QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 25, 07:34)
labas rytas,
Kavos ?
Kaune lyja , tuo žiema pabėgs.
Muka , Toro pakelyje 60 sėklų - pasidalinsiu . Kiek tau reikia ? Nes 60 sėklų tai man 10 metų vienai naudoti . Na nebent Tau dar ko nors ten reikia ? Darysim susitikimą man rodos vasario pradžioj
Apie lėtpuodį - kol kas tik mėsa su daržovėm buvo gaminama. Mano didelis - 6 litrų . Rekomenduoja kai gamini užkrauti ne mažiau 1/4 ... Vietos užima bele kiek

Ar skanu ? mėsa labai skani , daržovės troškintos - na kaip ir visos troškintos daržovės ... Keptos skaniau

bet troškintos tikrai sveikiau

Vakar gaminau : dugne šparaginės su morkom , viršuje kalakuto keli gabalai ... Pritryniau ciberžole . Labai skanu. Man gyvenimo palengvinimas . Reiks išbandyti virti sriubą

Išmoksiu su laiku manau
Luety brangokos tos sėklos tave Gipsy . Aš galiu pasidalinti - 4-5, daugiau taigi nereikia tokių paprikų , bent jau mano šeimynai . O paprikų sėklos labai trumpai būna daigios, čia ne pomidorai .
e-sėklos radau Hokkaido moliūgų . Savo skaniuosius suvalgėm liko nelabai skanūs - tai pabandžiau nusipirkti Lidle moliūgėlį ... Pagal formą ir pavadinimą turėtų būti skanūs - bet iškepus tai šlykštūs . Nežinau kur , kas ir kaip juos augina . Vandeningi ir plaušingi , fe...
Labas rytas,
sianakt labai skaudejo desini kelena.Neduok Die,jis sumaisys man sporta.Reik gal eit pas daktaru,persviest,paziuret kokio laipsnio pakenkimas,gal tada bus imanoma priderint prie jo kazkaip ir pratimus.
O as ieskau Redmond puodo
https://www.google.c...d...600&bih=769 .
Ju tokia gausybe,skaitinejuos,kurie geriausi.
Yra net FB grupe siu puodu,panos pataria,dalinasi kaip ior ka gamint.Ten yra opcija,nustatai ant kada nori gatavo,padaro ir buna siltas valgis tam laikui.Jame kepa kugelius,ir mesa zodziu viska galima daryt.Daugiafunkcinia.
Gypsi man gana 2-3 sekleles.Aciu.O siaip pas mus visos seklos brangios.Mazutis kiekis ,o kaina be 2-3£ nenupirksi.Lidle pigiausios.bet ne visada kokybiskos.
Kaip gaila,kad LT jau ziema baigesi,taip grazu buvo,o ir sveikesnis oras.Pas mus si ryta nelyja.
Nezinau,kokie tie tavo Hokaidai is Lidlo,gal netikri.bet mano kvapus,ilgai laikosi,jokiu skaidulu,kosyte buna vienalyte.
Kepus nesu,tai nezinau,bet sriubos,koses,blynai puikiai tinka.Beje,o kaip tu juos kepi?pabandyciau ir pasakyciau,kaip mano Hokaidai.Ir dar,jie nepakeicia veisles,kai salia yra kiti moliugai.Seklas ju galima rinkt.