Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Nusipirkau vakar siūlų kitam baktusiui... Nes labai reikia. Nežinau, kada laiko rasiu , nes naminės įmonės darbai cypia nedaryti. Nu nėr jokios meilės vakarais .
Aga mūsų katei irgi labai daug meilės reikia ... O geriausias laikas kai aš mezgu - visada ateina šalia pamiegot - truputi pakepši per virbalus , per siūlus - atsigula ant siūlų - vienžo jai meditacija.

O šiaip susipratau - man patinka megzti nerūbus, kai nereikia kaklų megsti , dailiai prisiūti rankovių ir tt. Labai priekabi , bele kaip negaliu padaryti ... Tai sakau ir megziu pirštines, šalikus, baktusus ir penčiakas neprievartausiu savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 23, 09:20)
Labas rytas,

Kavos ?

Nusipirkau vakar siūlų  kitam baktusiui...  Nes labai reikia. Nežinau, kada  laiko rasiu  , nes naminės įmonės darbai cypia nedaryti. Nu nėr jokios meilės vakarais .
Aga mūsų katei irgi labai daug meilės reikia ... O geriausias laikas kai aš mezgu - visada ateina šalia pamiegot - truputi pakepši per virbalus , per siūlus - atsigula ant siūlų - vienžo jai meditacija.

O šiaip susipratau  - man patinka megzti nerūbus, kai nereikia kaklų  megsti , dailiai prisiūti rankovių ir tt. Labai priekabi , bele kaip negaliu  padaryti ... Tai  sakau ir  megziu pirštines, šalikus, baktusus  ir penčiakas  neprievartausiu savęs smile.gif

Rubus galiu megzt,bet modelis turi but salia,o kai modeliai toli,man sunku.
Visada reikia megzt,nert tai,del ko sirdis atsigauna,tada gaunasi meditacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2018 - 11:24
Luety , pamiršau pasakyti , kad kiniški virbalai su valu labai neblogi. Išbandžiau. Kaip už tokią kainą - verti . Valas nėra ilgas. Smagu , kad visokių dydžių - nuo iki . Verti kainos smile.gif Mačiau FB 1 vnt po 1 EUR pardavinėja .
Sėdžiu šyvakar prie kompo ... jei galėsi lėlytę įdėk . Dėkui .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 23, 17:42)
Luety , pamiršau pasakyti , kad kiniški virbalai  su valu labai neblogi. Išbandžiau. Kaip už tokią kainą - verti . Valas nėra ilgas. Smagu , kad visokių dydžių - nuo iki . Verti kainos smile.gif  Mačiau FB  1 vnt po 1 EUR pardavinėja .
Sėdžiu šyvakar prie kompo ... jei galėsi lėlytę įdėk . Dėkui .

Del virbalu,aciu,pabandyt reikia.Paziuresiu,gal uzsisakysiu.
Lele.

Neduoda ikelt per radical.ru,raso error wub.gif
Niekaip neleidzia per telefa.Jei iseis imesiu i msnd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2018 - 20:09
QUOTE(Luety @ 2018 01 23, 19:55)
Del virbalu,aciu,pabandyt reikia.Paziuresiu,gal uzsisakysiu.
Lele.

Neduoda ikelt per radical.ru,raso error wub.gif

Nelemta man smile.gif nepergyvent - negalima tai nesivargink .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Mezgėjėlės oi kokios tik spėk ką kaip kuri numezgė bigsmile.gif bet smagu malonus užsiėmimas... aš tokio sau neradau kol kas, bet jaučiu dar ir ramina ane ? kiba man reik pabandyti unsure.gif bet šiaip kol kas turiu ką veikti, gal vėliau ...kaip sakau poto ax.gif
Luety man įdomu pasidarė kokios ten mašinos kurios ten tave tiek išjudina? Žinai man kažkaip eiti savarankiškai be to kas paaiškina tai lygiai tas pats užsiimti pilatesu be instruktorias tik pakenkti sau gali, apie pamačyma nėr kalbos. bet matysim kaip čia susidelios kol kas dar neturiu abonemento smile.gif
Vasarį reiks dairytis jau paprikš ir čilių sėklų, Dusia37 gal ką atradai naujo?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka, kad nieko naujo iš čilių neauginsiu ... aplamai man jų nereikia - kiek pridžiovinta , tai 3 metus galiu naudoti . Sėsiu tik tuos Ate42 apvalius ... Tobuli įdaryti sūriu .
e-sėklos yra Toro pomidorų , jei reikia .
O iš naujo tai bandysiu kažkokius - draugės mamos draugė davė sėklų - bet kai sugedęs telefonas , tai mano draugė kuri atnešė tas sėklas nebežinojo ar tai paprikos ar čiliai , nei dydžio nei spavos smile.gif nežiniukai smile.gif Būtinai bandysiu kelis krūmus. Sėklų ten daug - galiu su jumis visomis dalintis ... Tik gal ne visos nori auginti nežiniukus ?
Dar planuoju iš Jūsų sodui parisiųsti vengriško tipo paprikų - jos ankstyvos ir beprotiškai gerai dera. Vasaros valgymui smile.gif O geroji kaimynė pasidalino storasienių raudonų paprikų sėklom . Pernais auginau tik geltonas - na tobulas ir dydis ir skonis smile.gif Tik jos nėra ankstyvos ir labai derlingos . Bet derlius gal priklauso nuo augimo salygų ? Lietinga iš šalta vasara nebuvo labai tinkama paprikom .

PS nusipirkau tą lėto virimo puodą... Orkaitėj lėto kepimo skaniau smile.gif O čia gal sveikiau ? Tik tiek paguoda, kad man tai labai patogu - ryte sukraunu , mergytei ir MB būna pietūs . Vienišas nelieka , 80 pr. savo darlo laiko MB dirba namie prie kompo .

Iš gerų naujienų - vakar MB buvo kaime , turėjo tuose kraštuose reikalų , tai pilną šiltnamį prikasė sniego .
Aš be kovo nevažiuočiau ... Bet teks - kandi tešlos bitėsm dedu vasario mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 sausio 2018 - 09:43
labas rytas,
jau darbe.
Naktį sakramentui atsivėrė pooperacinė siūlė. Atrodė taip gražiai sugijo. Pirmadienį buvo 11 dienų, išėmė siūlus. Šianakt, op ir prabudo visas kruvinas. varėm į klinikų skubios pagalbos skyrių. Galiu sakyti 10 balų. Staigiai ir gerai sutvarkė.
dusia, jei nori, šiemet ir tokiomis pačiomis raudonomis pasidalinsiu. Man jos pačiausios. Kai susitiksim, tik primink. O vengriškų norėčiau kelių sėklikių, jei turi pakankamai. žinau apie ką kalbi. Patinka mums jos.
Atsakyti
Dusia37 žinoma reikia pabandymui, o gal turi kelias Ate42 tų apvalių sėklų...
Ate42 reikia ir man tų raudonų ... dieve kur kišiu jas MB viskas griauna šiltnamį vieną šiemet... ale sukišiu smile.gif
Dusia37 o kokias imsi pastarnokų sėklas?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 24, 11:52)
Dusia37 žinoma reikia pabandymui, o gal turi kelias Ate42 tų apvalių sėklų...
Ate42 reikia ir man tų raudonų ... dieve kur kišiu jas MB viskas griauna šiltnamį vieną šiemet... ale sukišiu smile.gif
Dusia37 o kokias imsi pastarnokų sėklas?

mukute, duosiu abiejų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 24, 12:35)
labas rytas,
jau darbe.
Naktį sakramentui atsivėrė pooperacinė siūlė. Atrodė taip gražiai sugijo. Pirmadienį buvo 11 dienų, išėmė siūlus. Šianakt, op ir prabudo visas kruvinas. varėm į klinikų skubios pagalbos skyrių. Galiu sakyti 10 balų. Staigiai ir gerai sutvarkė.
dusia, jei nori, šiemet ir tokiomis pačiomis raudonomis pasidalinsiu. Man jos pačiausios. Kai susitiksim, tik primink. O vengriškų norėčiau kelių sėklikių, jei turi pakankamai. žinau apie ką kalbi. Patinka mums jos.

Ate42 smagu, kad baigėsi gerai čiupk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 01 24, 12:57)
mukute, duosiu abiejų. 4u.gif

na va meetas nusimato smile.gif
Atsakyti
Ate42 sveikatos tavo MB 4u.gif
Aš jau paprikių Ate turiu Tavo - raudonų davei per susitikimą pas IK , geltonų jau pati prisirinkau .
Pastanokus pačiupsiu bele kokius, ŽS netoli namų .

Vengriško tipo siūsiuosi va šitas : Gipsy .
Išbandytos , puikios...
Atsakyti