QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 12:27)
sveikos,
skauda gerklę... Svoris ratais kvadratais, o tiksliau beveik vietoj... Muka, pro saldainių skyrių laisvai praeinu, dar pro vieną reikėtų išmokt praeit
Mergai, gausiu dovanų Italian tomato tree sėklų. Gal kuriai noras ant jų pasistos?

. Ar jie tikrai auga tokie, kaip nuotraukose? Jei taip, tai aš neturiu jų kur dėt...

. Dar ir kitokių gausiu, sakė, labai geri pomikai, o aš pažadėjau į geras rankas perteklių atiduot, tai va - jums siūlau

. Jūs gi tikrai norėsit - iš akių matau
na iš pradžių norėjau bet kaip pamačiau tai ir aš neturėsiu kur dėti
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 12:41)
Čia kas per monai ? B klasės pajamos ir GPM ir sodra ?
Dėl deklaravimo - jau žinau ( pas mane tik Lietuva ) , jei PVM sf pagal išrašymą, jei sf - pasiklaust išrašytojo , ar jis Kaupimo principu pajamas deklaruoja , ar Pinigų ...
Muka - ne geriau 9 , tik man jau 9 paskutinis ....
cia as turiu pora veikeju kuriems padedu tvarkyti apskaita tai zinau kaip su jais elgiasi o tau GPM prievolė jeigu turi atlikėja ir atlieka viešai programą tada A klasė tikiuosi tokių čiūdų neturi... o tu deklaruoti turi tik išmokėtas...
Pildymo taisyklės ir kitaip negali būti...
5. Duomenys apie nuolatiniams
Lietuvos gyventojams išmokėtas išmokas, pagal mokesčio mokėjimo tvarką priskiriamas B klasės pajamoms, turi būti įrašomi FR0471 formoje ir jos papildomame FR0471P formos lape. Duomenys apie nenuolatiniams Lietuvos gyventojams išmokėtas tokias išmokas turi būti įrašomi FR0471 formos papildomame FR0471PU formos lape ir pateikiami, neatsižvelgiant į tai, ar tokios išmokos pagal GPMĮ 5 straipsnio 4 dalį yra nenuolatinio Lietuvos gyventojo pajamų mokesčio objektas, ar ne.