Labas rytas,
Kavos?

Muka, kad nieko naujo iš čilių neauginsiu ... aplamai man jų nereikia - kiek pridžiovinta , tai 3 metus galiu naudoti . Sėsiu tik tuos Ate42 apvalius ... Tobuli įdaryti sūriu .
e-sėklos yra Toro pomidorų , jei reikia .
O iš naujo tai bandysiu kažkokius - draugės mamos draugė davė sėklų - bet kai sugedęs telefonas , tai mano draugė kuri atnešė tas sėklas nebežinojo ar tai paprikos ar čiliai , nei dydžio nei spavos

nežiniukai

Būtinai bandysiu kelis krūmus. Sėklų ten daug - galiu su jumis visomis dalintis ... Tik gal ne visos nori auginti nežiniukus ?
Dar planuoju iš Jūsų sodui parisiųsti vengriško tipo paprikų - jos ankstyvos ir beprotiškai gerai dera. Vasaros valgymui

O geroji kaimynė pasidalino storasienių raudonų paprikų sėklom . Pernais auginau tik geltonas - na tobulas ir dydis ir skonis

Tik jos nėra ankstyvos ir labai derlingos . Bet derlius gal priklauso nuo augimo salygų ? Lietinga iš šalta vasara nebuvo labai tinkama paprikom .
PS nusipirkau tą lėto virimo puodą... Orkaitėj lėto kepimo skaniau

O čia gal sveikiau ? Tik tiek paguoda, kad man tai labai patogu - ryte sukraunu , mergytei ir MB būna pietūs . Vienišas nelieka , 80 pr. savo darlo laiko MB dirba namie prie kompo .
Iš gerų naujienų - vakar MB buvo kaime , turėjo tuose kraštuose reikalų , tai pilną šiltnamį prikasė sniego .
Aš be kovo nevažiuočiau ... Bet teks - kandi tešlos bitėsm dedu vasario mėn.