QUOTE(Dusia37 @ 2018 08 09, 05:59)
Labas rytas,
Kavos ?
Gal širyt spėjau
Luety apie viešbučių verslą nieko neišmanau . Žinau kad Lietuvoj užsiknistumėm su visokiom priešgaisrinėm ir kitom tarnybom

Tikrintojais

O jei būtų restoranas .... tai tikrintojų dar patrigubėtų

O šiaip verslas sunkiau negu dirbti samdytam. Bent pradžioj . Kai dirbi sau dirbi 24 val per parą ....
Lietuvoj šiandien ir ryt be proto karšta. Savaitgaliui žada lietaus . Kažin ar neapgaus ?
Savaitgalis laukia sunkus, MB prisikvietė draugų

Savo , bet su antrom pusėm

Bus biški lakstymo ir kantrybės reiks - skundus išklausyti , kaip sunku gyventi
Gražios ir darbingos dienos

Luety kievieną dieną pavydžiu Tau sporto . Aš be rudens niekaip nespėsiu kažkur išeit .
Labas vakaras,
siandien lijo nuo vidurio nakties iki popietes tokiu siltu grybu lietum.Sielai ir augalams atgaiva.Miegot nakti buvo gera.Dar turetu ryt palyt,bet kazin kaip cia bus.Visas lietaus frontas is musu su dideliu greiciu isvare pas jus ir Skandinavija.Tikekimes,kad skandinavai neprisivilios viso lietaus,paliks ir jums draugiskai.
Nu savaitgalis smagus,megstu bendraust isklausyt,o ir pati ne pro sali pasiskust,bele kas klauso.
Sportas dirbanciai moteriai sunku suderint,turi aukot gabala seimos laiko,arba savo laisvalaiki.Man,kai dirbau,buvo misija neimanoma,bet mase moteru dirbant sportuoja.
Siandien turejau taloneli pas kirpeja,tai teko eit per lietu,niekur nedingsi,ta proga pamaklinejau po pardes,norejau elastiniu timpu sportui,sportini liemenuka priekyje uzsegama su uztrauktuku,nieko panasaus neradau,o pas kiniecius pilna,bet bijau pirkt,kad neatitiks ismieros.Nezinau,dar palauksiu kiek.Tai tik kojinyciu papirkau i sportukus,tokiu zemu dar ismukau i rankdarbiu parde,bet siulu nepirkau,atsispyriasu,tik keleta uztrauktuku naujm projektui ir radau juvelyrines replytes nebrangiai.Man ju reikia vielom lenkt karkasams lelems det,uzlenkt galus su jom.Vartojau MB,tam irgi reikia,tai dalinomes,o dabar turesiu savo.
Ryt ryte dvi sporto klases,funnyaerobica ir tempimo raumenu klase.Pirma atitinka kardio ,sokio judesiai pagal muzika susportinti ir 30 min non stop,tai tempimo raumenu grupem pratimai buna lyg atgaiva,po tempo.O nuo pirmadienio intensyvus sportas,kazin ar pavesiu?Nepabandes nezinosi ar ne?