QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 11, 07:03)
Labas rytas,
Dėkui Muka už kava. Kažin kur tas pavasaris prašapo ? Šalta ir sausa. BRRR. Labai nemalonus oras. pasak Gismeteo , atšilimas tik kitą savaitę . Dar 2 langai nevalyti , o tokiu oru nesinori . Iki Velykų reikia apsikuopti namus
Muka ateik į FB . Pamatysi kokių nerealių zuikienių ar zuikyčių Luety prinėrus
O šiaip man gal senatvė ( protas paminkštėjęs ) - užsimaniau ir nusipirkau raudonus batelius

na juodus su raudonu , ant storo pado , pacankiškus

kaip Giedrius Savickas interviu sakė - jei nori - tai ir reikia

netaupyk . patiko suknelė - pirk . Nes niekad nežinai kiek liko ...
ps šiaip gyvenime aš nesu spalvų mėgėja - juoda, mėlyna, pilka ...
Gražios ir darbingos dienos
Labas rytas,
aha ,ir pas mus salta.Nu nakti rodo 1-2 tebuve silumos,bet mano agurkam vargu bau ar patiks.Vakar buvau paziuret,tai graziai stovi,o kaip bus toliau ,nezinau,nes dar iki antradienio kito rodo bus salta,nors minuso nerodo pas mus,bet sekmadieni bus diena cvos 5-6 silumos.
As batus perku dabar tokius,kad but patogu vaiksciot.Aukstakulniu kruva guli,dar sia vasara pirkau vienus,bet ant zemesnio kulniuko,platesnio,tokius bobutiskus,bet tik baliams.O jus dar jaunos,puoskites,jusu laikas.
Muka,neriu zuikiu nedaug.Turiu kelis nonerus,Dusia perdeda,gal kokie 4 tik yra.Reiktu kazka kita nert,bet man patinka labiausiai leles ir zuikiai.
reik ir man langus valyt,bet tik kai atsils,nes dabar gali liga pasigaut.Mano siaip langai nera dideli,tik balkono didelis ir galiu prieit laisvai is abieju pusiu isvalyt,bet vistiek reikia oro grazesnio,siltesnio.
del FB,tai daug prarandi jame laiko,bet daug ir info jame randi,visi pletkai,visos naujienos,nebereikia laikrasciu,nes ten su komentarais daugiau nei laikrasciai,o ir laikrastininkus gali isdet i suns dienas komentuose nebaudziamas.

Siandien supykau ant Uzkalnio,istrauke kazkokias nesamones apie padugniu gyvenima Uk,kai dar pats ten laimes ieskojo ir skalambija visai Lietuvai,kad visi emigrantai tokie.Ir dar su daug netiesos.Slykstus man jis,jo rasymo maniera,be pagarbos skaitytojui visiskai.