Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 24, 13:37)
Ate42 sveikatos tavo MB  4u.gif
Aš jau paprikių Ate turiu Tavo - raudonų davei per susitikimą pas IK , geltonų jau pati prisirinkau .
Pastanokus pačiupsiu bele kokius, ŽS netoli namų .

Vengriško tipo siūsiuosi va šitas : Gipsy .
Išbandytos , puikios...

o ką iš ten dar imsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 24, 11:55)
o ką iš ten dar imsi smile.gif

Dar pomidorą prigreibsiu , aš taigi mėgstu hibridus , man veislių daug nereikia... kai išeisiu į pensiją - auginsiu veisles smile.gif Parašiau jiems laišką, laukiu atsakymo ... Kažkada taip užsakinėjau . Madonos baklažanų labai rekėjo . Nebuvo verti kainos. Šiemet auginsiu Bonica F1...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 24, 05:59)
Labos iš ryto  4u.gif
Mezgėjėlės oi kokios tik spėk ką kaip kuri numezgė  bigsmile.gif bet smagu malonus užsiėmimas... aš tokio sau neradau kol kas, bet jaučiu dar ir ramina ane ? kiba man reik pabandyti  unsure.gif bet šiaip kol kas turiu ką veikti, gal vėliau ...kaip sakau poto  ax.gif
Luety man įdomu pasidarė kokios ten mašinos kurios ten tave tiek išjudina? Žinai man kažkaip eiti savarankiškai be to kas paaiškina tai lygiai tas pats užsiimti pilatesu be instruktorias tik pakenkti sau gali, apie pamačyma nėr kalbos. bet matysim kaip čia susidelios kol kas dar neturiu abonemento smile.gif
Vasarį reiks dairytis jau paprikš ir čilių sėklų, Dusia37 gal ką atradai naujo?
Bučkas

Labos,dazau plaukus,leksiu i masazus,po to sportas.
Apie masinas parasysiu vakarop is kompo su iliustracijom,dabar telefas.Ir patarsiu kiek galesiu.

Ate,vajetus,tai kai iseme siulus buvo sugije?Nu keista cia labai,kad atsivere po siulu isemimo.Nu svarbu suteike 10balu pagalba ir dar kad uzgytu dabar,o kame priezastys tokio dalyko?
Jei dae neissiuntei imesk tu papriku storasieniu bieju sp.po kelias seklikes,prasau.Gypsy ieskosiu cia.Vakar pwrverciau mydobro,nu bet ji labai peikia,tai nezinau.
Va radau bet cia raudonos:
http://www.suttons.c...ypsy_156828.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 sausio 2018 - 12:44
QUOTE(Luety @ 2018 01 24, 13:41)
Labos,dazau plaukus,leksiu i masazus,po to sportas.
Apie masinas parasysiu vakarop is kompo su iliustracijom,dabar telefas.Ir patarsiu kiek galesiu.

Ate,vajetus,tai kai iseme siulus buvo sugije?Nu keista cia labai,kad atsivere po siulu isemimo.Nu svarbu suteike 10balu pagalba ir dar kad uzgytu dabar,o kame priezastys tokio dalyko?
Jei dae neissiuntei imesk tu papriku storasieniu bieju sp.po kelias seklikes,prasau.Gypsy ieskosiu cia.Vakar pwrverciau mydobro,nu bet ji labai peikia,tai nezinau.
Va radau bet cia raudonos:
http://www.suttons.c...ypsy_156828.htm

neišsiunčiau. Laukiu kol Dusia Toro gaus, kad įdėti. Jei reikia čia ir dabar -siunčiu, jei gali pakentėti, išsiųsiu viską kartu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 24, 12:41)

Luety - taip jos raudonos pasidaro , kai nesuvalgai techninės brandos, ty geltonų .

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 01 24, 13:19)
neišsiunčiau. Laukiu kol Dusia Toro gaus, kad įdėti. Jei reikia čia ir dabar -siunčiu, jei gali pakentėti, išsiųsiu viską kartu.

Užsakiau , kitą savaitę manau atvažiuos .
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 24, 11:19)

Na va,pasportavau ir gavau nemokama svediska masaza.Oi koks geris,mmmm,reiks maziau est,o gerioau pataupyt tokiam masazui ir dar 10% nuolaida klubo nariams.
Muka,va cia matosi,kaip bobutes dirba ant tu masinu. http://www.effw.co.uk/eastbourne
Apacioj video,jei nerodo,spausk ant our club video,tada pamatysi.Pirma savaite as tik dirbau ta,ka masina dare,Ji judino mano visus raumenis,pratino prie darbo.Antra savaite jau turiu ant ju budama naudot jega savo 15 sek.ir 15 sek relaxo,ir vel.tol kol masina likus 5 sek iki pabaigos ,ima pypset.Po to dar einu ant begimo tekelio 10 min pagal pasirinkta tempa ir 3min atvesimui.Zodziu,esu skaudi maloniai.Tikejaus labai skaudziai tapt,bet kol kas jauciu kaulus,tik.be skausmo.Pirmadieniais 30 min senjoru klase.Sedint ant kedes su hanteliukais pagal muzikyte kartoji pratimus,kuriuos rodo vadove.Ui,kaip sunku buvo,buvau slapia,bet patenkinta.
Del seklu,palauksiu visko,sesiu tik vasary.
As manau,kad tau,Muka,jei tu nori sportuot,reikia surast toki kluba,kur yra darbuotojas,kuris tau pataria,ka daryt ir kaip,kada didint kruvi,kada stiprint,ka rinktis toliau.As tokio ieskojau ir radau.Nesigailiu kol kas nei vieno cento,isleisto tam.Kaip bus veliau,matysiu.Sutikau mociute,kuri jau 80metu ir lankosi tame klube jau 7m.Pradejo 73!Niekada nevelu.
Tevulis vakar atsikele ryte,pavalge stiprius pusrycius ir sedejo ant kedes ilgai,po to gult ir tik dabar atsikele.Einu jam valgyt paruost.Valgo 1-2x dienoj ir tai labai nenori,bet,kai duodi,suvalgo viska,labai letai,jau labai letai.Bet duok saldumynu,tai suvalgys viska.Ir taip visa gyvenima.I ka gi as tokia? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 sausio 2018 - 15:47
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 pamiršau pasveitkinti su nauju puodu, lauksime įspūdžiu manau ir man reiks biggrin.gif Vis pasidairau aš in juos ale vietos užima o dar ir turiu zepter puodus... tai vis nuveju šalin mintis. O tu ką gamini troškinius ar tik mėsą taip virei?
na va mislinau prisijungsiu su toro prie tavęs na nieko tokio užsakymą pasidarysiu ir aš... o kokius dar pomikus hibridus sėsi?
Ogo Luety kokie įdomūs aparatai visos tokios laimingos smile.gif na bet kaip sulauksiu pensijinio amžiaus gal... bet žodžiu gausiu nemokamai abonementą nueisiu, o ar sužavėta liksiu nežinau...
Bučkas

Atsakyti
labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Kaune lyja , tuo žiema pabėgs.

Muka , Toro pakelyje 60 sėklų - pasidalinsiu . Kiek tau reikia ? Nes 60 sėklų tai man 10 metų vienai naudoti . Na nebent Tau dar ko nors ten reikia ? Darysim susitikimą man rodos vasario pradžioj smile.gif

Apie lėtpuodį - kol kas tik mėsa su daržovėm buvo gaminama. Mano didelis - 6 litrų . Rekomenduoja kai gamini užkrauti ne mažiau 1/4 ... Vietos užima bele kiek smile.gif Ar skanu ? mėsa labai skani , daržovės troškintos - na kaip ir visos troškintos daržovės ... Keptos skaniau smile.gif bet troškintos tikrai sveikiau smile.gif Vakar gaminau : dugne šparaginės su morkom , viršuje kalakuto keli gabalai ... Pritryniau ciberžole . Labai skanu. Man gyvenimo palengvinimas . Reiks išbandyti virti sriubą smile.gif Išmoksiu su laiku manau smile.gif
Luety brangokos tos sėklos tave Gipsy . Aš galiu pasidalinti - 4-5, daugiau taigi nereikia tokių paprikų , bent jau mano šeimynai . O paprikų sėklos labai trumpai būna daigios, čia ne pomidorai .
e-sėklos radau Hokkaido moliūgų . Savo skaniuosius suvalgėm liko nelabai skanūs - tai pabandžiau nusipirkti Lidle moliūgėlį ... Pagal formą ir pavadinimą turėtų būti skanūs - bet iškepus tai šlykštūs . Nežinau kur , kas ir kaip juos augina . Vandeningi ir plaušingi , fe...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 25, 07:34)
labas rytas,
Kavos ?

Kaune lyja , tuo žiema pabėgs.

Muka , Toro pakelyje 60 sėklų - pasidalinsiu . Kiek tau reikia ?  Nes  60 sėklų tai man  10 metų  vienai naudoti . Na nebent Tau dar ko nors ten reikia ? Darysim susitikimą man rodos vasario pradžioj smile.gif

Apie lėtpuodį  - kol kas tik mėsa su daržovėm buvo gaminama. Mano didelis - 6 litrų . Rekomenduoja kai gamini užkrauti ne mažiau 1/4 ... Vietos užima bele kiek smile.gif Ar skanu ?  mėsa labai skani , daržovės troškintos - na kaip ir visos troškintos daržovės ... Keptos skaniau smile.gif bet troškintos tikrai sveikiau smile.gif Vakar gaminau : dugne šparaginės su morkom , viršuje kalakuto keli gabalai ... Pritryniau ciberžole . Labai skanu. Man gyvenimo palengvinimas .  Reiks išbandyti virti sriubą smile.gif Išmoksiu su laiku manau smile.gif 
Luety brangokos tos sėklos  tave Gipsy . Aš galiu  pasidalinti - 4-5, daugiau taigi nereikia tokių paprikų ,  bent jau mano šeimynai . O paprikų sėklos labai trumpai būna daigios, čia ne pomidorai .
e-sėklos radau Hokkaido moliūgų . Savo skaniuosius suvalgėm liko nelabai skanūs - tai pabandžiau nusipirkti Lidle moliūgėlį ... Pagal formą ir pavadinimą turėtų būti skanūs - bet iškepus tai  šlykštūs . Nežinau kur , kas ir kaip juos augina . Vandeningi ir plaušingi , fe...

Labas rytas,

sianakt labai skaudejo desini kelena.Neduok Die,jis sumaisys man sporta.Reik gal eit pas daktaru,persviest,paziuret kokio laipsnio pakenkimas,gal tada bus imanoma priderint prie jo kazkaip ir pratimus.
O as ieskau Redmond puodo
https://www.google.c...d...600&bih=769 .
Ju tokia gausybe,skaitinejuos,kurie geriausi.
Yra net FB grupe siu puodu,panos pataria,dalinasi kaip ior ka gamint.Ten yra opcija,nustatai ant kada nori gatavo,padaro ir buna siltas valgis tam laikui.Jame kepa kugelius,ir mesa zodziu viska galima daryt.Daugiafunkcinia.
Gypsi man gana 2-3 sekleles.Aciu.O siaip pas mus visos seklos brangios.Mazutis kiekis ,o kaina be 2-3£ nenupirksi.Lidle pigiausios.bet ne visada kokybiskos.
Kaip gaila,kad LT jau ziema baigesi,taip grazu buvo,o ir sveikesnis oras.Pas mus si ryta nelyja.
Nezinau,kokie tie tavo Hokaidai is Lidlo,gal netikri.bet mano kvapus,ilgai laikosi,jokiu skaidulu,kosyte buna vienalyte.
Kepus nesu,tai nezinau,bet sriubos,koses,blynai puikiai tinka.Beje,o kaip tu juos kepi?pabandyciau ir pasakyciau,kaip mano Hokaidai.Ir dar,jie nepakeicia veisles,kai salia yra kiti moliugai.Seklas ju galima rinkt.
Atsakyti
Labas rytas,

Dusia37 tai Toro neimu man užteks kokia 10-15 o tu kokius dar hibridus auginsi?
Luety Dusios37 tai kitoks kaip suprantu puodas nei redmondukas aš jį taip vadinu... bet gal ir toks. Turi draugė tai patenkinta labai ... o aš kažkaip vis sau draudžiu .. vis sakau vietos nėra ir vsio smile.gif
Dusia37 mano molūgėliai tai dar visai neblogai laikosi liko kokie 4, bet tie žali geriau laikosi nei kiti, visgi man skanu bais moliūgo troškinukas ax.gif
Nežinau ką savaitgaliui gaminsiu gal tikrai rei kumpiuką kalakuto, jau senai gaminau ...smile.gif
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka
Prasom kavos,nes Dusia pramigo. bigsmile.gif
Muka,va ir as gundausi to reidmonduko.Bet vis nepataikau ant nuolaidu,nes ju galima isigyt perpus pigiau kartais.matyt nera butinybes dar.
Panos,sodas mano skesta semetGeria ,kad lysves pakeltos,tai svogunai,cesnakai neapsemti.Bet avietes tai vandeni,o dar zinant,kad jos buvo susodintos lapkricio gale,turbut joms amen jau.O gaila butu,brolis atveze remontantiniu su meile. unsure.gif unsure.gif nu bet jau as nieko negaliu pakeist,ten joms buvo tinkamiausia vieta ir kas galejo pagalvot,kad tokia ziema vandeninga bus.
Reik susiplanuot kita savaite apset siltnami,atrodo atsils kiek,dabar dar naktim buna saltukas kartais,nors pas mus pajury jis nejuntamas,bet laukuose buna gana nemazas.
O as nezinau ka darysiu savaitgaliui.Kalakuto nenoriu ir isvis mesos nebenoriu,nei zuvies,nei darzoviu,zodziu gal imsiu kusti?
Atsakyti
Labos ,
Dėkui Luety , kad už mane išvirei kavą 4u.gif Aš truputi užgastroliavau , reikėjo po PVM-o galvą pravėdint...
Moliūgus savo turiu 4, ne tokius mažus . Bet jie sriubai - košei . Kepu paprastai - supjaustau gabalais ir su kitom daržovėm į skardą .
Mano puodas ne multifunkcinis - tik viena funkcija - lėtas virimas :
Puodas
Jį galima naudoti ir kaip paprastą puodą . Nepigus.
Dėl pomidorų - nepasisprendžiau dar 100 pr ką sėsiu . Nedaug, kelios veislės , keli toro - visi kiti džiovinimui ...
Atsakyti