Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 23, 14:38)
Nu ka,palauksim kol subres. biggrin.gif

Tai žinoma , kad subręs.
Aš tai darausi (pūdau pievą ) lysvę - jau tikiuosi pavasarį MB įrėmins, dar pasėsiu 2 derlius garstyčių per vasarą ir jau kitą pavasarį sodinsiu sodinukus. Pažiūrėjau kainos nuo 0,40 iki 1,20.... Nepigu ir Lietuvoj .
Atsakyti
Vaje, kaip skaniai šparagais viliojat... seilė varva... o dar plepesiai apie skanius pomidoriukus wub.gif beveik sadizmas rolleyes.gif

o aš pasigirsiu - ką tik nusipirkau kruizą Ryga- Stohholmas-Ryga kovo mėn. biggrin.gif Valio yahoo.gif Gyvenimas gražus!!! clap.gif sokiai.gif didis.gif didis.gif thumbup.gif yu.gif ok.gif new_russian.gif
Atsakyti
jo, gerai Muka sako - viduriuot nėra blogai, svarstyklės po to gerai rodo biggrin.gif
ačiū už paraminimus visoms, kaip bus, taip bus - išsirinktieji universitetai aukštai reitinguose, gali laisvai ir nepriimti...
QUOTE(ate42 @ 2017 01 23, 13:08)
cool.gif ir Aladino lempos ir tlacolulos ir rožinio triufelio ir sergu....

ate, nugi rožinio triufelio neturiu, ar pati nežinau, kad turiu? unsure.gif. Gal jis kitaip vadinasi?
o sergi tai kaip? unsure.gif. Gripas? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 23, 16:36)
Gyvenimas gražus!!! clap.gif  sokiai.gif  didis.gif  didis.gif  thumbup.gif  yu.gif  ok.gif  new_russian.gif

kad jau dabar toks gražus, tai kokio grožio bus, kai išplauksi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 23, 17:36)
Vaje, kaip skaniai šparagais viliojat... seilė varva... o dar plepesiai apie skanius pomidoriukus wub.gif  beveik sadizmas rolleyes.gif

o aš pasigirsiu - ką tik nusipirkau kruizą Ryga- Stohholmas-Ryga kovo mėn. biggrin.gif  Valio yahoo.gif  Gyvenimas gražus!!! clap.gif  sokiai.gif  didis.gif  didis.gif  thumbup.gif  yu.gif  ok.gif  new_russian.gif

nepavydu -Baltijos jūra kovo mėn .... man liepa šalta buvo . Maistas laive tragiškas . Jei jau Kruizas - tai pietų jūromis.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 23, 17:33)
jo, gerai Muka sako - viduriuot nėra blogai, svarstyklės po to gerai rodo biggrin.gif
ačiū už paraminimus visoms, kaip bus, taip bus - išsirinktieji universitetai aukštai reitinguose, gali laisvai ir nepriimti...

ate, nugi rožinio triufelio neturiu, ar pati nežinau, kad turiu? unsure.gif. Gal jis kitaip vadinasi?
o sergi tai kaip? unsure.gif. Gripas? unsure.gif
Papildyta:

kad jau dabar toks gražus, tai kokio grožio bus, kai išplauksi? bigsmile.gif

Sergu pomidorlige. Rožinį triufelį tyčia parašiau- tobulas. Pernai auginau, bet nepamenu ar turiu sėklų, bo daug sėklinių surijo stogdengisi. Jei tik turiu su visom dalinsiuos, nors ir nenorit. biggrin.gif
Atsakyti
Kavut, laukimas ir planavimas - jau pusė džiaugsmo biggrin.gif dabar laukiu jau dviejų kelionių: kovą - visos šeimynos pasiplaukiojimo Baltija ir balandį - mano vienos pasitaškymą Portugalijoje portveiną pliurzinant ax.gif biggrin.gif jau rankos dreba iš smagumo biggrin.gif dar iki tol su kolegėm porai dienų sakėm lėksim Kėdainių senamiesčio ir jo apylinkių aplankyt ir dar mažius pareiškė, kad jis Raudonės ir Panemunės pilių neatsimena - reiks nuvežt kurį savaitgalį mirksiukas.gif gal vasarį, tai tada galima "netyčia" tuo pačiu nulėkt ir stintų pauostyt pajūrin... tik kad mašina greičiau sutvarkyta būtų, tai tada ramiai, o su senuke kiek nedrąsu... va penktadienį užsiožiavo ir nesikuria huh.gif o aš savam darbo kaimuke - maždaug 35km nuo namų, iki miesto irgi šmotas, taksi neišsikviesi, kad užtemptų.. tai gerai, kad pro šalį vietinis kaimietis su traktoriuku važiavo - truktelėjo mane biggrin.gif ir dar už dyką biggrin.gif starteris "parėjęs" buvo... byra jau ji vargšė...
Papildyta:
Dusia, man visur ir visada tinka... rūbų tik reikia...aš tokia prie valkatų... ax.gif

O maisto aš neimu - man brangu - 33eur žmogui vakarienė blink.gif blink.gif pusryčiai 16Eur blink.gif o mes keturi blink.gif
pižoniškumas..
mums tiks iš krepšiuko maistelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 23, 17:39)
nepavydu -Baltijos jūra kovo mėn .... man liepa šalta buvo . Maistas laive tragiškas . Jei jau Kruizas  - tai pietų jūromis.

aš buvau berods kruize TALINAS - HELSINKIS - STOKHOLMAS - RYGA rugpjūčio mėn. - nu ką aš žinau, nieko, kaip vasarą tai pakenčiamai, bent šalta tai tikrai nebuvo. Dėl valgio laive net nepamenu - nelabai gal valgėm, pinigų gaila buvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 23, 17:41)
Sergu pomidorlige. Rožinį triufelį tyčia parašiau- tobulas. Pernai auginau, bet nepamenu ar turiu sėklų, bo daug sėklinių surijo stogdengisi. Jei tik turiu su visom dalinsiuos, nors ir nenorit. biggrin.gif

nu dabar aišku biggrin.gif
jau su manim nieko nesidalink niekomanneriekianiekomannereikia... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 23, 17:53)
Dusia, man visur ir visada tinka... rūbų tik reikia...aš tokia prie valkatų... ax.gif

nu man netiktų - žiemą noriu tik šiltai po kaldra sėdėt, o jei lėkt, tai kur karšta ir saulė rolleyes.gif

o dabar labiausiai noriu kūdrą išdidint unsure.gif
ir bus man kruizas po kūdrą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 23, 16:15)
aš buvau berods kruize TALINAS - HELSINKIS - STOKHOLMAS - RYGA rugpjūčio mėn. - nu ką aš žinau, nieko, kaip vasarą tai pakenčiamai, bent šalta tai tikrai nebuvo. Dėl valgio laive net nepamenu - nelabai gal valgėm, pinigų gaila buvo unsure.gif
Papildyta:

nu dabar aišku biggrin.gif
jau su manim nieko nesidalink niekomanneriekianiekomannereikia... blink.gif
Papildyta:

nu man netiktų - žiemą noriu tik šiltai po kaldra sėdėt, o jei lėkt, tai kur karšta ir saulė rolleyes.gif

o dabar labiausiai noriu kūdrą išdidint unsure.gif
ir bus man kruizas po kūdrą... unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif varle kudros jai reikia. lotuliukas.gif
O as tik pradejau sirgt.Apsiziurejau,kad neturiu papriku,o noriu raudonu kazkodel.tai nusipirkau Trapez,nepasiklausiau pries pirkdama,gal niekam tike.

Del kelioniu,dziaugiuosi uz tave MZ, 4u.gif bet as nei oru,nei vandeniu negaliu keliaut,as baile.Man visko baisu,turiu daug kompleksu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 23, 18:51)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif varle kudros jai reikia. lotuliukas.gif
O as tik pradejau sirgt.Apsiziurejau,kad neturiu papriku,o noriu raudonu kazkodel.tai nusipirkau Trapez,nepasiklausiau pries pirkdama,gal niekam tike.

reikia unsure.gif
ale 200 eur aras su žemių sutvarkymu. Reikia 18 arų... unsure.gif
ir projekto reikia...
žinai, kiek kruizų už tuos pinigus išeitų? unsure.gif

Lurety, o tai Dusia mums visoms ne raudonų paprikų sėklų davė, kai buvom susitikę? Aš įsivaizduoju, kad taip.

Muka, parašyk į a.ž., kur sėklas siųst.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 23, 18:58)
reikia unsure.gif
ale 200 eur aras su žemių sutvarkymu. Reikia 18 arų... unsure.gif
ir projekto reikia...
žinai, kiek kruizų už tuos pinigus išeitų? unsure.gif

Lurety, o tai Dusia mums visoms ne raudonų paprikų sėklų davė, kai buvom susitikę? Aš įsivaizduoju, kad taip.

Muka, parašyk į a.ž., kur sėklas siųst.

Palauk biskį su tuo prūdu. Darys kelią- dykai kas ir žemes išsiveš. rolleyes.gif l
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 23, 19:07)
Palauk biskį su tuo prūdu. Darys kelią- dykai kas ir žemes išsiveš. rolleyes.gif l

ate, niekas ten nieko nedarys, jokio kelio. Pas mus pasaulio galas ir esamas prūdas giliai sklype. Jokio kelio netoliese artimiausiam šimtmetyje nebus.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 23, 19:13)
ate, niekas ten nieko nedarys, jokio kelio. Pas mus pasaulio galas ir esamas prūdas giliai sklype. Jokio kelio netoliese artimiausiam šimtmetyje nebus.

Aš apie Via Baltica...
Atsakyti