Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Luety nežinau ką darysiu, man miltukai buvo tobula, jaučiausi gerai, skrandis nustojo skaudėti, skraidžiau, akys žybėjo vieni pliusai... taigi nežinau...
Punčiakos Dusia37 tavo tobulos 4u.gif
Kaži gal kuri turite žinių apie Ate42, kažko neramu unsure.gif
Luety žinok vakar gavau emeilą, kad bais prestižinį klubą gausiu abnementą čiut iš koto nenukritau
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar nemokamai... tai ką dabar daryti unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 09, 08:45)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety nežinau ką darysiu, man miltukai buvo tobula, jaučiausi gerai, skrandis nustojo skaudėti, skraidžiau, akys žybėjo vieni pliusai... taigi nežinau...
Punčiakos Dusia37 tavo tobulos  4u.gif
Kaži gal kuri turite žinių apie Ate42, kažko neramu  unsure.gif
Luety žinok vakar gavau emeilą, kad bais prestižinį klubą gausiu abnementą čiut iš koto nenukritau
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dar nemokamai... tai ką dabar daryti  unsure.gif
Bučkas

Labas rytas,
Ką daryyyyyyt-eit ir judėt, priedo su šypsena.
Dėl manęs ramu. Buvau, esu ir būsiu. Ryt guluosi. Savijauta, ką aš žinau. Būdavo ir geriau. Dabar jau pačiai norisi gult ir susitvarkyt, nors iš pradžių burbėjau ir abejojau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Muka įtariu Impuls ? O gal Linija ? O gal kažkas naujo atsirado Kaune kol aš žiemos miegu pamigus.... Taigi visur yra baseinai, prasiplauki kelis ratukus pirtukėj pasikaitini smile.gif Kaifas 4u.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Ate42 sėkmės 4u.gif

Apie miltukus ... turėčiau išsikraustyti iš namų , mano šeimyna pasiustų smile.gif Pykčiai šeimoj garantuoti jei sugalvočiau mest valgyt o gerti juos dėl svorio . Tai pas mane tas klausimas atpuola . Vienintelė viltis numesti svorio - MĖ ...
Mačiau FB jei žmonės sėja užsiima smile.gif aš be vasario pusės nekrutėsiu . Viso gėrio mažinsiu , mažoji steitmentą ryt išsiunčia į penkis UK univerus ( pasirašė , buvo vilties aptings ) ... Kiek mudviems diedukamas bereiks ? PS gal kuri matėt kur yra Toro pirkt ? Nes kaip ir praėjusiais metais - 10 kelmų valgymui , visa kita perdirbimui ...

Atsakyti
Ką noriu tą darau va čia jau man niekas nenurodinės... 4u.gif patarti taip bet sprendimus aš priimu...
ne Megoje kažkoks šūstras tai va būtų Linija net negalvočiau o ten vandens zonos nėra pirtelių nėra...tai vot.... ai matysiu smile.gif
Ate42 šaunuolė tu jau kaip po viskasm nors maaaža žinute ką.. bais tu rūpi ... visgi ne svetima gi smile.gif
Toro nemačiau niekur jeigu rasi duok žinia ir aš jamsiu jųsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 09, 09:59)
Ką noriu tą darau va čia jau man niekas nenurodinės...  4u.gif patarti taip bet sprendimus aš priimu...
ne Megoje kažkoks šūstras tai va būtų Linija net negalvočiau o ten vandens zonos nėra pirtelių nėra...tai vot.... ai matysiu smile.gif
Ate42 šaunuolė tu jau kaip po viskasm nors maaaža žinute ką.. bais tu rūpi ... visgi ne svetima gi smile.gif
Toro nemačiau niekur jeigu rasi duok žinia ir aš jamsiu jųsmile.gif

Muka , kas liečia sveikatą mano šeimoj tai yra šventi dalykai ... vat eit galiu kur noriu- nekontoliuoja ir nepavydi ir nesaugo. Nedaboja su žvake - ar tikrai ten esu kur sakiau smile.gif Jei mesčiau valgyt ir imčiau miltukus vietoj maisto gert , bijau ir pagavot kas namie darytusi ... Visi trys tuo klausimu man pasakytų toli gražu ne meilius žodžius smile.gif Nesakau , kad negalėčiau - bet būtų daug debatų . Pykčių . Ėdimosi ... Mano nervai man svarbiau . Mano MB toks , mano šeimyna tokia ... Žinau savus smile.gif Nebesigilinisu į tai smile.gif
Nuvežtų surišę pas dietologą ir į sporto klubą smile.gif smile.gif smile.gif Jų nuomonė tokia , žinau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 09, 12:17)
Muka , kas liečia sveikatą  mano šeimoj tai yra šventi dalykai  ...  vat eit galiu kur noriu- nekontoliuoja ir nepavydi ir nesaugo. Nedaboja su žvake  - ar tikrai ten esu kur sakiau smile.gif  Jei mesčiau valgyt ir imčiau miltukus vietoj maisto gert , bijau ir pagavot kas namie darytusi ... Visi trys tuo klausimu man pasakytų toli gražu ne meilius žodžius smile.gif Nesakau , kad negalėčiau - bet būtų daug debatų . Pykčių . Ėdimosi ... Mano nervai man svarbiau . Mano MB toks ,  mano šeimyna tokia ... Žinau savus smile.gif Nebesigilinisu į tai smile.gif
Nuvežtų surišę pas dietologą ir į sporto klubą  smile.gif smile.gif smile.gif Jų nuomonė tokia , žinau .

na kiekviena šeima yra skirtinga, bet kaip žmogus matė rezultatus ir puikius, kaip naktimis nelipau sienomis, kaip akys švytėjo ir t.t. taigi kiekvienam savo ir kiekvienas renkasi savaip, bet manau jeigu aš laisva tai laisva ir savo sprendimuose smile.gif o galū gale mane priimti reikia tokią kokia esu o ne tokią kokia įsivaizduoja ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 09, 11:08)
na kiekviena šeima yra skirtinga, bet kaip žmogus matė rezultatus ir puikius, kaip naktimis nelipau sienomis, kaip akys švytėjo ir t.t. taigi kiekvienam savo ir kiekvienas renkasi savaip, bet manau jeigu aš laisva tai laisva ir savo sprendimuose smile.gif o galū gale mane priimti reikia tokią kokia esu o ne tokią kokia įsivaizduoja ...

Ai aš kai ir šiaip sienom nevaikštau , nei naktim nei dienom .... O naktim miegu mažai , tai kas yra nemiga retai beprisimenu smile.gif Taigi tiek įdomios veiklos yra gyvenime, mažai laiko lieka miegui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man mitukai būtų svoris .
Tai koks aiškinimas vaikams , kad reikia sveikai maitintis - jei pati motka ryje bele kiek, o paskui sėda ant chemijos ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 09, 13:43)
Ai aš kai ir šiaip sienom nevaikštau ,  nei naktim nei dienom .... O naktim miegu mažai , tai kas yra nemiga retai beprisimenu smile.gif  Taigi tiek įdomios veiklos yra gyvenime, mažai laiko lieka miegui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Man mitukai būtų svoris .
Tai koks aiškinimas vaikams , kad reikia sveikai maitintis - jei pati motka ryje bele kiek, o paskui sėda ant chemijos ?

o kas aš per viena, kad aiškinti kas sveika kas ne... va Luety kiek vaikam aiškino kad grūdai sveikata( na tiek to gal ne ji o kiti tai tikrai aiškino) ir ką tu dabar vaikam pasakoji... Dusia37 nėra absoliučios tiesos ji kiekvienam sava... O naktim laipiojau, kaip skaudėjo skrandį ir tikrai nustojo skaudėti ir kalbu, ką aš patyriau gink die nebus taip kiekvienam...Na o ar kalba apie įdomią ir neįdomią veiklą kalba yra apie nemigą, duok die jos tau niekad gyvenime nepatirti 4u.gif O jeigu pasidomėtum kas tas bele kas ... tai gal pakeistum nuomone savo... mano supratimu ne belekas...jokiais būdais neperšu nuomonės, bet nereikai atmesti, kad jeigu tu manai, kad negerai, kad kitam nebus gerai... priimti ktio nuomonę reikia o ne piršti... žmonės skirtingi labai.... manau tai jau suvokėme per savo gyvenimą...o kiekvieną teorija yra sukuriama, kad kažkas ją paneiktų... tik argumentai vienš svaresni įtikinamesni... bet neiašku ar teisūs...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 09, 13:04)
o kas aš per viena, kad aiškinti kas sveika kas ne... va Luety kiek vaikam aiškino kad grūdai sveikata( na tiek to gal ne ji o kiti tai tikrai aiškino) ir ką tu dabar vaikam pasakoji... Dusia37 nėra absoliučios tiesos ji kiekvienam sava... O naktim laipiojau, kaip skaudėjo skrandį ir tikrai nustojo skaudėti ir kalbu, ką aš patyriau gink die nebus taip kiekvienam...Na o ar kalba apie įdomią ir neįdomią veiklą kalba yra apie nemigą, duok die jos tau niekad gyvenime nepatirti  4u.gif O jeigu pasidomėtum kas tas bele kas ... tai gal pakeistum nuomone savo... mano supratimu ne belekas...jokiais būdais neperšu nuomonės, bet nereikai atmesti, kad jeigu tu manai, kad negerai, kad kitam nebus gerai... priimti ktio nuomonę reikia o ne piršti... žmonės skirtingi labai.... manau tai jau suvokėme per savo gyvenimą...o kiekvieną teorija yra sukuriama, kad kažkas ją paneiktų... tik argumentai vienš svaresni įtikinamesni... bet neiašku ar teisūs...

wub.gif oro_buckis.gif aciuks.gif thumbup.gif
100%palaikau ir pritariu.
Atsakyti
Muka, mano nuomonė tokia - tai yra chemija , tai yra dirbtinis produktas- gal labai geras, nuostabus... gal būt tinkamas maistas kosmonautams smile.gif
Nesigilinau į sudėtį - Tu visai teisi .
Muka aš esu mama, gal turiu teisę kažką pasakyti ? Mamos teise, kaip ir mano mamukas iki pat mirties mane vis dar pamokydavo ...
Kas yra nemiga žinau . Kas yra naktinis skrandžio skausmas žinau ...

Nebesigilinsiu ir nediskutuosiu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 09, 13:27)
Muka, mano nuomonė tokia - tai yra chemija , tai yra dirbtinis produktas- gal labai geras, nuostabus... gal būt tinkamas maistas kosmonautams smile.gif
Nesigilinau į sudėtį - Tu visai teisi .
Muka aš esu mama, gal turiu teisę kažką pasakyti ?  Mamos teise, kaip ir mano mamukas iki pat mirties mane vis dar pamokydavo ...
Kas yra nemiga žinau . Kas yra naktinis skrandžio skausmas žinau ...

Nebesigilinsiu ir nediskutuosiu ...

Dusia, ne tai ji norėjo pasakyt......paskaityk dar kartą. 4u.gif
Toro turiu kažkiek sėklyčių. Pažiūrėsiu, jei ko galėsim pasidalint.
Jų iš pirmo rinkimo irgi neišsigimsta, bet aš pernai kažkuo gavau, ar tik ne pas tave? Man rodos dar turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 09 sausio 2018 - 12:31

Labusenkos,
Kaip ir sakiau,aplankiau kluba.Labai maloniai prieme,viska aprode,paaiskino,rytojui paskyre pirma apziura.Mane ismatuos,issiteiraus viska apie mano ligas,savijauta,vartojamus vaistus,mityba,norus,zodziu personaline info,tada sudarys plana ir ketvirtadieni ji pateiks man ir su manim prades aiskint ir rodyt ant masinu,irankiu,nezinau,kaip tai pavadint.Zodziu,zingsnis zengtas,kelio atgal nera.

QUOTE(Muka @ 2018 01 09, 09:08)

Man miltukai irgi iseitis butu,bet nebegaliu saves priverst juos vartot,bet nespjaunu.Nebijau ju,nes tai UK gydytoju sukurtas metodas greitam svorio kritimui,o cia dar ir priziuri specialiai skirtas ir apmokytas farmacininkas.Mano seima kencia,kai as stora,bet nera kategoriska mano nutarimams,kaip as noresiu,taip ir bus.
Siuo metu,bijau ir pirkt tu miltuku,vistik jo neigiamas pointas-mazas kaloringumas,kuris kerta per medziagu apykaita.O ar tai tiesa,isitikinsiu greit.Turiu ne vienos dietologes sudarytus valgiarascius,bet man jie neveikdavo po poros savaiciu,kadangi niekas neisjudino medziagu apykaitos.Mano strikaliojimai namie,toli grazu nuo profesionalaus judejimo.Jei dabar imsiu sportuot ir laikytis sveikos mitybos,paziuresiu,ar pajudes mano svoris su tokiu planu,jei ne,bus miltukai,stora nebusiou,nekenciu saves tokios.O ar tai bus ilgam,ar trumpam,nieko nezinau,dekoju Dievui uz kiekviena liekna diena,jeui neskirta but visa laika lieknai,ir tegu,reiskia man skirta visa gyvenima vargt su savo svoriu.Ir man niekas n eirodys,kad vien sveika mityba,atsisakius miltu,cukru it t.t. svoris kris.Nekrenta jis man be judesio(tikiuosi,kad tik tame saknys).
Tai va,kalna perlipau,dabar tik issilaikyt jo virsunej.
Atsakyti