Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 09, 12:18)
kažkaip prietema jau buvo , nemačiau aš tų tavo plaukų smile.gif  Senai mačius buvau matyt  ....

aaa smile.gif žinok pasenau labai ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 gruodžio 2016 - 10:21
QUOTE(Muka @ 2016 12 09, 11:19)
aaa smile.gif žinok pasenau labai ....

Nu ne taip kalbi, ne taip ... Kam čia mums L'aurore straipsnius kelia ? Jaunos mes, širdy visad 18 smile.gif
....jaunos, gražios, mylimos, reikalingos, žavingos .....
Atsakyti
sveikis,
skraidau ant šluotos. Negana dar visokių nesąmonių, tai kažkoks pats sau gražus, protingas ir susireikšminęs pižonas kokiam pusvalandžiui mano mašiną buvo užstatęs. Turiu fotkių telefonu,gal žinot, ar galėčiau kam priduoti?

o Muka šiandien visa tokia pakylėjime... rolleyes.gif

ai, Ilzė... Nu man tai ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 09, 12:59)
sveikis,
skraidau ant šluotos. Negana dar visokių nesąmonių, tai kažkoks pats sau gražus, protingas ir susireikšminęs pižonas kokiam pusvalandžiui mano mašiną buvo užstatęs. Turiu fotkių telefonu,gal žinot, ar galėčiau kam priduoti?

Skraidymas išlaisvina 4u.gif 4u.gif 4u.gif skraidyk skraidyk ... Moterys mes, be šluotų ir skraidymo taigi negalim smile.gif

Priduot tikriausiai gali kelių policijai ? Manyčiau .

Pagal visatos tvermės dėsnius , ką dievulis bedaro viska tik į gera - padėkot turėtum tam dievo įrankiui - gal galėjai į avariją pakliūt ir ttt

Šaip tai aš daugokai gyvenime tokių "kantičkių" perskaičius , paskutiniu metu tik užmetusi ... Tai vienoj knygelėj netgi buvo surašytos ligos - kokios mintys ir kokie įsitikinimai provokuoja ligas . Ir apie hemarojų buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Blogiausios mintys pasirodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 gruodžio 2016 - 13:22
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 09, 13:21)
* Skraidymas išlaisvina  4u.gif  4u.gif  4u.gif  skraidyk skraidyk ... Moterys mes, be šluotų ir skraidymo taigi negalim smile.gif

* * Priduot tikriausiai gali kelių policijai ?  Manyčiau .

* * * Pagal visatos tvermės dėsnius , ką dievulis bedaro viska tik į gera - padėkot turėtum tam dievo įrankiui - gal galėjai į avariją pakliūt ir ttt

* * * * Šaip tai aš daugokai gyvenime  tokių "kantičkių" perskaičius , paskutiniu metu tik užmetusi ... Tai vienoj knygelėj netgi buvo  surašytos ligos - kokios mintys ir kokie įsitikinimai provokuoja ligas . Ir apie hemarojų buvo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Blogiausios mintys pasirodo smile.gif

* jo, paskraidyt gerai ir į sveikatą biggrin.gif
* * radau, kur. Pabandysiu. Pabūsiu pilietiška rolleyes.gif
* * ane biggrin.gif. Pakliuvus į avariją ir sudaužius mašiną galiu pagalvot, kad viskas gerai, galėjau ir susilaužyt, o susilaužius galvočiau, kad va, gerai, kad gyva likau, tik jau užsimušus nieko negalvočiau biggrin.gif. Mano kažkaip kitokia filosofija: kodėl galvot, kad galėjo būt blogiau? Aš šiaip į geriausius pavyzdžius noriu lygiuotis, ne į blogiausius smile.gif. Ir tikrai neišeina galvot, kad va, kaip faina - gaunu atlyginimą lygų pašalpai, kai Afrikoj liaudis badauja biggrin.gif
Ir aplamai negaliu pakęst tokių bjaurybių, kuriems visiškai dzin aplinkiniai. Kai pati užstačius mašiną nei minutei nesitraukiu - išleidus keleivį sėdžiu mašinoj, kad galėčiau bet kada patraukt, o jei žinau, kieno užstatau, paklausiu, ar artimiausias X minučių neketina niekur važiuot. O jei nei tas, nei anas - esu viena pati, tai pasistatau normaliai kad ir už kilometro ir pėdinu pėsčia. Žo, esu pikc.
* * * * oi, tai pas mane dar neblogiausios mintys, nes hemorojaus dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 09, 11:21)
Skraidymas išlaisvina   4u.gif  4u.gif  4u.gif  skraidyk skraidyk ... Moterys mes, be šluotų ir skraidymo taigi negalim smile.gif

Priduot tikriausiai gali kelių policijai ?  Manyčiau .

**Pagal visatos tvermės dėsnius , ką dievulis bedaro viska tik į gera - padėkot turėtum tam dievo įrankiui - gal galėjai į avariją pakliūt ir ttt

Šaip tai aš daugokai gyvenime  tokių "kantičkių" perskaičius , paskutiniu metu tik užmetusi ... Tai vienoj knygelėj netgi buvo  surašytos ligos - kokios mintys ir kokie įsitikinimai provokuoja ligas . Ir apie hemarojų buvo   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Blogiausios mintys pasirodo smile.gif

Labutes,pleputes,skraidancios ir ne, 4u.gif

**pritariu ,pritariu 100%.
Isaiskejo MB temperaturu kilimai,kas 2 sav.Ju imone turi daznus patikrinimus del sveikatos,cia vadinasi Health and safety.MB blogai girdejo labai ilgai,jokie LOR'istai nieko nesiule:tai ausi plaut,tai gal nervas dyla,bet nieko konkretaus.Atejo tikrintojai,jis pasiskunde savo kurtumu,gavo nemokama girdejimo aparatura ir laimingas jis ir mes visi aplinkiniai. bigsmile.gif
Dabar vel,kiek buvom pas savo daktara,tik siuntinejimai niekur.Ten padare slapimo tyrima vietoj ,kai jis pasiskunde daznu temperos kilnojimusi ir rado nitritu slapime,kas rodo esant slapimo infekcija,liepe eit pas savo gydytoja ir rodyt ta tyrima.Zmogus nejaucia,jei nekelia problemu,bet ,jam ir sukarsciavus,niekas netyre.Tai va,eisim vel,kisim popieriuka po nosim,kad kitas daktaras rado tai,kas mums nedave ramybes.Bet talonelis artimiausias tik 16/12,bet laikas bega greitai...Apibendrinant,jis turi angela sarga,kuris apeidamas gydytojus,zmona,parodo jam pasveikimo kelia. biggrin.gif biggrin.gif Nu ir aciu,Die.
Del masinos uzstatymo,jei tavo masina stovejo teisingam parkavime,manau keliu inspekcija ar parkingo patruliai turetu isaiskint ir nubaust,bet atvesi,nutupsi ir iki kito karto... biggrin.gif
Isleidau jaunima (abieju broliu seimas )i Londona.As supasavau,butu perdaug man visa diena maisytis zmoniu grudalynej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 gruodžio 2016 - 13:51
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 09, 13:59)
sveikis,

sakai unsure.gif net nežinau ....
Atsakyti
labukas biggrin.gif
Dingę prapuolę visos... Kas baliavoja, kas TB sveikata džiaugiasi, kas.. o gal ir ne..
o aš antra diena nete sėdžiu ir svaigstu apie keliones... kelionių abstinencija, iki kaulų laužymo...
norėjau mums su MB padovanoti kelionę kur nors gimtadienių proga (mes kartu švenčiam), bet tas užsispyrė - nenoriu, kol nepasveikau.. suprantu, ale...
tai tąsyk aš užsikūriau varyt į Portugaliją, net chebrą susiradau (dukra nosį raivo, kad aš mat ne su ja - ot priprato prie gero gyvenimo, teko šiandien ta proga gerai moralą pavaryt- jai mat ir naujų žiauriai brangių, 200Eur kainuojančių batų prieš mėnesį ir vakar naujos striukės, žinoma brandinės, ne bet kokios, kaip ir batų, kaip ir apple 7, kurį dar iki kalėdų tikisi gaut kai aš vis dar mygtukiniu tel.naudojuos - na, bet čia jau atskira kalba....
siūlau MB varyt kartu - jis svaigsta, kad varytų tik į Škotiją, tai aš greit bent tris variantus pateikiau - o tas spyriojas... suprantu, jam nesinori net planuot, kol dar operacija prieš akis - dabar tai ne stebuklai - kateteris jau mėnesis... kaip jis pats sako - jau smirdžiu visas.... pūvu..
Žodžiu - liūdna man liūdna..jaučiuos kaip ta bobulė prie sudužusios geldos... liūdna,.. Situaciją suprantu - gi ne kokia ligonė, tik svajonės - jopms gi ne įsakysi... tokia sudužusių svajų princesė aš šiandien.... tai ką, geriu sau vyną.. nuoskaudą skandinu.. vyras parnešė puokštę tulpių ... va taip ir gyvenam....
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Labai jau greit baigiasi tas savaitgalis. Miego trūkumas, nes vaikas labai vėlai grįžo , lėktuvas vėlavo dėl baisaus oro . Vakar snigo , lijo , vėl snigo ir paskui šalo .
MZ nelabai suprantu Tave. Sveikata gyvenime svarbiausia. Juolab kai laukia operacija - o tai visad rizika. Ir lengvų jų nebūna . PS ir vaikų tokių gyvenime neturėjus kurie sąlygas keltų : tokio telefono ar tokio kompo reikia ar tokių batų reikia ... Nesakau , kad nebuvo paauglystės bėdų - buvo ir yra. Bet dėl daiktų tėvams akių nedraskė.
Apie Kalėdas straipsnis . Gal ir mano mintys čia ?
Apie Kalėdas
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ačiū Dusia37 už kavą 4u.gif
Mano savaitgalis įdomus buvo vieną dieną tvarkaiusi kitą dieną tvarkiausi paskui vyno išgėriau... blyn jaučiu nevaldomas procesas kažkodėl užsisukęs... ryt įmonės vakarėlis su nakvynėm ir t.t. gal po jo pabandyti išeiti iš to rato... kunigas irgi per mišias tai sakė va dvi savaitės yra laiko meskit gerti... blyn tarsi žinotų, kad aš mišiose... Bet fain, kad pasitvarkiau ir drabužinėje pasideliojau, pamėčiau išrinkau ką į sodą... liko sekcija su stiklaiis nnn metų nevalytais, paskui uožuolaidos ir t.t. ale visai gerai generalke pasidaryti atrodo ant dūšios lengviau pasidaro...
Gal kuri žinote kas mašinas varinėja iš užusienio, reikia patikimo, tėvam... na ne greitai bet reiks ...
Dusia37 jau šventės ane visi namie 4u.gif
Melsvaižalia TB reikia ramybės o ne lakstymo, aš pati prieš operacija nieko neneorėjau nei matyti nei važiuoti ... ramybės tik ramybės, pabuvimo su savimi o po jos kol laukiua rezultatų.. mažu tegu pabūna ramiai liga gal tam duota, kad susutotum.... O dėl vaikų norų... ai visko buvo jau pamiršau... dabar jau nėra ... nors ji pas mumi visąlaiką taupi buvo net mažiukė į sąskaitą padėdavo gimtadienio pinigus blink.gif ...
Šiandeina stoviu sankryžoje ir sviešlentė iki kalėdų liko 12 d. tiek tiek valandų... o aš mintyse nu ir kas...
Bučkas
Atsakyti
sveikos,
Muka, ne taip gal anąkart buvau išsireiškus, ne tai kad pakylėjime, bet kažkokia gili, dvasinga, filisofiška man tu paskutiniu metu... gal va taip tiksliau rolleyes.gif

o šiaip niekogeroniekogeroniekogero... wacko.gif
nu bet ir dar nieko labai blogo, tai jau kaip ir neblogai
ai, žo, išsibarsčius visa ir tiek

beje, mano keliauninkės pulsas dažnai apie 100 būna, aną kartą bandėm spaudimo aparatą, tai 105 rodė, bet ji kaip ir nejaučia, tai čia kažin jau rūpintis?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 12, 14:06)
sveikos,
Muka, ne taip gal anąkart buvau išsireiškus, ne tai kad pakylėjime, bet kažkokia gili, dvasinga, filisofiška man tu paskutiniu metu... gal va taip tiksliau rolleyes.gif

o šiaip niekogeroniekogeroniekogero... wacko.gif
nu bet ir dar nieko labai blogo, tai jau kaip ir neblogai
ai, žo, išsibarsčius visa ir tiek

beje, mano keliauninkės pulsas dažnai apie 100 būna, aną kartą bandėm spaudimo aparatą, tai 105 rodė, bet ji kaip ir nejaučia, tai čia kažin jau rūpintis?

Dėl pulso : tai gal kava, skydliaukė ar mažas fizinis aktyvumas ?
PS jei spaudimas žemas - kava labiau pulsą kelia negu spaudimą? Bet čia inerneto gėris , pati nesusidūrus ... Nesimatuoju nei pulso nei spaudimo , nebent pakliunu pas gydytoją per netyčia ( o tai būna labai retai ) , neturiu aparato namie .
Atsakyti