Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 15, 15:31)
Nu taip raso:organic,low fat 2% yogurt with vanilla.Toki man israse Stokholmas.Matyt nori,kad numirciau greiciau, bigsmile.gif
O jei rimtai,tai vienintelis sudas,kuri liepia valgyt.Gal daugiau nebus. ax.gif
Papildyta:
Blogis,kad 2%,bet organika,o naturalus negali but su vanilinu?Gi gali?Idedi vanilijos ir turi vanilijos skonio.
Papildyta:
Laukiu vaiku ateinant,zadejo 14val.

tai jei su vanile, tai ir yra su vanile, jei tik vanilės skonio, tai be vanilės, tik su jos cheminiu skoniu smile.gif Nu bent pas mus turbūt taip yra - merginos pataisys, jei nusišneku. Taigi, pas tave su vanile - viskas tvarkoj smile.gif. O va įdomu, 2 proc. tai dar nenuriebalintas dirbtinai, taip? Dusia čia specė tuo klausimu.
Taigi, žiūrėk ir viskas tvarkoj su tuo jogurtu, tik su ta bendra mase, kuri vadinasi kokteilis, niekaip negali būt tvarkoj lotuliukas.gif
Atsakyti
o man patinka visokie kokteiliai... Ir kur pienas su kokia uoga ar vaisium ir tie žalieji, kur visokie špinatai ar salierai su kokia kriauše ar melionu ir kokiais sėmenimis ar avižiniais dribsniais... tiesa, sotumo tai man kažkaip nelabai jie... nu neužtekdavo man tokio vietoj maisto... bet prieš ir po maisto - kodėl gi ne lotuliukas.gif

o mes super duper papietavom biggrin.gif smagu, kai gamint nereikia biggrin.gif Tiesa, nesu absoliučiai tikra dėl prieskonių sudėtis, bet man, t.y. pagal mano maitinimosi programą - sueis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 15, 16:12)
o man patinka visokie kokteiliai... Ir kur pienas su kokia uoga ar vaisium ir tie žalieji, kur visokie špinatai ar salierai su kokia kriauše ar melionu ir kokiais sėmenimis ar avižiniais dribsniais...  tiesa, sotumo tai man kažkaip nelabai jie... nu neužtekdavo man tokio vietoj maisto... bet prieš ir po maisto - kodėl gi ne lotuliukas.gif 

o mes super duper papietavom biggrin.gif  smagu, kai gamint nereikia biggrin.gif  Tiesa, nesu absoliučiai tikra dėl prieskonių sudėtis, bet man, t.y. pagal mano maitinimosi programą -  sueis mirksiukas.gif

na ne, kokteiliais manęs niekas niekada nesugundys biggrin.gif. O pienas iš vis nevartotinas produktas. Net įdomu pasidarė - vartoja kuri nors pieną grynajame pavidale (kokteiliai įeina)?. Aš asmeniškai tik į kugelį, vėdarus, bulvių košę pilu, daugiau gal niekur. Bet tai būna labai jau retai...

valdiškas maistas mane kuo toliau, tuo mažiau vilioja. Na, prabangiuose restoranuose nesimaitinu - gal ten ir nieko. O šiaip man nepatinka, kai nežinau, kokį š... kemšu. Kartais ir visai skanu būna, o paskui rūgštys kyla... Kažin kodėl nuo naminio maisto niekada nekyla? Ten daug prasto riebalo, miltų, E621... Ir kažkodėl labai jau greitai vėl valgyt užsimanau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 15 sausio 2017 - 17:11
Pagaliau laisva,nors dar nesiurbliavau,bet jau atidesiu rytojui,neturiu jegu.
Man tokie smoothy,tai fec,nepatinka,bet MB dievina juos.Bet si karta buvo man prirasyta,kaip vaistai.Man labai sotu,nenoriu valgyt ilgai nuo ju,bet man niekada niekas nepatiko trinta,maitota,tik solid pavidale.
Piena vartoju sausiems pusryciams,kavai,kosei,arbatai,o siaip,kad gert,tai tik su kugeliu arba cepelinais.Zemaitiska mada.MB neipranta.
MZ,smagu pabut kazkur ne nemie.Cia isvis nera mados weekendais daryt valgyt,visi eina kazkur pavalgyt,visos kavuines pabai,valgyklos uzimti,reikia uzsisakyt is anksto,namie valgo tik is Rytu europos.Vasara,mes irgi megstam iseit kur nors papietaut,bet ne daznai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 15, 19:26)
* o siaip,kad gert,tai tik su kugeliu arba cepelinais.Zemaitiska mada.MB neipranta.
* * namie valgo tik is Rytu europos.

* nelabai supratau - tu valgai cepakus ar kugelį ir užsigeri pienu??? blink.gif
* * nu tai kai aš iš Rytų Europos, tai nieko nuostabaus biggrin.gif
Beje, girdėjot - mes nebe Rytų europiečiai, o Šiaurės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 15, 16:39)
tai jei su vanile, tai ir yra su vanile, jei tik vanilės skonio, tai be vanilės, tik su jos cheminiu skoniu smile.gif Nu bent pas mus turbūt taip yra - merginos pataisys, jei nusišneku. Taigi, pas tave su vanile - viskas tvarkoj smile.gif. O va įdomu, 2 proc. tai dar nenuriebalintas dirbtinai, taip? Dusia čia specė tuo klausimu.
Taigi, žiūrėk ir viskas tvarkoj su tuo jogurtu, tik su ta bendra mase, kuri vadinasi kokteilis, niekaip negali būt tvarkoj lotuliukas.gif

Labos
2 pr pas mus jogurtas ne liesas .
Kaip ir varškė 0,5 pr liesa , o 9 pr normali .
Natūralus karvės pienas 4-5 pr. Taigi rasti parduotuvėj tokio riebumo jogurto, kefyro ar pieno sunkiai manau ? Retai beperku pieną, nebent MB užsimano bulvių košės, ar pilu į kugelį . vaikystėj ir aš kugelį valgydavau su pienu ( ta tikrą su spirgais ) . O bulvinius blynus su obuoliene.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 15, 18:01)
* nelabai supratau - tu valgai cepakus ar kugelį ir užsigeri pienu??? blink.gif
* * nu tai kai aš iš Rytų Europos, tai nieko nuostabaus biggrin.gif
Beje, girdėjot - mes nebe Rytų europiečiai, o Šiaurės rolleyes.gif

Taip,valgau cepakus uzsigerdama pienu,taip pat ir kugeli. biggrin.gif
Mes taip is vaikystes ismokinti. bigsmile.gif Pas mus visi giminej taip valgo. bigsmile.gif
Ape tai,kad mes is Siaures,girdejau.
Beje,mes viska,kas is bulviu gaminta,uzsigeriam pienu. wub.gif
Atsakyti
nu Luety su Dusia pažėrė čia valgymų ypatumų - su pienu, su obuoliene lotuliukas.gif
reikia kuo labiau įsijautus paskaityt, gal suveiks - susuks kai ką, nubėgsiu kai kur, sversiu ryt mažiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš tokius reikalus tik su kefyru / pasukom. Niekas daugiau nesiderina man.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
prajuokino KSC biggrin.gif aš, kaip maišyto lietuviško kraujo, tai galiu ir su pienu, galiu ir su kefyru bulvinius patiekalus...tiesa, nepamenu, kada tai dariau biggrin.gif vat, su uogiene tai tik kartą esu valgiusi bulvinius blynus ir tai buvo su spanguolių uogiene...ale pamenu, kad buvo skanu rolleyes.gif
Atsakyti
man kultūrinis šokas biggrin.gif
bet tai mano B iš Žemaitijos - pieno aplamai nevartoja, ne tik su kugeliu unsure.gif
tik su cepelinais raugintus agurkus valgo, su kuo aš niekaip susitaikyt negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 15, 22:23)
nu Luety su Dusia pažėrė čia valgymų ypatumų - su pienu, su obuoliene lotuliukas.gif
reikia kuo labiau įsijautus paskaityt, gal suveiks - susuks kai ką, nubėgsiu kai kur, sversiu ryt mažiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš tokius reikalus tik su kefyru / pasukom. Niekas daugiau nesiderina man.

Nebevalgau , nes pirktas pienas neskanu , o naminis nebeskanu - atpratau karve smirda . Iš viso nežinau kada pieno gėriau ? nepamenu ...

Vakar buvom renginy , Vilniuje. Kokiam - dėl seklių morkų nesigirsiu ... Dideliam , gražiam ir tt.. Tai ir vakar naktį skaičiau Jūsų vakarykščius postus ( vyno įkalus ) ir šiandiena blaivia galva. Ir pasakysiu savo sena galva ... Kiti nesikeičia , jei pasikeiti pats, pasikeičia ir tavo požiūris į tuos pačius dalykus ... Na po 22 bendro gyvenimo metu , kad mano MB mane sunervintų taip , kad man vaistų reikėtų ???? Jaunystėj gal ir galėjo . O dabar ? na jei -niolikinę parsivestų į mūsų lovą ir man lieptų pasislinkt, tada jau pakelčiau vėją , bo nepatogu ir vietos mažai ...
Dėl tėvų - sūnų santykių . Aš jau visai durna , bet kokius Tėvai užsiaugino - tokius turi . Prie ko aš ? Kokį tėvą matė - tokį nukopino . Ne žodžiais vaikai yra auklėjami. Čia tik aš galiu užburbt - kad jau vaikas tai grynas tėvas ... Tikiuosi Jūs protingos moterys, ir nebuvot tokios kaip "Gražuolio " iš Šreko mamytės. Auksinė frazė pas ją - Mamytė viską sutvarkys . O bandyt auklėt žmogų kai jam 20, 30 ar 40 metų - vėlu . Durnas šnekas tik gali varinėt , be jokios naudos ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 sausio 2017 - 22:20
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O aš namie visą savaitgalį iki sodo nulėkem apibėgom ir namo ... visa dienelė lovoje su vyno taure... ot savaitgalis blink.gif ale ir tokių reikia ax.gif
O mūsų šeimoje nėra mados valgyti kavinėse, visų pirma anskčiau buvo brongu paskui šeima sako tu geriau gamini ir t.t. ir t.t. ir t.t. o kartais tai tikrai norisi...ale tai baikos man valgyti padaryti ax.gif tai ir darau ax.gif
Ate42 karką reikai visų prima apvirti ir tik paskui i britvoną tada greičiau būna ax.gif Auksinė tu mama savo sūnui ...
Dusia37 na iš kur tu tokia protinga nu tave tiesiog gali cituoti ir cituoti kokias tu ten kantičkas skaitai ax.gif
Bučkas
Atsakyti