Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Buvau islekus i miesta,gryzau,radau tevuli vonioj sukritusi,isbalusi,nutempiau i lova,spaudimas 90/60.Gere daug arbatu,o ryte viena ajurvedine su cardamonu,imbieru ir cinamonu,su medum,ir matyt spaudima numuse.Ale gryzau paciu laiku.Tik buvo sukrites.Fu,kaip isgasdino.
Nebekosti,gerkle dar persti,bet jau daug geriau.
Arbatu nebegeria,o but dar gerai,kad siandien pagertu.Nu yra,kaip yra.
Anksciau iseit pestute i miesta jau buvo sunku,dusdavau,kojos neklauso,o siandien apibegau su vejeliu,o dar nei savaites nera,kaip lankau sporta.Kasdien vis labiau isimyliu ji. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 16, 18:53)
Buvau islekus i miesta,gryzau,radau tevuli vonioj sukritusi,isbalusi,nutempiau i lova,spaudimas 90/60.Gere daug arbatu,o ryte viena ajurvedine su cardamonu,imbieru ir cinamonu,su medum,ir matyt spaudima numuse.Ale gryzau paciu laiku.Tik buvo sukrites.Fu,kaip isgasdino.
Nebekosti,gerkle dar persti,bet jau daug geriau.
Arbatu nebegeria,o but dar gerai,kad siandien pagertu.Nu yra,kaip yra.
Anksciau iseit pestute i miesta jau buvo sunku,dusdavau,kojos neklauso,o siandien apibegau su vejeliu,o dar nei savaites nera,kaip lankau sporta.Kasdien vis labiau isimyliu ji. biggrin.gif  biggrin.gif

Luety smagu skaityti tavo postus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tiek energijos 4u.gif Sveikatos Tėvukui, seniems žmonėms kosuliai pavojingi .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 16, 19:28)
Luety smagu skaityti  tavo postus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tiek energijos 4u.gif  Sveikatos Tėvukui, seniems žmonėms  kosuliai pavojingi .

Jau siandien daug geriau.As mezgu,o jis jau gal 4 valandas man pasakoja savo praeiti.Ojomajo,mezgu maza kojyte lelei,tai jau tiek jis man maiso doh.gif doh.gif ardau ir ardau.Galiausiai sugalvojau,kaip ji nutildyt,liepiau streptocilio tablete suciulpt.Tai suciulpe akimirksniu ir vel plepa biggrin.gif biggrin.gif atrodo,kad sedejes 100 metu kalejime vienutej,vienas. biggrin.gif biggrin.gif Dar nebuvau jo girdejus tiek plepant,Dabar baige,liepia man isjungt kompa,eis jis miegot, bigsmile.gif bigsmile.gif o man dar daug ka padaryt reikia. rolleyes.gif Zodziu,tevas ir yra tevas,reik klausyt.Tai vietoj dvieju kojyciu,nuneriau viena ir pradejau kita tik.
Galiausiai nusisuko o siena ir eme snaust.Tai jau dabar velu nert,perziuriu SM,pasta ir einu miegot. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 sausio 2018 - 23:34
Labos iš ryto 4u.gif

Luety tikrai gerai, kad grįžai laiku... ir laimingai susmuko, ne į kokį kampą ir t.t tiesa mano spaudimas pakilo viskas dėl svorio, nesijaučiu geraiu, nes pripratęs organizmas prie 60/90 o va dabar jau normalus 80/120 . luety tu tike pozityvo eina sau tikrai smagu tave su vėjeliu tokią skaityti 4u.gif
dusia37 o tu jau doros kelyje savo planą tesi/ ar ką kitą suradai? Tiesa o kaip mmm gal jau geriau?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka aš visą dieną laikausi dietos, o vakare pavalgau , užkandu ir dar kitaip šaldytuvo turinį tikrinu 15 kartų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Susiimsiu , pažadu . Nyuo šiandien ax.gif
Tas darbinis stresas sėda mintyse ... ir kaip nepamiršt kažko per kelias firmas. O meilės darbui jokios - prievartauju save ir tiek .
Dėl MM nepagerės taip greitai ... Dirbi reikia , o aš po kalėdų patingus .
Reiktų pomidorų sėklom užsiiimti jau smile.gif bet net tai tingiu daryti .

Atsakyti

jau puodelio grožis wub.gif man patinka su žirniukais smile.gif
Apie sėja kažkaip ir aš be ukvatos jau pernai nebuvo meilės sėjai, bet reikės manau jau vasarį mažu paprikas čilius sėti? pomidorus tai tikra kovo mėn. nebent betaliuksus du anskčiau . tiesa vasarį reika dar pasisėti ir salierus o kas dar?
Atsakyti
Labas rytas,

man kavos kibira,prasau. biggrin.gif Naktis be miego.Tevelis kvailiojo.Mat daviau daug arbatu su imbieru,dar,kai sukrito,pamatavau spaudima,buvo mazas,isviriau kavos geros,daviau isgert,tai viskas susidejo.Jau vien tos kalbos 4 val vakar vakare rode,kad jis labai aktyvus.Antra nakties ateinu,jis sako,o angelas atejo.Ar guilsi prie manes.Nuraminau,sakau naktis dar,atejau taves apziuret.Sako gi rytas jau,netikiu,kad dar tik dvi.Nuskuodziau i lovyte,po kiek laiko girdziu sukauja.Einu paziuret,isikibes i TV kampe su lazda mataskuoja.Sakau ko ieskai.Sako tik ka buvo Nijole(pamotes dukra)taip gerit dingo,sakau gal sukrito cia kur,gal kas atsitiko, doh.gif nuraminau paguldziau ir vel i lova.^ atsikeliu,isvartes viska koridoriuje,vyro tapke ant lango padejes,rakines duris,bandes iseit,bet pas mus reikia moket iseit,tai tokias neuzspaustas palikes,mano skalbiniu segtukai vidury koridariaus,nuo rasomojo stalo viskas padeta ant jo staliuko,o nuo jo staliuko ant rasomojo stalo,zodziu siautejes,O as matyt imigus.Susales,atsieit ieskojes raudonos dezutes pasimatuot spaudima.Sakau nu kam tau ji matuot,jis dabar geras,ir pats nepasimatuosi,eik gult.Paguldziau,vel nulekiau i virsu,girdziu vel saukia,vel atsikeles,iesko kas cia sniokscia.Sako nuskesim,kazkur vanduo bega.Tai va taip ir pravargau.Siandien jau jokiu arbatu ar kavu,amen.Iki sioj nemiega
O as svoriuka pamazinau 1,4kg jau.Nieko ypatingo,be nesveiku produktu,3xd maitinimasis,paskutinis 6val.plius sportas.Ziuresim toliau.
Oi jums dabar sunkus laikotarpis,atiduot visas ataskaitas.O jos nelengvos,atsimenu ,kai dirbau medicinoj,turejau 0,5 etato san svietimo.Tokiam sudui,kokios paklodes ateidavo doh.gif baisu.O cia accountantai atsipute,visa medziaga metu eigoj sueina i kompus,paspaudzia mygtuka,nusiuncia ir sventa.Ar ilgai dar tesis tas laikotarpis ataskaitinis?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 17, 12:23)
Labas rytas,

man kavos kibira,prasau. biggrin.gif Naktis be miego.Tevelis kvailiojo.Mat daviau daug arbatu su imbieru,dar,kai sukrito,pamatavau spaudima,buvo mazas,isviriau kavos geros,daviau isgert,tai viskas susidejo.Jau vien tos kalbos 4 val vakar vakare rode,kad jis labai aktyvus.Antra nakties ateinu,jis sako,o angelas atejo.Ar guilsi prie manes.Nuraminau,sakau naktis dar,atejau taves apziuret.Sako gi rytas jau,netikiu,kad dar tik dvi.Nuskuodziau i lovyte,po kiek laiko girdziu sukauja.Einu paziuret,isikibes i TV kampe su lazda mataskuoja.Sakau ko ieskai.Sako tik ka buvo Nijole(pamotes dukra)taip gerit dingo,sakau gal sukrito cia kur,gal kas atsitiko, doh.gif nuraminau paguldziau ir vel i lova.^ atsikeliu,isvartes viska koridoriuje,vyro tapke ant lango padejes,rakines duris,bandes iseit,bet pas mus reikia moket iseit,tai tokias neuzspaustas palikes,mano skalbiniu segtukai vidury koridariaus,nuo rasomojo stalo viskas padeta ant jo staliuko,o nuo jo staliuko ant rasomojo stalo,zodziu siautejes,O as matyt imigus.Susales,atsieit ieskojes raudonos dezutes pasimatuot spaudima.Sakau nu kam tau ji matuot,jis dabar geras,ir pats nepasimatuosi,eik gult.Paguldziau,vel nulekiau i virsu,girdziu vel saukia,vel atsikeles,iesko kas cia sniokscia.Sako nuskesim,kazkur vanduo bega.Tai va taip ir pravargau.Siandien jau jokiu arbatu ar kavu,amen.Iki sioj nemiega
O as svoriuka pamazinau 1,4kg jau.Nieko ypatingo,be nesveiku produktu,3xd maitinimasis,paskutinis 6val.plius sportas.Ziuresim toliau.
Oi jums dabar sunkus laikotarpis,atiduot visas ataskaitas.O jos nelengvos,atsimenu ,kai dirbau medicinoj,turejau 0,5 etato san svietimo.Tokiam sudui,kokios paklodes ateidavo doh.gif baisu.O cia accountantai atsipute,visa medziaga metu eigoj sueina i kompus,paspaudzia mygtuka,nusiuncia ir sventa.Ar ilgai dar tesis tas laikotarpis ataskaitinis?

Laba,
Luety, ui. Man blogos mintys kyla, kad ne nuo kavos tėveliui taip buvo. Senam žmogui aplinkos keitimas iššaukia tokius dalykus. Čia į delyrą panašu. Skaitau ir mamytė prieš akis. Pasiskaityk, nors pati medikė, o aš tik karksinti bobelė....
Smagu, kad taip gerai tau sekas su sportu ir svoriu. Kas benutiktų-laikykis, nemesk.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 17, 09:44)
Laba,
Luety, ui. Man blogos mintys kyla, kad ne nuo kavos tėveliui taip buvo. Senam žmogui aplinkos keitimas iššaukia tokius dalykus. Čia į delyrą panašu. Skaitau ir mamytė prieš akis. Pasiskaityk, nors pati medikė, o aš tik karksinti bobelė....
Smagu, kad taip gerai tau sekas su sportu ir svoriu. Kas benutiktų-laikykis, nemesk.

Ate,aciu.Labai panasu.Jis jaunystej turejes galvos trauma,operuotas,sirges meningitu,geria daugiau nei 3 vaistu rusis,yra atitikimu.Stebesiu,ziuresiu,neduosiu arbatu su kofeinu,neduosiu kavos,matysim ar aprims.Kai as mokiausi,tokiu delyru net negirdejus.Skaiciau dabar Labai panasu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 17, 13:05)
Ate,aciu.Labai panasu.Jis jaunystej turejes galvos trauma,operuotas,sirges meningitu,geria daugiau nei 3 vaistu rusis,yra atitikimu.Stebesiu,ziuresiu,neduosiu arbatu su kofeinu,neduosiu kavos,matysim ar aprims.Kai as mokiausi,tokiu delyru net negirdejus.Skaiciau dabar Labai panasu.

Jis vakar, sakei, buvo sukritęs. Gal susitrnkė, išsigando. Pasikeitus kasdieninė aplinka. Pabūk prie jo kiek įstengi. Kalbėkitės. Daktarė sakė tik ritart, jei nusišneka, arba kantriai patylėt. Paglostyt, kad kontaktą jaustų.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 17, 10:34)
Jis vakar, sakei, buvo sukritęs. Gal susitrnkė, išsigando. Pasikeitus kasdieninė aplinka. Pabūk prie jo kiek įstengi. Kalbėkitės. Daktarė sakė tik ritart, jei nusišneka, arba kantriai patylėt. Paglostyt, kad kontaktą jaustų.

Ne ne,jis tik susmuko ir apsisl....o.Niekur neatsitrenke,tiesiog mano akyse viskas ivyko.Nemiega,paprase pusryciu,nuejau padaryt,atsikele,atsieit i wc.Padariau pusrycius,negryzta,einu paziuret,skutasi.Pusryciai atsalo. doh.gif.Atejo,sako,eisim pasivaiksciot uz parankes,pas kleboneli,kad pakrapintu su krapylka,o tai vaizdai visokie rodosi.Nu bet grazus vaizdai,grazios mergeles.Reik tik sausainiuka koki turet joms. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 17, 14:26)
Ne ne,jis tik susmuko ir apsisl....o.Niekur neatsitrenke,tiesiog mano akyse viskas ivyko.Nemiega,paprase pusryciu,nuejau padaryt,atsikele,atsieit i wc.Padariau pusrycius,negryzta,einu paziuret,skutasi.Pusryciai atsalo. doh.gif.Atejo,sako,eisim pasivaiksciot uz parankes,pas kleboneli,kad pakrapintu su krapylka,o tai vaizdai visokie rodosi.Nu bet grazus vaizdai,grazios mergeles.Reik tik sausainiuka koki turet joms. doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kur dabar tu tą kunigėlį rasi? Jis nesuvokia kur yra?
Atsakyti