Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas rytas,
Kavos?

vartotojo įkelta nuotrauka

Ate42, nesinervuok , ne taip mane supratai ....Tai aš neturiu nei gero , nei jautraus MB. Žinau , kad net manęs neslaugytų jau nekalbant apie mano mamą . Tokia realybė. Tikiuosi bėgdama pagriūsiu , tėvo giminėj visi tokie ... Bus kaip bus , kaip man lemta.
Muka - laikas sunkus buvo . Ir mirtis dėl senatvės - ne dėl ligos sunki. Kam teko susidurt supras - kad lauki išėjimo - nes matyti kančia dieną iš dienos labai sunku ... Net kunigas suteikęs paskutinį patepimą su mumis kalbėjo ir guodė ir sakė - paleiskit ... nebeprašykit ...
Tik pasiaiškinau , tą temą nebesinori kalbėti. Krutinti skaudulių .
Luety kaip naktis ?
Dėl darbo - gerai ten kur Mūsų nėra.
Atsakyti
tai faktas visur gerai kur nėra mūsų ;) kažkaip paskutiniu metu užsimaniau kokios nors geros knygos paskaityti ale nerandu ką... gal kuri užsikabinote?
Dusia37 o kada sėsi salierus? Mergai o pomikus kada jau kucinsite?
Nepatikėsite jau pakilojau pardėje siūlus mezgimui oi užkrėsite mane mezgimu rolleyes.gif
oi ačiū už kavelą eisiu jau kaisti darbinės, nes ryte MB duoda pamiegoti iki paksutinių minučių tai tik vandenukas o darbe bandau patemti iki 9.30-10 kad gautusi kaip pirmas valgymas. smile.gif na vietoj maisto tai nakviša, 5HTP, ciklim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 sausio 2018 - 09:20
Laba ryta,
naktis rami,miega ir iki siol.Virusas perejo i sloga,dar pakosti ir zinoma mazai judanti senuka tai dusina.Iki ,ateisiu veliau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 18, 11:54)
Laba ryta,
naktis rami,miega ir iki siol.Virusas perejo i sloga,dar pakosti ir zinoma mazai judanti senuka tai dusina.Iki ,ateisiu veliau.

na smagu skaityti, kad rami duok die tikrai nuo arbatų...
Atsakyti
Tikiu,kad buvo nuo arbatu su imbieru,kuris turi daug energija kelianciu komponentu,plius kava stipri,del zemo spaudimo.
Tevelis senai neturi atminties dabarciai,o kas susiklodave ,nusede smegenyse,ta atsimena labai gerai.Pasakai ka nors,tai apsisukes vel klausia ir vel ir vel.Zinoma,maiso kambariu duris,bet ne daznai.Nu svarbu,kad jis pailsejo,o ir mes,tikekimes,kad ne ta liga,nors simptomai labai panasus.
Siandien turiu susitikima gyme su mano priziuretoja,patareja,ziures savaites progresa,svers,gal matuos ir numatys tolesni mano judejimo grafika.Dabar po masinu as einu ant ejimo takelio ir einu 10min.plius 3 minutes atvesimo buna takelyje,jis juda,bet kitu greiciu.Didinu lygi ir didinu greiti.Siulys klase viena ivest,zadu pabandyt,bet jos kazkaip manes netraukia.Bet paziuret kas tai,reikia.Veda savininke,tai ji nori,kad zmones lankytu jos klases.Ji pati vakar pasiule senjoru klase,kur ne tokie intensyvus strakaliojimai.
Vejas draskesi per nakti siaubingi gusiai,kaip peilis ,atlekes is toli dideliu greiciu, atrodo riekia ora.Reik patikrint soda,bet vejas dar nenurimo,tik aprimo.
Issilakstyt nereikia,reikia tolerancijos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety smagu , kad tėvukui geriau 4u.gif

Muka dar nieko nesėju . Salierų tai gal net sėklų neturiu ? Manyčiau . O jei ir turiu tai senos ir nedaigios. Vasarį užsiiimsiu sėjimu : Betaliux , paprikos , salierai . Kovą - pomidorai , svogūnai, porai . Nors rankos nelabai kyla - mergytei baigiamieji , tai pusė gegužės egzus laikysis . 6vnt. Nervų pertempimas bus ir jai ir man . Nelabai begalėsiu sodyba užsiimti savaitgaliais ... Nenorėsiu vienos palikti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 18, 09:42)
Luety smagu , kad tėvukui geriau  4u.gif

Muka dar nieko nesėju . Salierų tai gal net sėklų neturiu ?  Manyčiau . O jei ir turiu tai senos ir nedaigios.  Vasarį užsiiimsiu  sėjimu : Betaliux , paprikos , salierai . Kovą  -  pomidorai , svogūnai, porai . Nors rankos nelabai kyla - mergytei baigiamieji , tai pusė gegužės egzus laikysis . 6vnt. Nervų pertempimas bus ir  jai ir man .  Nelabai begalėsiu  sodyba užsiimti  savaitgaliais ... Nenorėsiu vienos palikti .

Aha,daug geriau del to aktyvumo,bet siaip tai tiks,kaip grybas,susmeges,mazai kalba,neaktyvus visai.Buvom sode,tai parveziau alijosiaus lapa,jau supjausciau,sunaisiau su meduciu,kai istirps,duosiu nuo kosulio tokio gizenancio,matyt del slogos,o ir siaip alijosius gerai.Siltnamis stovi,kaip dzida,nieko jam tie vejai kol kas.Zmoneliai jau kruta sode,tuk kad labai slapia siemet.Bet siltnamyje silta ir varau rinkt info,ka galeciau paset.O siuo metu spinatai:
vartotojo įkelta nuotrauka braskes biggrin.gif
aisku is ju nueko gero,net gyvybe vyksta.Reik set kazka.

Papildyta:
Salieru siemet nesesiu,mazi uzauga pas mane,nors as juos ir lapus lauzau ir atkrapstineju nuo sakneliu,bet dauguma iseina i ziedynus,sumedeje.Nemoku augint ir gerai,vienu s...maziau.Svogunai cesnakai,sudyge lauke.Poru turiu visa ziema.
Galvoju pomidorus set anksciau nei kova,nes cia vasara ateina visu menesiu anksciau irgi,tai kam laikyt man menesi ant palangiu pomikus,te auga siltnami,anksciau pasodinsiu,anksciau atsigaus.
Einu i ogorod.ue ieskot jablonka rosii seklu,man jos pacios paciausios.Dar jubiliejnyj Tarasenko patiko.
Atsakyti
Siandien sporto salej buvo tikrinimas mano pirmos savaites darbo.Bet nei svere,nei matavo,tik kartu su manimi praejo vel per masinas ir parode,kaip pasunkint pratimus.Tai kai pabaigem,buvau slapia.Va cia tai jauti,kad buvai gyme.Klasese senjoru ant kedes daro pratimus su sunkumais,sake eit butinai.Iki kito treciadienio turiu surasyt 2d per savaite ka valgiau smulkiai ir viena savaitgalio diena,ka valgiau.Bus mitybos aptarimas koreagavimas.Nu pataikiau issirinkt kluba vistik.Esu patenkinta.
Tevulis miega visa diena.Kalbinu,nenori sneket,sake nori miego.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety kokie grožiai pas tave šiltnamyje tokie lapiukai sultyngi atrodo bigsmile.gif net ir braškutėms atrodo tik saulytės ir jau bus raudonos biggrin.gif
Dusia37 o kokius egzus laikys apart lietuvių anglų? na joo nervų vaikui... aš žinok pirkau vitaminus pradėjau duoti du mėnesius iki egzų... na žinok geriau kažkaip buvo... o dėl buvimo kartu tu savo vaiką geriausiai žinai, maniškė nė per kur iš namų ir jai geriausiai namie vienai:)
Niekaip negaliu sušerti katei vaistų nu kirminų antrą kart išvemia vargšiukė, reikės ieškoti kokių lašų ar skysčio visad vargau, na bet šį kart nė per kur:(
Luety kaip skaityti, kad tu radai savo klubą aha sakau savo, tu visad sakei, kad tau reikia aiškumo priežiūros va ir gavai 4u.gif
kavos gal Dusia37 atneš 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas ,

Kavos ? stiprios ? Penktadienis, savaitės nuovargis jaučiasi , bent man .

Luety tavo daržai kelia baltą pavydą ir džiugina akis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O puikus nusiteikimas dėl sporto klubo labai džiugina širdį 4u.gif protingi savininkai , nepuola svert matuot vyresnio žmogaus . Savarbiausia - gera savijauta. O su laiku ir visa kita susitvarkys 4u.gif

Muka mergytė laikys lietuviu , anglų , biologija , istoriją , dailę ir matematiką .
PS kokius vitaminus pirkai dukriukui ? gal pameni . Ji pas mane strdalintoja NR 1. Didesnė už mane ... Aš su metais jau protingesnė .
Dėl katės - Muka va kokius vaistus paskutinį kartą davaiu katei :
rekomendavo , nes jie nekartūs - netgi skanūs katėms. Kur Šilainiuose jų yra pirkti galėsiu parašyti . Bet gal visur yra pirkti ? brangesni , nei paprasti . Bet jokio streso katytei .
Kai karčius girdau - tai darau taip. MB pasiima kate į glėbį - prisispaudžia prie savęs , kad nesidrąskytų . Aš ikišu vaistus į burną , užčiaupiu ir glostau kaklą 1 pirštu - švelniai ... Kaklo glostymas išprovokuoja ryjimo instinką . Taip mane mokė veterinaras smile.gif Taip ir jis girdė kažkada mano katei - tik jis vienas - pats laikė, pats glostė. Būna nepatenkinta, apsiputojus, spjaudosi ... bet kažkaip susitvarkydavom . PS mano katė visiškai nedrįsta priešintis MB - jei jau suėmė ją stipriai - tik rėkia bet nei dreskia nei priešinasi... tokia mėsa iš baimės pasidaro smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 19, 07:20)
Labas rytas ,

Kavos ? stiprios ?  Penktadienis,  savaitės nuovargis jaučiasi , bent man .

Luety tavo daržai kelia baltą pavydą ir džiugina akis  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O puikus nusiteikimas dėl sporto klubo labai džiugina širdį  4u.gif  protingi savininkai , nepuola svert matuot vyresnio žmogaus . Savarbiausia - gera savijauta. O su laiku ir visa kita susitvarkys    4u.gif

Muka  mergytė laikys lietuviu , anglų , biologija , istoriją , dailę ir matematiką .
PS kokius vitaminus pirkai dukriukui ? gal pameni . Ji pas mane strdalintoja NR 1. Didesnė už mane ... Aš su metais jau protingesnė .
Dėl katės - Muka  va kokius vaistus paskutinį kartą davaiu katei :
rekomendavo , nes jie nekartūs - netgi skanūs katėms. Kur Šilainiuose jų yra pirkti galėsiu parašyti . Bet gal visur yra pirkti ? brangesni , nei paprasti . Bet jokio streso  katytei .
Kai karčius girdau - tai darau taip. MB pasiima kate į glėbį - prisispaudžia prie savęs , kad nesidrąskytų . Aš ikišu vaistus į burną , užčiaupiu ir glostau kaklą 1 pirštu - švelniai ...  Kaklo glostymas išprovokuoja ryjimo instinką . Taip mane mokė veterinaras smile.gif Taip ir jis girdė kažkada mano katei - tik jis vienas  - pats laikė,  pats glostė. Būna nepatenkinta, apsiputojus, spjaudosi ... bet kažkaip susitvarkydavom .  PS mano katė  visiškai nedrįsta priešintis MB - jei jau suėmė ją stipriai - tik rėkia bet nei dreskia nei priešinasi... tokia mėsa iš baimės pasidaro smile.gif

Laba ryta,
braskes ten nieko gero,jos praydo rudeni kazko ir per ziema uzaugino vaisiu,bet salia maziukai tai suvyte,nukrame.Nufotkinau parodyt,kas to salcio tiek ir tebuvo siltnamyje.Obettaciau,vienas alijosius nusalo,mazesnis,o kiti apsalo lapu galus,mazesni,o didziajam nieko.Morkos,salotos nedygo,o ridikai issygo keli,bet nesivyste.Viena aisku,reikia set po nauju,tada daugiau dienos ir saules.
As gal uzmirsau vaiku egzu laikotarpi,bet puikiai atsimenu stojimus i aukstasias.Tada nebuvo dar pasirinkai ir priimtas,reikejo egzus laikyt is naujo.
Tevulis atsikele anksti,bet negalingas,vel nuejo i lovele.Galvoju,jei pagirdyciau savaite tokiom arbatom,tai jam dar likusi energija isgaruotu greit ir butu amen,koks jauciasi paslabes po tos nakties.
Atsakyti
Dusia37 daviau gerti neurozan berods šiuos https://www.google.c...zeD1x_P1HNjWCM: bet gridžiau tikrai ne 1 mėnesį o gal net 3 iki egzų ir egzų laikotarpiu, na žinoma pati irigi lašiukus vartojau unsure.gif šiaip tikrai toks stresas buvo, bet didesnis rezultatų laukti....
Na mano jau prayja viska gerai ale išvemia su visais vaistais... kažkas netinka nabagei ačiū žiūrėsiu vaistinėse vet.
ale ir kiek daug laikys egzų.. maniškė berods matematika lietuvių anglų chemija ... šaunuolė 4u.gif kur tie paštininkai vaikščioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Luety na man neįtikėtinai skamba kad tai nuo arbatos, visos tos arbatos ir t.t. jas reikia daug gerti... nenori su gydytoju pasitarti... jeigu tai įmanoma... suprantu amžius ir kt. bet .. neduok die kas rimčiau nagus pati nusigriauši... unsure.gif
Atsakyti