QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 09, 10:27)
1.Luety patarimas kaip "sportininkės" sportininkei dėl raumenų skausmo - padaryk tempimo pratimus kelis , atleis . PVZ kad ir saulės pasveikinimą ... Išbandyta .
Muka tarp šitų dietų skirtumas yra . Keto dietoj duonas kepa, blynus kepa, pyragus kepa ( žinoma ne iš grūdinių miltų , žinoma be cukraus ) . Paleo nerekomenduojama . Truputi kita filosofija... Gal

nesu labai į keto įsigilinus . Keto man tokia geležinė, paleo švelni žmogui
Labas rytas,
1.Dusia,mes visas klases uzbaigiam tempimo pratimais,o ir rytais darau keleta pagrindiniu.
Nieko cia baisaus,siandien jau tik kai kuriose vietose dar skauda,bet cia baikos tokie skausmai,tik kazkiek riboja judesius.
QUOTE(Muka @ 2019 01 10, 07:27)
Labos iš ryto
Kavos ?
Buvau pas šeiministė paėmė krauja išsirašiau kai kuriuos siuntimus( būtinus) ir išrašė vaistų... spaudimas užkilęs, ausų cypimą bandysim tvarkyti... na ir nuo rudenio ne hormonų bandysim taip... ir visgi morotono neuromą primygtinai siųlo operuotis, nes jau stovėsena krypsta.. ir t.t. ai matysim žodžiu rezultatas sveika
Kavasucitrina o kie jau pateriojai?
1.Luety ar nebus tau nuo pergyvenimų viskas kiek pamenu turėjai o tu jautrus žmogeliukas viskas ir atsiliepia...
Bučkas
1.Ne,Mukute,tikrai ne.Nuo pergyvenimu tik sirdele skauda,bet kazkiek rimsta mano vargai,o juju dar ne labai.Bet pakeiciau savo pozicija ir jauciuosi kazkiek geriau.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 10, 08:19)
Laba rytas,
Muka Sveikatos Tau
Aš gulinėju namie, lūžau . Susistamatirinus tik laiškus rašinėju ira atgal lovon . SS aktai išsiuntinėti , tai visi kaip varnai

Jau nepamenu , kada turėjau tokį sunkų virusą. Naktį 3 kartus parsirengiau , ryte vis tiek galva kvadratine. O dar be kavos ...
Vienžo šio ryto išvada - kai nėra sveikatos tai viskas dzin ... Neberūpi nei darbas, nei svoris, nei maistas , nei grožis ....
Sveikatos jums abiem.
Dusia,isjunk savo telefa ir miegok,miegas gydo virusa.
Si ryta jau nukraciau prieaugli po bulviu ragavimo.Reiskia kazkiek susitvarkiau,jei eina nukratyt.Nera idealiai dar,nu ne idealiai,bet angliu vis dar padauginta,nes pienas ir duona mano taskai,kur dar reikia dirbt.Vakar nusipirkau kokoso miltu,bandysiu ieskot recepta,skaiciuot makrus tokioj keptoj duonoj,o tada pirkt gal migdolu pieno,tik reik paziuret ar jis ten turi angliu ir kiek,gal tas pats.Ir dar,per tuos visus svorio metimo pratybas,tai buvo isakyta grieztai valgyt 3x ir turiu pasakyt,kad mane tai isbalansavo i lesinejima nuvare vel.Dabar net be pastangu priejau prie 2 kartu dienoj ir man puikiausia.Kad pavadint tai protarpiniu badavimu,negaleciau,nes pavalgau paskutini karta iki 18 val ir paskui ryte 7:30-8:00 keliuos ir geriu kava su pienu.O po to valgau tik 11:00-11:30,nes nenoriu.Tai va,ta kava but galima atsisakyt,bet tai butu paskutinis malonumas,kuris apleistu mane.Saldumynu ne,alko ne,tai nors kava pasimegauju ryte,kol MB miega.Man taip smagu buna,pasvajoju,zinias paklausau viena.Zodziu,per 2d.minus 1,5kg.Ryt sportas,laukiu jau .