uztrukom kiek sode,pardese.Puodukai dideli issidauze jau,reikejo papildyt saldytuva,tai dar uzsukom i sodo pardes seklu,zemiu kainu paziuret,ziu jau ir pietus,o mudu dar be pusryciu,tai gryze puolem ruost.
Migrena turejau viena kart gyvenime,buvom exkursijoj Vilniuj TV bokste ir buvo ziema,stebejom apsnigta Vilniu sauleta diena,kazkaip be juodu akiniu,sunku buvo ziuret,jau bokste bunant eme skaudet akys,galva,visa kelia namo buvo baisus galvos skausmas,net akimis negalejau ziuret ir taip visa para.Po to atleido ir daugiau gyvenime nebepasirode.Bjauri savijauta,nenori judet,ziuret,kalbet,suprantu Muka,ka jautei.
Dusia,

Reglana nuo virsaus mezgu antra karta savo gyvenime,bet jau dabar perpratau,tik be nugaros pakilimo dar,tai galiu ir kitus pamokyt,kaip issiskaiciuot akis.Ismokau graziai megzt reglanini takeli,kuris mane tenkina.Ta,kur nuotrauka idejau,isardziau,netiko man tie lapai,susiradau kita rasta,pradejau pagal aprasyma,netiko,isardziau,ir dar du kaertus ardziau ,tai rastas ne toks,tai tajkeliai negrazus,kol pagaliau issimezgiau viska atskirai,pagal save issimokiau reglana apsiskaiciuot ir pradejau,dabar jau netoli pazastu.O megztini taikai dukrai,bet cia ne jos spalva.Istikro spalva persikine,as pilnai nesiociau,senatvej spalvu nebijau.Jei dukrai netiks,bus marciai,ar vyriausiai 13m.anukai.
Rankoves nuo virsaus seniai ismokau megzt ,todel,kad nemoku istatytu ismegzt atskirai su viosais nuleidimais,o nuo virsaus labai lengva.Visas sunkumas,graziai surinkt akis rankovei,kad neliktu skyluciu.To dar reikia mokytis.O reglanu mezgant ir to nereikia,nes reglanu issimezgi rankoves iki pazastu jau nerdama reglana,o petys pats issiformuoja reglane,jei teisingai ji padarei.Kas gausis,matysim,gal reiks visa isardyt.Esu nerus mazajai anukei,tai gavosi puikiai.

Pirmoje rastas,antroje reglano takelis.