu bent normaliai issimiegoti

QUOTE(Muka @ 2018 01 11, 08:02)
Labos iš ryto  4u.gif

Jums neatrodo, kad mus visas sieja kažkokia karma unsure.gif  biggrin.gif

Amorosa ta brolienė nauja ane ne lietuvaitė, pamenu, kad ji tau gyvenimą ėdė ale dar vis matau ėda... laikykis  4u.gif

Na turbut wub.gif

Na su ja jau seniai nebendrauju issidraskem kaip reikalas , iki tiek kad ji manes net sake is pradziu net pazinti nenorejo, bet ne as pas ja , o ji pas mane atvaziavo, galejo sedet tam savo kaime ir butumem sekmingai nepazystamos. Nors dziaugiuosi ,kad teko susipazinti su tuo zmogumi. Turiu kazkoki 55 jausma pamatau zmogu ir jauciu koks jis , pirmas ispudis ja pamacius ,kaip nekeista manes neapgavo. Net FB uzblokavo

QUOTE(Luety @ 2018 01 11, 10:02)

Tikrai wub.gif kol kas tik gili duobe.Cia mano metai jie turetu buti man sekmingi, na tikiuos bloga metu pradzia ilgai nesites
Atsakyti
Sportui pasiruosta. biggrin.gif Boze boze,kol atradau savo ismiera,o pagal ja dar ir modeli,kad tikru,patiktu,pridengtu,pasleptu doh.gif doh.gif,galvojau,kad gala gausiu.Jetus jetus,kokia stora esu,kokia baisi doh.gif!!!!!!!!!!!!
Aciu,Die,kad atejo nusvitimas sportuot,tai gal ir medziagu apykaita sureguliuosiu. ax.gif Nuo pirmadienio grieztas racionas,sportas ir i kelia saves pamilt,pavasari pasitikt graziai.Ta proga priglaudziau viena suknele,viena ismiera mazesne,motyvacijai kelt.Turiu i ja isispraust kovo gale. 4u.gif
Atsakyti
Niu ka,bus labas Luety,sudie ,Luety.
Buvau klube.Devynios masinos po 2,5 min.Kiekviena judina tavo kojas,rankas ir stubura vis kitomis kryptimis,o dar ir volelis voluoja nugara dviem kryptim ir kojas is vidaus ir is isores.Pabaigoj toks kreslas,atsiguli,o jis ima drebet visaip ir mano zele -riebalus judint.Kol kas jauciu tik nugara nuo vuolo,o siaip labai pajauciau,jog namie silta,kai gryzau,o tai man vis salta per amzius.Tokie ispudziai po pirmos dienos.Iki sausio 18d.tik tai ir laikytis.Po to sausio 18d.matuos,svers,ziuires ka toliau ijungt,ar palikt ta pati.Smagu,kai rupinasi,nesinores is klubo greit pabegt. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti