Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Nezinojau to apie baklazanus.Paskaitom.
http://fnuz.ru/news/...-baklazhan.html
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
tuštoka čia...
Dusia, tai aš čia žinau, kad meluoju, mano sūnukas nežino, kad aš planavau vyno negert... mano sūnukas žino tik mūsų susitarimą: mėnesis be miltų ir ce cukraus mirksiukas.gif O vyne kaip tyčia nei vyno, nei cukraus (na, mes visi žinome, kad vynas iš vaisių, taigi cukrų ten yra, bet kalba ne apie tai - mudu su sūnuku draugiškai dažnokai vaisių pakapojam rolleyes.gif ) Kitaip tariant, apie pieno produktų, grūdų ir pan. nevartojimą garsiai nesiskelbiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Benoriu dar sėti ir dairytis dar iki vasario vidurio yra laiko ax.gif reiks tik paprikų nusipirkti o paskui žiūrėsim ax.gif Va dar planuoju Toro, Dzuljetos ir visos tos kurias turiu ir gausiu 4u.gif Tiesa Kavasucitrina norėčiau aš plius antru numeriu po orange starwberyy tik raudonu man jie tobuli tie geltoni skoniu ri t.t.
O kokius žadate sodinti Dusia37, Ate42... man reikai susimažinti keikius tai mislinu kaip čia susimažinti ax.gif
Dėl dietos... na per savaitgalį nėra plius ... miltų, saldumynų ne ale stipriau jep... bet kaip toliau bus matysim...
Amorosa na džiugu skaityti apie tavo apsikeimus tu mums inmesk kokį menių dienos pvz ax.gif
Oi oi kava ir bučkas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labos,

Sakot baklažanai nuodingi ir neskanūs ?
Muka kai aš pasižiūriu kiek dar šaldiklyje daržovių ir kiek sklepuke padažų - sulčių , suprantu , kad mažint, mažint, mažint... Vienintelis dalykas kurį suvalgėm - džiovintas paprikas , užpiltas aliejumi . Skaniau ( man ) negu džiovinti pomidorai.
Sodinsiu 10 krūmų pomidorų valgomų - visi kiti džiovinimui ( kiti 20 krūmų ) . Iš 10 krūmų valgomų 2 čerių . Jei nieko nedaryt žiemai tai mano šeimai reiktų 10 krūmų pomidorų .
Aš jau taip atsikandau visų derlių tvarkymų ... Augint smagu , dalint nemėgstu .

Imu kavos ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 23, 12:28)
Labos,

Sakot baklažanai nuodingi ir neskanūs ?
Muka kai aš pasižiūriu kiek dar šaldiklyje daržovių ir kiek sklepuke padažų - sulčių , suprantu , kad mažint, mažint, mažint... Vienintelis dalykas kurį suvalgėm - džiovintas paprikas , užpiltas aliejumi . Skaniau ( man ) negu džiovinti pomidorai.
Sodinsiu 10 krūmų pomidorų  valgomų - visi kiti džiovinimui ( kiti 20 krūmų ) . Iš 10 krūmų valgomų 2 čerių . Jei nieko nedaryt žiemai tai mano šeimai reiktų 10 krūmų pomidorų .
Aš jau taip atsikandau visų derlių tvarkymų ... Augint smagu , dalint nemėgstu .

Imu kavos ...

o kokias rūšis bandysi?
Tai va aš dalinu na mano tėvai neturi sodų tai va ir duodu... bet bus vienas šiltnamis mažiau malsiu...
tiesa valgiau jaučio žandų mmm skanu ale deficitas kaip sakoma tik iš po stalo gavau smile.gif
Atsakyti

Labas rytas visoms 4u.gif

Siandien nuo pietu i darba, tai planuose persisodinti hiacintus reikia,aisku jeigu neuzsisedesiu prie kompo

Kas del dietu, tai tai siandien lygiai savaite, kai draugauju su nauja dieta, ir -5.1kg rolleyes.gif devintam danguj esu, vakar buvo 300gr, maziau, bet manau cia po saunos ir jacuzzi. Daugiau ten neisiu ,nepatiko, toks jausmas ,kad kai pastate viesbuti, tai ir SPA salonas remonto nemate, ieskosiu kur kitur, kad butu ka sulyginti.Man nemegstanciai pirciu, sauna buvo issigelbejimas nuo salcio.

Na meniu lyg ir rasiau. Pusryciams viso grudo duona su vistienos desra,neriebia, nezinau kaip pavadint, na galimi variantai su trintais popidorais, marmeladu light(becukriu) kaip suprantu issivertus butu varskes suriu, virtu kumpiu(tikia desra pas mus yra )arba su paukstienos kumpiu neriebiu nezinau nei kaip isverst. +kava su pienu raso mazo riebumo, bet as geriu naturalia.
priespieciai:bananas ar koks kitas vaisius,ar jogurtas
pietus: salotos + kokia kepta krutinele ar dar kazkas, as cia vis sriubas viriau, issiverdu dviem dienom ir rami , dedu dvi blauzdeles vistienos, ir darzoviu, viena karta viriau su kalafiorais, kita kart lapine sriuba , na ir valgai sriuba, ir viena blauzdele,kita pasilieki kitai dienai+koks mandarinas ir kava.Siandien virsiu lesiuku su darzovem sriuba.
pavakariams jei namie po kelis mandarinus suvalgydavau, bet pastebejau,kad geriau jogurtas.
vakariene salotos ir koks keptas ar virtas kiausinis,dorada kepiau viena vakara,+ jogurtas. na daug cia tu receptu, kitu nelabai pavyksta issiaiskint, tai marciai rasau kas cia tokie, ir su kuom valgomi. tai va toks dienos meniu,ir praktiskai atsisakyti reikia kiaulienos, vakar suvalgiau du baladelius, tai galvoju,gal nuo to svoris pakilo.Jogurtas numusa nora saldumynams. Esu soti ir svoris krenta. Tiesa dar susiradau savo masazine virve su rutuliukais, +bodyflexa ijungiau, dar pilvo tempimo pratimus pagal daktara Unikauska, paziurejau laida "Klauskite daktaro" prajusio ketvirtadienio,bet visa tai tik nuo siandien, taigi svorio tai neitakojo. Kol kas pilna ryzto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2017 01 23, 09:03)
Labas rytas visoms  4u.gif
  Siandien nuo pietu i darba, tai planuose persisodinti hiacintus reikia,aisku jeigu neuzsisedesiu prie kompo
   Kas del dietu, tai tai siandien lygiai savaite, kai draugauju su nauja dieta, ir -5.1kg rolleyes.gif devintam danguj esu, vakar buvo 300gr, maziau, bet manau cia po saunos ir jacuzzi. Daugiau ten neisiu ,nepatiko, toks jausmas ,kad kai pastate viesbuti, tai ir SPA salonas remonto nemate, ieskosiu kur kitur, kad butu ka sulyginti.Man nemegstanciai pirciu, sauna buvo issigelbejimas nuo salcio. 
   Na meniu lyg ir rasiau. Pusryciams viso grudo duona su vistienos desra,neriebia, nezinau kaip pavadint, na galimi variantai su trintais popidorais, marmeladu light(becukriu) kaip suprantu issivertus butu varskes suriu, virtu kumpiu(tikia desra pas mus yra )arba su paukstienos kumpiu neriebiu nezinau nei kaip isverst. +kava su pienu raso mazo riebumo, bet as geriu naturalia.
priespieciai:bananas ar koks kitas vaisius,ar jogurtas
pietus: salotos + kokia kepta krutinele ar dar kazkas, as cia vis sriubas viriau, issiverdu dviem dienom ir rami , dedu dvi blauzdeles vistienos, ir darzoviu, viena karta viriau su kalafiorais, kita kart lapine sriuba , na ir valgai sriuba, ir viena blauzdele,kita pasilieki kitai dienai+koks mandarinas ir kava.Siandien virsiu lesiuku su darzovem sriuba.
pavakariams jei namie po kelis mandarinus suvalgydavau, bet pastebejau,kad geriau jogurtas.
vakariene salotos ir koks keptas ar virtas kiausinis,dorada kepiau viena vakara,+ jogurtas. na daug cia tu receptu, kitu nelabai pavyksta issiaiskint, tai marciai rasau kas cia tokie, ir su kuom valgomi. tai va toks dienos meniu,ir praktiskai atsisakyti reikia kiaulienos, vakar suvalgiau du baladelius, tai galvoju,gal nuo to svoris pakilo.Jogurtas numusa nora saldumynams. Esu soti ir svoris krenta. Tiesa dar susiradau savo masazine virve su rutuliukais, +bodyflexa ijungiau, dar pilvo tempimo pratimus pagal daktara Unikauska, paziurejau laida "Klauskite daktaro" prajusio ketvirtadienio,bet visa tai tik nuo siandien, taigi svorio tai neitakojo. Kol kas pilna ryzto  ax.gif

Labas rytas,
Palyginus su mani meniu,Amorosa,valgai dieviskai.Idomu,kaip kris svoris toliau,nes,jau pastebejau,kad visokios dietos veikia tik savaite,po to,svoris stovi ir net gryzineja.Gal,kad mano medziagu apykaita leta?
I darza noriu,bet salta pas mus labai,ryte net balta aplinkui,bet morkos stovi juodai zaliais lapais darze.

Paskaitom,pasirodo mazo kaloringumo dieta turi ir pliusu
http://rezulitat.ru/...kt-razrysh.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2017 - 11:29
QUOTE(Muka @ 2017 01 23, 11:58)
o kokias rūšis bandysi?
Tai va aš dalinu na mano tėvai neturi sodų tai va ir duodu... bet bus vienas šiltnamis mažiau malsiu...
tiesa valgiau jaučio žandų mmm skanu ale deficitas kaip sakoma tik iš po stalo gavau smile.gif

Dėl veislių negalvojau dar .
Bus tikrai Be Bario juodas, MEDOVYJ SPAS, Gražuolė, kas nors iš žalių ...
Čeriukai - juoda vyšnia ir SUNGOLD F1
Hibridus- toro , tolstoj , marfa , džiulietą ( giulijetą ) ir bolzano. Tai ką turiu . Pagrindas džiulijeta, keliaus džiovyklėn.
Atsakyti
https://www.wyevaleg...r...bles&page=1
Viena pokeli perki,kita gauni uz 1p.
Vakar ilindau i ebay nurodyta Dusios psl,tai prisipirkau seklu net 10 pokeliu.Moonlight runner beens,skaitau,kad Uk megstamiausia veisle,dar pomidoru sweet aperitif,kas nori galiu atsiust,kai gausiu,asparagu seklu,bandysiu,gi jie greit auga,dar verbenu seklu,ipomeji dvieju rusiu,lobeliju Cristal palace seklu,echinacejos seklu ir pelargoniju seklu.Kai perki 10 pokeliu,tai 15% nuolaida,tai del tos nuolaidos ir pirkau tiek,nu bet geliu reikia gi,tik va pomidoru tai jau nebereikejo tikrai,bet jau sergu. biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa,visu seklu,kurias gausiu,po kelias galiu pasidalint, atsiust,jei noresit.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 23, 13:34)
Dėl veislių negalvojau dar .
Bus tikrai Be Bario juodas, MEDOVYJ SPAS, Gražuolė, kas nors iš žalių ...
Čeriukai - juoda vyšnia ir SUNGOLD F1
Hibridus- toro , tolstoj , marfa , džiulietą ( giulijetą ) ir bolzano. Tai ką turiu . Pagrindas džiulijeta, keliaus džiovyklėn.

Ačiū man reikai griežtai nsusitatyti kiek ir ko bo paskui belenko bus blink.gif

Ačiū Amorosa už meniu taip buvai įdėjus aš galvojau, kad kažkas keičiasi vis ax.gif supratau, tai kad ryte angliai per piet baltymas su daržovėm ir vakare daugiau baltymas ogogo kiek ryžto šaunuolė 4u.gif

Luety aš nemoku siųstis tai... gal ir gerai bo visko man reikia blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 23, 10:00)
Ačiū man reikai griežtai nsusitatyti kiek ir ko bo paskui belenko bus  blink.gif

Ačiū Amorosa už meniu taip buvai įdėjus aš galvojau, kad kažkas keičiasi vis  ax.gif supratau, tai kad ryte angliai per piet baltymas su daržovėm ir vakare daugiau baltymas ogogo kiek ryžto šaunuolė  4u.gif

Luety aš nemoku siųstis tai... gal ir gerai bo visko man reikia  blink.gif

Na,Muka,nepatikesiu niekaip,kad buhaltere nemoka siustis is internetiniu parduotuviu. ax.gifO kiek suprantu,tai dar auksciau skaiciuku srity,negu buhaltere,tai tik nereikia lia-lia. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2017 - 12:05
QUOTE(Luety @ 2017 01 23, 12:57)
https://www.wyevaleg...r...bles&page=1
Viena pokeli perki,kita gauni uz 1p.
Vakar ilindau i ebay nurodyta Dusios psl,tai prisipirkau seklu net 10 pokeliu.Moonlight runner beens,skaitau,kad Uk megstamiausia veisle,dar pomidoru sweet aperitif,kas nori galiu atsiust,kai gausiu,asparagu seklu,bandysiu,gi jie greit auga,dar verbenu seklu,ipomeji dvieju rusiu,lobeliju Cristal palace seklu,echinacejos seklu ir pelargoniju seklu.Kai perki 10 pokeliu,tai 15% nuolaida,tai del tos nuolaidos ir pirkau tiek,nu bet geliu reikia gi,tik va pomidoru tai jau nebereikejo tikrai,bet jau sergu. biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa,visu seklu,kurias gausiu,po kelias galiu pasidalint, atsiust,jei noresit.

Apie tai kalba ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Moonlight runner beens - vijoklinės šparaginės pupelės ? Mano sėklą pelės suryjo - turiu iš draugės gavusi labai vykusių vijoklinių. Kaulinsiu sesės. Vijoklinės taupo vietą, bet labai galingų atramų reikia ....
Atsakyti