QUOTE(Muka @ 2018 08 03, 06:25)
Labos iš ryto
Viskas nutariau ne tik 3 imti dieneles bet ir visą savaitę reiks su šefais pasitarti noriu sode knyga paskaityti ( naivuoolė

) bet gal išeis
Luety žinia, kad vaikai nemoka anūkų auginti nes jie tokie na tokie įpatingi

Luety pamiršai, kad mamos turi nuojautą kas vaikui gerai, kas blogai čiupk ir laikykis
Bučkas
Labutes,
Taip,Muka,mamos turi nuojauta,o mociutes sirdagrauzi,kad tik viskas but gerai ir neuzmirsta ikist savo trigrasi,kad pamokyt.

Bet jau vakar vakare parase,kad Margo daug guvesne,jau vakar buvo paskutiniai antibu lasiukai,ausis nebeslapiuoja,ir jau mama atpazysta savo vaika.Jau ir as miegojau ramiau.
Spjauk i darbus ,Muka,sode ir pasiemus knyga,pavakary,kai taip nebekarsta,skirk sau bent pora valandu.Mes privalom padaryt tai ka svajojam,kitaip tie neatlikti lukesciai ima kauptis ir smaugia mus.As to ismokau gana velai,kaip nebutu gaila.Vis bijodavau seimos priekaistu,ir savo sazines priekaistu,kaip as cia dabar,tiek darbu dar....bla bla bla.Kai ismokau,gali dangus griut,tai mano laikas,ir as darau jo metu,kas man norisi.Visi susitaiko su tuo,ir gyvenimas teka iprasta vaga.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 03, 08:00)
Labas rytas,
Kavos ... pavargau . 7 troilikai suraugti ir dar 4 dvilitriai ir 2 litrinai sumarinuoti . Ne moteris o dinozaurė

Psio agurkų užtektų , bet manau jų dar bus

sėjau kaip visada, šiemet derėjimas nerealaus. Pomidorus džiovinu , ir dar džiovinsiu . ir kokį 10 litrų būtų gerai sulčių . Padažo nelabai reikia liko pernykščio , o jokių makalošių nenaudojam .
Muka , tai kitą savaitę tavęs nebus ? Pailsėk brangioji

Kaip dukrytei gyvenasi be mamos ? Ir kaip judviems gyvenimas be vaikų ? Man toks baisus tas laikotarpis , kaip rasti jėgų išgyventi , neišsivaikščioti ? Stengiuosi negalvoti
Luety , po ligų geriausias atsigavimas vaikui bus atostogos su tėvais , Jūra, Saulė ... O ieškoti vaistų ar vitaminų imunitetui stiprinti - tas pats kaip burti iš kavos tirščių

gali pakenkti o ne pastiprinti ....
Mano mergytė labai sirgdavo , tai sanatorijos Palangoj , prie jūros ir to ligų košmaro ją ištraukė . bet mes kai tik turėdavom laisvo laiko nuo procedūrų ir lėkdavom į parką ir į pajūrį , nesėdėdavom kambary užsidarę .
Luety ar dar neri žaisliukus ? Kaip tau pavydžiu laiko Sau , o čia leki leki leki ...
Siandien sporto klases buvo intensyvios,kardio,tai galvojau galus atiduosiu,bet koks pasitenkinimas,kai iveiki tai,energija plusta,jautiesi fantastiskai,ir vis lyginu,kokia buvau zele,grybas,sausio menesi ir kokia stipri,energinga,uzlipanti gana staciais laiptais 18 pakopu be uzdusimo.Tai yra mano varomoji jega.
Dusia,suprantu,kad jura,saule-sveikata,bet iki jos jiems vaziuot savo masina karstyje su kondisinu,kazin ar nepakenks.O siaip jie gyvena lyg miske,aplink miskelis,kur visi vaiksto takais su vaikais,ir ju sodas remiasi i miska,be to jie nesedi savaitgaliais namie,daug keliauja.
Dusia neriu neriu.Keturios leles laukia veideliu ir rubu,o dar su grupe on lain neriu svinka balerinka,zodziu mano meile zaislams nedingo.O laiko truksta ir labai

bet as ne vekuoju nieko,nepasiteisino musu seimai,tik astrieji sun kiss paprikutes,kad but ka prie vyno pasmaguriaut.Daug sodinau ju ir daug uzmegzta,bus veliau,pradeda tik sirpt visos.Siemet net lauke paprikos duos vaisiu.
Karsta karsta,o ryt bus dar karsciau,jau atrodo nebegali but karsciau.