Labos,
pagaliau radau laiko prisest pas jus.
Ryte buvau pas kirpeja,dar gryzdama pasliauziojau po pardes,tokia sukuienka radau nebloga,kazkaip ant sukneliu pasinesiau

Parejau jau vos vos.Kazkoks silpnumas apeme,skausmas i kojas i nugara nei is sio,nei is to,o MB dar nori maista supirkt siandien,tai nieko nesakiau,isvaziavom.Zmoniu spustys,isproteje visi grudasi,i paskutine parde jau nebejau,likau masinoj,atsilenkiau sedyne ir bepajegiau tik gulet.Parvaziavus jis sunese tases,sudejo i saldytuva,o man skausmas desinej pusej kryzmeny toks,kad kojos nebesikilnoja,tai ikaliau dichloberlo ir ant siofos.Nu puse val.praejo,jau ir prie kompo prislaiuziau ir skalbianke uzkroviau,skalbiasi ir dar eisiu vonia susitvarkyt velykom.
Itariu vakarykste klase sporto.Buvo lengvuju svoriu klase,bet kilnojom stangas ivairiais aspektais,didziausias svoris buvo 15kg,bet rovimas ir stumimas,buvo nelengva.O po to metem gyra ,man liepe 9kg,ja ne tik meti sau tarp koju,bet ir priekyje iki nosies turi damest ir gana daug kartu ir matyt netiko.Trenere sake,kad stiprina nugaros raumenis,bet man netiko.Daugiau priezasciu nezinau,nes jau vakar virtuve ploviau ant suoliuko sededama,ant keliu negaliu,kelenai skaudus,jautrus,pasilenkus neissilaikau,galvojau,nu kas cia dabar su manim atsitiko.Gerai,kad vakarykscio vaizdo Mb nemate.Nu tikekimes voniai taip neprireiks.
Nuvaziavo atidare siltnamio virsu si ryta ir zadu palikt per nakti,kas ten privazines,nakti 8 zada silumos,zeme ikaitus,bus gerai.
Muka,taip,tradicijos yra tradicijos ir jas sunku pakeist.Nu bet,jei esi dar ligonis,tai gal nebutina sedet uzstalejper diena,galima po pusryciu atsiprasyt ir vaziuot pagulet.Ar neiseis?
Pas mus rtyt nedarbo diena,sestadieni darbo ir paskui sekmad,pirmad iseigines dirbantiesiems.
Saule kaitina,vejelis nedidelis,smagu.